Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de menümü yazayım hemen.

Sabah- Omlet, şekersiz çay

Öğle- 1 kase yoğurt, yarım avuç badem, yeşil çay

Akşam- Annem mis gibi muhlama yapmıştı dayanamadım hiç ama yine de ekmeksiz ve az yemeye özen gösterdim :)

Ben burdayımm :) Sinem sıkma canını ya bazen öyle aksilikler olabiliyor maalesef, iyi bir bakımla şımarıp kendine gelecektir saçların :)

çok prolar dıye gıttım hesapta onlara ama sans ıste var ya. simdi netten bakım urunlerı bakıyorum :) dun bı tane maske aldım (bitkisel)ona basladım bugun.
ama sacımı sekıllendırmek ıcınde bıseyler bakıyım dedim. otacı'nın cok guzel urunlerını buldum. bakalım sonuna kadar sımartıcam zaten :) yazık suan hakıdeyor..
sacımın suratı olsa çatık kaşlı ve dudagını buzmus bır duygu karmasasıyla bakardı bana heralde :)

aksam yemegı eyvahhhh olmus :)

onu ılk gun gormezlıgıne gelıyorummm :)
ama hıc ara ogunun yok Nurcum. menulerıne ılaveten 2 kucuk ara ogunude ıhmal etme.

Sinemmm saçının suratı olsa yine de sana dayanamaz hemen gülümser emin ellerde olduğunun güvenini yaşardı merak etmee :)) Menümde de aslında bugün evdeyim diye öğlen onlarla geçiştirdim, okulda vs olduğumda öğlenleri çorba içiyorum mutlaka, ara öğün pek koymuyorum işte koyarsam da yoğurt, badem ya da çayı ara öğün olarak yiyip/içiyorum.

Muhlamanın ne olduğunu bilmiyorum canım ama ara öğün yapman gerekiyor ki metabolizman hızlansın.

Sinemcim, ne desem bilemedim canım.
"Zaten bakıma ihtiyacı vardı saçlarının, bu bahane oldu." desem... "Fırsattan yararlanmış olacaksın." mı desem... Yoksa çenemi kapatım otursam mı, bilemedim... :26:

En azından gidip paranı almışsın. Ciddi bir çoğunluk verdiği paraya yanardı, senin gibi peşinde koşmazdı.

Geriye bakmamaya çalış artık canım; hem en başta sinir bozucu olur belki ama bir süre sonra sürekli saç bakımı yaptığın için kendini azıcık şımartmış olursun, daha güzel hissedersin.

bu arada acaba ben mi yanlas anliyorum ama ben buraya kendimi halen yabanci hissediyorum.en son gelmenin kotu ya..ne bilim neyse ben izne cikiyom fundacim..20 ekim ile 27 arasi canim.arada ugrarsam gelirimm

Şeydacım yabancı hissetmek farklı, bir şeyi yanlış anlamak farklı... :) Yanlış anlamak için şüphelendiğin bir durum olması gerekir... :) Bilmiyorum böyle bir şey var mı...

Ne kadar çok mesaj, o kadar çok kaynaşma; orası bir gerçek. Daha çok konuşsaydık senle daha kaynaşmış olurdum kendi adıma... Ama seni burda yabancı gibi de görmüyorum.

İlk gelindiğinde daha çok mesaj atmak gelenin kendi yararına o yüzden... Ben ilk geldiğim günler herkesle tanışıp kaynaşayım diye her denene cevap yazmaya çalışıyordum. :) O zamanlar bir tuhaf geliyordu belki ama şimdi iyiki de öyle yapmışım diyorum.

İznini not aldım canım, iyi tatiller, ya da iyi izinler.

duydum geldim :)

sayfamız bos kalmasın dıyorum ama uzun surede de sıkılıyor ınsan. kendi kendine konusmakta bır yere kadar oluyor

