- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #69.861
evet canım tanıştım.dün tanıştım galiba.oda çok cana yakın birisi.
bütün bayram alış verişi ve bayram temizliği ile uğraştım.
evet canım bunu biliyoırum ama çok çabuk motivasyonum düşüyor.aslında ilk hedefim yılbaşına kadr 65 olmak ama ben daha 73.5 derken bile tereddütlüyüm yani bilmiyorum yaa.
Zor demediğin sürece yaparsın canım. Hem unutma, eğer yeterli mesaj atarsan sen de 2 kasımda listeye gireceksin.Daha sıkı sarıl bu yüzden.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak süt
Ara
1 ayva
Öğle
2 tabak yoğurt çorbası
Ara
1 armut
Akşam
3 köfte kadar ızgara balık
2 dilim ekmek
Ara
100 kalorilik bir kaçamak (Kıtlık bilincini kırmak için değilse ne olayım...)
+40 dk eliptik
+ dambıl
Şimdi de dişlerimi bir güzel temizleyip yeşil çayımı hazırlayacağım. :)
Yılbaşı demişken... Ben bunu sık sık yazardım ama sen geldiğinden beri sanırım yazmadım.
Takımca yılbaşı mektupları yazmıştık buraya, kendimize yazar gibi yazmıştık. Ben o mektupları kaydettim ve yılbaşında yapıştıracağım buraya... Böylece herkes kendi mektubunu tekrar okuyacak.
Mektuba da hedeflerimizi yazmıştık. Sayfa numarası verirdim ama benim sayfalarım nedense diğer herkesten farklı çıktığı için veremeyeceğim.
Zorunlu değil; ama eğer isterseniz Ayşegülcüm, Nurcum, kendi mektuplarınızı yazın buraya, sizinkileri de kaydedeyim.
Ne bileyim yahu, şüphelendim. :)
Ya kepekli krebe ben gayet de yumuşak bakıyorum sizin aksinize... Geçen yaz ekmek yerine sürekli kepekli krep yiyerek 5-6 kilo vermiştim. Çok da tok tutuyor. Artık yapmıyorum çünkü tadını beğenmez oldum, eskiden hoşuma giderdi.
Sinemcim "yemiş gösterme" taktiğine bayıldım.O rejim düşmanı arkadaşın konusunda da aynı taktiği uygula kesinlikle.
ay bu kadar tatlı olunurrtamam tamam o krepi saymıyorum ben
Bu arada orada ben de kendimden şüphelendim bir an birkaç kere okuduktan sonra indi jetonum
Benim gibi biri daha var Sinemcim.
İçerikle ilgili kaygılarım oldu Sinemcim. :) Ondan size sorayım dedim. Gerçi yayınlamış oldum artık ama...
Olabildiğince anlaşılır olmaya çalıştım. Çok da kafa karıştırmamaya çalıştım, umarım biri gelip bizi bulur. :) Acelesi yok, o kişiyi bulana kadar aynı mesajı tekrarlayacağım; artık ne kadar sürerse... :)
Aaa müthişş. Kesinlikle yazacağımm. Kaçıyorum zaten şimdi ben, duş fln alacağım ondan sonra yazarım, gece veya yarın da gelir buraya eklerimÇok sevindimm çok güzel düşünmüşsünüzz.
Yılbaşı demişken... Ben bunu sık sık yazardım ama sen geldiğinden beri sanırım yazmadım.
Takımca yılbaşı mektupları yazmıştık buraya, kendimize yazar gibi yazmıştık. Ben o mektupları kaydettim ve yılbaşında yapıştıracağım buraya... Böylece herkes kendi mektubunu tekrar okuyacak.
Mektuba da hedeflerimizi yazmıştık. Sayfa numarası verirdim ama benim sayfalarım nedense diğer herkesten farklı çıktığı için veremeyeceğim.
Zorunlu değil; ama eğer isterseniz Ayşegülcüm, Nurcum, kendi mektuplarınızı yazın buraya, sizinkileri de kaydedeyim.
Kesinlikle Fundacım sayfa akısına gore sureklı yayınla bencede. inşallah kısa zamanda buluruz.
Canım artık soylememe gerek yok ben fahri yardımcıyım her zaman..
yardıma ıhtıyac oldugu zaman soylemen yeter.
Fundacım bu güzel bir fikir bu mektup olayını bayram tatilinde evde oldoğumda yapmaya çalışıcam.
aslında her hafta ort. 1 kg versem ilk hedefim 65 e ıulaşırım yeni yıla kadar. sıra gelik 2 hedefe .neyse hayırlısı bakalım
evet canım bunu biliyoırum ama çok çabuk motivasyonum düşüyor.aslında ilk hedefim yılbaşına kadr 65 olmak ama ben daha 73.5 derken bile tereddütlüyüm yani bilmiyorum yaa.
Teşekkür ederim Sinemcim. :)
Ben linklere tıkladığımda bu sayfaya yönlendiriyor beni.Bu sayfa dediğim de 1747.
Cafe Light da bile konuştuk bu konuyu, herkes ayarlarımdan dolayı olduğunu, benim değiştiremediğimi söyledi. :)
Olur da benim gibi daha 1000'li sayfalarda olan varsa onlara da ben referans verebilirim.
sende eksik sayfa var ozaman
ayyy simdi baktım da mektuplarımıza az zaman kaldı Fundacım insallah ulasırız hedeflerımıze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?