Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler canım. Bol eğlenceli ve keyifli bir kutlama diliyorum size...

Sözünü ver burda Tunicim... Hatta senle beraber ben de vereyim. Bayram dönüşü alıntılar söz mesajını gösteririm herkese... Sıkıyorsa kır o sözü. :) Bence yapmamak istediklerini kıs bir not olarak yaz, tercihe göre uzun da olabilir tabi... :)

Pelincim hayırlı yolculuklar dilerim canım benım bol bol eglen gez dınlen neye ıhtıyacın varsa... :)
bızı de unutma ama :) evındekı kadar olmasa da dıkkat et yedıgıne ıctıgıne tombık donme :)

ah sinemcim o mersinin tantunisi var ya gözümde tütüyor ya,bıkana kadar yemeyi düşünüyorum ama onun haricini iyice kısarak dengelemeye çalışıcam bakalım.
Tunicim de demiş ki eşinle yaşadıkların soğusun,kafanı dağıt,inan ki canım ben hiç kin tutmayı bilmem,beceremem,kanlı bıçaklı da kavga etsek bir sarılsa herşeyi unuturum biter gider ama o kocam var ya o kocam,hani geçen gün arkadaşlardan biri yazmıştı ya kocam olacak kişi diye,aynen bende diyeyim,onda bir kin bir inat var ki allahım insanı canından bezdirir,ne devede vardır o kin ne de keçide o inat yani o kadar.bak gidicem bir ay yokum uzatma artık diyorum,ha bir taşa söylüyorsun ha benim eşime kazık gibi durup bakıyor ya ben deliricem:):)
fazla naz aşık usandırır bir usanıcam görecek ebesinin gözünü

Mandalinasız Gün

-700 gram

"Su tutmuşsundur, tuvalete çıkmamışsındır, ondan bu kadar düşmüştür." demeyin. Çünkü hiçbiri yoktu. :)
Çikolata ve cips yiyebiliyorum ama meyve yiyemiyorum mu ben şimdi?

Şaka tabi bu arada... :) Menümde çikolata yok. :)

-----

Gerçi günlerin bir su tutmuşluğu varmış demek ki... 1 günde 700 gram yağ veremeyeceğime göre... :)

Son düzenleme:
Bu arada ben size söylemedim, bu cuma tartı yok bayramdan dolayı...
2 Kasım'da tartılacağız. :)

Yarışmanın olamasam da takımın birincisi ben olacağım; iki haftalık hüsrandan sonra bana bir gaz lazım. Bol bol zamanım var. En son 72.8'dim. 2 Kasım'a şöyle bir 71 olayım ben.

Tuni dün bayram sözü diyordu, Tunicim ben sana uydum verdim sözümü. Umarım tutar. :) Hedef gibi oldu benimki daha çok ama olsun.

vuhuu tutar tutar cuma kilo bildirimi yapmıyoruz yani, oh oh sevindim, sancıyla uyandım bugünn sabah da benim için küçük ama bedenim için büyük olabilecek bir kaçamak yapmıştım zaten

vuhuu tutar tutar cuma kilo bildirimi yapmıyoruz yani, oh oh sevindim, sancıyla uyandım bugünn sabah da benim için küçük ama bedenim için büyük olabilecek bir kaçamak yapmıştım zaten

Ooops! :)
Menünü yazdığında günün geri kalanında o kaçamağı toparladığını görmek istiyorum ben. :)

-----

Bu arada günaydın Nurcum. :)

Son düzenleme:
Wayyy wayyy wayyyy:))
O minicik ufacık ici dolu ficicik mandalinanin yaptıklarına bak yahuu
Senin adına sevindm şekercim:))

Ya bı 70 i göremedik yahuuu!!!!
Geçi uzun zaman oldu 6 Lİ rakamları gormeyeli, ondan zorlayacak beni epeyce galiba

Bende burdan sözümü veriyorum fundacim
Bayramda abartmak kaçırmak yok
Bol bol protein alicaz zaten tatli yemenin alemi yok dimı ama:))

Adına bakıp da tatlıyı tatlı bir şey sanma.

Geçen bayramı hatırla Tunicim. Bak ben sabah 72.5 çıktım. Bilmiyorum senin durumun nedir ama... Tartıya daha 2 hafta var, yarışırız her türlü...

Kızlar galiba ben bu aralar şu kilo verme işini biraz hızlandırsam iyi olacak.

