Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yemeyi bırak, hiç duymadım bile. Tabi yenen bir şey olduğunu fark etmiştim de ergen deyince gelişim çağındaki gençler geldiği için aklıma, biraz komik geldi bana "bir avuç ergen"... :)

Tabi bu komiklik tamamen benim anlayışımdan geliyor, yoksa senin yazdığın şey gayet normal. :)

Nescafe rejimde yasak mıymış? Yani eminim genel olarak hiçbir kahve çeşidi pek sağlıklı değildir zaten ama... Şekeri için, süt tozunun yağı için falan mı yasak acaba? :44: Senin yazdıklarından da metabolizmayı yavaşlattığını çıkarıyorum.

Kızlar ben bugün size menü yazmayayım; spor cezası falan kalktı gerçi ama aylık kaçamak hakkıma sayın. :) Çok bir şey yemedim ama bir şeyler içtim. Onun yanına da tatlı bir şeyler yedim. Zaten menüyü tam hatırlayamayacak kadar hoş bir haldeyim. :)

Gerçi ben yine kendimi "menü yazmadı" olarak işleyeceğim, haksızlık olmasın.

-------

Kimse de yok yahu... Bir gün girmiyorum hemen salıyorsunuz mesajları...
Hadi gelinde az konuşalım. Yarım saate, bir saate yatarım; zaten yarın da pazar.
Gelin ya...

Afiyet olsun canım menün güzelmiş bu arada nerelisin çok merak ettim? Kızçeler yazmandan dolayı....

Afiyet olsun canım menün güzelmiş bu arada nerelisin çok merak ettim? Kızçeler yazmandan dolayı....

Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. Bu arada nerelisin çok merak ettim kızçeler yazmandan dolayı....

Pc kafayı yedi bir mesajı 3 kere yazmış yine hoşgeldin Funda nerdesin bugün gözlerim seni aradı ama yoktun, Pelincim sende hoş geldin canım....

Selam arkidişleeeeeer
umutla çizgi film izlemekten bende bugs bunny gibi konuşur oldum,hemencik menümü yazayım
sabah 2dilim light ekmek
1yumurta,1kupa sütlü kahve

öğlen:3kaşık bulgur pilavı,bir parça haşlanmış tavuk,yarım kase yoğurt

ara:bir küçük avuç badem,fındık bir de ayı üzümümü,yer kirazı mı ne,kocaman kırmızı bir kuru meyve karışık,

akşam öğlenin aynısı

ara:az önce yani,bir kase nesfit,8,10tane kadar üzüm

Kızlar paylaşım alanını okuyanınız var mı bilmiyorum. Püsküüt adlı üyeden ve yarışmaya olan katkılarından da haberi olan kaç kişi var bilmiyorum. Püsküüt yarışmayı takip etmeyi bırakma kararı almış. Kararı kesin ve aslında gayet de haklı. Ben onun kadar bile dayanamazdım.

Yani uzun lafın kısası; cuma yarışmasının günlerinin artık sayılı olduğunu düşünüyorum. :)
Üzücü ama durum bu...

Nasıl yanii cuma yarışması kalkacak mı?

Sanırım tuninin bahsettiği ergen,bildiğimiz kızılcık.ekşi,küçük,kırmızı dediğine göre.funda sende geçen gün 3tabak kızılcık çorbası yedim yazmıştın,sorucaktım unuttum,nasıl yapıyorsunuz onu.
Kızlar kahve konusunda yanıldığınızı düşünüyorum,kahve aklandı,eskiden sanıldığı gibi selülite sebep olmadığı biliniyor artık,ayrıca yüksek antioksidan içerir,toksin attırır,iştah keser,tok tutar,hele şimdi bir de neskafenin yeşil kahvesi var,onu özellikle diyet yapanlara tavsiye ediyorlar,ben denedim,çok çok yumuşak bir tadı var,daha fazla antioksidan içeriyormuş.ben kahvesiz yaşayamam,günde en az 2kupa içiyorum

Hoşbulduk arzucum
funda ne diyorsun canım ya,belki başkası devralır,neden bırakmak istiyormuş ki?
Takım kapanırsa bizde bir günlük açar ordan devam ederiz

Nasıl yanii cuma yarışması kalkacak mı?

