Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım gecen hafta nasıl bızım lıstemız bızım sorumlulugumuzdaydı onlarınkı de oyle. bızım ısımız sonuclara gore ilk üç listesi cıkarmak. her takım kendı hesaplamasından sorumlu. ayrıca bırde hafta değerlendirmesi var orda cıkar ne oldugu en kotu ıhtımalle. ama ben bireysel yuzdelerine bakınca durumu değiştirecek bir fark gormedim.

hadı ısımız bıttı fundacım spora marş marş yapalım :)

Hepimize geçmiş olsun.

Sinemcim tüm yardımların için tekrar tekrar teşekkürler. :) Sen olmasaydın şu an derecelerin 15. kontrolünü yapıyor olurdum. :)

2 ay daha rahatız.

valla patates gıbı olduk

rica ederim canım ne demek.. hepimizin işi aslında.. emeğine sağlık canım..

takımlar cogalsın ya 2 ay cok kısa :86: hemen gelir

3. olduk kızlar.

Takımımızın 1. si de %1.27 ile kendi tarihinde de bir çığır açan Berivan oldu. :)

Tebrikler 5. Takım, tebrikler Berivan.

3. Olduk kızlar.

Takımımızın 1. Si de %1.27 ile kendi tarihinde de bir çığır açan berivan oldu. :)

tebrikler 5. Takım, tebrikler berivan.

ben Miyim o anaaaaaaaaa Ayyyyyyyyy bu gaz bana 1 hafta gıder valla ohhhhhhhhhh yaşasın 5. Takım takımımı çok ama çokkkkkkkkkk seviyorummmm

Son düzenleme:
Hepimize geçmiş olsun.

Sinemcim tüm yardımların için tekrar tekrar teşekkürler. :) Sen olmasaydın şu an derecelerin 15. kontrolünü yapıyor olurdum. :)

2 ay daha rahatız.

bende her ikinize grubum adına teşekkür ederim,fundacığım yardım etmek isterdim ama bu konuda çok bilgisizm,bana açıklama yapmakdan işinden geri kalırdın ve ben hiç teklıf bile edemedim cnm.tekrar teşekkürler...

ben Miyim o anaaaaaaaaa Ayyyyyyyyy bu gaz bana 1 hafta gıder valla ohhhhhhhhhh yaşasın 5. Takım takımımı çok ama çokkkkkkkkkk seviyorummmm

ayy inanmıyorum hemde benim rakibimmm inanmıyorum,ayyyyy uyuyamam bugun yaaaaaaaaaaaama neyse onunda hakkı 1. olmak birdaha hiç olamayacak miniğim,,bu arada sevinmeyim diyorum ama berivanım için sevinmedende edemiyorummm offfffffffffff

fitne fesatcım minigim falan ne oluyo kızzzzzzzzzz önce mezun olacagım tüm 1.likler bana ait bi kerem

Son düzenleme:
3. olduk kızlar.

Takımımızın 1. si de %1.27 ile kendi tarihinde de bir çığır açan Berivan oldu. :)

süper, bu hafta da güzel derece almışız, tebrikler çıtır takımım..funda ve sinemin ellerine sağlık, bugün gerçekten çok yoruldunız kızlar,herşey 5. TAKIM için
bu arada tebrikler berivan, başarılarının devamını diliyorum..

sagolasın bacım hadi kızlar ben çıkıyorum çok seviyorum sizi bizi hepimizi

Son düzenleme:
sagolasın bacım hadi kızlar ben çıkıyorum çok seviyorum sizi bizi hepimizi
güle güle berivancım.. iyi haftasonları..
Bugün yapmayacağım canım. Üst üste yapıp kaslarımı eritmek istemiyorum. Dinlenme günüm olsun.
Normalde de zaten 2 ya da 3 gün spor, 1 gün ara yapıyordum. Son zamanlarda şaşmıştı.
yok canım kaslarına bırsey olmazda. :) vucudun alısmaması acısından ıyı yapıyorursun. bende haftanın tum gunlerı yapmıyordum. vucut alıstıktan sonra yag yakmayı bırakıyor.

offf bu vucudumuzda kilo kaybetmemek ıcın nasıl bu kadar mucadele verıyor yaa ılla tosun olucam dıyor..

ya mekik çekenlere bişey sorucam. ilk gunler karnınız cok agrıdımı ya karnımdakı etler nasıl agrıyor. ne zaman gecıcek bu :2:

mesaj bir değil ama saymayı unuttum bugün,o yüzden birden başlıyorum
ya evet lütfen çok kalabalık olmamıza gerek yok,böyle birbirimize isimlerimizle hitap ediyoruz,herkes birbirini tanıyor,bazı özellikler aklımızda kalıyor,çok kalabalık olunca kim kime dum duma,olmaz,tanışmayan takım olur mu

geçen gece uyurken suratıma okkalı bir tokat yedim,burnumun üstüne,uyku haliyle aaaahh diye bağırmışım,bir baktım sonra minicik dudaklar beni defalarca öptü,burnumu,omuzumu.gecenin köründe oğlum o karanlıkta önce vurmuş,sonra acımış beni öpüyor,birlikte uyuyoruz da:)

Haklısın cnm. Benm de jetonum bugün düştü, ondandır. :112: Malum, bu hafta epey debelendik takımca. Sıra yeni buna geldi. O zaman kolay gelsin size. :112: Bol incelmeli bir hafta diliyorum size.

3. olduk kızlar.

vay beeeeeee diyorum,ne zor işmiş bugünki hesap işleri,kafa patlatmışsınız,sinem ve funda sizi tebrik ediyorum,çok ta teşekkür ediyorum.işte takım ruhu,bakın arkadaşlar,sinem ve funda kafa patlatmğş,strese girmiş,berivan hariç hepimiz tüymüşüz.
İnanırmısınız bilmemburda olsam bile hiçbir faydam olmazdı,daha önce de söyledim,metamatiğim gerçekten çok kötü,yazdıklarınızı okurken bile bişey anlamadım.
Berivan canım tebriş ediyorum seni,çok güzel kilo vermişsin

ya mekik çekenlere bişey sorucam. ilk gunler karnınız cok agrıdımı ya karnımdakı etler nasıl agrıyor. ne zaman gecıcek bu :2:

ben bi ara denedim,günde 100tane çekiyordum,baktım hiçbiyerimde ağrı sızı yok,çok rahat çekiyordum,sadece kuyruksokumu denen yer acıyordu,hem korktum hem de etkili olmadı diye bıraktım sonra,8dk karın egzersizine geçtim,ağrı oldu 2,3gün sonra geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…