- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.361
canım önümüzdeki pazartesi gidiyorum,pazar gününden izinli yazılırsam iyi olur,pazar gelemem belki,hazırlıklar falan,panik bir yapım var zaten.dönüşüm kesin belli değil ama bir ay kalırım diye düşünüyorum,4hafta izin alsam yeter.erken dönersem gelirim zaten,hatta ilk iki haftadan sonra anneme mersine gidicem,orda internet var,ordan yazarım.tabii sürekli orda kalmıycam,eşimin ailesi de orda.yani fırsat buldukça gelir halinizi hatırınızı sorarım ama 4hafta izin istiyorum.bu arada izinliyken gelmem sorun olur mu bilmiyorum
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin
2 domates
2 biber
Ara:
5 kuru kayısı
Ara:
2 dilim ekmek
10 zeytin
Akşam:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak süt
+1 bardak yeşil çay
+40 dk eliptik
Zeytinde yine coştum bugün... :)
Tunicim hani bir düğüne gitmiştin de taliplerin çıkmıştı... :)
Bir de memlekete gitmiştin de "Yok canım, X'in kocası şişman bir kadındı, bu gencecik genç kız" demişti biri... :)
Bu sözleri hatırla canım. Yine toparlanır diyet ama önemli olan dediğin gibi o %2'nin arasına girebilmek. Yoksa mezun olup geri dönenlerden oluruz... Bunun için de hedefimiz güzelleşmek değil, sağlıklı olmak olmalı.
evet ben bu ara gerçekten gündüz gelemeyenler sınıfına dahil oluyorum,şu anda oğlum uyanıkken bir atarftan size yazıp bir taraftan onu zaptetmek için özel çaba harcıyorum.
On mesaj kuralına uymaya çalışırım,daha doğrusu denerim,zaten 5mesajı doldurup çıkmıyorum genelde.
Bu arada hala son sayfaya gelemedim,bir taraftan da muhteşem yüzyılı izliyorum
unutmadan hemen münümü yazayım:
sabah:1 domates, bir salatalık,yarım yumurta,az peynir, 2 dilim ekmek
ara:yarım paket diyet bisküvi(suntalaradan)
öğlen:simit ve çay
ara: 1 elma
akşam: bir kase çorba,salata
ara:nar ve yarım muz
işte dalgalı dıye sacını duzgun kesmıyorlar demekkı
ahh benımde eskıden oyle dolgun saclarım vardı
Selam sekerlerimmm:))
Nasilsiniz ya gercekten arkadaslarım Olsanız ancak bu kadar merK ederim sizi:))
Sinemcim bu arada saclarının son halini görmek isterim oncesi sonrası foto atarsan cok memnun olurum:))
Fundacim sorumluluk sahibi kaptanım
İns takim düzene girer dediğiniz gibi ne kadar cok paylaşım o kadar motivasyon:))
Pelincim sen düğüne gideceksin naptin kombinini tamamlayabildinmi foto attinmi ben gormedimmi yoksa, bekliyorum ona göre:))
Ayy hepinizi cok merak ediyorum ya
Gecen gün yine rüyamda gördüm sizi, kafamda kuruyorum bişeyler sürekli:))
Bu arada daha İyiyim artık soran herkese cok teşekkür ederim, Oğlusumda daha iyi, yansıtma iyileşmedik ama kabus günlerimiz cok şükür hafifledi:))
Ee hadi anlatın bakalım biraz buradayım ins:))
Bu arada ben bugun yoğurt çorbası yaptım ama haslanmis bugdayla ( ilk defa bugdayla yaptım) cokta guzel oldu bence deneyebilirsin zaten buğday az konuluyor ve buğday pirinç gibi degil sonuçta sağlıklı bisey:))
o nasıl bırsey yaaa şehriyesiz, mercimeksiz, pirinçsiz, peynirsiz çorba :) bakmak lazım bır. aklıma gelen yokda bende bakarım Fundacım bulursam yazarım :)
aaa domates var ama onuda yaptın mı kazanla ıcıyorsun sen yok olmaz
Sizi diziciler sizi... :)
Sık dişini Pelincim, birazdan gelirsin son sayfaya.
Canım sabah ekmeği bol, peynir ve yumurtayı az tutmak yerine bence şöyle yap: 1 kk peynir, 1 yumurta, 1 dilim ekmek.
Daha sağlıklı olur.
Simit ne kadar simit acaba? 1-2-3? :44:
Akşam çorbayı 2 kase de içebilirsin. Kase ölçüsü tabaktan daha az oluyor çünkü... Tabakla da içsen 1,5-2 içebilirsin yine...
