- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.401
yok canım ya hala zayıf gorunumunde değilim topaçlıktan cıktım sadece :)
stres yapma tatlım keyfını cıkar ne guzel değişiklik işte. dugunde var ohh cicilerini de aldın. hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel insallah.
bencede
yaaa adam bıle gaza gelmıs. bende de aynı senın modelden var tunım bende ondan dolayıda cok saldıgımı dusunuyorum. ama sımdı offf ıltıfatlar yıkılıyor. onceden de guzeldım de nıye o kadar ılfata bogulmuyordum. haın erkekler..
Dön bebeğim, dön çaresiz başım...
Ayrılık böyle uzun sürmez ki...
Git vur eline.
Söyle ona başka yerde yesin patatesleri... Camı da açsın havalandırsın iyice... Aksi takdirde salonda uyumak zorunda kalacağını da belirt.
Dön bebeğim, dön çaresiz başım...
Ayrılık böyle uzun sürmez ki...
Git vur eline.
Söyle ona başka yerde yesin patatesleri... Camı da açsın havalandırsın iyice... Aksi takdirde salonda uyumak zorunda kalacağını da belirt.
canım sadece salatayla doydun mu ki akşam.yine az yiyorsun diycem,şahsıma göre az yani,ben bunlarla bayılır kalırım
çok güzell. aslında denemeye değer bakalım haftasonu hoşuma giden bi kıyafette bunu tatbik edicemm
Ya oyle deme bence sen başka biseysinnn
Onca zaman o çikolata durdu ve sen yemedin ve hala bende insanımmi diyorsun insafff:)))
Sineeeeeeeeeeeem!
Bu sözler de ne!!!!
Kız yoldan çıkaracaksın takımı.
Erkek bunlar anacım. "Sen her halinle güzelsin." dedikleri zaman suratına "Hııı, hııı..." deyip içinden "Hadi len ordan" diyeceksin.
Baktı ki gerçekten zayıflayabiliyorsun; o da fazlasını istiyor artık. :)
İnanmayın o tatlı sözlere... Şahsen ben hiçbir zaman inanmadım. Ne kadar güzel olursanız olun, her zaman içinizde daha güzel bir kadın vardır. O sözler istenildiği kadar iyi niyetle söylensin. Erkekler de biliyor bunu...
Biz düşünmüyor muyuz "Azıcık kilo alsa/verse, sakalını şöyle kesse daha yakışıklı olur." diye... Onlarınki de aynı hesap. :)
Dondüm dondüm şükürler olsun:))
Raayi aşağıda görüyorum âma neden yazmiyorkii
Ay temelli mi döndün?
Ban bu akşam vaktin var gibi yazdın diye hatırlıyorum ama...
Okuyordur...
çikolatanın vicdanından sıyrılmaya calıstım pelincimama doydum ya galıba, sanırım :))
aysegulcum hoşuna gıden bır kıyafet olmasın bayıldıgın bır kıyafet olsun kı iştaha gelesin
ya ben aslında cok fena canavarımda irade savası yapıyorum. ben regl haftasında 15-20 tane metro yıyen bır canavardım.dusun o halden bu hale geldım. bana kılo aldıran seylere hala kızgınım sanırım.
Funda valla soruldu bende anlattım ben suçsuzumkotu nıyet yok valla
------------
yok ya onlarda ıc guzelliğine tabıkı onem verıyorlardır da, erkekler bıze gore daha duskun dıs gorunuse.
suslenen kokoş olan bızız, ama bızım ıcın ıcı onemlı once...
pasaklı bakımsız gezen onlar, ama bızden fazla dıs gorunuse bakan da onlar..
pislerrr...
neyse kızlar ben kaçıyorum.mutfağımı toplayım ne de olsa eşim esmiş geçmiştir oralardan.kızımda zıvanadan çıktı iyice
öptümm kocaman hepinizii...ii geceler.
Bencede o zaman daha cok salınıyor
Bı arkadasım var 1 kilo alsa kocası laf eder kilo alma diye oda nasil dikkat eder
Gerçi oyle bı durumda. Cok Sinir bozucu insanın özgüvenini oynatır ben oyle bı durumda hic dayanamazdim heralde
Ayy yok canım malesef(( daha tam olarak düzenimize dönemedik ikinci uyarıyı almak istemiyorum ben bayramdan sonraki cumaya bildirim yaparım artık ins
Ama diyetime su andan itibaren geri dondüm sayenizde seviyorum sizi:))
neyse kızlar ben kaçıyorum.mutfağımı toplayım ne de olsa eşim esmiş geçmiştir oralardan.kızımda zıvanadan çıktı iyice
öptümm kocaman hepinizii...ii geceler.
Eki Görüntüle 535314
Eki Görüntüle 535315
Eki Görüntüle 535316
Eki Görüntüle 535317
Ayşegülcüm sana armağanım olsun... :)
20 metroda yani baya babaymiss
Ben hiç tatlıya dayanamıyorum demeyeyim o zaman sen bıraktıysan:))
Ayy yok canım malesef(( daha tam olarak düzenimize dönemedik ikinci uyarıyı almak istemiyorum ben bayramdan sonraki cumaya bildirim yaparım artık ins
Ama diyetime su andan itibaren geri dondüm sayenizde seviyorum sizi:))
tunim temelli donene kadar yıne gel canım dıyetınıde aksatma o zamana kadar salma kendını. yılbaşı yaklasıyor kırmızı ciciler alıcazzzzzz
20 metroda yani baya babaymiss
Ben hiç tatlıya dayanamıyorum demeyeyim o zaman sen bıraktıysan:))
Gerçekten Sinemcim... 20 metro ne demek... Ben bile yiyemem onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?