- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.661
İrem, Raa ve Pelin'i bekliyoruz.
Haydi kızlar, gelin artık... :)
raa sabah bır ara geldı gıttımesaj yazmadı.
bence de dene canım..çok faydalı heleki sabah aç karnına akşam yatrken içersen inşallh yararı olur canımşeydacım bu bal limon karısımına baslıcam gercekten. cok duyar oldum bunu demekkı var bısey. içeriği bilmediğimiz seylerde değil sonucu ne olursa olsun zararı olmayacagı bellı. yarın baslıyorum. inşallah bana da faydası olur.
Şeydacım o tarif her gün -0.5 çıkarmaz. :) Madem ödem atıyormuş, ödemi atınca - çıkmazsın artık. Ama birkaç gün dene.
----
Çok ağır kaçamak niyetinde değilim kızlar... Günde 100 kalori fazla; hadi arasıra 200 olsun. Hatta gün içinde yiyeceğim normal bir öğünü değiştirip de kaçamak yapabilirim. 1 hafta deneyeceğim bu şekilde. Yani haftaya zaten kesinlikle kilo vermiş olurum. Çünkü dediğim gibi ağır yemeyeceğim, yakabileceğim şekilde yiyeceğim. Ama haftaya verdiğim kilonun miktarı verdiğim kararın doğru mu yanlış mı olduğunu söyler. Tabi asıl 2 hafta sonra çıkar meydana. :)
Haftaya -500 görürsem, bu sisteme devam. Görmezsem şimdiki şekilde devam. Bende bu kadar düzensiz olmaması lazım. O yüzden düzeltene kadar formül arayacağım. Bu hafta için canım hiç sıkılmadı; beni üzen tek şey takıma katkıda bulunamamak oldu. Onu da sorunu çözecek ve her hafta düzenli katkıda bulunmamı sağlayacak formülü bularak telafi edeceğim. :)
Geldim geldim,eşim yeni gitti,giremedim o yüzden.oğlum altına yapmış,onu öyle bıraktım önce bildirim yapayım
59.2/58.8/0.5/%0,8445
Harika paylaşım Sinemcim, teşekkürler. :)
Bu arada sana bir şey sormak istiyorum. Bu tartıyı kullanmaya 76 kilo başladım. Şu an 3.5 kilo aşağıdayım ama ilk değerlerime göre -400 gram kas kaybım var.400 gram çok fazla değil mi? O kadar kası eritecek kadar yanlış yaptığımı sanmıyorum. Sana da böyle bir şey olmuş muydu? Tartılarımız aynı ya, en güzel tüyoyu sen verirsin bana...
İşi varmıştır herhalde... Herkesin saat 13:00'e kadar vakti var. Sanırım o zamana kadar gelirler.
Geldim geldim,eşim yeni gitti,giremedim o yüzden.oğlum altına yapmış,onu öyle bıraktım önce bildirim yapayım
59.2/58.8/0.5/%0,8445
Listeyle ilgilenmekten kahvaltımı anca şimdi yapacağım. Güç bilekliğimi takmışım, içimdeki çocuğa soruyorum, "Ne yemek istersin?"
"Sana tost yapayım mı?" diyorum, "İstemem, çok ekmekli olur." diyor.
"Az sucukla yumurta yapayım mı?" diyorum, "Sucuk çok yağlı, sevmem." diyor.
"Bulgur yiyelim?" diyorum, "Kahvaltıda olur mu ki?" diyor. :)
Tek istediği değil gibi zeytin yemek.Ne yapacağım ben bu çocukla yahu? :) Biraz daha alternatif düşüneyim bakalım... Belki sadece meyve yerim. Bugün biraz serbest takılacağım.
Sinem naber canım,ne yapıyorsunuz şimdi diğer takımları mı kontrol ediyorsunuz
Kardeş takımın bize hafiften bir tavır aldığını düşünen benden başkası var mı aranızda? :44:
Acaba ben mi yanlış anlıyorum? :44:
Fundacım bende de kas kaybı oldu. Özellikle rakam vermek için defterımı aldım.
bu tartıyla tartılmaya basladıgımda 74 kıloydum ozaman kas=24.8 cıkmıstı (spora baslayalı ne kadar olmustu bılmıyorum ama 1 haftadan çok değildir)
daha sonra 70den 60a gecerken kas=29.4 ve bır sure sonra =31.1 çıkmıştı.
fakat tekrar guncelde =29.2 ye dustu.
yanı bende toplamda sımdıye kadar yaptıgımın 1.9 kaybetmıstım. Bu da tamamen sporu arada bırakmaktan kaynaklı olarak çok çok normal.
cunku bılıyorsun zor yapıyoruz kasları ama sporu bırakır bırakmaz yeni kas oldugu ıcın hemen kaybetme riskimiz var.
birde sen de her gün düzenli süt gormuyorum normalde de hergun 1 bardak ıcmek lazım ama spor yapıyorsan istisnasız gun atlamamak, hatta 2 bardaga kadar ıcmek lazım. kas kaybı için cok onemli.
ohhh diyetine sağlık canım benim..
gitsin kilocuklar....
ayyy umuta da ayrı guldum garıbım altıyla bekliyor
senin cocuk bayag akıllıymıs baksana sucuga yaglı, tosta cok ekmekli diyor aferim ona
Kızlar merhaba.Ben 6. takımdanım. Nasılsınız, nasıl geçti hafta? Gitti mi kilocuklar? Ben bir şey sormaya geldim. Bildiğiniz gibi genel sonucu bu hafta siz, haftaya da biz hazırlıyoruz. Eğer sizin için de sorun olmazsa yer değiştirebilir miyiz? :26: Yani bu hafta biz hazırlasak, haftaya siz hazırlasanız uyar mı size de, sorun olur mu?
Spora süt mü?Hiç bilmiyordum, bundan sonra her gün içeceğim o zaman kesin. Sağol canım. Çabucak kaybediyoruz kasları daha yerleşmedikleri için demek ki... Daha dikkatli olacağım bundan sonra.
Ay Pelincim, nasıl kaçırmışım, Sinem'in mesajında fark ettim.Zavallı çocuk...
Ya Sinemcim anlayamadım ben de... Çocukla yetişkini mi karıştırıyorum diyeceğim ama galiba benim çocuğun damak tadını değiştirmişim.Zamanında o kadar çok açıklama yaptım ki zararlı yiyeceklerle ilgili... Benim çocukta artık "Kedi ölmüş mü, kartal gelir mi?" ye bağladı galiba...
Ama az önce kontrol ettim, "çikolata?" dedim, "çok tatlı" dedi... Ama "kek?" dedim, "olur" dedi.Olsun olsun, onlar da düzelcek. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?