Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohh turkıye turnesı baslıyor :)

Ayyy ben seni yerim yaaaa:)))
Ne tatlisin kız sen
Ay nasil hatırlattın ya cidden kendimi cok super hissetmistimmm:)))
Aaaa cok kilo almissin denildigindede cok cok cok kötü hissediyordum((

Ayyyy cok güzelim yahuuu incecigim ve hep oyle olacağım:))

Sizi diziciler sizi... :)
Sık dişini Pelincim, birazdan gelirsin son sayfaya.

Canım sabah ekmeği bol, peynir ve yumurtayı az tutmak yerine bence şöyle yap: 1 kk peynir, 1 yumurta, 1 dilim ekmek.
Daha sağlıklı olur.

Simit ne kadar simit acaba? 1-2-3? :44:

Akşam çorbayı 2 kase de içebilirsin. Kase ölçüsü tabaktan daha az oluyor çünkü... Tabakla da içsen 1,5-2 içebilirsin yine...

Bir de nar ne kadar nar acaba? :)

bu gün tam denk mi geldi ne?ben de kuafördeydim.benim de erzurumda 7. yılım Allah tan iyi bir kuaföre denk geldim arkadaş bile olduk.saçlarım çok uzundu kestirdim.koyu kumrala boyattım
aslınde ben sarı istiyorum ama eşim izin vermiyor
kaş-bıyık derken akşama işim zor bitti.

işte dalgalı dıye sacını duzgun kesmıyorlar demekkı

ahh benımde eskıden oyle dolgun saclarım vardı

Oyle valla, nasılsa dalgalı ne anlıycak deyip kırt kirt
Ama ben yıllardır uçları katlı kulak altında kestirirm hic başka bişeye cesaret edemem
Dalgalı olunca kabarır kalır sürekliliği fon cekemem cektiremem en kullanılışı böyle oluyor
Bide zaten acayip siyah saclarım boya sanarlar o derece onun icin boyatmamda
Kolay kadınım yahu saçlarıma hiçbirşey yapmiyorum

yok tunim,atamadım.aldım ama elbisem ayakkabım tamam,çantam da tamam.sadece saçımı boyamak kaldı,birkaç gün içinde onu da yapıcam.cepten fotoğraf yüklenmiyor,bakalım bir çözüm bulucam

Bu arada ben bugun yoğurt çorbası yaptım ama haslanmis bugdayla ( ilk defa bugdayla yaptım) cokta guzel oldu bence deneyebilirsin zaten buğday az konuluyor ve buğday pirinç gibi degil sonuçta sağlıklı bisey:))

Ya bir de yoğurt çorbası vardı... Bizimkiler pirinçle yapıyor onu galiba... Gerçi önemli olan pirincim miktarı... Hemen hepsini not aldım. Çorbalar harika kurtarıcılar. Bir de kalorisizini bulsam.

Domatese peynir atıyorum ben. Hem de bir tencereye nerdeyse 1 kalıp peynir atıyorum. :) O yüzden peynirsiz yazdım. :)

Bugun bı pantolon aldım
Alışverişe filan çıkmadım bı arkadas gelişi oturmaya koca bı poşet vardı yanında pantolon tanık hırka filan satıyormuş ondan yoksa nerde bende bua aralar alışverişe çıkabilmek gibi bı lüks

Artıeminimin 42 beden olmuşum hala inanamıyorum
En son 42 bedeni bundan 7 sene once filan giymistim

canım meyveleri genelde birden fazla yemem
simit 1 taneden biraz fazlaydı

haklısın yumurta daha mantıklı ama çok sevmiyorum yumurtayı.ekmeksiz yumurta yiyemiyorum maalesef.

Oooh güle güle kullan canım
Bide zayıfla tam super olur:))

Funda hakkaten ya corba yapınca bı kase iç tatlım
Bak bı kâsesi 2 dilim ekmemiş
3 kase içtiğini hatırlıyorum ben senin aboooww 6 dilim ekmek:)))

Ya çorba yapınca hepsini çorba ile içiyorum ben ama... Pirinçsiz, unsuz, o mükemmel çorbayı yaptığımı bir düşünsene...

0 dilim ekmek, bol bol sebze...

Mükemmel çorbayı arayışa çıkıyorum artık, tutmayın beni...

çocuklu olanlarımız hep aynı cevabı vermişiz

MenuM
sabah : 1 bardak limonlu ballı su+1 kuru kayısı+1 kuru incir + normal suuuuuu

kahvaltı
1 yumurta(haslanmıs)
1kk peynır
2 zeytın
1 çay kasıgı bal
1dilim kepekli ekmek

ara
6-7 badem
1 minnıcık çikolata :125:

ogle
2 bıber dolması
3 kasık yogurt

ara
1 elma

aksam
1 kocaaaamannn kase yeşil salata
1 dilim kepekli ekmek

Yani pirinçle bile yapsan ( ki ben buğdayı tavsiye ederim cok cok daha guzel oluyor)
Koca bir tencere corba yarım çay bardağı pirinçle olur e tencere Allah bilir kac tabak eder ve bir tabağa ne kadar pirinç denkgelir:))

tebrikler canım.ben kıyafet almak istiyorum ama hep biraz zayıflayım diye erteliyorum.acaba küçük beden alsam motivasyonum artar mı ne dersiniz?

Sinemcim ne hissettin o çikolatayı yerken merak ettim İnan
Biz hep aRa ara kaçırdık bişeyler hep ama sen ne zamandır yemiyordun?..

Arada bir girmen sorun olmaz Pelincim. :) Gel zaten, gideni gözlerimiz arıyor.

Bak bugün Tunimiz geldi de son haftaların akşam bayramını yaşadı takımımız. Biriniz bile gitse aynı olmuyor.

Bu pazardan itibaren 4 pazar not alıyorum o zaman. Bir değişiklik olursa mesaj atarsın.

sırf zeytin değil kız,ekmekte de coşmuşun bacım:)

Çorba gelmedi aklıma, ondan...

canım meyveleri genelde birden fazla yemem
simit 1 taneden biraz fazlaydı

haklısın yumurta daha mantıklı ama çok sevmiyorum yumurtayı.ekmeksiz yumurta yiyemiyorum maalesef.

Anladım canım. :)

terbiyeli tavuk çorbası yapabilirsin canım,arabaşı çorbası yani salçalı ekşili tavuk çorbası,domates çorbası,mantar çorbası aklıma gelenler

tebrikler canım.ben kıyafet almak istiyorum ama hep biraz zayıflayım diye erteliyorum.acaba küçük beden alsam motivasyonum artar mı ne dersiniz?

Zayifkenki kıyafetlerin durmuyormu onlardan sevdiğin birini çıkar ve kilo verdikce dene
Ve zayıfladıgima gidip istediğin gibi bisey al ve hemen giy:))
Yani ben yeni aldığım şeyi giyemezsem catlarimm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…