Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok senınkını dusuyorum

Sinemcim dediğin gibi toplu olarak hesaplayınca senin hesabın doğru çıkıyor... Aynı çıkması lazım oysaki... Ben hep yüzdeleri bölerek hesaplıyorum. Toplu kilo hesabına girmiyorum.

Ama yazmıştım ya; yine 0.544 çıkıyor diye... Yani 0.55 mi yazsak o zaman bilemedim... Hala daha farkın nerde olduğunu da çözemedim ama umarım yazmadığımız diğer ondalıklarda değildir.

Biriniz daha bakın şu hesaplara ama yaa...

beynimi ve tum hesapları sılıp tekrar hesaplıcam fundacım.. deli oldum valla. kilo toplarken, geçen haftaki kilolarımızı topluyoruz ya. seninkinide gecen haftanın topluyoruz dımı?

beynimi ve tum hesapları sılıp tekrar hesaplıcam fundacım.. deli oldum valla. kilo toplarken, geçen haftaki kilolarımızı topluyoruz ya. seninkinide gecen haftanın topluyoruz dımı?

Geçen haftaki kiloları mı topluyoruz? Anlamadım ne demek istediğini... Geçen haftaki kilodan hesaplıyoruz sonucu, eğer dediğin buysa... Alanın da verenin de yüzdesini geçen haftaki kiloya göre hesap ediyoruz.

Sinemcim referans olsun diye geçen haftayı toplu hesaplayayım dedim. 0.41 olan yüzde, 0.52 oluverdi.
5 kere hesaplamışımdır... Bence toplu hesap işine bulaşmayalım hiç.

Zaten ikimizden başka kimse de yok... Saat de geç oluyor, başımızın çaresine bakmamız lazım artık.

Geçen haftaki kiloları mı topluyoruz? Anlamadım ne demek istediğini... Geçen haftaki kilodan hesaplıyoruz sonucu, eğer dediğin buysa... Alanın da verenin de yüzdesini geçen haftaki kiloya göre hesap ediyoruz.

tamam fundacım bende aynen oyle hesapladım. her defasında 0,549373 cıkıyor. hatta az once dış kaynaklardan yardım da aldım. :) tekrar saglamasında yine aynı cıktı.

bakayım ablacım nereye bakıyorsunuz soyle yapalım mı mesela 1234 takım kontrolunu ben 567 sinemcim senn kalanları da fundacım baksae l bırlıgı ıle kontrol etsek

tamam fundacım bende aynen oyle hesapladım. her defasında 0,549373 cıkıyor. hatta az once dış kaynaklardan yardım da aldım. :) tekrar saglamasında yine aynı cıktı.

Sinemcim dış kaynakların ne kadar güvenilir bilmiyorum ama...

Herkes ilk bakışta yüzde hasaplarına bakar diye düşünüyorum, öyle daha kolay oluyor çünkü... Herhalde kimse çıkıp "5. takım, toplu kilo hesabınız farklı çıkıyor." demez... Tabi rastgele kontrol yine bize çıkmazsa.

Yüzdelerden hesaplanan sonuç 0.5443781 çıkıyor. Yani uzak da değil zaten. 3-5 küçücük küsürat yine toplanıp yuvarlayıverebilir rakamı... :)

Beynim bulandı, of of... Kafam ısındı resmen, gözlerim görmez oldu...

-------

Berivancım hesaplara gönüllü olmuş.
Sağol canım. :) Bizim takıma baksan yeter. Başka takımları kontrol etmeyeceğiz. Ama biz Sinemle anlaşamadık hesap konusunda...

kafanız karısmıs kızlar ben de 0,549383 buldum diger takımları kontrol etmeyeceksek süper bu hafta biz her takıma bakacagız sandım

Toplu kilodan mı hesap ettin canım?

Ya sonuç listesine bakarak toplu kilodan hesap denemeleri yapıyorum, sürekli sonuçlar sapıyor... Anlamadım ben bu işi...

Ne yapalım o zaman, 0.55 olarak yazalım mı? Ama Püsküüt yine "ortalama hatalı" derse listeyi siz yaparsınız heeee...

Son düzenleme:
Ya kızlar; kendi dediğime getirmeye çalışıyor gibi algılamayın da, Püsküüt tek tek yarışmacı yüzdelerinden hesap ediyor. Toplu hesap etmiyor. Geçen haftaki listemiz konusundaki konuşmamızdan biliyorum.

Emin misiniz ya? Fark küçük biliyorum ama; sanki yüzde hesapları ile toplu hesaplar sürekli şaşıyor gibime geliyor. Mesela geçen haftaki listemizi toplu olarak bir hesap edin. Dağlar kadar fark çıkıyor ortaya...

Ben yine yüzde hesabı üzerinden gidelim diyorum... Ama kafam o kadar karışık ki... Toparlayamıyorum hiçbir şeyi, of of...

ewt canım toplamın yüzdesı bu sekılde çıktı kesınlıkle 0,55 demen gerek mesuliyetı alırım tatlım püsküüt birsey demez ben küçük üzümümmm

Kızlar size zahmet şu listeyi hem toplu kilo hesabıyla; hem de yüzde hesabıyla bir kontrol eder misiniz?

***5. TAKIM 267. ETAP*** Etap 1. si
tunituni (75,2 /73,2 / 2,0 / %2,66 )
elifezgi ( 70,0/67,7 / 2,3/ %3,29 )
buffy26 ( 68,4/ 67,6/0.8/ %1.17
maway ( 72,0/70,0/2,0/ % 2,78 ) Takımdan ayrıldı
berivannnn26 ( 79,0/79,0 / 0,0 /%0,0 )
benim ruyamsensin ( 56,0 /54,8/ 1,2/% 2,14 )
gozdesert (81,2/) Takımdan ayrıldı
ergh (67,0/ 66,1/ 0,9/ %1,34 )

5. TAKIM ORTALAMASI: %1.67

Yüzde hesabıyla 1.67, toplu kilo hesabıyla 1.61 buluyorum.

Eğer siz toplu kiloyla da 1.67 bulacak olursanız, ortalamayı sizin dediğiniz gibi yazacağım.

dış kaynak matematiği sağlam biri canım :) guvenılır yanı :)))

fundacım ben yuzde toplamının baz alındıgını bılmıyordum. yoksa hıc kılo toplamayla ugrasmazdım. %leri toplamak daha ıyımıs kilo hesabını bosver

he valla aynen öyle oluyo 1,67 bacım bu seklılde yazalım geç kalacagız paylasalım canım

Fundacım sen yayınla bizim listemizi bence, % hesaplaması daha mantıklı. dediğin gibi kimse tek tek kilo toplamaz zaten. beynımız bır dunya oldu zaten az daha ugrasırsak matematık profosoru olucaz kilo vermek ne zahmetli işmiş ayol.. insanın beynınıde calısıtıyor diyet

Her yonden kılo verıyoruz beynımız de çalışarak zayıflıyo
Kırpık nerde neyapıyo merak etttım aaaaaayy benım kuşum dun konusmaya çalıstı cikciki kuş um diye seviyorum ben onu oda tüylerini kabartıyo soylemeye calısıyo bayılıyorum yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…