Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harika paylaşım Sinemcim, teşekkürler. :)

Bu arada sana bir şey sormak istiyorum. Bu tartıyı kullanmaya 76 kilo başladım. Şu an 3.5 kilo aşağıdayım ama ilk değerlerime göre -400 gram kas kaybım var. 400 gram çok fazla değil mi? O kadar kası eritecek kadar yanlış yaptığımı sanmıyorum. Sana da böyle bir şey olmuş muydu? Tartılarımız aynı ya, en güzel tüyoyu sen verirsin bana...

raa sabah bır ara geldı gıttı mesaj yazmadı.

İşi varmıştır herhalde... Herkesin saat 13:00'e kadar vakti var. Sanırım o zamana kadar gelirler.

bence de dene canım..çok faydalı heleki sabah aç karnına akşam yatrken içersen inşallh yararı olur canım

canım yokk hafta da bir kez yemek iyimiş.
ben emin değilim ama sanırım pazartesiden itibaren akşam yemeklerim haşlama ve salata olucak.öyle diyordu çünkü.bir hafta makrnalı ya da bulgurlu.bir hafta haşlama.diğer hafta protein ağırlıklı.gerçi ben 15 günde bir gidiyorum

Reyna ve Ebru'dan uzun süredir haber alamadığımız için şu anda askıya alınmış durumdalar. Geri döndüklerinde takım dolu olursa eğer, beklemek zorunda kalacaklar. İsterlerse beklerler, bir sonraki açıkta onları alırız, istemezlerse başka gruba giderler. Tabi eğer gelirlerse...

Bilginize...

kızlar ben çıkıyorum yemek yapayım.kalvaltı hazırlayı eşime.uyuyor.cumaya gitcekti.akşma görüşürüz canlarımm

Kardeş takımın bize hafiften bir tavır aldığını düşünen benden başkası var mı aranızda? :44:

Acaba ben mi yanlış anlıyorum? :44:

Son düzenleme:
Listeyle ilgilenmekten kahvaltımı anca şimdi yapacağım. Güç bilekliğimi takmışım, içimdeki çocuğa soruyorum, "Ne yemek istersin?"

"Sana tost yapayım mı?" diyorum, "İstemem, çok ekmekli olur." diyor.

"Az sucukla yumurta yapayım mı?" diyorum, "Sucuk çok yağlı, sevmem." diyor.

"Bulgur yiyelim?" diyorum, "Kahvaltıda olur mu ki?" diyor. :)

Tek istediği değil gibi zeytin yemek. Ne yapacağım ben bu çocukla yahu? :) Biraz daha alternatif düşüneyim bakalım... Belki sadece meyve yerim. Bugün biraz serbest takılacağım.

Evet canım afedersin,geçen cumadan sonra artıya geçmiştim yüz gram fazla çıkıyordum,şimdi 58.8i görünce yarım kilo vermişim diye sevindim,direkt öyle yazmışım.400gr doğru,senin hesabın doğru yani canım

Fundacım bende de kas kaybı oldu. Özellikle rakam vermek için defterımı aldım.

bu tartıyla tartılmaya basladıgımda 74 kıloydum ozaman kas=24.8 cıkmıstı (spora baslayalı ne kadar olmustu bılmıyorum ama 1 haftadan çok değildir)
daha sonra 70den 60a gecerken kas=29.4 ve bır sure sonra =31.1 çıkmıştı.
fakat tekrar guncelde =29.2 ye dustu.

yanı bende toplamda sımdıye kadar yaptıgımın 1.9 kaybetmıstım. Bu da tamamen sporu arada bırakmaktan kaynaklı olarak çok çok normal.
cunku bılıyorsun zor yapıyoruz kasları ama sporu bırakır bırakmaz yeni kas oldugu ıcın hemen kaybetme riskimiz var.

birde sen de her gün düzenli süt gormuyorum normalde de hergun 1 bardak ıcmek lazım ama spor yapıyorsan istisnasız gun atlamamak, hatta 2 bardaga kadar ıcmek lazım. kas kaybı için cok onemli.

Geldim geldim,eşim yeni gitti,giremedim o yüzden.oğlum altına yapmış,onu öyle bıraktım önce bildirim yapayım

59.2/58.8/0.5/%0,8445

ohhh diyetine sağlık canım benim..
gitsin kilocuklar....
ayyy umuta da ayrı guldum garıbım altıyla bekliyor

senin cocuk bayag akıllıymıs baksana sucuga yaglı, tosta cok ekmekli diyor aferim ona

Sinem naber canım,ne yapıyorsunuz şimdi diğer takımları mı kontrol ediyorsunuz

iyi diyelim iyi olalım canım :) 16:30 a kadar vakıt var takımların bıldırım yapmasına paylaşım alanına. o zamana kadar rahatız bıldıgım kadarıyla. ondan sonra didiklicez takımları :)

Son düzenleme:
Kardeş takımın bize hafiften bir tavır aldığını düşünen benden başkası var mı aranızda? :44:

Acaba ben mi yanlış anlıyorum? :44:

mesaj bıraz soguk gıbı geldı sanırım smile olmayınca. ben oyle hıssetmedım ama bılmıyorum kı..

Kızlar merhaba. Ben 6. takımdanım. Nasılsınız, nasıl geçti hafta? Gitti mi kilocuklar? Ben bir şey sormaya geldim. Bildiğiniz gibi genel sonucu bu hafta siz, haftaya da biz hazırlıyoruz. Eğer sizin için de sorun olmazsa yer değiştirebilir miyiz? :26: Yani bu hafta biz hazırlasak, haftaya siz hazırlasanız uyar mı size de, sorun olur mu?

