- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.761
Kızlar ben cıkıyorum saat 12yi gectı bugun esimin dogum gunu. :) yarın klasık oglen gırerım.
iyi geceler herkese... cok opuyorum sizi.. pelincim tekrar hayırlı yolculuklar olsun. gule gule gıt gule gule gel canım benım..
Ahhh ahhhh gercekten niye soruldu acaba??
Tartı bana gülümsemiyor diyorumda gulumsetemeyene bakmak lazım dimı(
Bugun ilk öğünüm saat 14 te bir kase tarhana çorbasını
2. Öğünümde aksam tavuk ızgara
Bir gün once fazla yemekten bugun az yemekten saçma sapan takılıyorum
Bayramda napcaaaz Kizlar bişeyler yapalım
Soz verelim yemin edelim ne bilim bişeyler yapalım Ramazan Bayramı'na donmesiinn(
Pelincim hayırlı yolculuklar dilerim canım benım bol bol eglen gez dınlen neye ıhtıyacın varsa... :)
bızı de unutma ama :) evındekı kadar olmasa da dıkkat et yedıgıne ıctıgıne tombık donme :)
Ayyyyyyyyy
canlarım benim yaa
son sayfaya yetişemediğim için farketmedim ben,çok sayfa vardı biraz okudum pes ettim umut ağlayınca
aman da beni beklerlermiş buralarda benim canlarım ben sizi yirim kız yirim yirim yiriiiim
Bu arada ben size söylemedim, bu cuma tartı yok bayramdan dolayı...
2 Kasım'da tartılacağız. :)
Yarışmanın olamasam da takımın birincisi ben olacağım;iki haftalık hüsrandan sonra bana bir gaz lazım. Bol bol zamanım var. En son 72.8'dim. 2 Kasım'a şöyle bir 71 olayım ben.
Tuni dün bayram sözü diyordu, Tunicim ben sana uydum verdim sözümü.Umarım tutar. :) Hedef gibi oldu benimki daha çok ama olsun.
vuhuu tutar tutarcuma kilo bildirimi yapmıyoruz yani, oh oh sevindim, sancıyla uyandım bugünn sabah da benim için küçük ama bedenim için büyük olabilecek bir kaçamak yapmıştım zaten
Ooops! :)
Menünü yazdığında günün geri kalanında o kaçamağı toparladığını görmek istiyorum ben. :)
-----
Bu arada günaydın Nurcum. :)
Wayyy wayyy wayyyy:))Mandalinasız Gün
-700 gram
"Su tutmuşsundur, tuvalete çıkmamışsındır, ondan bu kadar düşmüştür." demeyin. Çünkü hiçbiri yoktu. :)
Çikolata ve cips yiyebiliyorum ama meyve yiyemiyorum mu ben şimdi?
Şaka tabi bu arada... :) Menümde çikolata yok. :)
-----
Gerçi günlerin bir su tutmuşluğu varmış demek ki... 1 günde 700 gram yağ veremeyeceğime göre... :)
Yarışmanın olamasam da takımın birincisi ben olacağım;iki haftalık hüsrandan sonra bana bir gaz lazım. Bol bol zamanım var. En son 72.8'dim. 2 Kasım'a şöyle bir 71 olayım ben.
Tuni dün bayram sözü diyordu, Tunicim ben sana uydum verdim sözümü.Umarım tutar. :) Hedef gibi oldu benimki daha çok ama olsun.
Wayyy wayyy wayyyy:))
O minicik ufacık ici dolu ficicik mandalinanin yaptıklarına bak yahuu
Senin adına sevindm şekercim:))
Ya bı 70 i göremedik yahuuu!!!!
Geçi uzun zaman oldu 6 Lİ rakamları gormeyeli, ondan zorlayacak beni epeyce galiba
Bende burdan sözümü veriyorum fundacim
Bayramda abartmak kaçırmak yok
Bol bol protein alicaz zaten tatli yemenin alemi yok dimı ama:))
Sinemcim bencede kesimin cok hoş olmus :))
Kahverengi saclar cok masum ve sempatiktin ama sarıda gayet hoş olmus bence
Daha ağır daha gösterişli
Farklı kategoriler yani:))
Her halukarda güzelsin tatlımmm, napsan yakışır:))
Kesimini ben de beğendim Sinem. Burdan güzel duruyor. :)
Mandalinasız Gün
-700 gram
"Su tutmuşsundur, tuvalete çıkmamışsındır, ondan bu kadar düşmüştür." demeyin. Çünkü hiçbiri yoktu. :)
Çikolata ve cips yiyebiliyorum ama meyve yiyemiyorum mu ben şimdi?
Şaka tabi bu arada... :) Menümde çikolata yok. :)
-----
Gerçi günlerin bir su tutmuşluğu varmış demek ki... 1 günde 700 gram yağ veremeyeceğime göre... :)
vuhuu tutar tutarcuma kilo bildirimi yapmıyoruz yani, oh oh sevindim, sancıyla uyandım bugünn sabah da benim için küçük ama bedenim için büyük olabilecek bir kaçamak yapmıştım zaten
canımsınız nezaketınız ıcın sağolun fıstıklarımmmmm benimmmm..
bu resımdekı halı ne yazık ki yaptıgı esas kesım değil. yandıktan sonra kesım bozuldunormalde ıstedıgım kesımde daha spor ve daha genc gorunuyor (daha dogrusu yasından buyuk gostermıyor o model) suankı halı bır kac yas buyuttu benı ne yazıkki. neyse cok çen çen yaptım kac gundur saç konusunda. insallah 1-2 ay sonra; kızlar sacım toparlanıyor derım o zaman bır foto koyarım
ama guzel fıstıklarıma yıne tesekkur ederım mucukkkkkkkkk sevıyorum sızııııı canlarımmmmm
Fundacım yağdır bence o. 1 gundur dıyette değilsin. diyetın basında 700 gıderse tamam su'dur, şişliktir denir. ama 2 haftadır vucudunda bır mucadele var %99.9 yagdır o yuzden.
:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn :) bıldırımımı kendım yapıcam ne guzel denk geldı bu yaaa superrrrrrrrrrrrrr
bu vuhuuuu insallah ohh yer içerim vuhuuusu değildir umarım Nurcum :)
vuhuuuu 2 haftada ne guzel kılo verırım ve lısteye de gırerım vuhuuuuusu oldugunu dusunmek ıstıyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?