- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.741
Ya herkesi tek tek kontrol edecektik güya... Ama kendi listemizle 2 saat uğraşınca edemedik.Ben sadece ortalama hesaplarını kontrol edebildim. Hata onlarda olduğu için onlar düzeltir zaten... Gerçi bugün listeyi bile yayınlamadılar; başka takımdan biri yayınladı onlar adına... O yüzden bilemiyorum ne olur...
Hepimize geçmiş olsun.
Sinemcim tüm yardımların için tekrar tekrar teşekkürler. :) Sen olmasaydın şu an derecelerin 15. kontrolünü yapıyor olurdum. :)
2 ay daha rahatız.
3. olduk kızlar.
Takımımızın 1. si de %1.27 ile kendi tarihinde de bir çığır açan Berivan oldu. :)
Tebrikler 5. Takım, tebrikler Berivan.
3. Olduk kızlar.
Takımımızın 1. Si de %1.27 ile kendi tarihinde de bir çığır açan berivan oldu. :)
tebrikler 5. Takım, tebrikler berivan.
güzel takımımı ve küçük üzümüm beriş'i tebrik ederim :)
Hepimize geçmiş olsun.
Sinemcim tüm yardımların için tekrar tekrar teşekkürler. :) Sen olmasaydın şu an derecelerin 15. kontrolünü yapıyor olurdum. :)
2 ay daha rahatız.
ben Miyim o anaaaaaaaaaAyyyyyyyyy bu gaz bana 1 hafta gıder valla ohhhhhhhhhh yaşasın 5. Takım takımımı çok ama çokkkkkkkkkk seviyorummmm
ayy inanmıyorum hemde benim rakibimmm inanmıyorum,ayyyyy uyuyamam bugun yaaaaaaaaaaaama neyse onunda hakkı 1. Olmak birdaha hiç olamayacak miniğim,,bu arada sevinmeyim diyorum ama berivanım için sevinmedende edemiyorummm offfffffffffff
3. olduk kızlar.
Takımımızın 1. si de %1.27 ile kendi tarihinde de bir çığır açan Berivan oldu. :)
süper, bu hafta da güzel derece almışız, tebrikler çıtır takımım..funda ve sinemin ellerine sağlık, bugün gerçekten çok yoruldunız kızlar,herşey 5. TAKIM için
bu arada tebrikler berivan, başarılarının devamını diliyorum..
fundacım yaptın mı sporunu :)
güle güle berivancım..sagolasın bacım hadi kızlar ben çıkıyorum çok seviyorum sizi bizi hepimizi
yok canım kaslarına bırsey olmazda. :) vucudun alısmaması acısından ıyı yapıyorursun. bende haftanın tum gunlerı yapmıyordum. vucut alıstıktan sonra yag yakmayı bırakıyor.Bugün yapmayacağım canım. Üst üste yapıp kaslarımı eritmek istemiyorum. Dinlenme günüm olsun.
Normalde de zaten 2 ya da 3 gün spor, 1 gün ara yapıyordum. Son zamanlarda şaşmıştı.
Sinemcim harikasın! (Ay ne kadar çok söylüyorum bunu...)
Bundan sonra her gün süt... Yazıyı da kopyaladım.
-------
Paylaşım alanını okumayan ortalama üyelerimiz için bilgilendirme:
Gün itibariyle yarışmada çok büyük bir değişikliğe gidildi kızlar. Artık takımda üye sınırı kalktık. İsteyen 100 kişi bile olabilir.
Ama şunu da belirteyim... Ben takımı kalabalıklaştırmaktan yana değilim... Çünkü "ne kadar kalabalıklık = o kadar kopukluk" durumu söz konusu... Bence 15'i geçmemeliyiz. Ama en azından artık geri dönenlere kapımızı kapatmak zorunda kalmayacağız.
Ama ben yeni üyeyi anca yazdığı yazıdan 5. takıma layık olduğunu çıkarırsam çağırırım; başka takımlarda heba olmasın, yazık...
------
Yani böyle...
Tahminimce bugünlerde neredeyse bütün takımlar üye kapmak için katılmak isteyenler başlığında pusuya yatacaklardır. :) Ama dediğim gibi, benim böyle bir niyetim yok. Az olsun, sıcak olsun.
valla beyındende gıdıyor
ama ben bırdaha allahtan bır manı cıkmazsa Fundamı tek bırakmam. yorucu iş hakıkaten. şimdiye kadar yardım etmedıgıme utandım
Kırpık'ım yıkılıyor yaaa serseri..bugun bıraz kızdırdım onu benı yiyo serseri :))))) ama oburu daha bır alem Gizmo benim terliklerime hasta. ayagımdan cıkarıp goturuyor
az once yere saglam bastım almasın dıye, ugrasırken yanlışlıkla ayagımı ısırdı (terlıgı tutmaya calısırken) ayyyyyy diye bagırdım canım yanınca, hemen öpüyor nasıl. :) anladı canımın yandıgını :) bıdıklarım yaa bir baska guzellik bu minikler ( yanı hepsi ben ayırmıyorum kedi kopek kus vs vs...)
gordum fundacım. :))) herkes bırden yuklenınce azıcık karışmış ortalık
Merhaba canım.
Keşke daha önce haber verseydiniz. Çünkü benim aslında bugün iş için bütün gün dışarda olmam gerekiyordu. Ama sıra bizde diye ertelemek zorunda kaldım. O yüzden biz hazırlayalım yine, işimi ertelediğim boşa gitmesin...
Ama bir daha böyle bir durum olduğunda birkaç gün, hatta en iyisi 1 hafta önceden söylerseniz yer değiştiririz, problem olmaz.
3. olduk kızlar.
ya mekik çekenlere bişey sorucam. ilk gunler karnınız cok agrıdımı ya karnımdakı etler nasıl agrıyor.ne zaman gecıcek bu :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?