- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.781
Yok oyle kuru sıkı atmak :)))))
hadi bakalım 2 kasım bildirim hedefleriiiiiii
2 KASIM CUMA HEDEFLERİ
berivannnn26 _________
brave_ ______________
Buffy26 ______________62.8
Funda08 _____________
Handemi _____________
mucizem77 ___________
nehirim38 ____________
pinkcherryblossom _____
Raa _________________
tunituni ______________
UmutCan _____________
Evet şuanda da ara öğün yapıyorum yine sözünüzü dinleyerek, sütlü kahvemle :))
Yok yok o 'vuhuu' kısmı Funda içindi, 71 olcaksın tabikii de hadi bakalımm manasında :))
O zaman orta hesap 1,5 ay sonra senden yeni bir foto bekliyoruz.
Sinemcim umarım yağdır canım. Ama bir günde 700 ün ne kadarı yağdır bilmiyorum. :) Gerçi 2 haftalık sporlar da illaki bir yerlerime fark etmiştir. Artık tartık gününde bomba gibi bekleyin beni...Senin için de güzel oldu canım, şanslısın. :)
Nur sözünü verdi, bugünkü menüsünde o kaçamağı toparlayacak. :)
Sinemcim eğer 80 kilo olsaydın zorla yardımcı yapardım seni, biliyorsun değil mi?Hiç kurtuluşun olmazdı.
Aslında listede 2 kasımdan sonra izinden dönecek olanlar da var ama olsun, kalsın. Gelip de şans eseri okuyacak olurlarsa belki hedef yazarlar.
---------
2 KASIM CUMA HEDEFLERİ
berivannnn26 _________
brave_ ______________
Buffy26 ______________62.8
Funda08 _____________71 (Gerçekleştiremezsem vurun abalıya.)
Handemi _____________
mucizem77 ___________
nehirim38 ____________
pinkcherryblossom _____64.6
Raa _________________
tunituni ______________
UmutCan _____________
Bu arada ben Tuni'nin York Testi mesajına cevap vereceğim diye alıntı yapmıştım. Ama o mesajın içinde başka bir şeyler daha vardı, onlara cevap verirken teste cevap vermeyi unutmuşum.
Bu testi diyetisyenime sorduğumda bana "Biz bu işi matematik hesabı ile öğrendik, o yüzden doğru olduğunu sanmıyorum ama 10 sene sonra hala bu test hakkında konuşuluyorsa o zaman yaptırmakta fayda var." demişti.
Demişti demesine ama o gün bile ben testin doğru olabileceğini düşünüyordum. Aynı yapı ile doğruyoruz hepimiz ama yıllar ilerledikçe farklı besleniyoruz. Kimimiz unu çok yiyor, kimimiz eti, kimimiz yağlı tohumları... Doğal olarak vücudumuzdaki eksik maddeler ve hassas olduğumuz maddeler de birbirimizden farklı oluyor.
Bir de şu mercimek ve mandalina olaylarından sonra artık inanmaya daha yakın bakıyorum bu teste... Hatta yakınlarda yapan bir yer varsa ve devasa bir fiyat istemiyorsa yaptırabilirim de...
Diyet Başarı Öykülerine bir bakayım dedim de, ip atlamak bu kadar etkili mi ya hiç bilmiyordum. Birkaç hafta oldu taşındık biz de, bizim katın altı garaj şuan, atlamamam için bir sebep de yok görüyor musun
Diyet Başarı Öykülerine bir bakayım dedim de, ip atlamak bu kadar etkili mi ya hiç bilmiyordum. Birkaç hafta oldu taşındık biz de, bizim katın altı garaj şuan, atlamamam için bir sebep de yok görüyor musun
Bu arada sabahtan beri gok gurleye gurleye yagmur yagıyor anıden kaybolursam bılın kı elektrık gıttı. burda yagmur yagınca elektrık cok gıdıyor.
Kırpışta çok korkuyor gok gurlemesınden bacaklarıma yapıstı evde ben nereye o da oraya :) normalde yasak yerler var oralara gırmez laf dınler. oralara bıle gelıyor bısey demıyorum bende. :)
Operasyon yoğurt çorbası başarılı... Artık bugün menümde bol bol çorba bekleyin.
-----
700 dolara "oha" demekle beraber, raporun dilini de profesyonel ya da samimi bulmadım.
eline saglık Fundacım :) afiyetle iç ama abartmadan. sozunu unutma 71 dedın
ya altı ustu kan testı. mılletı ıyıce nasıl .....riz dıyorlar artık.
ben dısarı cıkıyorum. biraz isim var esimin dogum pastasını falan alıcam.
bu arada pasta derken gecen benım dogum gunumde de aynısını yaptık.
normal pastaların seklı gıbı 1 kısılık pastalar var ondan alıcam. (dilim pasta boyutunda) yanı 2 aydır dogum gunlerı derken yüküyle yemıyorum. :)
Aa eşinin doğum günü mü, sağlıklı ve huzurlu bir ömür birlikte geçireceğiniz nice senelere o zaman:)) Ayrıca biraz burç takıntılı biri olarak senin burcunu da merakk ettim şimdii
ben dısarı cıkıyorum. biraz isim var esimin dogum pastasını falan alıcam.
bu arada pasta derken gecen benım dogum gunumde de aynısını yaptık.
normal pastaların seklı gıbı 1 kısılık pastalar var ondan alıcam. (dilim pasta boyutunda) yanı 2 aydır dogum gunlerı derken yüküyle yemıyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?