Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Listeyi paylaştım kızlar... Başka takımlar ortalığı bayağı bir karıştırdı gerçi ama...

7. takımı bekliyoruz şu an...

valla beyındende gıdıyor
ama ben bırdaha allahtan bır manı cıkmazsa Fundamı tek bırakmam. yorucu iş hakıkaten. şimdiye kadar yardım etmedıgıme utandım
Kırpık'ım yıkılıyor yaaa serseri.. bugun bıraz kızdırdım onu benı yiyo serseri :))))) ama oburu daha bır alem Gizmo benim terliklerime hasta. ayagımdan cıkarıp goturuyor
az once yere saglam bastım almasın dıye, ugrasırken yanlışlıkla ayagımı ısırdı (terlıgı tutmaya calısırken) ayyyyyy diye bagırdım canım yanınca, hemen öpüyor nasıl. :) anladı canımın yandıgını :) bıdıklarım yaa bir baska guzellik bu minikler ( yanı hepsi ben ayırmıyorum kedi kopek kus vs vs...)

Listeyi paylaştım kızlar... Başka takımlar ortalığı bayağı bir karıştırdı gerçi ama...

7. takımı bekliyoruz şu an...

gordum fundacım. :))) herkes bırden yuklenınce azıcık karışmış ortalık

aaaaaaayyyyyyy ya çok tatlım terlikleri alıp ne yapıyo kı kız yerıne mı goturuyo yoksa oynuyoo mu

Sinemcim, canım benim, çok sağol. :) Ne desem az canım. :)

Öpüyor mu? Ay yerim ben onu... Çok tatlılar ya... :)

Kızlar bir kontrol eder misiniz?

Bireysel Dereceler:

1. Yakar76 %3.23 (3. Takım)
2. limpida %2.83 (13. takım)
3. pasam3405 %2.47 (7. takım)

Takım Sonuçları

1. 13. Takım %0.84
2. 2. Takım %0.68
3. 5. Takım %0.54
4. 3.-6. Takım %0.52
5. 4. Takım %0.27
6. 1. Takım %0.04
7. 7. Takım -0.07
8. 8. Takım -0.14

aaaaaaayyyyyyy ya çok tatlım terlikleri alıp ne yapıyo kı kız yerıne mı goturuyo yoksa oynuyoo mu

yok yavv ne yerıne goturmesı :))) kendi minderine goturup orda aşk yaşıyor birde terliği almaya kalkan oldumu soyleninir paşam.
sadece ben ve eşim alabılıyoruz. baskasına ızın vermıyor, kırpığı bıle kovalıyor soylenıp

Sinemcim, canım benim, çok sağol. :) Ne desem az canım. :)

Öpüyor mu? Ay yerim ben onu... Çok tatlılar ya... :)

evet ablası opuyor. :) cok tatlı ya mama verırım mamasını yer sonra koşa koşa gelir oper hemen tesekkur olarak. :))) canımın yandıgını anlayınca da hemen kondurdu opucugu bıdıgım. :) yalnız sen onları yemeden yerler senı :) cok ask dolular sevenı hıssedıp hemen sırnasıyorlar zaten
------

fundacım ben paylaşımdan bakıp, takımları ve bıreysellerı not defterımde cıkardım. sen de bakınca sağlamasını yapalım.

:) ben az once yazarken sende yazıyormussun :)

bende aynı cıkardım listeyi fundacım.

aaaaaaaaaayyyyyyyyyy çok tatlılar ya sinem zahmet olmazsa terlıkle oynarken çekip atarmısın bize çok merak ettımmmmmmmmmmmmmm

:) ben az once yazarken sende yazıyormussun :)

bende aynı cıkardım listeyi fundacım.

Sinemcim çok teşekkür ederim canım. Son bir ricam olacak... Biraz daha buralarda takıl, en fazla yarım saat... Listeyi yayınladığım an buraya yazacağım, sen de ne olur ne olmaz hemen sonuç listeleri sayfasından da kontrol edersin. Bir hata varsa anında düzeltiriz. Olur mu?

tamam canım. zaten sonuc sayfasıda acık bende bı yandan. ben sen yayınlayana kadar gıtmıyorum zaten.

7. takımın listesinde hatalar varmış... Öğrendiğimde listeyi yayınlamıştım zaten. Düzelteyim dedim ama ne olacağı belli olmaz. Zaten bir takım da transfer üye ile ilgili eksik bilgi vermiş. Belki onun için de yenilenmesi gerekir... O yüzden bulaşmadım.

baktım canım ben genelde bır hata gormedım. 7 takımda duzeltme oldugunu paylasımda bende gordum hatta lıstelerıne baktım cok durumlarını etkılıcek bır durum yok. senınde sonuclar sayfasında oldugunu gorunce ısını bolmek ıstemedım.
ama yıne bır durum olursa takım duzeltır paylaşımda. onu değiştirirsin sadece. hadi geçmiş olsun :)

Ya herkesi tek tek kontrol edecektik güya... Ama kendi listemizle 2 saat uğraşınca edemedik. Ben sadece ortalama hesaplarını kontrol edebildim. Hata onlarda olduğu için onlar düzeltir zaten... Gerçi bugün listeyi bile yayınlamadılar; başka takımdan biri yayınladı onlar adına... O yüzden bilemiyorum ne olur...

ellerine saglık fundacım fazlası ıle yaptın gerekenı

Hepimize geçmiş olsun.

Sinemcim tüm yardımların için tekrar tekrar teşekkürler. :) Sen olmasaydın şu an derecelerin 15. kontrolünü yapıyor olurdum. :)

2 ay daha rahatız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…