- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.921
Bir avuç ergen ne kız?
5. mi olmuşuz, benden hızlısın.Aynen öyle, 1 hafta biz birinci olalım, sonraki hafta başka bir takıma verelim. Bu durumda haftaya biz birinciyiz.
Selam kızlar
Dün demiştim ya bugün sehir disından çok çok sevdiğim üniversiteden bı arkadasım gelecek
Daha yapacak cOk isim var ama oğlanla çok zor malum
Sagolsun sevgili esim evi supuruverdi bende silicem ve yemek yapıcam ins
Ay ama çok heyecanlıyım oğlum ilk kez görecek bende onun oğlunu ilk kez görünen
tunicim senn için nasıl heycanlandım analatamm cnm yaaa...
pelincimm..eşin aynı benm babam gibi..
bana bişe olsa annemi yerdi resmen..neyseki büyüdükte adamı engelledik..şimdi kadını yemiyo allaha şükür..bende öle olabirim herkesin kalbini kırarım diye korkuyorum..
3 sneelk evliyim eşim bana diyor"bazen çocumuz olmadına seviniyorum.sen çocukları çok seviyor çocuk görnce dünyayı unutuyorsun..benide unutucaksın diyor"KISKANÇ sanırım...
umarım her evlilikte olan sancıyı atlatrsınız canım
bu arada benmki sabha kalvaltıya kalkmadı bende uyudum birazda..ilçlrı baya etkili..uyku hali yapıyor..giderken beni uyndırmak için her şeyi yeptı anahtrtını salladı yatağa vurdu...hırkamı yüzüme attı..yorganı yüzüme kadr kapatı.gözümü açtım..geldi öptü çıktı..
bugün burası çok durgun neden acepp..hafta sonu oldu diyemi..kızlar ben ne yaprsam yapim metabolizmam çok yavaşladı..sanırırm pazartesi doktorum buna bir çare bulur..bu hafta sirkeli suyum yok acaba ondan olabilirmi??
bi yerde oudum günde 1 bardaktan fazla maden suyu içmek ii değilmiş..ve ben nerdeyse 3 ara öğünde içerimm..
hee birde ben bu 3 gündür sabah kalktığım gbi sade türk kahvesi içiyorum..kalktığım gbi burnuma kokusu vuryo zararı varmıdırkii
raa canım sen nasılsın tatlım..nasıl gidiyor diyetle aran
kızçlerrr nerdesinizz.ben kendi kendime konuşur oldum..çıkım en iyisimi evi toparlarım..sonra da spor için marş marşş
menüm
sabah:
aç karnına sade kahve
1 yumurta
1 domates
1 çay kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı reçel
ara:
1 elma 1 soda
öğlen:
1 kepçe çorba
4 ymk kaşığıu susuz araka 2 ymek kaşığı bulgur
ara:1 salkım kara üzüm
akşam da kabaklı tavuk sote
1 kepçe çorba
ara :5 ceviz soda
ara akşam ve ara yemedim.. hepsi masanın üstünde bekliyor..ben bütün gün ne yiceksem sabahtan masanın üstüne koyarımm
İyi akşamlar kızlar hemen menümü yazıyım görümcemler gelecek çıkcam...
Sabah : 1 krep, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, mate çayı
ara : yokkkk
Öğlen : 2 dilim ekmek, peynir
ara : 1 elma
Akşam : 1 kepçe çorba, 3 kofte, 1 dilim ekmek
Ara : 2 dilim karpuz yicem
2 kupa mate çayı içtim bugün....
Selam arkadaşlar
siz çıkmadan yetişip bişeyler yazayım dedim,geçmişi okumak çok uzun sürdü,cuma yoğunluğu olmuş,epey sayfa vardı,okudum,herkes azar azar vermiş,hepinizi tebrik ediyorum,ben bir hafta kaybetmiş oldum,üzgünüm.birkaç gündür izinliydim,anlayışınız için teşekkür ederim,diyet te yapmadım ne yazık ki,morali bozukken yemeden içmeden kesilenlerden değilim,keşke olabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?