Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya umudumu yıtırmek ıstemıyorum bende elbette ama ben benımkını pek tutturabılcegımı sanmıyorum. ama zaten ona yakın bır rakamda mutlu eder elbette benı.

hersey bır yana, birde o zamandan bu zamana ve de yılbasına kadar ılerleme kaydetmemız en buyuk basarı aslında.

merhaba grubunuza yeni dahil oldum...22 yaşındayım 74.4 kiloyum ve en az 60 olmalıyım...çok kararlıyım :) nasipse mart gibi evlenicem çıtır bi gelin olmak istiyorum ama zayıflamak istememin en önemli sebebi bu değil sağlıklı ve kendisine saygısını yitirmesi için hiçbir nedeni olmayan biri olmak istiyorum :) HePiMiZe KoLAy GeLsiN.....

Hoşgeldin. Ben Funda, takımın kaptanıyım.

Seni çağıralı birkaç gün oldu, o zamandan beri giremedin sanırım. :) Kurallarımız konusunda da problem yok herhalde. 2 haftalık bir deneme süren olacak. Bu 2 hafta içinde takım kurallarına uyar ve bol paylaşım yaparsan 2 hafta sonra sen de bize tam anlamıyla katılmış olacaksın. :) Kendini tanıtır mısın bize biraz?

Bu arada zayıflama isteğinin nedenlerini sevdim.

ailemin yanına bayram tatiline geldim nete girmemiştim.daha öncede takıma alınmak için mesaj yazdım cevap gelmediği için çok umudum yoktu o yüzden kontrol etmemiştim tekrar :) iyiki bakmışım :) zayıflamaya başlayalı birbuçuk hafta oldu bu sırada 3 kilo verdim akupunktur yaptırıyorum ve doktor kontrolünde diyet yapıyorum.çalıştığım için gün içinde yemeğin problem olacağını düşünmüştüm ama benim için kolay oldu kendime göre yiyecek bişeyler bulabiliyorum..devam etmeyede kararlıyım

İlk rejimin mi bu? 1,5 haftada 3 kilo biraz fazla geldi sanki bana... :44:

Neler yiyorsun, spor var mı?

Hoşgeldiinn :)) Ben de bir diğer üye adayıyım ismim Nur.

Kızlarr ben yazdımm mektubumu buraya yapıştırıyorum hemen

21 Ekim 2012'den 1 Ocak 2013'e

Balım Nur'um

Geçti mi 1 yıl daha, ne kadar da çabuk geçiyor zaman. Herşeyden önce müthiş bir 2013 diliyorum sana. Ne de olsa senin mutluluğun benim mutluluğum :))

Gel gelelim asıl meselemize. Ocak2013'te bu işin büyük yüzdesi bitiyor demiştik, bitti mi bakayım? Gözüm kapalı cevaplarım ki bitmiş:)

Yıllardır bir kilo derdi ki sürdü gitti; umutsuzlukların,mutsuzlukların,hayal kırıklıkların yaşadığın her şeyi aldın hep aynı sonuca bağladın. İçsel mutluluğunun hep buruk yanı oldu kilon. Orayı kapatayım, burayı çekiştireyimle rahat nefes alamadın doğru düzgün. (Şimdi pek böyle dertlerin olmadığı için unutmuşsundur da bunları hemen)
Her ne kadar her zaman kendi kilonu +10 daha fazla görme gibi abartı hislere bürünen bir takık olsan da iyi ki bunların hepsi olmuş hepsini yaşamışsın. Çünkü bu sayede şu anki halin çok daha değerli. Verdiğin her gramı hak ederek verdin. Senelerdir sana dert olan bu kiloları hiçbir şeyle değil kendi 'irade'nle yendin. Bir de 5. takımın eşsiz üyeleriyle:) [Yazar burada kendisinin üyeler arasında olacağından emin gözüküyor.] Bu yüzden bu kadar değerli.

