Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gönül ister ki direkt 64'ü göreyim ama hadi 64.6 diyeyim ben de o zaman

Yok yok o 'vuhuu' kısmı Funda içindi, 71 olcaksın tabikii de hadi bakalımm manasında :))

hımmm tamam o zaman Nurcum :) kaçamagı duyduktan sonra korkmustum bende :)

Biz o resimi yılbasına alalım Fundacım uzasın bıraz :)

Canım senın o 700 yag değilse her hafta su verıyoruz bız ben 1 gunde dusen 500gr 1kg ya 1 gunde dustu gozuyle bakmam. gunlerın etkısı var o dususte, sadece rakam 1 gunde yansıyor.

evet gecen cuma stresli oldu bana bildirim. arkadasıma hesabı bıle anlatmak zor oldu.
simdi 2 hafta tartıyla aramdakı butun ilişki bitti :))

Nurun menusune dort gozle beklıyorum bugun :)

2 KASIM CUMA HEDEFLERİ
berivannnn26 _________
brave_ ______________
Buffy26 ______________62.8
Funda08 _____________71 (Gerçekleştiremezsem vurun abalıya. )
Handemi _____________
mucizem77 ___________
nehirim38 ____________
pinkcherryblossom _____64.6
Raa _________________
tunituni ______________
UmutCan _____________

Son düzenleme:

2 KASIM CUMA HEDEFLERİ
berivannnn26 _________
brave_ ______________
Buffy26 ______________62.8
Funda08 _____________71 (Gerçekleştiremezsem vurun abalıya. )
Handemi _____________
mucizem77 ___________
nehirim38 ____________
pinkcherryblossom _____64.6
Raa _________________
tunituni ______________
UmutCan _____________

Aman Fundacım ben Kaptan-Kaptan Yardımcı konuları oldumu ufaktan kayboluyorum zaten uye olarak yukle bana gorev ona tamamım.
ama resmi gorev diyince kedi gibi şişiyorum

Bak simdi daha bir sevindim 60larda olduguma ayrıca dediğin cok dogru 80lerde bırı olucak kı uzun soluklu olsun

evet bayag ızınlı var ama kımseyı eksık yazmaya elım varmadı, ondan tam lıste yaptım :)

Bu arada ben Tuni'nin York Testi mesajına cevap vereceğim diye alıntı yapmıştım. Ama o mesajın içinde başka bir şeyler daha vardı, onlara cevap verirken teste cevap vermeyi unutmuşum.

Bu testi diyetisyenime sorduğumda bana "Biz bu işi matematik hesabı ile öğrendik, o yüzden doğru olduğunu sanmıyorum ama 10 sene sonra hala bu test hakkında konuşuluyorsa o zaman yaptırmakta fayda var." demişti.

Demişti demesine ama o gün bile ben testin doğru olabileceğini düşünüyordum. Aynı yapı ile doğruyoruz hepimiz ama yıllar ilerledikçe farklı besleniyoruz. Kimimiz unu çok yiyor, kimimiz eti, kimimiz yağlı tohumları... Doğal olarak vücudumuzdaki eksik maddeler ve hassas olduğumuz maddeler de birbirimizden farklı oluyor.

Bir de şu mercimek ve mandalina olaylarından sonra artık inanmaya daha yakın bakıyorum bu teste... Hatta yakınlarda yapan bir yer varsa ve devasa bir fiyat istemiyorsa yaptırabilirim de...

Diyet Başarı Öykülerine bir bakayım dedim de, ip atlamak bu kadar etkili mi ya hiç bilmiyordum. Birkaç hafta oldu taşındık biz de, bizim katın altı garaj şuan, atlamamam için bir sebep de yok görüyor musun

Bu arada sabahtan beri gok gurleye gurleye yagmur yagıyor anıden kaybolursam bılın kı elektrık gıttı. burda yagmur yagınca elektrık cok gıdıyor.

Kırpışta çok korkuyor gok gurlemesınden bacaklarıma yapıstı evde ben nereye o da oraya :) normalde yasak yerler var oralara gırmez laf dınler. oralara bıle gelıyor bısey demıyorum bende. :)

Ben kacırmısım galıba o konuyu Fundacım simdi bir bakayım netten. bende cok ınanırım vucudun belli bir sistemle calıstıgına.

ya evet bende cok duyuyorum ıp'ı. ayyy cocukkken deli gibi atlardım, hastalık derecesınde takkkudu takkudu :))) sıska bıseydım zaten cocukken aslında su siparıslerı verırken bır ıp bakayım :44: benım altımda depo tepınır dururum

Hemen başla o zaman.

Elektrik, hmmm... Tamam.

Ay kıyamam Kırpışa ben. :)

Ben de yazın pilates seti almıştım orada gelmişti ip hatta alırken bile dikkatimi çekmemiş geldiğinde gördüm aa ip de varmış dursun kenarda diye :)) meğer durmasınmış yavaş yavaş arttırarak başlayayım bakayım etkisini hissedecek miyim

ayyy baktım simdi 700dolar cıvarı dıyorlar yuffff dıyorum bende

ornek bır rapor buldum.

Operasyon yoğurt çorbası başarılı... Artık bugün menümde bol bol çorba bekleyin.

-----

700 dolara "oha" demekle beraber, raporun dilini de profesyonel ya da samimi bulmadım.

Operasyon yoğurt çorbası başarılı... Artık bugün menümde bol bol çorba bekleyin.

-----

700 dolara "oha" demekle beraber, raporun dilini de profesyonel ya da samimi bulmadım.

eline saglık Fundacım :) afiyetle iç ama abartmadan. sozunu unutma 71 dedın

ya altı ustu kan testı. mılletı ıyıce nasıl .....riz dıyorlar artık.

eline saglık Fundacım :) afiyetle iç ama abartmadan. sozunu unutma 71 dedın

ya altı ustu kan testı. mılletı ıyıce nasıl .....riz dıyorlar artık.

Sinemcim yoğurt çorbasını abartmayacağım da neyi abartacağım? :) Bugün bütün günüm bile çorba olabilir. Yiyebileceğim diğer her şeyden daha masum. :)

Teste de bakıyorum netten, bakalım neler bulacağım. :)

ben dısarı cıkıyorum. biraz isim var esimin dogum pastasını falan alıcam.
bu arada pasta derken gecen benım dogum gunumde de aynısını yaptık.
normal pastaların seklı gıbı 1 kısılık pastalar var ondan alıcam. (dilim pasta boyutunda) yanı 2 aydır dogum gunlerı derken yüküyle yemıyorum. :)

Aa eşinin doğum günü mü, sağlıklı ve huzurlu bir ömür birlikte geçireceğiniz nice senelere o zaman:)) Ayrıca biraz burç takıntılı biri olarak senin burcunu da merakk ettim şimdii

Aa eşinin doğum günü mü, sağlıklı ve huzurlu bir ömür birlikte geçireceğiniz nice senelere o zaman:)) Ayrıca biraz burç takıntılı biri olarak senin burcunu da merakk ettim şimdii

tesekkur ederim nurcum. :)
ben 21 eylul basak
esim 21 ekim terazi
:)
ayrıca 21 kasımda evlilik yıldonumumuz. :)

Son düzenleme:
Kimi 940 tl vermiş test için, kimi 200... :S Kimileri 400-500... Memnun olan var, olmayan var... Bu kadar uç görüşler ve fiyatlar varken uzun bir süre daha testi düşünmeyeceğim kesin. :)

Tamam Sinemcim. Zaten ben de tek kişilik pastalardan yanayım, nasılsa 2 kişisiniz, yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…