- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.741
Süt içebilirdim, aklıma gelmedi...
Sebep umarım doğrudur canım, birkaç gün geçince anlayacağım asıl...
Dene bence de çorbayı... :)
O nazından değil, doğal hali öyle...Kahvaltıda oturup hamburger yer. Çok kötü aslında, ne kadar sağlıksız olduğuyla ilgili başının etini yiyip duruyorum ama evde pişen yemekleri beğenmiyor "aç mı kalayım" a getiriyor... Çok seçici, çok... Onlarda normal yemek de fazla pişmiyor. Annesi de yemek adına sürekli pide, pizza, kek falan yapar... O yüzden hangisi daha kötü bilemiyorum. Ben de "Son yağlı yiyeceklerinin keyfini çıkarsın" diyorum; ben hayatta evime sokmam onları.
Tamam Sinemcim... İkimiz de Pelin nöbetindeyiz anlaşılan.Ya da ben öyleyim. :)
Sayfada gözükmüyorum diye yok sanmayın beni, evde mailim hep açık, bir mesaj gördüm mü acil bir işim yoksa cevap veriyorum hemen.
pelinnnnnnnnnnnnnn canım bez ben çok özlerim seniYa 2 hafta yazamayacak mısın canım merak ederiz tatlım lütfen ilk fırsatta gir canımcım Seni çok sevdim tatlım ben umuda da dikkat et canımcım güzel ce kafanı dağıt gel yerin hep seni bekliyo olacak hayırlı yolculuklar bacım
Ben Geldimmm:))
Fundacim Seyda izin almak istiyorum deyince aklima geldi birsey söylemek istiyorum
Cok ekstra bı durumda acilen izin alacaklar dısında yani izin almayı düşündüğü tarih belli olan arkadaslar izin almayı düşündüğü tarihten bı önceki cuma bunu soylesinlerki listede kilolarının yanına yazalım
Neden?
Çünkü bir sonraki hafta izinli diye listeye yazmamız gerekecek ve ortalamayı düşürecek
Mesela simdi Seda haftaya listede olacak ve verdigi kilo sıfır
Pelinde Aynı sekilde oda mecburen haftaya listede olacak
Fazladan iki kisi olacak ve ortalam direk düşecek
Sonuçta Buda bı yarışma bence dikkat etmeliyiz bunlara
Takımda kilo veremeyip Obama'nın düşük çıkması ayrı fazla kisi sayısına böldüğümüz icin ortalamamızın düşük çıkması farkli
Haklısın canım... Pelin'in gideceği belliydi aslında, keşke senin gibi o hesabı yapabilseydim.Zaten bu ara liste iyice kısaldı. Herkesin çok büyük etkileri olacak ortalamaya...
Fundacim birde ne geldi aklıma
İzinden donen yarışmacılar kilo aldıysa bı sorun yok dimii:18::18::18:
Hani 3 haftada + 1 kg uygulamamız bu durumda geçerli diil sanırım dimı??
Sinemciiimmm:))
Yeni fotografını heyecanla bekliyoruumm
Hemde kac gündür hadi yahuu:))
Geçmişin tamamını okuyamadım,yarın tekrar bakarım,vedalaşmaya gelirim,oğlum ağlıyor uyutmam lazım
sinem saçına çok üzüldüm canım
Mesaj 2
Niye soruldu bu acaba?
İzinden dönenlere öyle bir uygulama yok canım. :) Zaten arayı çok açmayalım diye ben de 2 haftadır senin için kilo alıyorum.
Ama dönünce acımam, aynen rejime devam, kilo vermeye devam.
Kızlar ben cıkıyorum saat 12yi gectı bugun esimin dogum gunu. :) yarın klasık oglen gırerım.
iyi geceler herkese... cok opuyorum sizi.. pelincim tekrar hayırlı yolculuklar olsun. gule gule gıt gule gule gel canım benım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?