Spora süt mü? Hiç bilmiyordum, bundan sonra her gün içeceğim o zaman kesin. Sağol canım. Çabucak kaybediyoruz kasları daha yerleşmedikleri için demek ki... Daha dikkatli olacağım bundan sonra.

ohhh diyetine sağlık canım benim..
gitsin kilocuklar....
ayyy umuta da ayrı guldum garıbım altıyla bekliyor

senin cocuk bayag akıllıymıs baksana sucuga yaglı, tosta cok ekmekli diyor aferim ona

Ay Pelincim, nasıl kaçırmışım, Sinem'in mesajında fark ettim. Zavallı çocuk...

Ya Sinemcim anlayamadım ben de... Çocukla yetişkini mi karıştırıyorum diyeceğim ama galiba benim çocuğun damak tadını değiştirmişim. Zamanında o kadar çok açıklama yaptım ki zararlı yiyeceklerle ilgili... Benim çocukta artık "Kedi ölmüş mü, kartal gelir mi?" ye bağladı galiba...

Ama az önce kontrol ettim, "çikolata?" dedim, "çok tatlı" dedi... Ama "kek?" dedim, "olur" dedi. Olsun olsun, onlar da düzelcek. :)

Merhaba canım.

Keşke daha önce haber verseydiniz. Çünkü benim aslında bugün iş için bütün gün dışarda olmam gerekiyordu. Ama sıra bizde diye ertelemek zorunda kaldım. O yüzden biz hazırlayalım yine, işimi ertelediğim boşa gitmesin...

Ama bir daha böyle bir durum olduğunda birkaç gün, hatta en iyisi 1 hafta önceden söylerseniz yer değiştiririz, problem olmaz.

aa ben bılıyorsun sanıyordum. sen de cok arastırma yaptıgın ıcın ben daha once uyarmadım. o ıctıgın sutlerı onun ıcın ıcıyorsun sanıyordum.
aa bundan sonra boyle dusunmeyelım. bak bılıyorsun dıye yazmadım paylaşmadım. belkı senınde nasılsa bılıyorlardır dedıgın bırseyı bız bılmıyoruz.

Sütün içeriği (ortalama): 1 su bardağı yağlı sütte, ortalama 8 gram protein, 13 gram karbonhidrat ve 8 gram yağ olmak üzere, yaklaşık 150 kkal vardır. 1 su bardağı süt aynı zamanda, 290 mg kalsiyum ve 107 gram sodyum içerir. Bu açıdan süt, kasları geliştirmek için mükemmel bir seçenektir. Sütün içerdiği diğer bileşenler:

- Casein: Yavaş sindirilen bir protein. Süt, %80 oranında casein içerir. Casein sizi daha uzun süre tok tutar, kilo kaybına ve kas yapımına yardımcı olur.
- Peyniraltı suyu (whey) proteini: Hızlı sindirilen bir protein. Süt, %20 oranında peyniraltı suyu proteininden oluşur. Bu aynı zamanda, protein içeceklerinin içinde bulunan proteindir. Kas yapımı ve onarımına yardımcı olur.
- BCAA: Süt aynı zamanda, leucine, isoleucine ve valine adlı aminoasitlerden oluşan bir protein zinciri de içermektedir. Eğer günlük beslenmeniz protein yönünden zenginse, hele de süt ütünlerini yeteri kadar tüketiyorsanız; ilave vitaminler/besinler alarak boşuna para harcamanıza gerek yoktur.
- Karbonhidrat: Sütün içinde laktoz vardır. Vücudunuz bu şekeri, boşalan enerji depolarınızı doldurmak için kullanır. Bazıları laktozu sindiremez. Neyse ki artık, laktozsuz sütler de bulunabiliyor.
- Yağ: Eğer yağsız süt içmiyorsanız, sütün 100 ml’sinde, ortalama 1-3 gram yağ bulunur. Yağlar yavaş sindirildiğinden, sizi daha uzun süre tok tutar ve açlık hissini engeller.
- Kalsiyum: Kalsiyum tüketimi, yağ yakımını hızlandırıp, kemiklerinizi güçlendirir. Özellikle kadınlar için, kemik erimesi riski daha fazla olduğundan kalsiyum alımı çok daha önemlidir.
- Su: Sütün %87′si sudur. Yeterli su alımı, kaslardaki su kaybını giderir. Dolayısıyla kasların onarımı hızlanır ve hissettiğiniz yorgunluk hissi azalır.
- Elektrolit: Sütte, sodyum ve potasyum bulunuyor. Bu mineraller, kasların kaybettiği suyu ve kaybettiği tüm sıvıları geri kazanmasına yardımcı olur.
- Diğer besinler: Biotin, magnezyum, A vitamini, B12 vitamini, D vitamini, K vitamini, riboflavin ve daha birçok doğal besin içermektedir.

-------------
kızlar bundan sonra, yaa bu konu basıt kacar bılınıyordur nasıl olsa demeyın paylasın her gordugunuzu.

------------------
Fundacım, senin çocuk öcülerden boyle bısey olmus ----->

funda ve sinemcım sıkmayın canınızı ah ah ben sızın kılo da olsam bırak bır haftalık kayıbı 2 haftalık kayıba razıyım valla
arzucum yarım kılo daa gıtmıs canım
handecım 600 gitmis masallah
pelin maşallah tatlım az kaldı hedefıne canım
raaaaaa yı goremedım aaaaaa bakalım rakıbem ne kadar vermıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…