Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay bir krep ancak böyle affettirir kendini hahaha çok güldüm yaa ama onaylamıyoruz tabii :))

Ay ne fena olmuşş, zaten bir yağmur bir güneş tam hastalık havaları bunlar dikkatli olmak gerekk

evet canım şakır şakır yagmurda cıktım. uzerımde ceket vardı. kan ter ıcınde eve dondum

tamam canım.
ayyy koptum sızın eve cafe gıbı masallah dukkanımız zamanında kolaylık olsun dıye dukkanın karsısında ev tutmustuk. baktım evden sinyalı alıyor eve net baglatmamıstık.

ayyyyy aslanım tunimmmm :))))
benım kardesım gıbı yıllanmıs bır dostum var aslan :) iki aslanım oldu :)

Bir an boş bulundum, "Bütün gün niye böyle olmuş ki?" dedim... "Diyet düşmanı arkadaş" la kimi kastediyor dedim; kendimden bile şüphelendim, gündüz dediklerimi düşündüm. Sonra eşini düşündüm, ondan sonra dank etti.

O yüzden güzel olmuş bence, bütün gün hazırlık yapmışsın. :)

1,5 dakikasını izleyebildim. Sana burdan:

"Araba sürerken video ile mi uğraşıyordun bakayım? " demek istiyorum.

Elinle tutmamışsındır tabi ama yine de aklın ordaymıştır.

yok canım ya elımde değildi tabıkı :) dıkkatımı dagıtmadı, zaten farketmıssındır yavas gıdıyordum. hem yagmurun keyfını cıkarıyordum, hemde yerdekı sular malum araba su almasın dıye.
bende eve geldıgımde ızledım. :) arada sadece duzgunmu dıye goz ucuyla bakmısımdır. :101:

Canım şimdi senin şansına zaten bu cuma tartı yok. Eğer mesajların böyle giderse 2 kasımda üye olacaksın. Üye olmak için de herhangi bir işlem yapmıyoruz. :) Sadece takım sonuç listesine yazıyoruz seni...

-----

Tunicim ya... Şimdi fark ettim. Az önce "mütevazıyım" dedin, değil mi? İmkansız! Yalan söylüyorsun. Her şekilde illaki yalan söylüyorsun. Ya aslan değilsin sen, ya da mütevazı değilsin. İkisi bir arada olamazsın çünkü...

Sana mütevazıymışsın gibi geliyor olmasın?

Kızlar... Fırsatınız olursa yarışmaya katılmak isteyenler başlığının son mesajını okuyup fikrinizi söylerseniz sevinirim... :)

Katılımıım derken mesajlarımı kastettim ben de aslında. Evde olmanın rahatlığıyla düşük çenem devrede h.içi de böyle katılım gösterebilirim umarım :)) 2 kasım büyük gün oluyor bak hem bir hedef belirledik o güne hem üyeliğim kesinleşecek oh ohh :))

Ay bir krep ancak böyle affettirir kendini hahaha çok güldüm yaa ama onaylamıyoruz tabii :))

ay cok guldum yaa.. valla ne kadar hafıf olsa da oyle affı kabulu bencede yok. sen bırde benı yerken gorseydın. sırıtıyorum, caktırmıyorum tabı esimle sohpet edıyoruz bır yandan ama, içimden allahım kac kalori oldu acaba bu napıcam ben dıye dusunuyordum.

aslında tamda yarım olmadı, once esim bıtırdı bende yavastan yavastan bolup bolup onun tabagına transfer ettım ''aaaa askım bak bunu unutmussun tabagında'' dıye.

ilahi Funda kendinden nıye suphelendın onu hıc anlamadım :44: sen, ''diyet dostu sevimli Fundasın'' canım benım

adını vermedım cunku bır kac kere soyledım yeter cokta kafaya sokmaya gerek yok :) zaten krep operasyonunun aynısı uygulayarak yemıs gıbı gostermeyi dusunuyorum

