Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çizelgeyi, yaparken saatin farkına vardım bilgisayar, bildirim derken aksam oluyormus.. mutfaga gıttım hemen yemek yapmaya.
ama kardesim ekime gırdık olamaz boyle bır sıcak... ben piştim yaa yemekten once. bu iğrenç havada nasıl iyileşilir bilmem. yemeği fırına attım. dunya kadar bulaşık çıktı yeşil çay molasına geldim. :)

merhabalar
adım ebru.. aranıza yeni katıldım.

hosgeldin ebru :)
Hastalığımın ilk günüydü o gün... :) O zaman iyi gelmişti, ateşimi falan düşürmüştü ama sonrasını kötü etkilediyse bilemem.

Ben de yeniledim.

hayırlı olsun fundacım :) ne keyifli dimi cizelge yenilemek. :)

Şeydacım, her evde bir klasik. Bizde de ben susarım sinirim gecene kadar. Kucuk olaylarda olmaz ama, Fundanında dediği gibi hakikaten arada bıle olsa kopukluğa neden oluyor, konuşmamak.
ilk basta buyuk değil gibi gozukuyor ama sonra konusmamak kesmiyor, kaçmaya baslıyorsun. o cok tehlikeli..

menunde guzel olmus canım..

Ay ben de istiyorum çay... Kıskandım, hemen gidip bir çay demleyeyim.

Çok keyifli çok. Ama hala 4 kiloyu bile bulamadım.

Gerçi o verdiklerim sayesinde hedefe 14 görünüyor, ya vermeseydim? 18 olurdu. :S :S

Ay ben de istiyorum çay... Kıskandım, hemen gidip bir çay demleyeyim.

Çok keyifli çok. Ama hala 4 kiloyu bile bulamadım.

Gerçi o verdiklerim sayesinde hedefe 14 görünüyor, ya vermeseydim? 18 olurdu. :S :S

:) afiyet olsun.

ya işin o kısmı dısında bide verdikçe, eski haline soyleniyor ınsan resmen +20den fazla almısım yufff bana yaaa

kilolar gıdıyor gıdıyor ama bir turlu bıtmıyor

Selam kızlar öncelikle menümü paylaşim

Sabah : 1 yumurta,1dilim ekmek,azıcık peynir,3 zeytin,yeşil çay
Ara : 1 kafe latte
Öğlen : 3 parça tavuk,azıcık patates,maden suyu
Akşam : 1 tost,yeşil çay

Öğlen ve akşam arası dışardaydım ara öğün yapamadım.Canlar ben yarın için izin istiyorum sizlerden.Şimdi Babamı bekliyorum Annemlere gidicem bir gece kalıcam.Orda net bağlantısı yok giremicem o yüzden ama yarın gece gelicem inşallah.Gelince geç de olsa girmeye çalışırım.Şimdilik burdayım ama her an kapı çalabilir ve ben gidebilirim.:))

Ha bu arada 1 saat de yürümüşüm kızlar valla performansım iyi bu aralar
Ne kadar tartıma azıcık yansısa da haftaya daha iyi olacak inşallah:))
Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Sinemcim son dakika yetişmişsin canım:)
Neler gelmiş başına kuzum,ama bizide hiç bişey geri koymuyor valla süpersin çok hoşuma gitti:))
Ya Fundam beni 146 ya bölmüşünüz:))) Benim aklım yetmedi olaya ama illaki mantıklı bir açıklaması vardır.Artık 2. takımdan sonra burda olmadığım etaplar sanırım 146 yada öle bişey:))
Neyse artık :)))))

Tamamdır Handecim, yarın için izinli yazdım seni canım.

Aynen öyle oldu canım, 146 ayrı olduğun etaba böldük. Bir hata varsa Püsküüt yazar, düzeltiriz. Gidip de gelenler hep böyle yazılıyor ama 146'ya bölmek biraz devasa oldu, evet. Ortalamayı ne kadar etkilediğini gördün mü peki? Sen o kadar kiloyu ver de gel, sonra hiçbir şeye yansımasın...

Yürüyüş de yapılmış, oh oh...

Sorma valla listeyi alt üst ettim

Haftaya telafi edicem inşallah:))

fundacım, kilo çizelgemi değiştiremiyorum, yardımcı olabilir misin?

İremcim sen kendi çizelgeni yapmıştın herhalde değil mi, ben yapmamıştım seninkini... Çizelge güncelleştirmeyi kopyalıyorum buraya, yine yapamazsan söylersin adresi, şifreyi ben yaparım. Tabi adres ve şifreyi kaydettiysen; kaydetmediysen bir daha yapman gerekir.

----------

KİLONUZU TEKRAR NASIL GÜNCELLEYECEKSİNİZ?

İlk satırda kopyaladığınız adresi tarayıcınızın (chrome, firefox vb.) adres çubuğuna yapıştırın. Karşınıza kilo çizelgenizin üstünde mavi renkle yazılmış 4 başlık çıktı: edit/update weight data , edit style , get code , logout. Başlıkların üzerinde de kocaman bir PIN yazısı var. Bu kısma daha önceden belirlemiş olduğunuz şifreyi yazın ve 4 mavi başlık arasından "edit/update weight data" nın üzerine tıklayın.

Sonra "Weigh Measurements" başlığındaki "Your Current Weight" kısmına bugünkü kilonuzu yazın. Daha sonra da sayfanın altındaki mavi çiçekli "NEXT" yazısının üzerine tıklayın. Ve böylece kilo çizelgeniz artık yeni kilonuzu gösterecek. Başka bir işlem yapmanıza gerek yok, çizelgeniz otomatik olarak güncellendi.

afiyet olsun handecim. kek'siz de daha bır guzel oluyormus menu

spora guzel basladın o konuda tebrik ederim handecim.
ama tartıya kızma keklere kız bence

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 domates

Ara:
2 porsiyon üzüm

Öğle:
1 paket sunta
1 bardak süt

Ara:
2 porsiyon üzüm

Akşam:
3 tabak kızılcık çorbası

utana sıkıla menumu yazıyorum. bişey demeyin demiyorum ama acık insaflı diyin olur mu

sabah
1 haslanmıs yumurta
1dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1kk peynir

aksam
3 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
3 kaşık yoğurt

ya ben hangi adresi kopyalamam gerektiğini anlamadım..ilk çizelgeyi oluşturduğum adresten değiştiriliyor sandım..çizelgeyi oluştururken adres kopyalamadım ben yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…