- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.941
Ayyy ilahi funda güldürdün beni:))
Baya Ergen yani yanlis yazmadım
Bı meyve yemedinmi hiç
Küçük kırmızı eksi çok güzel bi meyve:))
Ben çok severim kayınvalidemin evinin önünde ağacı var gecen gün yollamış sagolsun:))
şeydacım ne ilacı?
şeydacım diyette bazı seylerden vazgecmek gerekıyor ne yazıkki ben onu ogrendım. bende hergun 4-5 nescafe ıcerdım. simdi sabah kesin 1 tane içiyorum. aksam esim normal saatte gelırse bır de onunla ıcıyorum. sadece yiyecekler değil içiceklerede dikkat etmek gerek. turk kahvesi iyi ama sanırım onun nescafenın aksıne metobolizmayı canlandırdıgını duymuştum. nekadar dogru bılemem ama.
badem de ye canım gunde 3-5 tane. hatta gunde 1-2 kuru kayısı, 1-2 cevız..
evet bugun cok sakın. bende sıkıldım evde ama dısarsı sıcak cıkmak ıstemıyorum.
kızçlerrr nerdesinizz.ben kendi kendime konuşur oldum..çıkım en iyisimi evi toparlarım..sonra da spor için marş marşş
menüm
sabah:
aç karnına sade kahve
1 yumurta
1 domates
1 çay kaşığı tereyağ 1 çay kaşığı reçel
ara:
1 elma 1 soda
öğlen:
1 kepçe çorba
4 ymk kaşığıu susuz araka 2 ymek kaşığı bulgur
ara:1 salkım kara üzüm
akşam da kabaklı tavuk sote
1 kepçe çorba
ara :5 ceviz soda
ara akşam ve ara yemedim.. hepsi masanın üstünde bekliyor..ben bütün gün ne yiceksem sabahtan masanın üstüne koyarımm
kızçlerrr nerdesinizz.ben kendi kendime konuşur oldum..çıkım en iyisimi evi toparlarım..sonra da spor için marş marşş
menüm
sabah:
aç karnına sade kahve
1 yumurta
1 domates
ara:
1 elma 1 soda
öğlen:
1 kepçe çorba
1 kepçe çorba
ara akşam ve ara yemedim.. hepsi masanın üstünde bekliyor..ben bütün gün ne yiceksem sabahtan masanın üstüne koyarımm
menüm
sabah:
aç karnına sade kahve
1 yumurta
1 domates
ara:
1 elma 1 soda
öğlen:
1 kepçe çorba
1 kepçe çorba
Pc kafayı yedi bir mesajı 3 kere yazmış yine hoşgeldin Funda nerdesin bugün gözlerim seni aradı ama yoktun, Pelincim sende hoş geldin canım....
Kızlar paylaşım alanını okuyanınız var mı bilmiyorum. Püsküüt adlı üyeden ve yarışmaya olan katkılarından da haberi olan kaç kişi var bilmiyorum. Püsküüt yarışmayı takip etmeyi bırakma kararı almış. Kararı kesin ve aslında gayet de haklı. Ben onun kadar bile dayanamazdım.
Yani uzun lafın kısası; cuma yarışmasının günlerinin artık sayılı olduğunu düşünüyorum. :)
Üzücü ama durum bu...
Nasıl yanii cuma yarışması kalkacak mı?
Kalkacak diyemem. Ama Püsküüt 5 yıldır yarışmanın tüm takibini yapıyordu. Yani bu yarışma onun sayesinde dönüyordu. Onun yaptıklarını yapmaya gönüllü olacak birinin çıkacağını sanmıyorum. Ben gönüllü olmam mesela... Çok büyük zaman istiyor, emek istiyor. Gönüllü bulunursa devam eder tabi... Ama bilemiyorum. :) Yakında belli olur zaten. Büyük ihtimal herkes kendi çalıp kendi söylemeye başlar.