Bir de nar ne kadar nar acaba? :)
bu gün tam denk mi geldi ne?ben de kuafördeydim.benim de erzurumda 7. yılım Allah tan iyi bir kuaföre denk geldim arkadaş bile olduk.saçlarım çok uzundu kestirdim.koyu kumrala boyattım
aslınde ben sarı istiyorum ama eşim izin vermiyor
kaş-bıyık derken akşama işim zor bitti.
Funda hakkaten ya corba yapınca bı kase iç tatlım
Bak bı kâsesi 2 dilim ekmemiş
3 kase içtiğini hatırlıyorum ben senin aboooww 6 dilim ekmek:)))
herkese iyi akşamlar .geçmişi okumak bile oldukça uzun zaman alıyor. mesaj sayılarının azlığından şikayet etmişsin funda'cım.evet haklı olabilirsin ama inan elimden gelenin fazlasını yaparak yazmaya çalışıyorum.okul,ev işleri,kızım derken netin başına oturamıyorum bile.
haklısın denem süresindeyim ama elimden gelen maalesef bu.
Ya bir de yoğurt çorbası vardı... Bizimkiler pirinçle yapıyor onu galiba... Gerçi önemli olan pirincim miktarı... Hemen hepsini not aldım. Çorbalar harika kurtarıcılar. Bir de kalorisizini bulsam.
Domatese peynir atıyorum ben. Hem de bir tencereye nerdeyse 1 kalıp peynir atıyorum. :) O yüzden peynirsiz yazdım. :)
Bugun bı pantolon aldım
Alışverişe filan çıkmadım bı arkadas gelişi oturmaya koca bı poşet vardı yanında pantolon tanık hırka filan satıyormuş ondan yoksa nerde bende bua aralar alışverişe çıkabilmek gibi bı lüks
Artıeminimin 42 beden olmuşum hala inanamıyorum
En son 42 bedeni bundan 7 sene once filan giymistim
MenuM
sabah : 1 bardak limonlu ballı su+1 kuru kayısı+1 kuru incir + normal suuuuuu
kahvaltı
1 yumurta(haslanmıs)
1kk peynır
2 zeytın
1 çay kasıgı bal
1dilim kepekli ekmek
ara
6-7 badem
1 minnıcık çikolata :125:
ogle
2 bıber dolması
3 kasık yogurt
ara
1 elma
aksam
1 kocaaaamannn kase yeşil salata
1 dilim kepekli ekmek
canım önümüzdeki pazartesi gidiyorum,pazar gününden izinli yazılırsam iyi olur,pazar gelemem belki,hazırlıklar falan,panik bir yapım var zaten.dönüşüm kesin belli değil ama bir ay kalırım diye düşünüyorum,4hafta izin alsam yeter.erken dönersem gelirim zaten,hatta ilk iki haftadan sonra anneme mersine gidicem,orda internet var,ordan yazarım.tabii sürekli orda kalmıycam,eşimin ailesi de orda.yani fırsat buldukça gelir halinizi hatırınızı sorarım ama 4hafta izin istiyorum.bu arada izinliyken gelmem sorun olur mu bilmiyorum
sırf zeytin değil kız,ekmekte de coşmuşun bacım:)
Bugun bı pantolon aldım
Alışverişe filan çıkmadım bı arkadas gelişi oturmaya koca bı poşet vardı yanında pantolon tanık hırka filan satıyormuş ondan yoksa nerde bende bua aralar alışverişe çıkabilmek gibi bı lüks
Artıeminimin 42 beden olmuşum hala inanamıyorum
En son 42 bedeni bundan 7 sene once filan giymistim
canım meyveleri genelde birden fazla yemem
simit 1 taneden biraz fazlaydı
haklısın yumurta daha mantıklı ama çok sevmiyorum yumurtayı.ekmeksiz yumurta yiyemiyorum maalesef.
Ben sürekli tek bir şey yiyemem, çok sıkılırım...
Sorma Sinemcim... Çorba yapayım dedim ama aklıma gelen yapabileceğim tek şey terbiyeli ŞEHRİYE çorbası idi... Onun da ekmekten bir farkı olmaz diye zahmet etmedim...
-------
Hazır konu gelmişken sorayım... Şehriyesiz, mercimeksiz, pirinçsiz, peynirsiz çorba var mı kızlar? Benim aklıma hiç gelmiyor. Adını yazsanız yeter, netten aratırım.
tebrikler canım.ben kıyafet almak istiyorum ama hep biraz zayıflayım diye erteliyorum.acaba küçük beden alsam motivasyonum artar mı ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?