Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaaa ben geldim ben Geldimmm gormedinmiiii:)))

unutmadan hemen münümü yazayım:

sabah:1 domates, bir salatalık,yarım yumurta,az peynir, 2 dilim ekmek

ara:yarım paket diyet bisküvi(suntalaradan)

öğlen:simit ve çay

ara: 1 elma

akşam: bir kase çorba,salata

ara:nar ve yarım muz

burda da var uygun fıyatlı yerlerde tırsıyorum pelincim ya. senelerdir gıtmedım zaten. bırde sacımı cok guzel hazırladım rofleye bu sacı yakanı bende yakarım o derece yanı.
işte kendı bıldıgını okuyan kuaforler bundan kaybedıyor. ben salonda calıstıgım zamanlarda hep soylerdım kendı zevkınızı değil musterının ıstedıgını yapın dıye..

yok canımcım ırsi değil. ne yazıkki stresten uzuntuden bırden dustu beyazlar. hiç beyaz yokken cıktılar bır anda.

Ben sürekli tek bir şey yiyemem, çok sıkılırım...

Sorma Sinemcim... Çorba yapayım dedim ama aklıma gelen yapabileceğim tek şey terbiyeli ŞEHRİYE çorbası idi... Onun da ekmekten bir farkı olmaz diye zahmet etmedim...

-------

Hazır konu gelmişken sorayım... Şehriyesiz, mercimeksiz, pirinçsiz, peynirsiz çorba var mı kızlar? Benim aklıma hiç gelmiyor. Adını yazsanız yeter, netten aratırım.

Hosgeldin aysegul aramıza:))
Seninle tanışmadık ben izine ayrıldığımda gelmiştin Sefa gelmiştin hoş gelmissin:))

Yaaaa ben geldim ben Geldimmm gormedinmiiii:)))

canım arkadasım simdi gordum yaa :)))
hosgeldın :)
sana da bıdıgınada gecmıs olsun tunim.
ınsallah ıyı bır sonuc olurda once sonra yaparım tunıcım :)

Brokoli seviyorsan brokoli çorbası yapabilirsin
Yada karışık sebze çorbası yapabilirsin
Domates çorbası olabilir ( gerçi bunu sen iciyorsun bilirsin)

Ayşegülcüm ben kimseyi zor duruma sokmak istemem açıkcası... Ama bugün bir arkadaş bana; kaptan olduğum için tek tek üyeleri değil, takımın genel motivasyonunu düşünmem gerektiğini söyledi. Bu takımdan biri de değil, bunu belirteyim ki arkanızdan dedikodu yapılıyor sanmayın. :)

Ben de takımı düşünmenin daha iyi olduğuna karar verdim. Bu takım kapatılırsa çok üzülürüm çünkü... Ben çözüm bulamadığım için kapanmış olur. Elimizdeki çözüm de şu an bu... Tek tek pek çok üyeye uymayabilir ama takıma faydalı olacaktır.

Bekleyip göreceğiz.

Brokoli seviyorsan brokoli çorbası yapabilirsin
Yada karışık sebze çorbası yapabilirsin
Domates çorbası olabilir ( gerçi bunu sen iciyorsun bilirsin)

Brokoliyi sütle yapıyorum. Aaa, süt gerçi, olur değil mi? Sağol hatırlattığın için, unutmuşum o çorbanın varlığını.

Domatesi peynirli yapıyorum. :)

Sebze çorbalarına bir bakayım en iyisi... :)

Teşekkür ettim.

canım arkadasım simdi gordum yaa :)))
hosgeldın :)
sana da bıdıgınada gecmıs olsun tunim.
ınsallah ıyı bır sonuc olurda once sonra yaparım tunıcım :)

Bu arada benim sacımda hem cok gür hemde dalgalı
Cok cok kötü kesilmedikten sonra fark bile edilmiyor, dalganın arasına karışık gidiyor
Ben zaten her kestirdigimde aralarından aldırıyorum biraz seyrelsin diye ( efil attırıyorum buymuş adida pek havalı:))

Ama bazen kestirdiler sonra bı fon çektiriyorum sag taraf ve sol tarafin boyu bariz farklı:))

ah tunicim daha dun konusuyordum bayram felaketımızı ıyı unutmamıssın sende 1 ay aldık 1 ay verdık aman dıkkat et canım yedıgıne ıctıgıne. masallah ıyılesmıssınde artık. yok bıdaha sısko falan olmak cıtır kızlar olucaz

canım belkı 1 hafta belkı haftanın 3 gunu. her zaman bende yıyemem :)

o nasıl bırsey yaaa şehriyesiz, mercimeksiz, pirinçsiz, peynirsiz çorba :) bakmak lazım bır. aklıma gelen yokda bende bakarım Fundacım bulursam yazarım :)

aaa domates var ama onuda yaptın mı kazanla ıcıyorsun sen yok olmaz

Bu arada ben bugun yoğurt çorbası yaptım ama haslanmis bugdayla ( ilk defa bugdayla yaptım) cokta guzel oldu bence deneyebilirsin zaten buğday az konuluyor ve buğday pirinç gibi degil sonuçta sağlıklı bisey:))

canım tabiiki anlıyorum zaten bir gruba dahil olarak zayıflamanın amacı motivasyon.inşallah çözüm olur.

Tunicim hani bir düğüne gitmiştin de taliplerin çıkmıştı... :)
Bir de memlekete gitmiştin de "Yok canım, X'in kocası şişman bir kadındı, bu gencecik bir kız" demişti biri... :)

Bu sözleri hatırla canım. Yine toparlanır diyet ama önemli olan dediğin gibi o %2'nin arasına girebilmek. Yoksa mezun olup geri dönenlerden oluruz... Bunun için de hedefimiz güzelleşmek değil, sağlıklı olmak olmalı.

Son düzenleme:
Funda hakkaten ya corba yapınca bı kase iç tatlım
Bak bı kâsesi 2 dilim ekmemiş
3 kase içtiğini hatırlıyorum ben senin aboooww 6 dilim ekmek:)))

canım önümüzdeki pazartesi gidiyorum,pazar gününden izinli yazılırsam iyi olur,pazar gelemem belki,hazırlıklar falan,panik bir yapım var zaten.dönüşüm kesin belli değil ama bir ay kalırım diye düşünüyorum,4hafta izin alsam yeter.erken dönersem gelirim zaten,hatta ilk iki haftadan sonra anneme mersine gidicem,orda internet var,ordan yazarım.tabii sürekli orda kalmıycam,eşimin ailesi de orda.yani fırsat buldukça gelir halinizi hatırınızı sorarım ama 4hafta izin istiyorum.bu arada izinliyken gelmem sorun olur mu bilmiyorum

işte dalgalı dıye sacını duzgun kesmıyorlar demekkı

ahh benımde eskıden oyle dolgun saclarım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…