- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.341
Yaaaa ben geldim ben Geldimmm gormedinmiiii:)))aa onlar cok muhım ben onumuzdekı hafta tavuga gecmeyı dusunuyorum gıdaklıcam
ben deneme yapmıstım dıyetın basında;
sabah aynı kahvaltıyı yapıyordum. ama 1 hafta full tavuk 1 hafta full sebze, 1 hafta full baklıyat yemıstım. en cok tavuk haftasında kılo vermıstım.
ama dedıgım gıbı ogle ve aksam dısında herseyı aynı yemıstım baska bırseyden fark olur anlamam dıye. oylelıkle cozdum kı ben gıdakcıyım
ya aslında bu hafta eşimin dogum gunu var. o tatlı yıcem psikolojisi kıskırttı galıba benı. dolaptan alırken farkında değildim. kendıme geldıgımde elimde çikolata dişliyordum
dizi bu sezon pek bır fernando moduna gırdı aslında cok ta keyıflı bakamıyorum ama yıl atlamıslar yıne o dıkkatımı cektı belkı savas sahnesı konusu olur dıye bır umut beklıyorum ıste.
senın catalını bıcagını yerım ben :)
zeytını bazen cok kacırıyorsun ama bısey olmaz o kadar zeytınden. belliki cok sevıyorsun :)
da ekmegı yıne 6lamıssın fundacım hafta sonu zaten full ekmektı. :26:
vay be ne kadar pahalıymış antalyada kuaförler.burda ben on lira civarında kesim yaptırıyorum,daha da yüksek fiyatlı lüks yerler var ama geneli bu civarda.kuaförlerle benim de aram hoş değil pek,anlatma kabiliyeti zayıf bir insan değilim ama ben ne anlatırsam anlatayım kendi bildiklerini yapıyorlar bozuşuyoruz.
Saçların erken beyazlamış canım,ırsi mi
aa onlar cok muhım ben onumuzdekı hafta tavuga gecmeyı dusunuyorum gıdaklıcam
ben deneme yapmıstım dıyetın basında;
sabah aynı kahvaltıyı yapıyordum. ama 1 hafta full tavuk 1 hafta full sebze, 1 hafta full baklıyat yemıstım. en cok tavuk haftasında kılo vermıstım.
ama dedıgım gıbı ogle ve aksam dısında herseyı aynı yemıstım baska bırseyden fark olur anlamam dıye. oylelıkle cozdum kı ben gıdakcıyım
ya aslında bu hafta eşimin dogum gunu var. o tatlı yıcem psikolojisi kıskırttı galıba benı. dolaptan alırken farkında değildim. kendıme geldıgımde elimde çikolata dişliyordum
dizi bu sezon pek bır fernando moduna gırdı aslında cok ta keyıflı bakamıyorum ama yıl atlamıslar yıne o dıkkatımı cektı belkı savas sahnesı konusu olur dıye bır umut beklıyorum ıste.
senın catalını bıcagını yerım ben :)
zeytını bazen cok kacırıyorsun ama bısey olmaz o kadar zeytınden. belliki cok sevıyorsun :)
da ekmegı yıne 6lamıssın fundacım hafta sonu zaten full ekmektı. :26:
herkese iyi akşamlar .geçmişi okumak bile oldukça uzun zaman alıyor. mesaj sayılarının azlığından şikayet etmişsin funda'cım.evet haklı olabilirsin ama inan elimden gelenin fazlasını yaparak yazmaya çalışıyorum.okul,ev işleri,kızım derken netin başına oturamıyorum bile.
haklısın denem süresindeyim ama elimden gelen maalesef bu.
Hosgeldin aysegul aramıza:))
Seninle tanışmadık ben izine ayrıldığımda gelmiştin Sefa gelmiştin hoş gelmissin:))
Selam sekerlerimmm:))
Nasilsiniz ya gercekten arkadaslarım Olsanız ancak bu kadar merK ederim sizi:))
Sinemcim bu arada saclarının son halini görmek isterim oncesi sonrası foto atarsan cok memnun olurum:))
Fundacim sorumluluk sahibi kaptanım
İns takim düzene girer dediğiniz gibi ne kadar cok paylaşım o kadar motivasyon:))
Pelincim sen düğüne gideceksin naptin kombinini tamamlayabildinmi foto attinmi ben gormedimmi yoksa, bekliyorum ona göre:))
Ayy hepinizi cok merak ediyorum ya
Gecen gün yine rüyamda gördüm sizi, kafamda kuruyorum bişeyler sürekli:))
Bu arada daha İyiyim artık soran herkese cok teşekkür ederim, Oğlusumda daha iyi, yansıtma iyileşmedik ama kabus günlerimiz cok şükür hafifledi:))
Ee hadi anlatın bakalım biraz buradayım ins:))
Yaaaa ben geldim ben Geldimmm gormedinmiiii:)))
Ben sürekli tek bir şey yiyemem, çok sıkılırım...
Sorma Sinemcim... Çorba yapayım dedim ama aklıma gelen yapabileceğim tek şey terbiyeli ŞEHRİYE çorbası idi... Onun da ekmekten bir farkı olmaz diye zahmet etmedim...
-------
Hazır konu gelmişken sorayım... Şehriyesiz, mercimeksiz, pirinçsiz, peynirsiz çorba var mı kızlar? Benim aklıma hiç gelmiyor. Adını yazsanız yeter, netten aratırım.
canım arkadasım simdi gordum yaa :)))
hosgeldın :)
sana da bıdıgınada gecmıs olsun tunim.