Kalkacak diyemem. Ama Püsküüt 5 yıldır yarışmanın tüm takibini yapıyordu. Yani bu yarışma onun sayesinde dönüyordu. Onun yaptıklarını yapmaya gönüllü olacak birinin çıkacağını sanmıyorum. Ben gönüllü olmam mesela... Çok büyük zaman istiyor, emek istiyor. Gönüllü bulunursa devam eder tabi... Ama bilemiyorum. :) Yakında belli olur zaten. Büyük ihtimal herkes kendi çalıp kendi söylemeye başlar.

Püsküütün yazdıklarını okudum şimdi gerçekten haklı bu kadar emek veriyo bu iş için ve uzun bir süredir. banada kimse yapmaz gibi geliyor inşallah kararını değiştirir.

Pelincim kızılcığı toplayıp kurutuyorlar. Sonra ellerinin arasında ufalaya ufalaya toz haline getiriyorlar. Koyu pembe bir un oluyor. Onu suyun içine koyuyorsun, biraz da sarımsak, tuz. Çorba hazır. Kimileri soğan da koyuyor.

Yeşil kahve mi? Yeşil çaydan çakmışlar gibi... :) O neymiş yahu? Enteresan...

eve yeni geldim. daha gecmise bakamadım. once menumu yazayım sonra gecmisi okucam. yasasın okuyacagım bır gecmıs var :)))))

sabah
1haslanmıs yumurta
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
2 zeytın

ara
5 badem

ogle
1 kase nesfıt+sut

ara
2 avuc kadar sanırım uzum

aksam
ızgara şiş tavuk (o yuvarlak tanelerden 5 tane)
yeşil salata

ohhhh çizergemde hazırrrr...
sinemciğim pazargünki eyleminizin yanında olduğumu göstermek için bu seferki çizergemi ona göre yaptım

hayırlı olsun çizelgen raa'cım. :)

canım hala ayaktaysan ve miden sana hala eziyet ediyorsa 1 kucuk bardak süt iç. için kıyıla kıyıla yatmazsın.

Fundacım genel olarak metobolizmayı yavaslatıyormus nescafe. ama dediğim gibi bende gunde 2 tane ıcıyorum. abartı rakamımı dusurdum sadece. tamamen yoksunda kalamam kahveden. ama zaten bız metobolızmamız ıcın bır suru sey yapıyoruz. ama sporla ama spor yapmayanlarımız, içtiğiyle yediğiyle. gunde 2-3 kahve keyfımızde olsun artık :)

ohhh valla menu yazmadın ama ben imrendim :))) afıyet olsun mu desem yarasın mı desem ben o hakkımı eşimin dogum gunune ayırıyorum. sunun surasında bısey kalmadı :) 15-20guncuk sonra :)))

ya püsküüt olmazsa hiç ayarı kalmaz. zaten ayarı tam değil yarısmanın. daha okumadım püsküütün yazısını ama ıyı kotu tahmın edebiliyorum. hayırlısı diyelim. bitersede napalım bakarız basımızın caresıne toplu göç yaparız :))))

canım yukardada dedim metobolızmayı yavaslıtıyor ama biz obur taraftan ayarlıyoruz zaten metobolizmayı :)) o kadar kahvenın bızım dıyetlere zararı olmaz. olsa bana olurdu canlı ornegım işte diyete basladıgımdan berı mis gibi iciyorum. :))) kimisi gunde abartı kahve ıcer ve bunun yanında bitki çayı alıskanlığı yoktur. işte orda tehlikesi coktur eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…