Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalım hangimiz daha kaslı olacak?

Bu arada Nurcum benim kollarım ince değil, aksine kalın. Kim ince kolluyum dedi bilmiyorum ama karıştırdın sanırım. :)

Bu arada Nurcum benim kollarım ince değil, aksine kalın. Kim ince kolluyum dedi bilmiyorum ama karıştırdın sanırım. :)

aa sozumuz varya zaten Fundacım o konuda hedeflere ulasınca kas ölçücez. :) bu arada bak soylıcektım unuttum cuma gunu avmlerde konusan tartılar varya onların detaylı olcum yapanını gordum. tabı ben cıkamadım tartı arasından dolayı, ama aklıma bızım kas olçmemız geldı. :) fundaya soylıyım bunlarda olcerız diye dusundum.
onlarda olcerız 1 lira :))) diyetısyene para bayılmaya gerek yok

Onlarda da ölçebiliriz canım. Ama bizdeki tartılar ne kadar güvenilirse onlar da o kadar güvenilirdir. Hem çıplak ayakla çıkmamız gerekecek üzerine unutma.

Onlarda da ölçebiliriz canım. Ama bizdeki tartılar ne kadar güvenilirse onlar da o kadar güvenilirdir. Hem çıplak ayakla çıkmamız gerekecek üzerine unutma.

biz yine bizimkilerden şaşmayalım o zaman durduk yerde soyunmayalım avm'de

Yarışmaya katılmak isteyenler başlığına kaptan yardımcısı siparişi vereceğim birazdan... Hadi bakalım hayırlısı...

rast gele Fundacım :)

Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..

Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.

Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.

Eksiğim, yanlışım varsa affola..

Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813

Dilerim motive edici olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim.

Şimdi baktım da ben senin attığın bir mesajı tamamen yanlış hatırlıyormuşum, kol ve bacakların düz göbekten çekiyorsun gibi anlamışım hahah öyle de kafama göre uydururum işte

bugun eve donerken bakın ne cektım :) oyle aklıma geldı bır anda. yollara dıkkat kısa surede oldu bırıkmeler.. aynı anda da gunes var

[video=youtube_share;zJdwvwBdC6M]http://youtu.be/zJdwvwBdC6M[/video]

beklenen Menü bildirimini yapıyorum :)

Kahvaltı- 'küçük' bir kaçamak, peynir, 2 kepek ekmeği

Ara Öğün- Sütlü kahve

Öğle- yoğurt, badem -ders notlarıyla boğuşurken canım bir şey istemedi -

Akşam- bir porsiyon kırmızı et, yoğurt, salatalık, domates

Şimdi de yeşil çay içeceğim:)

Nurcum afıyet olsun..
bugun bır tane ara eklemıssın yarına umutluyum 2 ara olucak galıba

Kaçamak deyip kaçamazsın...
Söyle bakalım o "küçük" kaçamağı...

-------

Sinemcim videonu izlemeye çalışıyorum ama bağlantım çok yavaş; tabi evde 4 kişi 4 ayrı bilgisayardan internete giriyor. Olan da her zaman benim internetime oluyor...

Bugün izleyemezsem bile yarın sabahtan izlerim canım. :)

Son düzenleme:
Aaaa fundacim ben aslanım yahuuu:)))
Hic kimseninde canını yakarak gitmedim cok şükür korkma benden:)))
Nurcumm hosgeldin aramıza
Sen bu takımda devamlı olacaksın ve hepberaber cok iyi anlaşacağız gibi hissettim ilk günden
Sohbetin muhabbetin cok hoş:))

Ben bir Aslan kadiniyimdir ama genel olarak cok sevilirim:))
Anladığın üzere cokta mutevaziyimdir:)))

Ara öğün konusunda ben pek umutlu değilim ama çabalıyorum da :)

Kaçamak diye geçmek bilerek istedim can çekmesine sebep olmamak için. Bir dilim kepek ekmeğine nutella sürdüm. Annem regl oldğumu öğrenince sabah bana nutella almış kıramadım yoksa kesinlikle yanii Şaka bi yana cidden çikolatayla arası olan biri değilimdir hiç, bu dönemler haricinde de aramam aslında, dip not olsun

bende yazayım da menumu cıksın o yük ustumden. hıc hos bır menu değil bugun bastan soylıyım

sabah
yarım krep(diyip gecmıyorum..1yumurta,1bardak sut, maydonoz ve kepekli undan yaptıgım krep'in yarısı)

ara
:44: yok

ogle
1 kase nesfıt+sut

ara
:44:

aksam
1 bıber dolması

o diyet dusmanı olan arkadası ne yazık ki gec saatte tuketıcem. zaten onun stresıne boyle bır menu cıktı korkumdan hıcbırsey yemek ıstemedım aslında butun gun. :18:
sabahkı krepte dogum gunu kahvaltısı merasımı olur ya onun hatrına yapılmıs bır krep.

bugun eve donerken bakın ne cektım :) oyle aklıma geldı bır anda. yollara dıkkat kısa surede oldu bırıkmeler.. aynı anda da gunes var

1,5 dakikasını izleyebildim. Sana burdan:

"Araba sürerken video ile mi uğraşıyordun bakayım? " demek istiyorum.

Elinle tutmamışsındır tabi ama yine de aklın ordaymıştır.

Son düzenleme:

Ayy umarımm yaa:)) bi yandan ben de kendimi deneme sürecindeyim hiç bilmiyorum o yüzden katılımımın nasıl olacağını, bu h.sonu kurs da yoktu evdeydim hep rahat rahat girdim okul zamanı da akşamlarımı verebileceğime inanıyorum:)

Biz zaten Fundayla en son burçlara inanmadığımızda hemfikir olmuştuk ya yok yok Aslanlar da candır :)))

herkese mutlu akşamlar kızlar
menü sabah:1 domates 1 salatalık küçük peynir ve yumurta
ara: sütlü kahve
akşam:yarım porsiyon kıymalı pide
ayran ve salata

öğlen yok çünkü kahvaltıyı çok geç yaptık.haftasonu maalesef böyle oluyor.

Hadi ya Tunicim, aslan mısın?

Nur hakkında ben de öyle hissediyorum. :)

Ay inanmıyorum.
Gerçekten de küçük bir kaçamakmış...
Hem de kepek ekmeğine... Kız kıyamam sana... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…