- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.681
Ben burdayımm :) Sinem sıkma canını ya bazen öyle aksilikler olabiliyor maalesef, iyi bir bakımla şımarıp kendine gelecektir saçların :)
Ben de menümü yazayım hemen.
Sabah- Omlet, şekersiz çay
Öğle- 1 kase yoğurt, yarım avuç badem, yeşil çay
Akşam- Annem mis gibi muhlama yapmıştı dayanamadım hiç ama yine de ekmeksiz ve az yemeye özen gösterdim :)
ben artık cıkıyorum iyi geceler herkese..
Ben de menümü yazayım hemen.
Sabah- Omlet, şekersiz çay
Öğle- 1 kase yoğurt, yarım avuç badem, yeşil çay
Akşam- Annem mis gibi muhlama yapmıştı dayanamadım hiç ama yine de ekmeksiz ve az yemeye özen gösterdim :)
forumdan cıktıntan sonra saclarımı yıkadım. o gun bayag bır sprey sıkmıslardı bende hıc haz almam sprey-jole vs..
neyse sacımı kurutayım dedım. anammm saclarım o kadar fena kı.. agzımdan burnumdan ateşler cıktı resmen. hemn kuruttum sacımı atladım arabaya kuaforde solugu aldım.
hala evden nasıl cıktıgımı bıle hatırlamıyorum sınırden.
yaptıgım odemenın tamamını aldım. dedim, ben bu saca değil 200-300 lıra 1 lıra vermem.
olan oldu artık ama keske kesımle bıraksaydım dıyıp duruyorum kendıme..kesimi harıka yapmıstı mevcut sac rengımlede cok hos olmustu. ama simdi kesimin modeli falan kalmadı tabı. artık zavallı saclarıma bol bol bakım yapıcam.
"Ben geldim, çıkma" desem, sesimi duyar mısın? :26:
bu arada acaba ben mi yanlas anliyorum ama ben buraya kendimi halen yabanci hissediyorum.en son gelmenin kotu ya..ne bilim neyse ben izne cikiyom fundacim..20 ekim ile 27 arasi canim.arada ugrarsam gelirimm
duydum geldim :)
sayfamız bos kalmasın dıyorum ama uzun surede de sıkılıyor ınsan. kendi kendine konusmakta bır yere kadar oluyor
Sinemcim, ne desem bilemedim canım.
"Zaten bakıma ihtiyacı vardı saçlarının, bu bahane oldu." desem... "Fırsattan yararlanmış olacaksın." mı desem... Yoksa çenemi kapatım otursam mı, bilemedim... :26:
En azından gidip paranı almışsın. Ciddi bir çoğunluk verdiği paraya yanardı, senin gibi peşinde koşmazdı.
Geriye bakmamaya çalış artık canım; hem en başta sinir bozucu olur belki ama bir süre sonra sürekli saç bakımı yaptığın için kendini azıcık şımartmış olursun, daha güzel hissedersin.
Fundacim hic saçma degil bence olabilir
York testi diye birsey var duymussundur, hangi besinlere karsı intoleransimiz olduğunu buluyorlar
Ozellikle diyete başlamadan yapılmasını öneriyorlar
Her insanın farklı besinlere karsı intoleransi var, yani hic ummadığımız birsey bizim kilo almamıza sebep olabiliyor
Hatta domatesi ornek vermişlerdi domatesin hic kilo yapacagı düşünülmez ama ona hassas olanlarda kilo yapıyor
Domates bazı bünyelerde kilo yapabiliyorsa mandalinada yapabilir
Sonuçta sen hem diyetine dikkat ediyorsun hem spor yapıyorsun hadi bir hafta arti çıktın ikinci hafta çıkması eger regl yaklaşması gibi bı ekstra bı durumun yoksa ilginç çünkü
O testi yaptırmamayız belki ama deneme yanılma yoluyla birşeyleri kesfedebiliriz bunyemizdeki:))
Günaydın canlarım.sinem hoşgeldin canım.yokluğun çok belliydi valla,çok ıssızdık sensiz.sizleri özleyeceğim kızlar,bugün son ghünüm,yarın yokum,bir ay yokum beni unutmayın.ilk gittiğim yerde internet bağlantısı yok,ama 2hafta sonra anneme geçicem evde olduğum zamanlarda gelirim yine,özlerim sizi.
