- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.841
sen nasıl oldun fundacımm iyimisin ..grip bittimi canım
Bitti canım, iyiyim artık. :) Yarına da tam performansıma kavuşurum.
merhabalar
adım ebru.. aranıza yeni katıldım.
Hastalığımın ilk günüydü o gün... :) O zaman iyi gelmişti, ateşimi falan düşürmüştü ama sonrasını kötü etkilediyse bilemem.
Ben de yeniledim.
selam kızlar nasılsınız..morelim iki gündür çok bozuk eşimle incir çekirdeğini doldurmıck sebepten kavga ettk..şimdi konuşmuyoruzz...dün o sebeple girdemdim.pc aldı odaya gitti..
bu sabah tartrıldım..80.4
pazartesi 80.8 di sanırım şişlik iniyor..gerçi bi ara direk 80 tarttı ama ben 80.4 dü baz aldım..
dün kahve ve elme hariç hiç bir şey yemedimm
bugnde sabah
domates peynir bir dilim ekmek
ara öğünde 1 elmann yarısı
öğlen bir kepçe çorba 4 yemek kaşığı taze fasulye 2 ymk kaşığı bulgur
ara öğünde 1 porsiyon üzüm
akşam da 4 ymk kaşığı araka yicem...
Bitti canım, iyiyim artık. :) Yarına da tam performansıma kavuşurum.
çizelgeyi, yaparken saatin farkına vardımbilgisayar, bildirim derken aksam oluyormus.. mutfaga gıttım hemen yemek yapmaya.
ama kardesim ekime gırdık olamaz boyle bır sıcak... ben piştim yaa yemekten once. bu iğrenç havada nasıl iyileşilir bilmem. yemeği fırına attım. dunya kadar bulaşık çıktıyeşil çay molasına geldim. :)
hayırlı olsun fundacım :) ne keyifli dimi cizelge yenilemek. :)
Ay ben de istiyorum çay... Kıskandım, hemen gidip bir çay demleyeyim.
Çok keyifli çok. Ama hala 4 kiloyu bile bulamadım.
Gerçi o verdiklerim sayesinde hedefe 14 görünüyor, ya vermeseydim? 18 olurdu. :S :S
Selam kızlar öncelikle menümü paylaşim
Sabah : 1 yumurta,1dilim ekmek,azıcık peynir,3 zeytin,yeşil çay
Ara : 1 kafe latte
Öğlen : 3 parça tavuk,azıcık patates,maden suyu
Akşam : 1 tost,yeşil çay
Öğlen ve akşam arası dışardaydım ara öğün yapamadım.Canlar ben yarın için izin istiyorum sizlerden.Şimdi Babamı bekliyorum Annemlere gidicem bir gece kalıcam.Orda net bağlantısı yok giremicem o yüzden ama yarın gece gelicem inşallah.Gelince geç de olsa girmeye çalışırım.Şimdilik burdayım ama her an kapı çalabilir ve ben gidebilirim.:))
Ha bu arada 1 saat de yürümüşüm kızlar valla performansım iyi bu aralar
Ne kadar tartıma azıcık yansısa da haftaya daha iyi olacak inşallah:))
Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Sinemcim son dakika yetişmişsin canım:)
Neler gelmiş başına kuzum,ama bizide hiç bişey geri koymuyor valla süpersin çok hoşuma gitti:))
Ya Fundam beni 146 ya bölmüşünüz:)))Benim aklım yetmedi olaya ama illaki mantıklı bir açıklaması vardır.Artık 2. takımdan sonra burda olmadığım etaplar sanırım 146 yada öle bişey:))
Neyse artık :)))))
Aynen öyle oldu canım, 146 ayrı olduğun etaba böldük.Bir hata varsa Püsküüt yazar, düzeltiriz. Gidip de gelenler hep böyle yazılıyor ama 146'ya bölmek biraz devasa oldu, evet. Ortalamayı ne kadar etkilediğini gördün mü peki? Sen o kadar kiloyu ver de gel, sonra hiçbir şeye yansımasın...
Yürüyüş de yapılmış, oh oh...
fundacım, kilo çizelgemi değiştiremiyorum, yardımcı olabilir misin?
Selam kızlar öncelikle menümü paylaşim
Sabah : 1 yumurta,1dilim ekmek,azıcık peynir,3 zeytin,yeşil çay
Ara : 1 kafe latte
Öğlen : 3 parça tavuk,azıcık patates,maden suyu
Akşam : 1 tost,yeşil çay
Öğlen ve akşam arası dışardaydım ara öğün yapamadım.Canlar ben yarın için izin istiyorum sizlerden.Şimdi Babamı bekliyorum Annemlere gidicem bir gece kalıcam.Orda net bağlantısı yok giremicem o yüzden ama yarın gece gelicem inşallah.Gelince geç de olsa girmeye çalışırım.Şimdilik burdayım ama her an kapı çalabilir ve ben gidebilirim.:))
Ha bu arada 1 saat de yürümüşüm kızlar valla performansım iyi bu aralar
Ne kadar tartıma azıcık yansısa da haftaya daha iyi olacak inşallah:))
Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Sinemcim son dakika yetişmişsin canım:)
Neler gelmiş başına kuzum,ama bizide hiç bişey geri koymuyor valla süpersin çok hoşuma gitti:))
Ya Fundam beni 146 ya bölmüşünüz:)))Benim aklım yetmedi olaya ama illaki mantıklı bir açıklaması vardır.Artık 2. takımdan sonra burda olmadığım etaplar sanırım 146 yada öle bişey:))
Neyse artık :)))))
afiyet olsun handecim. kek'siz de daha bır guzel oluyormus menu
spora guzel basladın o konuda tebrik ederim handecim.
ama tartıya kızma keklere kız bence
İremcim sen kendi çizelgeni yapmıştın herhalde değil mi, ben yapmamıştım seninkini... Çizelge güncelleştirmeyi kopyalıyorum buraya, yine yapamazsan söylersin adresi, şifreyi ben yaparım.Tabi adres ve şifreyi kaydettiysen; kaydetmediysen bir daha yapman gerekir.
----------
KİLONUZU TEKRAR NASIL GÜNCELLEYECEKSİNİZ?
İlk satırda kopyaladığınız adresi tarayıcınızın (chrome, firefox vb.) adres çubuğuna yapıştırın. Karşınıza kilo çizelgenizin üstünde mavi renkle yazılmış 4 başlık çıktı: edit/update weight data , edit style , get code , logout. Başlıkların üzerinde de kocaman bir PIN yazısı var. Bu kısma daha önceden belirlemiş olduğunuz şifreyi yazın ve 4 mavi başlık arasından "edit/update weight data" nın üzerine tıklayın.
Sonra "Weigh Measurements" başlığındaki "Your Current Weight" kısmına bugünkü kilonuzu yazın. Daha sonra da sayfanın altındaki mavi çiçekli "NEXT" yazısının üzerine tıklayın. Ve böylece kilo çizelgeniz artık yeni kilonuzu gösterecek. Başka bir işlem yapmanıza gerek yok, çizelgeniz otomatik olarak güncellendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?