- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.761
yok canım kaslarına bırsey olmazda. :) vucudun alısmaması acısından ıyı yapıyorursun. bende haftanın tum gunlerı yapmıyordum. vucut alıstıktan sonra yag yakmayı bırakıyor.
offf bu vucudumuzda kilo kaybetmemek ıcın nasıl bu kadar mucadele verıyor yaa ılla tosun olucam dıyor..
ya mekik çekenlere bişey sorucam. ilk gunler karnınız cok agrıdımı ya karnımdakı etler nasıl agrıyor.ne zaman gecıcek bu :2:
geçen gece uyurken suratıma okkalı bir tokat yedim,burnumun üstüne,uyku haliyle aaaahh diye bağırmışım,bir baktım sonra minicik dudaklar beni defalarca öptü,burnumu,omuzumu.gecenin köründe oğlum o karanlıkta önce vurmuş,sonra acımış beni öpüyor,birlikte uyuyoruz da:)
ben bi ara denedim,günde 100tane çekiyordum,baktım hiçbiyerimde ağrı sızı yok,çok rahat çekiyordum,sadece kuyruksokumu denen yer acıyordu,hem korktum hem de etkili olmadı diye bıraktım sonra,8dk karın egzersizine geçtim,ağrı oldu 2,3gün sonra geçti
Ben kasların gelişmesi için dinlenme günleri olmalı diye biliyorum... Yoksa kas erimesi oluyormuş.
Bedenin hafızası varmış, biliyor muydunuz? Yani şöyleki; çıtığı maksimum kiloyu unutmazmış. Ve o maksimum kilodan sonra zayıfladığında hep kaybolan her şeyi yerine koyma ihtiyacı hissedermiş. O yüzden de hep kilo almaya çalışırmış.
Yani uzun lafın kısası işi garantiye almak için siz deyin 10, ben deyim 15 sene var.Beden sürekli zorlayacak; "gücümü kaybettim, küçüldüm, eski halime kavuşmalıyım." diyip duracak. Onu yeni haline alıştırmak çok uzun zaman sürecek. Ona göre yani... :)
Sinemcim birkaç sene öncesine kadar ne zaman hamken birden mekiğe başlasam benim de ağrım olurdu. 3-4 gün sürerdi herhalde. Ama üstüne mekik çekmeye devam edersen 10 gün bile sürebilir. O ağrılar ne kadar doğru tartışılır tabi... Bende olmuyor artık; dün 100 tane mekik çektim, aylardır çekmemiştim. Ama sanırım karın kaslarım oturmuş. Gerçi sürekli bel hareketleri yapıp duruyorum, bunun da büyük etkisi vardır.
Sana tavsiyem çok acılı ağrılarsa bir süre mekik çekme, sonra da yavaş yavaş başla. Ya da en iyisi bütün dediklerimi unut, git bir spor hocasına sor.Burdan bilmediğim konularda yanlış yönlendirmeyeyim kimseyi...
vay beeeeeee diyorum,ne zor işmiş bugünki hesap işleri,kafa patlatmışsınız,sinem ve funda sizi tebrik ediyorum,çok ta teşekkür ediyorum.işte takım ruhu,bakın arkadaşlar,sinem ve funda kafa patlatmğş,strese girmiş,berivan hariç hepimiz tüymüşüz.
İnanırmısınız bilmemburda olsam bile hiçbir faydam olmazdı,daha önce de söyledim,metamatiğim gerçekten çok kötü,yazdıklarınızı okurken bile bişey anlamadım.
Berivan canım tebriş ediyorum seni,çok güzel kilo vermişsin
herkese iyi akşamlar galiba artık bende sizinleyim :)
herkese iyi akşamlar galiba artık bende sizinleyim :)
o hafızayı acılen unutsun bı zahmet benden bagımsız kafasına gore takılmasın
ya hayatımda ılk defa mekık cekmeye basladım. vucut bu nasıl bırsey boyle dedı heralde. cok agrım oldu bide dediğim gıbı sırtım yaparken dehşet agrıyor, sonra agrımıyor ama yaparken yıkılıyor resmen. 50 ile basladım ben bugun sanırım 3.gunu. olmazsa bır kac gun 20-30 yapıyım. ama sırtımın bu agrısı devam ederse temellı bırakmak durumunda kalırım. cunku belim cok saglam değil. senelerce makyaj yaparken iki buklum oluyordum onlardan kotu bır mıras kaldı
Funda takımların üye sayısıyla ilgili oylama yapılıyor canım.nasıl olacak,önce kendi aramızda mı oylayacağız
Bak fundacım,ben önlisans mezunuyum amaselçuk üniversitesi silifke taşucu myo da yerel idare okudum,sözel bölümdü,muhasebe dersiyle bile aylarca cebelleştim,evet elbette hesap makinesi kullanmayı beceririm ama önce birinin bana neyi nasıl yapacağımı anlatması gerekirdi,bütün iyi niyetimle dürüstlüğümle yazdım beceremiyorum,bunun zeka seviyesinin geriliği yüksekliğiyle alakası yok,belki matematiğe basmıyordur kafam,başka şeylerde çok iyiyimdir,belki gerçekten aptal bir insanımdır,hiçbirini beceremem ama geldiğimden beri söylüyorum yapamıyorum beceremiyorum.gerçekten birgün bu hesaplamaları benim yapmam gerekirse ben çeker giderim,ayrılırım,o kadar,yapamam yani
gerçekten sizinle olmak istiyorum kabul ederseniz aranıza tabiiadım ayşegül öğretmenim bir kızım var onunla zor oluyor şu an bunları yazmak ama olsun.
kuralları uygulamaktan ziyade bilmemek beni endişelendiriyor.bu konuda gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.
galiba gergin bir zamana denk geldim.
Çeker giderim o kadar derken bu bir rest çekme değil,yanlış anlaşılmasın,o kadar ki beceremem demek istedim.peki o zaman öğrenmeye çalışacağım ok mi,haftaya takımın hesaplarını ben kontrol edeyim ama cumadan önce sorucam açıklarsın tamam mı neyi nasıl yapacağımı
Funda cepten girdiğim için başka konudan alıntı yapamıyorum bak paylaşım alanındaki püsküütün son mesajını oku,oylamaya sunuyorum yazmış
kızar hemen menumu yazıp cıkıcam abımerdeyım yatıya kavyede bazı tusar bzuk yazamıyrum anarsınız ınsaah
sabah : 1 dım ekmek, dmates, saataık, 3 yesı zeytın
gen : 1 pgaca, patates saatası
aksam : 1 kepce crba, baık, saata
ara : 3 parca kavun yıyecegım
ayy ck kmık yazdım artık guersınız bana hadı sıze ıyı geceer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?