Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir avuç ergen ne kız?

5. mi olmuşuz, benden hızlısın. Aynen öyle, 1 hafta biz birinci olalım, sonraki hafta başka bir takıma verelim. Bu durumda haftaya biz birinciyiz.

Ayyy ilahi funda güldürdün beni:))
Baya Ergen yani yanlis yazmadım
Bı meyve yemedinmi hiç
Küçük kırmızı eksi çok güzel bi meyve:))
Ben çok severim kayınvalidemin evinin önünde ağacı var gecen gün yollamış sagolsun:))

Selam kızlar
Dün demiştim ya bugün sehir disından çok çok sevdiğim üniversiteden bı arkadasım gelecek
Daha yapacak cOk isim var ama oğlanla çok zor malum
Sagolsun sevgili esim evi supuruverdi bende silicem ve yemek yapıcam ins
Ay ama çok heyecanlıyım oğlum ilk kez görecek bende onun oğlunu ilk kez görünen

Bugun içimde acaip bir alışveriş canavarı var yaaa çıkıp torbalarca bişeyler alasım geliyor. diyette bana tatlı vs krizinden ziyade alışveriş krizi tutuyor.
kilo verdikçe kaşınıyor ınsan heralde
allahtan ay sonu zamanındayız :))) yeni ay hesabına bir kaç gun var, ozamana kadar bu krız gıder heralde cunku simdi ne alsam boşa. sırf maymunluktan almıs olurum

Bugun siz anne değilde yıne unılı kızlar olursunuz kaynatırken :)
iyi eglenceler tunicim. eski arkadaslar, dostlar ınsana cok ıyı gelıyor..

tunicim senn için nasıl heycanlandım analatamm cnm yaaa...

pelincimm..eşin aynı benm babam gibi..
bana bişe olsa annemi yerdi resmen..neyseki büyüdükte adamı engelledik..şimdi kadını yemiyo allaha şükür..bende öle olabirim herkesin kalbini kırarım diye korkuyorum..
3 sneelk evliyim eşim bana diyor"bazen çocumuz olmadına seviniyorum.sen çocukları çok seviyor çocuk görnce dünyayı unutuyorsun..benide unutucaksın diyor"KISKANÇ sanırım...
umarım her evlilikte olan sancıyı atlatrsınız canım

bu arada benmki sabha kalvaltıya kalkmadı bende uyudum birazda..ilçlrı baya etkili..uyku hali yapıyor..giderken beni uyndırmak için her şeyi yeptı anahtrtını salladı yatağa vurdu...hırkamı yüzüme attı..yorganı yüzüme kadr kapatı.gözümü açtım..geldi öptü çıktı..

Son düzenleme:
bugün burası çok durgun neden acepp..hafta sonu oldu diyemi..kızlar ben ne yaprsam yapim metabolizmam çok yavaşladı..sanırırm pazartesi doktorum buna bir çare bulur..bu hafta sirkeli suyum yok acaba ondan olabilirmi??
bi yerde oudum günde 1 bardaktan fazla maden suyu içmek ii değilmiş..ve ben nerdeyse 3 ara öğünde içerimm..

hee birde ben bu 3 gündür sabah kalktığım gbi sade türk kahvesi içiyorum..kalktığım gbi burnuma kokusu vuryo zararı varmıdırkii

şeydacım ne ilacı?

şeydacım diyette bazı seylerden vazgecmek gerekıyor ne yazıkki ben onu ogrendım. bende hergun 4-5 nescafe ıcerdım. simdi sabah kesin 1 tane içiyorum. aksam esim normal saatte gelırse bır de onunla ıcıyorum. sadece yiyecekler değil içiceklerede dikkat etmek gerek. turk kahvesi iyi ama sanırım onun nescafenın aksıne metobolizmayı canlandırdıgını duymuştum. nekadar dogru bılemem ama.

badem de ye canım gunde 3-5 tane. hatta gunde 1-2 kuru kayısı, 1-2 cevız..

evet bugun cok sakın. bende sıkıldım evde ama dısarsı sıcak cıkmak ıstemıyorum.

kızçlerrr nerdesinizz.ben kendi kendime konuşur oldum..çıkım en iyisimi evi toparlarım..sonra da spor için marş marşş

menüm
sabah:
aç karnına sade kahve

1 yumurta
1 domates
1 çay kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı reçel

ara:
1 elma 1 soda

öğlen:
1 kepçe çorba
4 ymk kaşığıu susuz araka 2 ymek kaşığı bulgur

ara:1 salkım kara üzüm

akşam da kabaklı tavuk sote
1 kepçe çorba

ara :5 ceviz soda

ara akşam ve ara yemedim.. hepsi masanın üstünde bekliyor..ben bütün gün ne yiceksem sabahtan masanın üstüne koyarımm

raa canım sen nasılsın tatlım..nasıl gidiyor diyetle aran

şeydacığım ben sitede görünüyorum ama kimse yoksa başarı öykülri falan okuyorum o yüzden mesajını yeni görüyorum cnm.. teşekkürler cnm bu ara biraz yoğundum ama kendim cok iyim şükür,diyetim iyi gidior yani şu durumda olabileceginin en iyisi ,insanın sürekli evinin dışında olup diyet yapması çok zor ama bu hafta daha güzel olucakdır inş....

menülerin çok güzel şeyda ,eminim oranlarında çok iyidir oran derken sadece doyar gibi hissetmek gerekiyor kilo verebilmek için,ben birde saat 7 den sonra yemessem kılo verebiliyorum..

ohhhh çizergemde hazırrrr...
sinemciğim pazargünki eyleminizin yanında olduğumu göstermek için bu seferki çizergemi ona göre yaptım

İyi akşamlar kızlar hemen menümü yazıyım görümcemler gelecek çıkcam...

Sabah : 1 krep, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin, mate çayı

ara : yokkkk

Öğlen : 2 dilim ekmek, peynir

ara : 1 elma

Akşam : 1 kepçe çorba, 3 kofte, 1 dilim ekmek

Ara : 2 dilim karpuz yicem

2 kupa mate çayı içtim bugün....

[COLmenüm
sabah 1 portakal 1 dılım kızarmış kep ekmeği
öğle 2 yemek kaşığı tavuk kuşbaşı 1 kucuk domate
ara 3 olmamıl ham hurmaOR="#8B4513"][/COLOR
akşam tam yemek yıyecegımde sırtıma ani bir kıramp gırdı ve yemek yıyemedim ve 7 bucukdan sonrada yemediğim için inatla yemıyorum ama açımmmmm..
3 gundur yurumuyorum ..suda az.bugunki yemeklerın bana yetmeside hiç hareket etmemem..

ne guzel arkadaşım, bence menün çok güzel ..

Selam kızlar!

Bugün dışardaydım, anca girebildim.
Maaşallah yine döktürmüşsünüz. (!)

Doğrusu bu kadarını gerçekten beklemiyordum, 10 mesaj falan bekliyordum. :) Gerçi dün ben çıktıktan sonra yazılanlar da var. :)
Şimdi okuyacağım hepsini adam gibi...

Pelincim hiç önemli değil. Döndün ya artık, gerisi halledilir, alınan kilo olduysa da verilir.

Dondurma konusundaki başarın için de tebrikler canım. :)

Eşin konusunda Sinem'e katılıyorum, sakin bir zamanınızda konuşun. Daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…