ınsallah ıyı bır sonuc olurda once sonra yaparım tunıcım :)
herkese iyi akşamlar .geçmişi okumak bile oldukça uzun zaman alıyor. mesaj sayılarının azlığından şikayet etmişsin funda'cım.evet haklı olabilirsin ama inan elimden gelenin fazlasını yaparak yazmaya çalışıyorum.okul,ev işleri,kızım derken netin başına oturamıyorum bile.
haklısın denem süresindeyim ama elimden gelen maalesef bu.
Benim de arşiv yapmam lazım senin gibi... :) Buldukça almak atmak lazım, sonra farklı şeyler bulması zor oluyor. :)
-----
Pelincim hoşgeldin bu arada... Arayı uzattın sanırım, okuman bitmedi daha... :)
Brokoli seviyorsan brokoli çorbası yapabilirsin
Yada karışık sebze çorbası yapabilirsin
Domates çorbası olabilir ( gerçi bunu sen iciyorsun bilirsin)
canım arkadasım simdi gordum yaa :)))
hosgeldın :)
sana da bıdıgınada gecmıs olsun tunim.
ınsallah ıyı bır sonuc olurda once sonra yaparım tunıcım :)
Fundacim malesef diyetim hic iyi gitmedi
Hastanen ballı ıhlamurlar yok karabiberli pekmezler
Bulantım oldu diye çubuk karakterler leblebiler((
Ama napalim olsun toparlarım ben o kadar kiloyu verdim gerisinizde vericem inss
Bugun bı yazı okudum verilen kiloların % 98 i geri alıyormuş verdigi kiloları ne zamanki hayatımızı ve yeme düzenimizi değiştirirsek ancak o zaman verdigimiz kiloları koruyabiliyoruz
Bunu cok iyi anladım ikinci kez ( ilkini bayramDa anlamıştım)
Hala iştahım fenaa, yediğim zaman yemede sınırım yok bu ne demek verdim diye sevinmesek lazım
Diyeti bırakıp yemeye başlarsam hooop yine o çirkin sisko tuni olurum
Ama yooook:))) olmayacak ins:))))
Ben sürekli tek bir şey yiyemem, çok sıkılırım...
Sorma Sinemcim... Çorba yapayım dedim ama aklıma gelen yapabileceğim tek şey terbiyeli ŞEHRİYE çorbası idi... Onun da ekmekten bir farkı olmaz diye zahmet etmedim...
-------
Hazır konu gelmişken sorayım... Şehriyesiz, mercimeksiz, pirinçsiz çorba var mı kızlar? Benim aklıma hiç gelmiyor. Adını yazsanız yeter, netten aratırım.
Brokoliyi sütle yapıyorum.Aaa, süt gerçi, olur değil mi? Sağol hatırlattığın için, unutmuşum o çorbanın varlığını.
Domatesi peynirli yapıyorum. :)
Sebze çorbalarına bir bakayım en iyisi... :)
Teşekkür ettim.
Ayşegülcüm ben kimseyi zor duruma sokmak istemem açıkcası... Ama bugün bir arkadaş bana; kaptan olduğum için tek tek üyeleri değil, takımın genel motivasyonunu düşünmem gerektiğini söyledi. Bu takımdan biri de değil, bunu belirteyim ki arkanızdan dedikodu yapılıyor sanmayın. :)
Ben de takımı düşünmenin daha iyi olduğuna karar verdim. Bu takım kapatılırsa çok üzülürüm çünkü... Ben çözüm bulamadığım için kapanmış olur. Elimizdeki çözüm de şu an bu... Tek tek pek çok üyeye uymayabilir ama takıma faydalı olacaktır.
Bekleyip göreceğiz.
Fundacim malesef diyetim hic iyi gitmedi
Hastanen ballı ıhlamurlar yok karabiberli pekmezler
Bulantım oldu diye çubuk karakterler leblebiler((
Ama napalim olsun toparlarım ben o kadar kiloyu verdim gerisinizde vericem inss
Bugun bı yazı okudum verilen kiloların % 98 i geri alıyormuş verdigi kiloları ne zamanki hayatımızı ve yeme düzenimizi değiştirirsek ancak o zaman verdigimiz kiloları koruyabiliyoruz
Bunu cok iyi anladım ikinci kez ( ilkini bayramDa anlamıştım)
Hala iştahım fenaa, yediğim zaman yemede sınırım yok bu ne demek verdim diye sevinmesek lazım
Diyeti bırakıp yemeye başlarsam hooop yine o çirkin sisko tuni olurum
Ama yooook:))) olmayacak ins:))))
Pelincim fikirlerini yazdığın için teşekkürler.
Aslında yapılması gereken mesajlardaki samimiyeti belirlemek ama kim kime "Sen bana samimi gelmiyorsun." diyecek ve bunu neye göre diyecek? Biraz haksızlık olur sanki... Şimdilik böyle genel hesaplar ve genel notlarla bir deneyelim bakalım. Kim kime cevap veriyor, kim kime vermiyor... Biraz zor olacak ama bunun hesabını yapmaya çalışacağım. Varsın günah keçisi ben olayım, yeter ki takımımız eskisi gibi olsun. :)
Bu arada izin alacağın günleri tarih olarak belirtir misin canım, öyle not alayım, bir karışıklık olmasın.
Bu arada benim sacımda hem cok gür hemde dalgalı
Cok cok kötü kesilmedikten sonra fark bile edilmiyor, dalganın arasına karışık gidiyor
Ben zaten her kestirdigimde aralarından aldırıyorum biraz seyrelsin diye ( efil attırıyorum buymuş adida pek havalı:))
Ama bazen kestirdiler sonra bı fon çektiriyorum sag taraf ve sol tarafin boyu bariz farklı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?