Sanırım tuninin bahsettiği ergen,bildiğimiz kızılcık.ekşi,küçük,kırmızı dediğine göre.funda sende geçen gün 3tabak kızılcık çorbası yedim yazmıştın,sorucaktım unuttum,nasıl yapıyorsunuz onu.
Kızlar kahve konusunda yanıldığınızı düşünüyorum,kahve aklandı,eskiden sanıldığı gibi selülite sebep olmadığı biliniyor artık,ayrıca yüksek antioksidan içerir,toksin attırır,iştah keser,tok tutar,hele şimdi bir de neskafenin yeşil kahvesi var,onu özellikle diyet yapanlara tavsiye ediyorlar,ben denedim,çok çok yumuşak bir tadı var,daha fazla antioksidan içeriyormuş.ben kahvesiz yaşayamam,günde en az 2kupa içiyorum
Yorgunluktan ölüyorum kızlar,ben umutun yanına kıvrılmaya gidiyorum
ohhhh çizergemde hazırrrr...
sinemciğim pazargünki eyleminizin yanında olduğumu göstermek için bu seferki çizergemi ona göre yaptım
[COLmenüm
sabah 1 portakal 1 dılım kızarmış kep ekmeği
öğle 2 yemek kaşığı tavuk kuşbaşı 1 kucuk domate
ara 3 olmamıl ham hurmaOR="#8B4513"][/COLOR
akşam tam yemek yıyecegımde sırtıma ani bir kıramp gırdı ve yemek yıyemedim ve 7 bucukdan sonrada yemediğim için inatla yemıyorum ama açımmmmm..
3 gundur yurumuyorum ..suda az.bugunki yemeklerın bana yetmeside hiç hareket etmemem..
Nescafe rejimde yasak mıymış?Yani eminim genel olarak hiçbir kahve çeşidi pek sağlıklı değildir zaten ama... Şekeri için, süt tozunun yağı için falan mı yasak acaba? :44: Senin yazdıklarından da metabolizmayı yavaşlattığını çıkarıyorum.
Kızlar ben bugün size menü yazmayayım; spor cezası falan kalktı gerçi ama aylık kaçamak hakkıma sayın. :) Çok bir şey yemedim ama bir şeyler içtim. Onun yanına da tatlı bir şeyler yedim. Zaten menüyü tam hatırlayamayacak kadar hoş bir haldeyim. :)
Gerçi ben yine kendimi "menü yazmadı" olarak işleyeceğim, haksızlık olmasın.
-------
Kimse de yok yahu... Bir gün girmiyorum hemen salıyorsunuz mesajları...
Hadi gelinde az konuşalım. Yarım saate, bir saate yatarım; zaten yarın da pazar.
Gelin ya...
Kızlar paylaşım alanını okuyanınız var mı bilmiyorum. Püsküüt adlı üyeden ve yarışmaya olan katkılarından da haberi olan kaç kişi var bilmiyorum. Püsküüt yarışmayı takip etmeyi bırakma kararı almış. Kararı kesin ve aslında gayet de haklı. Ben onun kadar bile dayanamazdım.
Yani uzun lafın kısası; cuma yarışmasının günlerinin artık sayılı olduğunu düşünüyorum. :)
Üzücü ama durum bu...
Sanırım tuninin bahsettiği ergen,bildiğimiz kızılcık.ekşi,küçük,kırmızı dediğine göre.funda sende geçen gün 3tabak kızılcık çorbası yedim yazmıştın,sorucaktım unuttum,nasıl yapıyorsunuz onu.
Kızlar kahve konusunda yanıldığınızı düşünüyorum,kahve aklandı,eskiden sanıldığı gibi selülite sebep olmadığı biliniyor artık,ayrıca yüksek antioksidan içerir,toksin attırır,iştah keser,tok tutar,hele şimdi bir de neskafenin yeşil kahvesi var,onu özellikle diyet yapanlara tavsiye ediyorlar,ben denedim,çok çok yumuşak bir tadı var,daha fazla antioksidan içeriyormuş.ben kahvesiz yaşayamam,günde en az 2kupa içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?