İlk defa seni bu denli kararlı gördüm, demek ki bir şeyi aklına koyduğunda onu başarabiliyorsun, bunu bana gösterdiğin ve beni hayal kırıklığına uğratmadığın için teşekkür ederim. Nefs'e hakim olabilmek, iradeyi eğitebilmek büyük bir sabır işi Nur'm, bu süreç senin yalnızca kilo verme sürecin olmadı, kendini de geliştirdin farkında olmadan.

Seni 1 Ocakta 56 görüyorsam, düzenli sporunu yapmış kaçamağı minimuma indirmişsin demektir.

58-59da görüyorsam o da kabulüm, ama daha fazlası değil.

Desene son 5-7 kilon kalmış, müthişsin kızım, az kaldı göreyim seni

7 ay aradan sonra tekrar başladım ilk hafta 2.3 kilo gitti doktorum çok normal karşıladı aslında..ilk hafta herkes çok verdiği için banada normal gelmişti.haftada 3 gün 1er saat spor yapıyorum pazartesi aerobik salı plates lastiğiyle hareketler cumada pilates topuyla hareketler yaptıran bi spor salonuna gidiyorum

Nurcum bayıldım mektubuna. Özellikle bazı kısımlarına... :) Harika bir üyemiz olacak gibime geliyor. Bence de üyeler arasında olacağından emin olabilirsin. Çünkü mektubun öyle gösteriyor.

Maksimum kaç kiloya çıktığını yazmış mıydın sen canım? Sanki çok daha üst rakamlardan geliyor gibi yazmışsın...
Umarım bizimle devam edersin yoluna. :)

bu arada başta söylemem gerekeni söylememişim :) adım naz

Ben de şimdi tam onu soracaktım, benden önce yazmışsın. :) Memnun oldum Naz... :)

Hadi bakalım... Çabuk verirsin bu gidişle kiloları canım. :)

Son 6 yıldır hep maksimum 69 gördüm ama ben işte o bademcik ameliyatımdan sonra 11li yaşlarımda bildiğin obezmişim ama o zamanlar yaşıma göre kilom kaçtı fln hiç bilmiyorum. Fotoğraflar var evde gördükçe şok olduğum 13-14te toparladım o durumu normale ulaştım:) Lisede neredeyse hiç tartılmıyordum ama yine de 65lerde seyrettiğimi biliyorum :)

Nazz, çok güzel bir düzenle başlamışsın, böyle de devam edecek fıstık bir gelin olacaksın seen

Iyi geceler.. Nasılsınız hanımlar ? Kendimi tanıtayım: adım ece nur. Yaşım 18. Haziran gibiydi sanırım takımdan ayrılmıştim. Ondan önce 1 sene bu takımdaydım. Sohbet olursa daha iyi tanışırız zaten. Ozlemişim buraları. Takıma katılma durumum yok zaten 50 kilo yeterli şu an :)
nasıl gidiyor hayat tek hatırladığım smile bu

Ece Nur, benim ismim de Nur, memnun oldum çokk :)) Mezun bir üye görmek ne güzel, tabii ki çeşitli soru yağmurlarına tutacağım seni:)) ama şuanda kaçmam gerekiyor, yarın sabahın köründe stajda olacağım.

Hepinizi öpüyorummm, iyi gecelerr

bende memnun oldum canım çokkk ... Iyi geceler .

bu arada başta söylemem gerekeni söylememişim :) adım naz

Hosgeldin Takıma Nazcım.. :)
Bende Sinem..

Harika bir program uygulamıssın kendıne. sporuna bayıldım ozellikle.
dısarda yemek, bahanelerımız bıtmemısse, hep sorun zaten. ama sen dıyete baslamadan zaten kararını vermıssın ve cızgıyı cekmıssınkı dısarda yemek zor değil artık.

Tanıdık isimler görüyorum aşağıda tuniciğim buffycım nasılsınız. Tuni oğlun vardı diye hatırlıyorum bebek vardı ama :) nasıl iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…