- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.841
bende yazayım da menumu cıksın o yük ustumden. hıc hos bır menu değil bugun bastan soylıyım
sabah
yarım krep(diyip gecmıyorum..1yumurta,1bardak sut, maydonoz ve kepekli undan yaptıgım krep'in yarısı)
ara
:44: yok
ogle
1 kase nesfıt+sut
ara
:44:
aksam
1 bıber dolması
o diyet dusmanı olan arkadası ne yazık ki gec saatte tuketıcem. zaten onun stresıne boyle bır menu cıktı korkumdan hıcbırsey yemek ıstemedım aslında butun gun. :18:
sabahkı krepte dogum gunu kahvaltısı merasımı olur ya onun hatrına yapılmıs bır krep.
Ay ne fena olmuşş, zaten bir yağmur bir güneş tam hastalık havaları bunlar dikkatli olmak gerekk
Sinemcim videonu izlemeye çalışıyorum ama bağlantım çok yavaş; tabi evde 4 kişi 4 ayrı bilgisayardan internete giriyor. Olan da her zaman benim internetime oluyor...
Bugün izleyemezsem bile yarın sabahtan izlerim canım. :)
Aaaa fundacim ben aslanım yahuuu:)))
Hic kimseninde canını yakarak gitmedim cok şükür korkma benden:)))
Nurcumm hosgeldin aramıza
Sen bu takımda devamlı olacaksın ve hepberaber cok iyi anlaşacağız gibi hissettim ilk günden
Sohbetin muhabbetin cok hoş:))
Ben bir Aslan kadiniyimdir ama genel olarak cok sevilirim:))
Anladığın üzere cokta mutevaziyimdir:)))
bende yazayım da menumu cıksın o yük ustumden. hıc hos bır menu değil bugun bastan soylıyım
sabah
yarım krep(diyip gecmıyorum..1yumurta,1bardak sut, maydonoz ve kepekli undan yaptıgım krep'in yarısı)
ara
:44: yok
ogle
1 kase nesfıt+sut
ara
:44:
aksam
1 bıber dolması
o diyet dusmanı olan arkadası ne yazık ki gec saatte tuketıcem. zaten onun stresıne boyle bır menu cıktı korkumdan hıcbırsey yemek ıstemedım aslında butun gun. :18:
sabahkı krepte dogum gunu kahvaltısı merasımı olur ya onun hatrına yapılmıs bır krep.
Hadi ya Tunicim, aslan mısın?
Nur hakkında ben de öyle hissediyorum. :)
Ay inanmıyorum.
Gerçekten de küçük bir kaçamakmış...
Hem de kepek ekmeğine... Kız kıyamam sana... :)
1,5 dakikasını izleyebildim. Sana burdan:
"Araba sürerken video ile mi uğraşıyordun bakayım?" demek istiyorum.
Elinle tutmamışsındır tabi ama yine de aklın ordaymıştır.
Ayy umarımm yaa:)) bi yandan ben de kendimi deneme sürecindeyim hiç bilmiyorum o yüzden katılımımın nasıl olacağını, bu h.sonu kurs da yoktu evdeydim hep rahat rahat girdim okul zamanı da akşamlarımı verebileceğime inanıyorum:)
Biz zaten Fundayla en son burçlara inanmadığımızda hemfikir olmuştuk ya yok yok Aslanlar da candır :)))
Canım şimdi senin şansına zaten bu cuma tartı yok. Eğer mesajların böyle giderse 2 kasımda üye olacaksın. Üye olmak için de herhangi bir işlem yapmıyoruz. :) Sadece takım sonuç listesine yazıyoruz seni...
-----
Tunicim ya... Şimdi fark ettim. Az önce "mütevazıyım" dedin, değil mi? İmkansız! Yalan söylüyorsun. Her şekilde illaki yalan söylüyorsun. Ya aslan değilsin sen, ya da mütevazı değilsin. İkisi bir arada olamazsın çünkü...
Sana mütevazıymışsın gibi geliyor olmasın?
Ay bir krep ancak böyle affettirir kendini hahaha çok güldüm yaaama onaylamıyoruz tabii :))
Bir an boş bulundum, "Bütün gün niye böyle olmuş ki?" dedim... "Diyet düşmanı arkadaş" la kimi kastediyor dedim; kendimden bile şüphelendim, gündüz dediklerimi düşündüm.Sonra eşini düşündüm, ondan sonra dank etti.
