Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tebrikler canım.ben kıyafet almak istiyorum ama hep biraz zayıflayım diye erteliyorum.acaba küçük beden alsam motivasyonum artar mı ne dersiniz?

ooo aysegulcum hemde nasıl artar :) kızlara anlatmıstım daha evvel. gecen kıs s beden kıslık bır ceket almıstım. onunun kapanması bır yana duduk gıbı duruyordu

yazın o kıslık ceketı kaldırmadım. sureklı denedım :) hergecen gun daha ıyı olmaya basladı, bu kıs nasıpse gıyıcem onu :)

motıvesını dusunsene antalya sıcagında kıslık ceket denıyıp yasasın oluyordum :)

Operation Kalça...

Sinemalarda... :)

Son düzenleme:

Ya Sinem seni cidden merak ediyorum bence sen gayet zayifsinnn:))

Yani pirinçle bile yapsan ( ki ben buğdayı tavsiye ederim cok cok daha guzel oluyor)
Koca bir tencere corba yarım çay bardağı pirinçle olur e tencere Allah bilir kac tabak eder ve bir tabağa ne kadar pirinç denkgelir:))

Öyle düşünüyorum ben de... Yarın güzel bir çorba yapacağım artık. :)

tebrikler canım.ben kıyafet almak istiyorum ama hep biraz zayıflayım diye erteliyorum.acaba küçük beden alsam motivasyonum artar mı ne dersiniz?

O sanırım herkeste farklı işler. O yüzden kararını sen ver canım. Bende işe yaramıyor mesela, bir kere denedim. :)

Sinemcim ne hissettin o çikolatayı yerken merak ettim İnan
Biz hep aRa ara kaçırdık bişeyler hep ama sen ne zamandır yemiyordun?..

Çoooook sakıncalı bir soru...

Ya arzu hande Seyda ra ve irem nerdeler
Birde reyna vardı odamı yok artık yoksa

Hande izinde... Raa da bugün izin istedi; döner mi bilmiyorum, pek hevesi yoktu onun da...

Şeyda daha gelmedi, İrem de öyle...

Reyna'yı takımdan çıkarttım. Bilgisayarı bozulmuş, haber vermedi. Hadi haberini aldık; verdiği tarihin üzerine 1 hafta geçti yine haber yok. Ben de çıkarttım. Bir daha da gelmedi zaten...

Sinemcim ne hissettin o çikolatayı yerken merak ettim İnan
Biz hep aRa ara kaçırdık bişeyler hep ama sen ne zamandır yemiyordun?..

alemsın tunı soruya bak bende ınsanım kızzzzzzzz

aksamustu yazmıstım sen gelmemıstın daha gormemıssındır. cıkolatayı alırkenkı halımı hatırlamıyorum bıle hesapta badem alacaktım sadece.
elimde dişlerken buldum kendimi

yalnız çikolatanında haınlıgı var ya. yazın eşimin annesı gelmıstı ya yatıya. almanyada yasıyor ordan getırmıstı benım hastası oldugum bır cesıt var ondandı aşırdığım. aylardır duruyor bozulacak canım yazık cıkolataya onca yol gelmiş

Ya gecen gün esim bana ne dedi
Sen zayıflamayı bıraktın heralde dedi
Bende dalgasına amaan yetmezmi artık dedim
Ki hic kiloyu takan bir adam değildir onca kilo aldım bana tek kelime ya sen kilo alıyorsun bile demedi, hatta ben zayıflamam lazım cok şişmanım dediğimde bile yooo sıkma kendini sen her haline güzelsin deyip durdu ( belkide ondan bu kadar kilo aldım)

Neyse yani ben ondan yine gayet böyle bireyler beklerken ne dedi biliyormusunuz
Yok yok yetmez zayıfla birazdaha böyle cok guzel oldun:))
Ben soookk
Ondan ilk defa zayifllamamla ilgili bisey duydum
Demekki benim kocam bile böle diyorsa zayiflamak lazım arkaDas :))

terbiyeli tavuk çorbası yapabilirsin canım,arabaşı çorbası yani salçalı ekşili tavuk çorbası,domates çorbası,mantar çorbası aklıma gelenler

İlk defa duyuyorum. :) Bakacağım Pelincim, teşekkürler.

---

Ay yetişemiyorum size, ne güzel...

Tunicim iyi ki geldin; uğurlu geldin, gaz oldun bize canım. :)

Ya oyle deme bence sen başka biseysinnn
Onca zaman o çikolata durdu ve sen yemedin ve hala bende insanımmi diyorsun insafff:)))

canım sadece salatayla doydun mu ki akşam.yine az yiyorsun diycem,şahsıma göre az yani,ben bunlarla bayılır kalırım

çok güzell. aslında denemeye değer bakalım haftasonu hoşuma giden bi kıyafette bunu tatbik edicemm

Sineeeeeeeeeeeem!
Bu sözler de ne!!!!

Kız yoldan çıkaracaksın takımı.

Erkek bunlar anacım. "Sen her halinle güzelsin." dedikleri zaman suratına "Hııı, hııı..." deyip içinden "Hadi len ordan" diyeceksin.

Baktı ki gerçekten zayıflayabiliyorsun; o da fazlasını istiyor artık. :)

İnanmayın o tatlı sözlere... Şahsen ben hiçbir zaman inanmadım. Ne kadar güzel olursanız olun, her zaman içinizde daha güzel bir kadın vardır. O sözler istenildiği kadar iyi niyetle söylensin. Erkekler de biliyor bunu...

Biz düşünmüyor muyuz "Azıcık kilo alsa/verse, sakalını şöyle kesse daha yakışıklı olur." diye... Onlarınki de aynı hesap. :)

Ya Sinem seni cidden merak ediyorum bence sen gayet zayifsinnn:))

yok canım ya hala zayıf gorunumunde değilim topaçlıktan cıktım sadece :)

sorma canım çok heyecanlıydım şimdi gü9om yaklaştıkça stres bastı

stres yapma tatlım keyfını cıkar ne guzel değişiklik işte. dugunde var ohh cicilerini de aldın. hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel insallah.

Çoooook sakıncalı bir soru...

bencede

yaaa adam bıle gaza gelmıs. bende de aynı senın modelden var tunım bende ondan dolayıda cok saldıgımı dusunuyorum. ama sımdı offf ıltıfatlar yıkılıyor. onceden de guzeldım de nıye o kadar ılfata bogulmuyordum. haın erkekler..

Bana cok iyigeldiniz Kizlar öyle ki gidip karnibahar ve brokolimi ile haşladım yarın icin:)))

Dön bebeğim, dön çaresiz başım...
Ayrılık böyle uzun sürmez ki...

ya kızlar eşim beni çıldırtıcak.gitmiş mutfağa bu saatte patates kızartıyor.

Git vur eline.

Söyle ona başka yerde yesin patatesleri... Camı da açsın havalandırsın iyice... Aksi takdirde salonda uyumak zorunda kalacağını da belirt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…