Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fundacığım inan sorun olmasa okadar yazıcamki ,yazmayı bırak doğru duzğü arka sayfaları okuyamıyorum bile...

menüm
sabah 2 minik armut e eti form
öğle 1 simit
ara 1 salkım üzüm
akşam biraz kuzu eti salata 4 lahana sarması
ara 1 muz 4 kuru kayısı 5 ındık.

Döndüm artık,diyete de spora da kaldığım yerden devam edicem,bu ayın sonunda düğün için elazığa gidicem,o zamana kadar en azından 2kg vermiş olmalıyım.
Tahmin edebileceğiniz gibi eşimle sorunlar yaşıyoruz,sanırım artık "şiddetli geçimsizlik" boyutuna ulaşmış durumdayız,çok üzgünüm,sürekli kavga halindeyiz son zamanlarda ve işin garibi onu çok seviyorum,hem çok kızgın,hem çok aşık,öfkeli,bazen nefret dolu saçmasapan karmakarışık haller içindeyim,koptuğum zamanlar oluyor,onlardan birini yaşadım,kendime geldim,aramız hala bozuk ama küs değiliz,sebebi yazsam gülersiniz,oğlum grip olduğu için kavga ettik,daha önce söylemiştim eşim umuta anormal derecede düşkün ve her sorunda beni suçluyor,kendisi baba da ben parayla tuttuğu bakıcıymışım gibi davranıyor.
Burnu akıyor diye çocuk apar topar alınıp doktora götürülür mü allahaşkına anneler siz nasıl yapıyorsunuz,ben evdeki soğuk algınlığı,grip tedavisinde verilen şuruplardan verdim,ağrı kesici ateş düşürücü verdim ve durumu öyle kötü değildi,hapşırınca burnu akıyordu sadece,ateşi,halsizlliği yoktu,sonra gece biraz daha kötü oldu uyandı ve eşim farketti,grip olduğunu söyleyince kıyamet koptu,illa serum bağlanacak hale gelene kadar mı bekleyecekmişim,beni ilgisiz ve sorumsuz olmakla suçluyor.bu sabah alıp doktora götürdüm,aferin diye bi şurup verdi,grip ve soğukalgınlığı için,önce 3,4gün kullan,geçmezse gel dedi,boğazı ciğerleri temizmiş,yani doğru yapmışım,geçmez ilerlerse zaten götürecektim.
Umutun gribi yüzünden kavga etmeden önce zaten kavgalıydık,buraya o ruh halimle okuduğum kitaptan şiirler yazmıştım size,sebep yine beni sorumsuz olmakla suçlamasıydı.
Özür dilerim,kafanızı şişirdim,gerçekten çok doluyum

aynen cnm bende öyleyim,hele belirsizliklerde falan kendini kaybedip ne yediğimi bile bilemiyorum...

Az önce bir yeme atağı geldi,dolapta ne bulurum diye arandım,lr parça gofret yedim,yetmedi,tam derin dondurucunun kapağını açtım,orda duran binbir çeşit dondurmaya uzandım,hey dostum dur bakalım ne oluyor sana dedim,silkelendim ve kendime geldim:) yarım kase yoğurt aldım,surat asa asa yedim,bu krizi de böyle atlatmış oldum,kendimi kutluyorum

Raa sen neden kahvaltı etmiyorsun canım,hep bakıyorum meyve diyet bisküvi falan yiyorsun,sevmiyor musun kahvaltılığı? Bende pek sevmem aslında ama bu guruba katılınca meyve ve sabahları peynir yeme alışkanlğı da edindim
sinem de açık unutup gitti yattı galiba.ordamısın canım,özledim sizi

Raa sen neden kahvaltı etmiyorsun canım,hep bakıyorum meyve diyet bisküvi falan yiyorsun,sevmiyor musun kahvaltılığı? Bende pek sevmem aslında ama bu guruba katılınca meyve ve sabahları peynir yeme alışkanlğı da edindim
sinem de açık unutup gitti yattı galiba.ordamısın canım,özledim sizi

sinem de açık unutup gitti yattı galiba.ordamısın canım,özledim sizi.