O yüzden güzel olmuş bence, bütün gün hazırlık yapmışsın. :)
Kızlar... Fırsatınız olursa yarışmaya katılmak isteyenler başlığının son mesajını okuyup fikrinizi söylerseniz sevinirim... :)
Kızlar... Fırsatınız olursa yarışmaya katılmak isteyenler başlığının son mesajını okuyup fikrinizi söylerseniz sevinirim... :)
ay cok guldum yaa.. valla ne kadar hafıf olsa da oyle affı kabulu bencede yok. sen bırde benı yerken gorseydın. sırıtıyorum, caktırmıyorum tabı esimle sohpet edıyoruz bır yandan ama, içimden allahım kac kalori oldu acaba bu napıcam ben dıye dusunuyordum.
aslında tamda yarım olmadı, once esim bıtırdı bende yavastan yavastan bolup bolup onun tabagına transfer ettım ''aaaa askım bak bunu unutmussun tabagında'' dıye.
ilahi Funda kendinden nıye suphelendın onu hıc anlamadım :44: sen, ''diyet dostu sevimli Fundasın'' canım benım
adını vermedım cunku bır kac kere soyledım yeter cokta kafaya sokmaya gerek yok :) zaten krep operasyonunun aynısı uygulayarak yemıs gıbı gostermeyi dusunuyorum
ay cok guldum yaa.. valla ne kadar hafıf olsa da oyle affı kabulu bencede yok. sen bırde benı yerken gorseydın. sırıtıyorum, caktırmıyorum tabı esimle sohpet edıyoruz bır yandan ama, içimden allahım kac kalori oldu acaba bu napıcam ben dıye dusunuyordum.
aslında tamda yarım olmadı, once esim bıtırdı bende yavastan yavastan bolup bolup onun tabagına transfer ettım ''aaaa askım bak bunu unutmussun tabagında'' dıye.
ilahi Funda kendinden nıye suphelendın onu hıc anlamadım :44: sen, ''diyet dostu sevimli Fundasın'' canım benım
adını vermedım cunku bır kac kere soyledım yeter cokta kafaya sokmaya gerek yok :) zaten krep operasyonunun aynısı uygulayarak yemıs gıbı gostermeyi dusunuyorum
Tuni'yi görünce listeyi yine yazayım dedim. Çıkmış gerçi ama belki yine gelir.
2 KASIM CUMA HEDEFLERİ
berivannnn26 _________
brave_ ______________
Buffy26 ______________62.8
Funda08 _____________71 (Gerçekleştiremezsem vurun abalıya.)
Handemi _____________
mucizem77 ___________
nehirim38 ____________ 73.5
pinkcherryblossom _____64.6
Raa _________________
tunituni ______________
UmutCan _____________
bence gayet güzel olmuş. Umarım daha önce Cuma yarışmalarında bulunmuş tekrar katılmak isteyen biri denk gelir, işleyen düzenle ilgili az çok fikri olması kaptan yardımcılığı için daha uygun olur bence. Gerçi hedef odaklı biri de pekala götürür tabii :) Ay hadi bakalım o zaman en yakın zamanda o kişi bulsun bizi
mesajını okudum.inşallah istediğin gibi bir yardımcı bulursun.
2 kasım hedefim olarak 73.5 demek istiyorum. inş. olur ya bu gidişle zor gibi.
canım cok guzel ve acıklayıcı olmus.
hakıkatende iş ilanı gibi olmus. maaşı yıllık ızını nedir
burayı hıc bılmeyene cok fransız gelebılır okuyunca. ama heveslı ısteklı bırı ıcınde gayet cekıcı olmus yazın. :128:
ay bu kadar tatlı olunurrtamam tamam o krepi saymıyorum ben
Bu arada orada ben de kendimden şüphelendim bir an birkaç kere okuduktan sonra indi jetonum
2 kasım hedefim olarak 73.5 demek istiyorum. inş. olur ya bu gidişle zor gibi.
Umarım canım... :) Hepimiz için doğru biri olsun, bir sonraki kaptanımız olsun çok istiyorum. Hatta şans eseri 100+ kg biri denk gelsin. Burda hayatının unutulmaz bir 1 yılını geçirsin istiyorum. :) Hedefimize yarışma ile ulaşacağımız için hepimiz için özel olacak burası... :)
Teşekkür ederim Ayşegülcüm. Sen yeni arkadaşımız Nur'la tanışmış mıydın?
Girmedin bütün gün, nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?