- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.241
Pek hoşuma giden bir menüm yok bugün kaçırdım biraz. İrade yalan oldu resmen
Sabah
sahanda yumurta
2 dilim kepekli tost ekmeği
Ara
Yoğurt
Bir avuç badem
Öğle
Kadayıf :18:
Akşam
2 kaşık pilav
et yemeği
2 probis
fundacım ya ben çok hastayım dün gece yine acildeydim hiç giremedim foruma hala aynıyım size haber vermek için girdim çok zor nefes alıyorum boğulcak gibiyim sürekli dua edin atlatym ya menü paylaşamayrm gün boyu bşey yiyemedim ilaçiçmek için bişeyler atştrmk zorunda kaldm sadece
Gelelim begenmedıgım gunluk menulerımden bırıne.....
Sabah
1kk peynir
1 haslanmıs yumurta
3 zeytın
yarım domates
1 çay kasıgı bal
ara
5 badem
öğle
yok
ara...
...sayılacak 1 kuru pasta
aksam
2 kucuk tavuk but
ceyrek patates
....oyle actım kı yemegı yedım, aylardır ilk kez doymadığımı hisettim.Yemek arkasına 10 badem 2 kuru kayısı 1 kuru ıncır yedim.
3 gün önce bir konuya cevap vermek ve birine özel bir mesaj atmak için parapsikolojik bir foruma üye olmuştum.
Konuya ilgili cevabı verdim ve özel mesajı atarak da bir kişiden fikirlerini belirtmesini istedim. Çünkü yazdıkları bana olgun, deneyimli ve bana yardımcı olabilecek biri imajını vermişti. Anlaşılan öyle değilmiş.Onu o konuda uzman gördüğümü sanmış. Egoya bak. Yazdığım ve gayet de nazik bir dille dürüst olarak yazdığım mesajdan sonra da bana "Sen beni gözünde çok büyütmüşsün." diye bir mesaj atıp beni engellemiş. "Tüh" dedim, oysaki ona çok da güzel cevaplar yazmıştım.
Komik gerçekten 50 kere "Uzman olmadığını biliyorum ama benzer şeyleri yaşadığın için düşüncelerini öğrenmek istedim, o da sen cevap vermek istersen." yazdım. Ben konuyu "Tamam cevap verme." ye çektikçe, kendi üsteleyip cevap verdi. Cevapları da komple ego tatmini üzerine kurulu...
Son mesajında ben "Senin hakkında şöyle düşünmüyorum." dediğim ne varsa öyle düşünüyorum gibi yazmış.
Gülüyorum sadece... Birinin yazdıklarına bakarak "Doğruyu söylüyor galiba, dur şunla bir konuşayım." dersen olacağı buymuş. Karşımda bir psikopat varmış.Üste çıkmaya çalışan "son sözü ben söyleyeceğim" havasında ergen ruhlu biri...
Zaten faydasını göreceğim biri olsaydı ben aramadan gerçek hayatımda kendisi karşıma çıkardı herhalde...Benim kadar deneyimi olmadığı konuda "Şunları yaşadım" diye atıp tutuyor, hepsi yalan...
Ben neyin peşindeyim ki zaten ya... Hangi dünyaya hangi derdimi anlatmaya çalışıyorum. Problem bende.Yengem derdi "Herkesle böyle konuşmamak lazım." diye... Haklıymış.
Ay kızlar başınızı ağrıttım, özür dilerim. :) Keşke KK'de parapsikoloji başlığımız olsaydı. Ama kendini o konuya adadığını iddia eden bir siteden bile bir cacık çıkmıyorsa; burdan da çıkmazdı herhalde... :)
Ne diyeyim artık; "Herkes akıllansın." diyorum, başka da bir şey demiyorum. Bir daha biri bana kendi soru sormadığı sürece ağzımı açmayacağım.İyi oldu böyle bir zamanda başıma geldiği; takımın yarısı izinde... Arada kaynayan bir mesaj oldu. :)
Sen misin öğle yemeğini atlayan... Böyle pasta yersin sonra işte...
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 bardak süt
Öğle
Yarım palamut fırında
1 dilim ekmek
Ara
2 elma
Akşam
1 tabak sebze yemeği
1 dilim ekmek
İçebilirsem bir ara da süt içeceğim.
+40 dk spor + mekik + dambıl + twister...
Ya bazen zararlı derecede gevezelik yapıyormuşum gibime geliyor. Neredeyse adresimi vereceğim burda.
Çenemi tutmayı öğrenmem lazım. Herkes benim gibi dürüst ve iyi niyetli değil ne yazık ki... Sadece rejim muhabbeti yapmam lazım aslında.Fazlasına bir girdim mi sonu gelmiyor. :)
şifrelenmiş yazı gibi olmus :))) ama ortada acık bır durum varsa kaçığın birine denk gelmişsin belli ki :))) ve acaip bir iletişim kopuklugu zinciri ile NE OLUYOR YAA durumuna gelmişsin sanırım. :)
Canım tam ilk arayı yaptıktan sonra cıktım.
