- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.201
Nurun tatlılarla imtihanı oldu bugün, ama kazandım, tuttum kendimi gayetNeyse ki daha kimselere gitme niyetim yok. Bu zorlu süreçte herkesin iradesine güç diliyorum
bende bunlardan yapabiliyorum artık.teşekkürler Funda senin anlattığın gibi değişiklikleri yapınca çıkt ı.
fundacım senden yarınlık izin rica ediyorum..spontan gelişen bir abant turu yapıcaz eşimle inşallah..birazdan yola çıkıcaz, Allah nasip ederse yarın gece ancak geliriz eve..şimdiden teşekkür ediyorum, herkese iyi günler...
iradene sağlık o zaman....
Günaydın çıtır takım!
Hazırladığım listedeki ilk hedefimi gerçekleştirmiş olduğumu söylemekten sevinç ve gurur duyuyorum.
2 Kasım için hala umut olduğunu görmek güzel.
Nurcum, Sinemcim şımartıyorsunuz beni...
Sinemcim umarım hepimiz ulaşırız hedeflerimize... Geçen bayramda yüzdeleri bölmemiştik, bunda da bölmeyiz diye %2,5 hedef koymuştum. Ama Püsküüt paylaşım alanına "kiloları 2'ye böleceğiz." yazmış.O yüzden biraz hayalkırıklığına uğradım. Ama ne yapalım, nasılsa %1,25 de yapmadım bugüne kadar, değil mi?
Zaten kesin yeni başlayanlardan %4-5 ler falan olurdu bölünmese... Ben de kişisel rekorumu kırarım işte.
Listemde de 2 kasım hedefim 71... Bugün için bir tik atmışken, umarım haftaya da bir tik atarım. :)
Yok canım şımartma olur mu.. Yeri gelince tırnaklarımı cıkarıyorum :) başarında da elbet tepkı verıcem. o tık ne kadar anladım galibaama sen yınede soyleme suprız olsun
aaa keske bolunmeseymıs, yarısma genelınde izinliydik ne de olsa. neyse napalım ben ozaman yarın bır tartılıyım da esim baksın not alsın, 2 hafta arasındakı durumu goreyım daha sonra.
Ya benım yuzde rekorum ne onu bılmıyorum.bir musaıt zamanda sonuclar sayfasından haftalık ıstatıstıgımı cıkarmak ıstıyorum zaten, onumuzdeki haftaya kadar bakıyım barı :)
Sinemcim tık değil, tik... :) Gerçi tdk'da arattım çıkmadı, yanlış biliyormuşum sanırım...
Check işareti... Hani bir şeyi gerçekleştirir, yanına da bittiğini anlamak için işaret atarız... Elle çizebilsem çizeceğim şuraya da... .
.............../
............./
.\......../
...\..../
.....\/
Galiba oldu.Bu işaret işte... Adını bilen varsa söylesin. :)
--------
Ayyyy olmamış.Deneyeceğim bakalım...
Bu arada ben de geçen haftadan itibaren not alacağım haftalık değişimleri.
--------
Şimdi oldu. :) Noktaları görmezden gelin ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?