Pelincim kimsenin kafası şişmez.. senin cocukla ılgılı cıkar sorunun, benim baska birşeyle. kavga tartısma olmayan ev yoktur. tabiki olayı faal gormeden yorum yapmak ne derece dogru bılmıyorum ama, evet daha oncekı anlattıgın konuları hatırlarıyorum. her anne baba duskun evladına. ama bu konuda hakıkaten esin bıraz fazla gelıyor ustune. bence bu konu yıllanıp buyumeden, kavga ederken değilde iyi bir anınızda oturup enine, boyuna konusmanız lazım. farklı konularda tartısmak baska, sureklı aynı konu uzerınde tartısmak baska oluyor.
ama tum bunlar olurken bu kadar uzme kendını. insan kendi kendini yaşlandırır ben buna ınanırım. hem fızıken hem ruhen..
keske o zaman yazsaydın bıze dertleşince insanın derdi bitmese bile, biraz olsun rahatlıyor..

Ben çıkayım kızlar,herkes gitmiş,kendi kendime yazıp duruyorum burda.hepinize iyi uykular,tadınız kaçmasın,huzurunuz bozulmasın,o kadar zor ki...
Dün rüyamda hep sizleri gördüm,en çok ta fundayı:)
hepimiz aynı şehirde olsaydık keşke,belki birgün buluşur birşeyler içerdik,ne güzel olurdu

burdayım fıstıgım :) bizde seni özledik..

estafurullah cnm nedemek ,tabiki içine doküceksin...zaman zaman evliliklerde bu tip inişler çıkışlar olabılır ama sakın birbirinizi yıpratmayın ,bazı insanlar çok mükemmelliyetçi olur ve normal seyirde giden insanı anormallikle suçlarlar sanırım senin eşin biraz ayrıntıcı ,ama çocuklar sizin tahmin atmıyeceginiz kadar erken yaşda anne babasının kırgınlıklarını anlarlar onun için daha az olmasına dıkkat edin bu kırgınlıkların..

dun bızde aynı seyı konusuyorduk :) cok hos olurdu bulusma ımkanımız olsa. :)

malesef edemıyorum,be cok açda yatsam sabah cok tok kalkıyorum,aslında kahvaltının çok onemli olduğunu bildiğim halde,pıskolojık olarak tok karnıma yemek yıyemıyorum,ama genede kesin meyve yıyorrum..

bende yatıyorum fıstıklar. yatmasamda bayılıcam bırazdan gozlerım garfield gibi oldu :)))

iyi geceler... tatlı ve huzurlu uykular...

günaydın arkadaşlar günlerdir bozuk olan netim nihayet halledildi,ve ben de çok uzun süredir evimle başbaşayım ohhhhh ,insanın evinde yuvarlanması kadar güzel bir şey varmı yaaa..
sizi seviyorum iyiki varsınız ,iyiki bende burdayımmm.....

Ahh Pelincim benim eşimde aynı hapsiriklarini sayar cocukların 5 den sonra gotur doktora misali, kendi gibi ilaç bağımlısı yaptı cocukları da, kızımın hic bir hastalığı antibiyotik kullanmadan geçmez simdi alıştırdı cocuğu. Ama oğlumda bunu yapmasına izin vermedim, dediğin gibi ağrı kesici, soğuk algınlığı ikaclariyla cok şükür toparlanıyoruz antibiyotiğe gerek kalmıyor. Ana kızım icin aynı şeyi söyleyemem Ona da deniyorum simdi bir kaç gün tedavi ilaçları ama olmuyor en sonunda cok ateslenip antibiyotik kullanıyoruz o zaman da bana " bak demiştim sana verseydin antibiyotiği bu zamana kadar düzelmişti cocuk" diyor ben de senin gibiyim yani en cok tartışmalarımız cocuklar hastayken oluyor Napcam güzelim iste böyle oluyor arada tatsizliklar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…