Haklısın Sinemcim.
Az daha sabredelim, ayarlayacağım. Gündüzler konusunda daha hassasım özellikle... Umarım çok hevesli ve çok paylaşım yapan kişiler denk gelir... Biliyorum kimseyi almayacaktım ama gidenler oldu, diskalifiyeler de olabilir... O yüzden birilerini alacağım. Bir de bir yardımcıya ihtiyacım var. Malum Pelin yakında mezun olur, zaten 1 aylığına da izne gidiyor... Mecburum o yüzden. Zaten paylaşımcı adaylara denk gelirsem sayfamız daha da şenlenir. :)

ah Fundacım içim zaten sacımın saglıklı olmasına yanıyor. aylardır cok özen gosterıyodum sacıma rofledekı yıpranma payını dusunurek ama olan oldu gercekten

ben kesim+rofle 300 konustum salonla. o aksam cıkarken yıprandıgı gozukuyordu (ama fon falan bugunku kadar ortada değildi)
bende o aksam oyle gorunce 200 verdım, 100 kesıp. ama bugunku yıkama sonrasını gordukten sonra hakıkaten o parayı bırakmak enayılık olurdu. saçımı yaksınlar dıye para vermıs olurdum. banyodan cıkıp sacıma dokununca aglayacaktım nerdeyse yaa o kadar kotu oldum. :2:

bende artık en azından bırde ustune paramı bırakmadım dıye teselli ediyorum kendimi. pazartesı sıparısımıde verıcem 3-4 tane bakım urunu sectım. sımdı dıyet kadar onemlı konuma gectı cunku sacım. aslında daha bıle fazla sanırım.. :2:

Mandalinasız bir gün ve günün yemeklerine ve şişkinliğine rağmen sabaha göre -100 gram. :) Galiba doğru teşhis koymuşum kızlar. Ay ömrüm boyu yemem bir daha.

Pelincim, canım... Umarım bu akşam girebilirsin de gitmeden önce sana iyi yolculuklar dileyebilirim.

herkese iyi akşamlar kızlar

sabah: 1 domates.1 salatalık, bir parça peynir, biraz az yağlı patates

öğle :iki küçük börek, nohutlu salata ve bir kaçamak
akşam canım bir şey yemek istemedi belki bir tane nar yerim birazdan.

c.tesi günleri arkadaşlarla bir araya gelince ipin ucu kaçıyor.ama hafta içi telafi ederim.

önce menümü yazayım dedim şimdi geçmişi okuyacağım.

Ya nasıl hastaneye giderdim, serum demek kilo demek... Perşembe akşamı hem de... :)

Ben biliyordum, çok duydum kestane balı hikayelerini... Çocukluğumdan beri o kestane vardır bizde çünkü; ananemden geliyor, gerçek bal olduğu kesin en azından. Ama benim yediğim kadarıyla da çarpıyormuş işte... Zaten en etkili kavanozdan yemişim, geçen senenin balıymış, çarpan cinsinden. :) Az bir şey kendim kaşınmış oldum belki de... :)

Şimdi bal hakkındaki paylaşımını da okuyacağım, gündüz fırsat bulamamıştım hasta bakmaktan. :)

Canım ürünlerin gelince hemen başlarsın bakıma nasıl olsa... Bir daha da oraya gitmezsin. İstersen okuduğun o başlığa da yaz ki, yine ordan görüp giden olmasın... Moralini de bozma, sen onlara iyi bakınca nasılsa toparlanırlar.

:)) dayanamadın tartıldın mı :) sok gunlerı geldı aklıma sok yaparken gun ıcınde de tartılırdım :)

ama bu cok onemlı ya bazı seyler hakıkaten aslında masum gıda da olsa canavarlasabılıyor :)))
1 haftadır dolapta 2 tane mandalınam var elım gıtmıyor bır turlu senın olayını okuduktan sonra goz goze bıle gelemıyorum. :)))

ya bu arada ben 1 hafta kendıme hayret ettım ıyı dayandım tartılmadan ama dunden berı acaıp merak edıyorum :26:

eşim bu sabah hadı cık ben bakayım dedı. cıktım yuzune bakıyorum bısey anlarım belkı dıye hıc renkte vermedı sureklı 63 kıloyum dıyıp duruyorum kendı kendıme olumlama yaparak. iyi oldu bır yandan stresım bıttı tartıyla ılgılı bu tıkanma donemınde ama ayın 2'sine kadar catlamazsam ıyıdır

Pelin sabah yazmıstı aksam gırerım dıye ama umarım gırer ben de ıyı yolculuklar dılemedım aksama guvenıp..

ahhh Fundacım ahhh dıyorum sana.. dıyette harıkasında, sevdıgın bısey olunca ayarı kacırıyorsun. sana sevdıgın herseyı yasak etmek lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…