Hazırlıklarla uğraşıyorum ama ortada hiçbirşey yok,boş boş geziyorum birsürü işim var.
Mandalina mı funda???
Ayyy insan kime güveneceğini şaşırıyor ya,mandalina da bu hainliği yaparsa kimler ne yapmaz di mi :)
bana neyin kilo aldırdığını bilmiyorum ama neyin zayıflattığını biliyorum,tavuk.ben tavuk yedikçe eksiliyorum,hemde doya doya tıka basa bile yesem,haftada iki kere tavuk yemişsem o cuma mutlaka zayıflamış oluyorum.yağsız pişecek tabii ki,deriler atılacak,yanında salatayla haşlama veya teflonda pişmiş haliyle.
gordum, sok oldum, o halde hala buraya yazmıs dedim ve kızdım babanı dınlememene allah bır daha yasatmasın da bır daha boyle durumlarda hastahaneye gerek yok deme.
ayy ben gunde 1 çay kaşıgı yıyorumo da çam yada çiçek balı. bal yırtınsa o kadarcıkla bısey yapamaz :)))
ya ben o kestane balını dedım ya 1-2 ay once duydum. esimin işyerınde biri getirmiş memleketten kestane balı. işyerınde herkes tatsın dıye getırmıs, zaten herkes bırer tatlı kasıgı kadar yemıs.
getıren kişide anlatmıs bu bal normal bal değil. fazlası goturur adamı dıye. esimde bana anlattı, ben duyunca sasırdım o nasıl bal ya dıye
senin de durumunu okuyunca cok kızdım kendıme nıye her duydugunu paylasmıyorsun sınem dıye!
cok sukur atlatmıssın canım ben o tarz gıda zehırlenmelerınden cok korkarımikinizide gecmiş olsun canım. bir sure her turlu baldan uzak dur bence :)
ah Fundacım içim zaten sacımın saglıklı olmasına yanıyor. aylardır cok özen gosterıyodum sacıma rofledekı yıpranma payını dusunurek ama olan oldu gercekten
ben kesim+rofle 300 konustum salonla. o aksam cıkarken yıprandıgı gozukuyordu (ama fon falan bugunku kadar ortada değildi)
bende o aksam oyle gorunce 200 verdım, 100 kesıp. ama bugunku yıkama sonrasını gordukten sonra hakıkaten o parayı bırakmak enayılık olurdu. saçımı yaksınlar dıye para vermıs olurdum. banyodan cıkıp sacıma dokununca aglayacaktım nerdeyse yaa o kadar kotu oldum. :2:
bende artık en azından bırde ustune paramı bırakmadım dıye teselli ediyorum kendimi. pazartesı sıparısımıde verıcem 3-4 tane bakım urunu sectım. sımdı dıyet kadar onemlı konuma gectı cunku sacım. aslında daha bıle fazla sanırım.. :2:
Mandalinasız bir gün ve günün yemeklerine ve şişkinliğine rağmen sabaha göre -100 gram. :) Galiba doğru teşhis koymuşum kızlar. Ay ömrüm boyu yemem bir daha.
Pelincim, canım... Umarım bu akşam girebilirsin de gitmeden önce sana iyi yolculuklar dileyebilirim.
Ya nasıl hastaneye giderdim, serum demek kilo demek... Perşembe akşamı hem de... :)
Ben biliyordum, çok duydum kestane balı hikayelerini... Çocukluğumdan beri o kestane vardır bizde çünkü; ananemden geliyor, gerçek bal olduğu kesin en azından.Ama benim yediğim kadarıyla da çarpıyormuş işte... Zaten en etkili kavanozdan yemişim, geçen senenin balıymış, çarpan cinsinden. :) Az bir şey kendim kaşınmış oldum belki de... :)
Şimdi bal hakkındaki paylaşımını da okuyacağım, gündüz fırsat bulamamıştım hasta bakmaktan. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?