Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sinemcim ben bir şey demeyeceğim. Çünkü hastalıktan yeni çıkmış biri olarak iştahsızlığın nasıl yemeği akla getirmediğini biliyorum. :) Yesen daha iyi olurdu tabi, daha çabuk toparlanırdın ama yarına nasılsa düzelir.

İyi güzel de canım öğle yemeğini geçiştirmek zorunda kalmışsın gibi .

Öyle oldu Handecim, "Tost yemek istemiyorum yine..." dedim. Yapacak yemek de bulamadım, ben de bisküvi yedim. :)

İremcim beğenmedim.

Neden? "acıkmadım, yemedim." Acıkmadan yemek lazım asıl, kan şekeri düşüp de yemeklere saldıracak kıvama gelmeden yemek lazım. Senin zaten rejim yaparken 2-3 saatte bir yemen lazım, gerçi normalde de herkesin öyle yapması lazım. Acıkmayı beklersek yanlış yaparız...

Kaç günden beri böyle dolu bir menü görmek sevindirdi beni canım. Afiyet olsun...

Ben de sende bugün iyi bir menü görünce sevindim Arzucum. :)

İyileştiğimin ispatı da menüm oldu.

Bu arada yazmayı unutmuşum 20 dakika bisiklete bindim. 30 yapmak istedim ama kalbim yerinden çıkmak istercesine atmaya başlayınca uzatmak istemedim. Çok da yavaş binmiştim oysa ki, neyse... Dambıl+twister yapacaktım; işlerden unutmuşum. Onu da yaparım bir yarım saat kadar sonra. :)

Selam Kizlar
Menumu yazayım

Sabah
2 dilim buğday ekmegi
Domates
Peynir
Yeşil biber

Ara
1 avuc ergen
1 elma

Öğle
1 dilim ekmek
3 kasik zeytinyağlı kabak yemegi
Yoğurt

Ara
3 eti form
1 elma

Aksam
2 parça kiymali pide
Salata

Ara
1 avuc leblebi

Kizlar bu aksam guzel muhabbetinizde dahil olamiycam malesef
Yarın sehir dısında okuldan arkadasım gelecek
Ve ben biraz once oglusumu uyuttum ve su an yapabildiğim kadar is yapmam lazım
Evi toparlamam lazım
Çamaşırlarım var yıkanacak onları halletmem lazım
Temizlik kısmı yarın sabaha kalır ama yiyecek birşeylerde ayarlamam lazım bugünden

Hadi kolay gelsin banaaa
Öptüm sizi

Bu arada 5. Olmusuz
E her hafta birinci olursak diger takımların sevki kırılır canım arada onlarda olsun tabi:))))))

Bir avuç ergen ne kız?

5. mi olmuşuz, benden hızlısın. Aynen öyle, 1 hafta biz birinci olalım, sonraki hafta başka bir takıma verelim. Bu durumda haftaya biz birinciyiz.

Tunicimin de dediği gibi, 5. olmuşuz kızlar, 5.'liğimizi de 1. takımla paylaşıyoruz.

Etap birincisi olan takım da resmen döktürmüş.

Takım içi birincimiz %1 ile İrem oldu. Tebrikler İremcim.

Evet maalesef...

5 kişiyken daha konuşkandık ya... Kalabalık olunca daha mı kopuk kopuk olduk acep, köyler-şehirler misali...

evet bıraz oyle oldu sankı. onceden gunduz olmasa bıle aksam bır hareket olurdu. simdi aksamda hayaletler ve sen, ben varız
kuzuların sessizliği olduk

evet bıraz oyle oldu sankı. onceden gunduz olmasa bıle aksam bır hareket olurdu. simdi aksamda hayaletler ve sen, ben varız
kuzuların sessizliği olduk

Yeni arkadaşlar çok katılımcı olmadılar, bu bir gerçek. Eskiler de kalabalığı görünce herhalde "Nasılsa 12 kişiyiz, ben girmesem de olur." demeye başladılar.

Katılımcı olun, kafamı bozmayın. Yoksa günlük mesaj sayısını 15 yaparım. O zaman söke söke konuşursunuz heeee...

bu gece de yıne sona bız kaldık fundacım. kepenkleri indirelim de bız de cıkalım

ya maşallah nasıl öle az yiyebiliyosunuz. ben yapamıyorum bebeğimde var 2 haftada 3 kilo almışım kilo almak çok ama çok kolay vermekse bi okadar zorrrrrrrrrrrrrr...

Selam arkadaşlar
siz çıkmadan yetişip bişeyler yazayım dedim,geçmişi okumak çok uzun sürdü,cuma yoğunluğu olmuş,epey sayfa vardı,okudum,herkes azar azar vermiş,hepinizi tebrik ediyorum,ben bir hafta kaybetmiş oldum,üzgünüm.birkaç gündür izinliydim,anlayışınız için teşekkür ederim,diyet te yapmadım ne yazık ki,morali bozukken yemeden içmeden kesilenlerden değilim,keşke olabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…