:124:F:124:U:124:N:124:124:A:124:
Gevezelik değil canım o. :) konustugun konu nedır bılmıyorum ama, bır ıkı konusmayla insanları cok ciddiye almamak lazım.
senin ki gereksiz iyi niyetten kaynaklanan, hayal kırıklıgı.
reçeteni yazıyorum :)
herkesi kendin gibi sanma. (sabah ogle aksam, hem ac hem tok :) )
Ya burda alakasız şeyler yazmayayım demiştim, şifreli olmuş anlaşılan... :)
Aynen dediğin gibi Sinemcim. Karşındakine bir ricada bulunuyorsun, "Cevap verebilirseniz çok mutlu olurum. Ama sizi zorluyormuşum gibi de görünmek istemem." diyorsun, karşındaki sana "Ne söylememi istiyorsun?" diyor.Ben onun attığı ilk mesajdaki kabalığı görünce sadece "Teşekkürler." yazan bir mesajla olayı kapatmıştım aslında. Ama o üst üste mesaj atınca "Kaba davrandığını fark etti, sanırım gerçekten farkında değilmiş." diye iyi niyetli düşündüm bir de... Yok anacım; tanımadığı birine hanzo mesaj atan birinden ne bekliyorsun ki sen... Bir de kadın olacak... (Yani öyleymiş gibi görünüyor. :)) Diyeceklerimi diyemediğim için sinir oldum ama onun dışında kahkahalarla gülebilecek durumdayım. Ben gayet de kendini geliştirmiş, insan gibi bir insan beklerken; yetişkin kılığında bir çocuk çıktı karşıma... Amaaaann... Boşver...
Çok konuşuyorum işte sinirimden. Laflarım boğazımda kaldı ya; azıcık uyuz oldum, amacına ulaştı aslında yani....Ama bir tarafım o sağlıksız ruh hali içinde olduğu için ona acıyor ve onun için gerçekten üzülüyor. Yani ben bana sataşan yabancı biri için "Vah, vah, daha bunun çok yolu varmış." diye üzülebiliyorum ya... Geçmişte yaşasam peygamber olurdum kesin.
Ay sustum bu defa.Kusura bakma Sinemcim. İnsanlar beni deli ediyor işte. Herkes pişsin, insan olsun istiyorum ama nerde...
Hmmmm... :44: Aç bir gün olacağı varmış o zaman canım...
Ay iki gündür şımartıyorsunuz beni Sinemcim Hanımcım...
Ya ben direkt kimseyle konuşmadım. Bir konuya birka. tane aklı başında cevap vermiş ve soru soranlara yardımcı olmuş birinin bana da öyle yaklaşacağını düşündüm. Ama başka insanların göremeyeceğini bildiği zaman içindeki canavar çıkıyormuş galiba ortaya.
Herkesi kendim gibi sanmıyorum zaten canım. Çok az insanın o konularda yazdığı şeylere inanırım. Onunkiler de biraz iddialıydı ama yazıları olgun bir insan gibi olunca bir anlık kandım işte.Aman iyiki ciddiye alıp da mesaj atmışım, ya atmasaydım "Benden fazlasını nasıl yaşayabiliyor bunlar?" diye kendi kendimi yiyecektim.
Ay ben de egoistler gibi konuştum, öyle değil tabi de şifreli konuşunca öyle çıkıyor.Ben daha fazla takım başlığını kişisel internet kazalarım hakkında yakınmak için kullanmayayım en iyisi... Bu konuyu kapatayım artık. :)
Hadi 2 Kasım... Güldür yüzümüzü...
Püsküüt'ün listesini gördün mü Sinemcim, herkesin sülalesini dökmüş ortaya resmen.Kimileri de çok uçuk yazmış gibime geldi ama tabi o kadar hızlı kilo verebiliyorlarsa bilemem. :)
Hanımcım ?
valla Fundacım sen boyle ıstıkrarlı ve fıstık menu yapınca ben sımartmıs olmuyorum hakkını verıyorum.
Gordum hemen ekledim kendimide. :) suan ki kilomu bilmeden ne derece saglıklı bır hedef koydum bılmıyorum tabı ama gonlumdekını yazdım. :)
aralık başı 60 olursam yılbasına da 50leri gorurum belki :) işteeeee oyle içimden geçiyo ayyyyii resmen iç gecirdim hayal gıbı gelıyor artık 50ler.. bılıyorsun oyle tıkandım kı son zamanlarda.. motıvem cok dusmustu, inşallah haftaya tartıya cıktıgımda bu 3 haftaya deger.
uçuk yazanlar hala dıyettedirler canım beslenme alıskanlıgına gecmemıslerdır. bizimde ilk zamanlarkı ucuk rakamlarımızı dusunsene :)))
ben ilk ay 7-8 kılo verınce, ooo demiştim 2 aya bıter bu işkaç ay oldu
İlk ay 8 kilo mu vermiştin?
Ben hiçbir ay 2-3 kilodan fazla veremedim.Tabi 10 yıldır rejim yaptığım için. Bağışıklık oldu bende artık.
Sizli bizli konuşunca hanım ekleme ihtiyacı duymuştum da...
Ya hayal gibi falan deme... Sen sabırla devam et, eminim 2 kasıma çooook güzel sonuçlar alacaksın Sinemcim.
Sinemcim sen mezun olunca başarı hikayesi yazmayı planlıyor muydun? Yazacaksan eğer fotoğraf koyacak mısın? Sırf merakımdan soruyorum. Bu mesajı gören diğer arkadaşlardan da aynı sorulara cevap bekliyorum.
Kesinlikle düşünüyorum Fundacım.
Çünkü ben, ne gunluklere, ne de takıma gırmeden once, o hıkayeleri okuyarak cok motıve olmustum. Eger benim yazdıgım hıkayenın, bir gun birine faydası olursa ne mutlu bana.. Zamanında ihtiyacım varken aldıgım o enerjiyi baskalarına bırakmayı cok ısterım.
Fotoğraf eklicem ama yuzum gorunsunmu, gorunmesın mı pek bılemıyorum. Pek de yuzumun gozuktugu resım eklemeyı dusunmuyorum, cunku ınternet ortamı bu konuda cok ama cok kotu. Ama cüsse olarak gozukmesi zaten kafi bence.. aradaki fark oldukca gozukur.. 77.9-56=21.9 fark edilmeyecek gibi değil :)
yarın manisaya gidiyorum yarın tekrar yazym olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?