- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.821
ohh kaynatmıssınız :)
burclardan gırp kaslardan cıkılmıs :)
ay Fundacım cok guldum ''bu aylarda almıssındır kıloları'' demene :))) cunku hakıkaten bu aylarda ekstra bır sısme olayım oluyordu :)))
hem kocaman pasta ve o pasta 2 gunde meftaa olurdu. hemde deli dehşet bır sofra.sonucu soylemeye gerek yok zaten burdayım :)
(artık yalnızca ceyrek porsıyon pasta)
o yağlar kasa döner, iri olunur muhabbetını bende cok duydum, eskisi kadar inanmıyorum ama bır tarafım hala tırsıyor. :)
fakat ben yapıyorum kollarıma. asırıya kacmıyorum sadece, sıkılassın ve hafıf kas olsun amacım.
50+20 sag kol yapıyorum
100+20 sol koluma (solum cok cok zayıf benım ekstra guclendırmeye calısıyorum)
20 de iki kol beraber yapıyorum.
Hadi bakalım hangimiz daha kaslı olacak?
Bu arada Nurcum benim kollarım ince değil, aksine kalın. Kim ince kolluyum dedi bilmiyorum ama karıştırdın sanırım. :)
aa sozumuz varya zaten Fundacım o konuda hedeflere ulasınca kas ölçücez. :) bu arada bak soylıcektım unuttum cuma gunu avmlerde konusan tartılar varya onların detaylı olcum yapanını gordum. tabı ben cıkamadım tartı arasından dolayı, ama aklıma bızım kas olçmemız geldı. :) fundaya soylıyım bunlarda olcerız diye dusundum.
onlarda olcerız 1 lira :))) diyetısyene para bayılmaya gerek yok
Onlarda da ölçebiliriz canım. Ama bizdeki tartılar ne kadar güvenilirse onlar da o kadar güvenilirdir. Hem çıplak ayakla çıkmamız gerekecek üzerine unutma.
Yarışmaya katılmak isteyenler başlığına kaptan yardımcısı siparişi vereceğim birazdan... Hadi bakalım hayırlısı...
Hadi bakalım hangimiz daha kaslı olacak?
Bu arada Nurcum benim kollarım ince değil, aksine kalın. Kim ince kolluyum dedi bilmiyorum ama karıştırdın sanırım. :)
bugun eve donerken bakın ne cektım :) oyle aklıma geldı bır anda. yollara dıkkat kısa surede oldu bırıkmeler.. aynı anda da gunes var
Şimdi baktım da ben senin attığın bir mesajı tamamen yanlış hatırlıyormuşum, kol ve bacakların düz göbekten çekiyorsun gibi anlamışım hahah öyle de kafama göre uydururum işte
beklenen Menü bildirimini yapıyorum :)
Kahvaltı- 'küçük' bir kaçamak, peynir, 2 kepek ekmeği
Ara Öğün- Sütlü kahve
Öğle- yoğurt, badem -ders notlarıyla boğuşurken canım bir şey istemedi-
Akşam- bir porsiyon kırmızı et, yoğurt, salatalık, domates
Şimdi de yeşil çay içeceğim:)
beklenen Menü bildirimini yapıyorum :)
Kahvaltı- 'küçük' bir kaçamak, peynir, 2 kepek ekmeği
Ara Öğün- Sütlü kahve
Öğle- yoğurt, badem -ders notlarıyla boğuşurken canım bir şey istemedi-
Akşam- bir porsiyon kırmızı et, yoğurt, salatalık, domates
Şimdi de yeşil çay içeceğim:)
Aaaa fundacim ben aslanım yahuuu:)))Değil mi ya, hem bedavaya gelir.Bugün yoğurt çorbasıyla olan reaksiyonumu ölçüyorum mesela...
