- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.721
Hiii Sineeemmmm aşkolsuunnŞöyle ki tabii ki bu zamanlar değil ama kırk yılda bir kere bir kaçamak yapacak ve farklı bir şey denemek isterseniz 'tadımlık' deneyin diye dedimm Maksat Karadeniz mutfağını tanıtmak lütfen amaa :)))
Sen öyle deyince ben de baktım... Yağlı peynir+ tereyağ + un...
Trabzon, Ordu ve Giresunda "yağlaş" da derlermiş. Bence bu isim daha uygun. :)
Nurcum madem o kadar güzel, ben hiç yemeyeyim. Sonra vazgeçemem. Sonra al sana tutkunu olduğun yeni bir kalorili yiyecek.
İstanbul Bilim Üniv. bursluyum:) Psikoloji. Kurs da İngilizce kursu :)
kaçıncı sınıftasın.burlu olman çok güzelmiş tebrikler.
Teşekkür ederiim. 3.sınıfım :)
Sinemm bir de Karalahana Dolması varr o da hiiii ayy en sevdiğim yemek, şuan susuyorum daha fazla yazamayacağım :))
İstanbul Bilim Üniv. bursluyum:) Psikoloji. Kurs da İngilizce kursu :)
kızlar bu kilo çizelgesi nasıl değişecek? yardımcı olur musunuz?
ondan cok yedim iştesus sus gece gece :))))
kızlar bu kilo çizelgesi nasıl değişecek? yardımcı olur musunuz?
hahah zaten böyle giderse 'bu kız sırf zarar' diyeceksinizz, şuan ben diyorum kendime sizin yerinize de :)) sustum sustumm:)) Kaçıyorum ben, öpüyorum herkesi :*
Ticker kılavuzunu gülünç derecede ayrıntılı bulanlara not:
En ufak bir şeyden kafası karışabilenler olduğu için elimden geldiğince ayrıntılı anlatmaya çalıştım. O yüzden bol betimlemeli oldu. :)
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yumurta
Ara
Yarım paket sunta
Öğle
2 köfte
2 dilim ekmek
Ara
Yarım paket sunta
Ara
1 armut
teşekkürler canım. kızımı uytursam şimdi denicem ama uyutamazsam sonraki günlere inş. şimdi ben kızımı uyutmaya gidiyorum.gelemezsem herkese iyi geceler...öptümmm
akşam? :44:
ben aksam yemegı yemeyınce tırmalıyorsunuz benı
Mecburi halden Sinemcim...
Hastacığım sağolsun sürekli patates, hamburger ve puding istediği için; o yemekler bana uymuyor. Akşam yemeği yemem gereken saatte de metrodaydım, eve dönüyordum. Gelince de geç oldu...
Tamam itiraf ediyorum, 3. haftada +400 alıp takımdan kendimi şutlama korkusu da vardı içimde...Yarın duruma göre evdeyim, ya da değilim... Evde olursam daha güzel yerim, bisikletime de binerim. Olamazsam da yine benzer bir menü olacak mecburen...
Evde bir gün geçirme fırsatım olsun da yoğurt çorbası yapmaya karar verdim. Dün aşkıma ondan yaptım (ilk defa yoğurt çorbası yaptım), yağsız yaptım. Pirinci, unu da azdı. Gayet de güzel oldu. Ben de bundan sonra yoğurt çorbasını kankam ilan etmeye karar verdim. Tabi yoğurt da bana kilo aldıran cinsten çıkmazsa...
Sinem'im... Yine başbaşa kaldık. :)
Yeşilçayımı hüpletiyorum şu an... :126: Tek farkım kupam bunun 3 katı ve de sarı..
Okumam gereken bir yazı var, izninle ona bakacağım... Pelin gelirse kaçırmayayım diye gözüm mailde olur ama onun dışında bu saatten sonra girip muhabbet eden olur mu bilmem. :)
ayy cevredekı bu hainler cok fena oluyor yaa :))) oyle olunca aksam en azından meyve ile beraber 2 kasık yogurt yada 1 bardak sut ıc Fundacım.
Tamam artıya gectın ama sebebı buldun, o kadar da stres yapıpda ac bırakma kendını.
ben hıc yogurt corbası yapmadım bende denıyım bır ya. aslında esım sever ama ben sevmedıgım ıcın yapmıyorum, bir değişiklik olsun.
Senin hasta ıyılesmıste aslında nazlanıyor bence. :) hamburger, pudıng yıyen ınsanın hasta değildr artık. :)))
demınden berı aklımda usenıyordum kalkıyım bende son bir cay ıceyım. bu saatten sonra pek sanmam gıren olacagını (pelın dısında)
keyfıne bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?