Kızlar... Fırsatınız olursa yarışmaya katılmak isteyenler başlığının son mesajını okuyup fikrinizi söylerseniz sevinirim... :)

bence gayet güzel olmuş. Umarım daha önce Cuma yarışmalarında bulunmuş tekrar katılmak isteyen biri denk gelir, işleyen düzenle ilgili az çok fikri olması kaptan yardımcılığı için daha uygun olur bence. Gerçi hedef odaklı biri de pekala götürür tabii :) Ay hadi bakalım o zaman en yakın zamanda o kişi bulsun bizi

Tuni'yi görünce listeyi yine yazayım dedim. Çıkmış gerçi ama belki yine gelir.

2 KASIM CUMA HEDEFLERİ
berivannnn26 _________
brave_ ______________
Buffy26 ______________62.8
Funda08 _____________71 (Gerçekleştiremezsem vurun abalıya. )
Handemi _____________
mucizem77 ___________
nehirim38 ____________
pinkcherryblossom _____64.6
Raa _________________
tunituni ______________
UmutCan _____________

Ne bileyim yahu, şüphelendim. :)

Ya kepekli krebe ben gayet de yumuşak bakıyorum sizin aksinize... Geçen yaz ekmek yerine sürekli kepekli krep yiyerek 5-6 kilo vermiştim. Çok da tok tutuyor. Artık yapmıyorum çünkü tadını beğenmez oldum, eskiden hoşuma giderdi.

Sinemcim "yemiş gösterme" taktiğine bayıldım. O rejim düşmanı arkadaşın konusunda da aynı taktiği uygula kesinlikle.

canım cok guzel ve acıklayıcı olmus.

hakıkatende iş ilanı gibi olmus. maaşı yıllık ızını nedir

burayı hıc bılmeyene cok fransız gelebılır okuyunca. ama heveslı ısteklı bırı ıcınde gayet cekıcı olmus yazın. :128:

ay bu kadar tatlı olunurr tamam tamam o krepi saymıyorum ben

Bu arada orada ben de kendimden şüphelendim bir an birkaç kere okuduktan sonra indi jetonum

2 kasım hedefim olarak 73.5 demek istiyorum. inş. olur ya bu gidişle zor gibi.

Umarım canım... :) Hepimiz için doğru biri olsun, bir sonraki kaptanımız olsun çok istiyorum. Hatta şans eseri 100+ kg biri denk gelsin. Burda hayatının unutulmaz bir 1 yılını geçirsin istiyorum. :) Hedefimize yarışma ile ulaşacağımız için hepimiz için özel olacak burası... :)

mesajını okudum.inşallah istediğin gibi bir yardımcı bulursun.

Teşekkür ederim Ayşegülcüm. Sen yeni arkadaşımız Nur'la tanışmış mıydın?

Girmedin bütün gün, nasılsın?

İçerikle ilgili kaygılarım oldu Sinemcim. :) Ondan size sorayım dedim. Gerçi yayınlamış oldum artık ama...

Olabildiğince anlaşılır olmaya çalıştım. Çok da kafa karıştırmamaya çalıştım, umarım biri gelip bizi bulur. :) Acelesi yok, o kişiyi bulana kadar aynı mesajı tekrarlayacağım; artık ne kadar sürerse... :)

ay bu kadar tatlı olunurr tamam tamam o krepi saymıyorum ben

Bu arada orada ben de kendimden şüphelendim bir an birkaç kere okuduktan sonra indi jetonum

Benim gibi biri daha var Sinemcim.

2 kasım hedefim olarak 73.5 demek istiyorum. inş. olur ya bu gidişle zor gibi.

Zor demediğin sürece yaparsın canım. Hem unutma, eğer yeterli mesaj atarsan sen de 2 kasımda listeye gireceksin. Daha sıkı sarıl bu yüzden.

evet canım tanıştım.dün tanıştım galiba.oda çok cana yakın birisi.

bütün bayram alış verişi ve bayram temizliği ile uğraştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…