İkizler... :) Yükselenim kova.Tam ayrı bir cins, uyumsuz bir karışımım yani... :)
Burçlara inanmamakla beraber; koçları, boğaları, aslanları ve akrepleri %90 anlarım. Aslanları hele, 10 km öteden tanırım. Ve kadın-erkek hayatıma giren tüm aslanlarla aynı hikayeyi yaşadım. :) Terazi kızlarıyla da öyle... Önce süt liman çok iyi anlaşırım onlarla ama sonra arkamdan bir hinlikleri çıkar ve bir daha konuşmam. Aslanlar da candır benim için; hepsi can olmuştur ama hepsi canımı çok yakarak gitmiştir sonrasında...
Artık o 2 burca çok yaklaşmamaya çalışıyorum; hele terazi kızlarına.Ama yarın bir gün yine bir aslanla karşılaşırsam sözümü tutamam yine "canım kankam" moduna girerim gibime geliyor.
Başak, yay ve oğlaktan da hiçbir şey anlamam. Hepsini birbirine benziyor onların sanki... :)
Nurcumm hosgeldin aramızaBen de eskisi kadar takıntılı değilim, bir de kesinlikle burçlara inanmamamızla ilgili Hocalarımız tarafından azarlanıyoruz iyice uzak durmaya çalışıyorumGünlük burç zırvalarına inanmıyorum zaten ama özellikler konusunda hep inançlıydım, bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum işte :))
Kim nedir bilmediğim için pek bişey söylemek istemedim ama ben oldum olası Aslan kadınlarıyla uyuşamadım, Terazinin dengesizliğinden de yoruluyorum. (Annem de Terazidir bu arada) Balık kadınından özellikle hiç hoşlanmıyorumBalık'm ama son günü olduğum için midir nedir bazı özelliklerine hiç sahip değilim. Benim de yükselenim İkizler.
Son 2-3 yıldır Akrepler sarıyor etrafımı hep iyi anlaşmışımdır. 8 yıldır da biri Koç diğeri İkizler canımın dipleri var <3 Bir de Yengeçlerle çok iyiyim bak iki duygusal yaratık
Senin aslan,koç, teraziyi çekmen çok normal bir ikizler olarakk
aa bir de balıklarla ilgili hiçbi şey dememenden pek sevmediğini çıkarıyorum
bugun eve donerken bakın ne cektım :) oyle aklıma geldı bır anda. yollara dıkkat kısa surede oldu bırıkmeler.. aynı anda da gunes var
Aaaa fundacim ben aslanım yahuuu:)))
Hic kimseninde canını yakarak gitmedim cok şükür korkma benden:)))
Nurcumm hosgeldin aramıza
Sen bu takımda devamlı olacaksın ve hepberaber cok iyi anlaşacağız gibi hissettim ilk günden
Sohbetin muhabbetin cok hoş:))
Ben bir Aslan kadiniyimdir ama genel olarak cok sevilirim:))
Anladığın üzere cokta mutevaziyimdir:)))
Aaaa fundacim ben aslanım yahuuu:)))
Hic kimseninde canını yakarak gitmedim cok şükür korkma benden:)))
Nurcumm hosgeldin aramıza
Sen bu takımda devamlı olacaksın ve hepberaber cok iyi anlaşacağız gibi hissettim ilk günden
Sohbetin muhabbetin cok hoş:))
Ben bir Aslan kadiniyimdir ama genel olarak cok sevilirim:))
Anladığın üzere cokta mutevaziyimdir:)))
Ara öğün konusunda ben pek umutlu değilim ama çabalıyorum da :)
Kaçamak diye geçmek bilerek istedim can çekmesine sebep olmamak için. Bir dilim kepek ekmeğine nutella sürdüm. Annem regl oldğumu öğrenince sabah bana nutella almış kıramadım yoksa kesinlikle yaniiŞaka bi yana cidden çikolatayla arası olan biri değilimdir hiç, bu dönemler haricinde de aramam aslında, dip not olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?