- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.301
Fundacım inşallah takımın düzenini oturturuz tatlım geçen hafta her cuma biri yardım edecek demiştin canım kim olacak o kişi
Kızlar ben bıraz dısarı cıkıcam.
berişim sen bırazdan cıkarsın zaten canım optum senı yarın gorusuruz.
bir kaç saate gelırım aksam 5.takım+suluman eslıgınde gorusuruz :))))
fundacım dun pek konusamadık aksam kaynatalım azcık :)
ben geldimmmmmmmmmm fundaaaaaa :))))))
şu bahsettiğim kuafore gıttım. ordan markete, ordan esime ugradım eve gelır gelmez yemegımı yedım :)
kuaforle sozlestık yarın ıcın :) manyak bır rakam verdı ama sacım çöpe donmesin de ne yapayım. yıllardır vermedıgım paralara sayarım artık
yarın 12 de evden kumral cıkıp aksam sarısın donucem hadı hayırlısı dıyım heyecan yaptım :) heralde 3-4 sene oldu sarı sac kullanmayalı :)
donuste esime ugradım dedım ya :))) rakamı duyunca dudagı ucukladızaten 2 gundur limonum ona ohhh olsun eşege :)))))))
mesaj sayılarını gorunce yufff oldum kendıme. hesapta son haftalarda cok gırmıyordum bana gore. dedim ya bazen bos bulunca gırmıyorum dıye.
kalabalık olsa nasıl olucak acaba mesajlarım
Hoşgeldiiiiiiiiin. :)
Ay Sinemcim... Sormaya korkuyorum fiyatı, ağzımı hiç açmayacağım o yüzden.
Umarım güzel olur... :)
Evet son günlerde az yazdığın çok oldu. Onlar da zaten olmasa beni geçeceksin.
valla az once hesap ettım. eşimin 30 kere sac trası parası
inşallah zaten heycanım ondan Fundacım yeri gordum yuzyuze gorustum profosyonel geldı bana ama bakalım. yarın eskı resımlerımı goturucem kesim modelı ıcın. en buyuk korkum kısa sacta oglan cocuguna donmek :26: yarın kuaforun basının etını yerım heralde :)))
Deneyip göreceksin maalesef... :) Ya da önceden oturup kuaföre girip çıkan 3-5 kadının sonucunu izleyeceksin. Tabi ona da kaç kuaför izin verir o ayrı...
Bu arada unutmadan söyleyeyim canım. Bugün ya da yarın senin rejim yazısı paylaşma sırandı. Gerçi Raa izin aldı. Onun şikayeti üzerine böyle bir karar almıştık. Ama sen devam edelim dersen, devam ederiz. Ben uyarım sana.
evet elim varmıyor Fundacım bu konuyu bugun actın ama hakıkaten ben son zamanlarda gırıp kendı kendıme konusunca sogumaya basladım. dun bıle gırdım baktım bekledım kımse yok menumu yazdım cıktım.
halbukı gece 1 de falan yattım. ama ınsanın havası kacıyor yaz yaz kendı kendıne.
aaa dogru aklımdaydı ama hangı gundu bılmıyordum ben onu. benımkını çarşamba yapalım ozaman ben her carsamba paylasırım. bırkac bıseyım vardı sıkkullanılanlarda oraya bakayımda guzellerınden atayım :)
Sinemcim ben herkese iyi niyetle yaklaştım. Kimse de yazacaklarıma bozulmasın, hiç kimseyi suçlamıyorum. "Takımla kaynaştıkça mesajlar düzelir, üye olsun daha sıkı sarılır." dedim ama pek bir şeyin değişmediğini gördüm.
Herkesi düşünüyorum ama bu takıma aylarını vermiş olanları daha çok düşünüyorum. Çünkü uzun bir yol; demek ki üye burdan fayda görmüş, burayla kilo vermiş diyorum. Bu takımla motive olmayanın burda çok işi olmaması lazım bence... Çünkü ona boşa zahmet olur. Gerçi belki herkes de gayet güzel motive oluyordur ama öyle olsa mesajlar daha çok olurdu diye düşünüyorum.
Bugün başka yarışmacılara ve kaptanlara da danıştım. Ve onların dediğine nazaran daha insaflı bir karar verdim gibime geliyor. Herkesi uyardım. Üstelik o mesajı herkes okuyana kadar da alıntılayıp durmayı düşünüyorum.
Bir sonraki kontrolde problem kalmazsa zaten büyük ihtimal yeni arkadaşlar takımla daha kaynaşmış olurlar. Bu kontrolleri de bundan sonra ara sıra yapacağım; sadece 2 kereyle sınırlı olmayacak. Eğer kaynaşma olursa, problem kalkar. Çünkü kişi gelip kendisi yazmak ister, mesajı doldurmak için değil.
Hee bu arada belirteyim mesajlarınızın kalitesi de çok önemli... Birbirimizle konuşarak kaynaşıyoruz burda... "Sinem" deyince aklımda canlanan biri var, "Berivan" denince, "Pelin" denince biri var... Neden? Çünkü o canlandırmayı yaratacak kadar ikili muhabbetlere girmişiz, birbirimizi tanımışız. Dilerim herkesle böyle oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?