Bileninize hatırlatılır, bilmeyeninize duyurulur: Kaptan yardımcısı arıyorum. Yardımcı olacak kişiyi de kendi yerime kaptan olarak yetiştirmek istiyorum. Tabi malum benim de önümde kısa bir yol yok. Hedefimin %80 ile mezun olmak için bile 61.5 olmam gerekiyor. Minimum 11 kg... Yani bu durumda hedefine en az 20 kg olan birini bulmam gerekiyor. O da çok zor. Aramızda bu koşullara uyan bir gönüllü olacağını da sanmıyorum. Zaten takımın yarısı izinde...

Yani bu yüzden işleri biraz hızlandırmak istiyorum. Çok sapıtmadan hızlı gitmeye çalışacağım ki 15 kg fazlası olan birini alabilecek olayım. Başvuruların büyük bir çoğunluğu 10 kg ve altı hedefler için yapılıyor, malum... Aslında en güzeli yüksek hedefli birini bulup takımı ona emanet etmek ama o da şans işi... Neyse işte böyle kızlar... Menülerim birazcık az olursa bana kızmayın; 68'lere inene kadar az az yiyebilirim. Gerçi bu iştaha sahipken imkansıza yakın bu plan ama olsun.

Gideyim de yağsız bir yoğurt çorbası yapayım kendime... Fikri bana veren Tunicime teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Kesimini ben de beğendim Sinem. Burdan güzel duruyor. :)

canımsınız nezaketınız ıcın sağolun fıstıklarımmmmm benimmmm..

bu resımdekı halı ne yazık ki yaptıgı esas kesım değil. yandıktan sonra kesım bozuldu normalde ıstedıgım kesımde daha spor ve daha genc gorunuyor (daha dogrusu yasından buyuk gostermıyor o model) suankı halı bır kac yas buyuttu benı ne yazıkki. neyse cok çen çen yaptım kac gundur saç konusunda. insallah 1-2 ay sonra; kızlar sacım toparlanıyor derım o zaman bır foto koyarım

ama guzel fıstıklarıma yıne tesekkur ederım mucukkkkkkkkk sevıyorum sızııııı canlarımmmmm

Fundacım yağdır bence o. 1 gundur dıyette değilsin. diyetın basında 700 gıderse tamam su'dur, şişliktir denir. ama 2 haftadır vucudunda bır mucadele var %99.9 yagdır o yuzden.

:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn :) bıldırımımı kendım yapıcam ne guzel denk geldı bu yaaa superrrrrrrrrrrrrr

bu vuhuuuu insallah ohh yer içerim vuhuuusu değildir umarım Nurcum :)
vuhuuuu 2 haftada ne guzel kılo verırım ve lısteye de gırerım vuhuuuuusu oldugunu dusunmek ıstıyorum ben :)

Yok oyle kuru sıkı atmak :)))))

hadi bakalım 2 kasım bildirim hedefleriiiiiii

2 KASIM CUMA HEDEFLERİ
berivannnn26 _________
brave_ ______________
Buffy26 ______________62.8
Funda08 _____________
Handemi _____________
mucizem77 ___________
nehirim38 ____________
pinkcherryblossom _____
Raa _________________
tunituni ______________
UmutCan _____________

O zaman orta hesap 1,5 ay sonra senden yeni bir foto bekliyoruz.

Sinemcim umarım yağdır canım. Ama bir günde 700 ün ne kadarı yağdır bilmiyorum. :) Gerçi 2 haftalık sporlar da illaki bir yerlerime fark etmiştir. Artık tartı gününde bomba gibi bekleyin beni... Senin için de güzel oldu canım, şanslısın. :)

Nur sözünü verdi, bugünkü menüsünde o kaçamağı toparlayacak. :)

Son düzenleme:
Sinemcim eğer 80 kilo olsaydın zorla yardımcı yapardım seni, biliyorsun değil mi? Hiç kurtuluşun olmazdı.

Aslında listede 2 kasımdan sonra izinden dönecek olanlar da var ama olsun, kalsın. Gelip de şans eseri okuyacak olurlarsa belki hedef yazarlar.

---------

2 KASIM CUMA HEDEFLERİ
berivannnn26 _________
brave_ ______________
Buffy26 ______________62.8
Funda08 _____________71 (Gerçekleştiremezsem vurun abalıya. )
Handemi _____________
mucizem77 ___________
nehirim38 ____________
pinkcherryblossom _____
Raa _________________
tunituni ______________
UmutCan _____________

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…