Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alıntılama kısmında o aklıma gelmişti zaten ama daha kolay bir yolu var herhalde demiştim, yokmuş demek tamam öyleyse

Dediğin çok doğru, yüz çok farkediyor ve bazen yüzü saklı olunca yok artık kendisi değil diye de düşünülebiliyor büyük kilo farklarında özellikle. Ama ben yine de yüzümü biraz kapatacağım. Ay bunun planını yapmak bile çok güzel bir şey yalnız, hepimizz yazacağız o hikayeyi bir günn Ben de aslında forumda isim, üniv adı vs.e kadar vermiş olmamdan bi tanıdığın karşısına çıkarsa bak görecek beni diye endişe duymadım diyemem. Ama sonra bütün bu kilolar gittiğinde bir değeri kalmayacak diyerek rahatlattım kendimi. Bunun çok iyi bir grup terapisi olduğunu düşünüyordum, aynı soruna sahip birbirini tanımayan insanların böylesine bir destek oluşları vs. Ama bir de içinde olmak bambaşka bir şeymiş. Takıma karşı sorumluluğum olduğunu bilmek insanı daha fazla frenleyebiliyor, en azından bende öyle

aslında sabahtan beri ziyaretlerde olduğumuz için böyle oldu.evde olsam daha iyi olurdu. biraz önce geldik.gelir gelmezde neti açtım.

neyse saat 00:00 ı geçmeden menümü yazayım

sabah:5 zeytin,bir parça peynir,yumurta ve azar azar salatalık ve domates.
ara:4 yaprak sarması
öğle:1 dilim börek,biraz kavurma
akşam:etli patlıcan yemeği

yaprak sarmayla, kavurma bencede okeyde Bööööörekkk ne olucak bööööörekkk?

Menüm

2 dilim ekmek
1 kk peynir
1,5 bardak süt

Öğleden sonra (16:00 gibi)
3 köfte kadar tavuk
3 dilim ekmek

Ara
1/2 muz
1/2 kivi

Ara
Yarım paket sunta

Dışarda olduğumu göz önünde bulundurunuz... :)

bak ben bunu bilmiyordum.söylediğin için teşekkürler Sinem.öğrenmiş oldum.

Ay inanmıyorum. Hiç fark etmemişim bugüne kadar. Aynen anlattığın gibi yapıyordum. Çok iyi olduğu söylediğin Sinemcim, çok sağol. :)

Nurcum kolay yolu varmış; burayı oku.

bak ben bunu bilmiyordum.söylediğin için teşekkürler Sinem.öğrenmiş oldum.

Ay inanmıyorum. Hiç fark etmemişim bugüne kadar. Aynen anlattığın gibi yapıyordum. Çok iyi olduğu söylediğin Sinemcim, çok sağol. :)

Nurcum kolay yolu varmış; burayı oku.

rica ederim fıstıklar

ben bılıyorsunuz sanıyordum aklıma gelmemıstı daha once soylemek o yuzden.

Canımm Sinemm, nasılsınnn ? Bugün bir başka mı tatlısın sen

ne diyorsunnnnn... sen yediğin pizza ve keklerden oyle goruyorsun bence

Sevindim, oynayayım mı? :124:

Duygulandım, ağlayayım mı?

Bilemedim... :) Nurcum senin takım ruhunu yerim. :) Takıma olan sorumluluk frenliyor evet. Hevesini arttırıyor, daha neler neler yaptırıyor. Bir de sen biraz daha zaman geçirince gör. Çok iyi geliyor insana gerçekten. :) Birinin spor yaptığını görüyorsun, özeniyorsun, sen de yapıyorsun mesela...

rica ederim fıstıklar

ben bılıyorsunuz sanıyordum aklıma gelmemıstı daha once soylemek o yuzden.

ne diyorsunnnnn... sen yediğin pizza ve keklerden oyle goruyorsun bence

evettt bu bayram çok kaçamak oldu benim için.bir an önce bitsin bayram irademe ancak bu kadar sahip olabiliyorum malesefff.

Deneme 1-2. Kesinlikle katılıyorummm hep bu bayramın suçu

Kızlar burası bosken bıraz hafıyelık yaptım dıger takımlar 1. olmak ıcın kasıyorlar ama arada bayramdan dolayı fire verenler olmus.

dikkat edelim su borekleri pizzaları bir kapı dısarı bırakalım. bu hafta 1.olursak ohhh ne keyıf valla 2 haftalık ve bayram ıceren haftanın 1.sı olmak yakısır bıze.

Ay çok güldüm yaa süpersiinnnnnn tamamdır ben bu 2 gün evde ders notlarımla boğuşacağım zaten o yüzden bırak kaçamağı öğünleri bile unutabilirim, h.içi de okulla birlikte eski yeme düzenime dönüş yapıyorumm. Spora da olabildiğince ağırlık vercem, hiç yoktan şu ip atlama olayını bırakmak istemiyorum. Spor da işin içine girdi mi kilo verme olayı gerçekten hızlanıyor. Hala 6 günümüz var, başarabilirizz, 2 Kasım haftasının birincisi biziizzz

Hep sevin hep oyna hep güüll Funda bir şey diyeyim mi ciddi ciddi bu olaydan tez çıkarılabilir mi diye düşündüm. Buradaki ortam gerçekten insana bu kadar iyi etki yapıyorken, çağımız da böylesi teknoloji çağı iken bu konu üzerine düşünülebilir diyorum

Anaaam fokur fokur kaynatmışsınız hatunlar. Maşallah :) inş. Bende 9. Takımda görürüm o günleri..

Fıstıklar ben cıkıyorum gozlerım yanıyor resmen yarın ınsallah daha civcivli oluruz :)

iyi geceler..

Siz benim menüleri görseniz. Berbat. Ama cezalarim da berbat. Bugün tam 3 saat yürüdüm. Toplamda 1.5 saat mekik çektim hız değişiyor. Akşam en son 5te çorba salatayla günü kapattım. 3 bardak sıcak su 2 bardak yeşilçay.. 2 saat göbek attım toplamda :) dökülüyorm şu an yarın erken kalkıp yine yürüyüş yapacam...

Ya bir takım var, takımdaki herkes spor yapıyor. 2. ya da 6. takım olması lazım. Biz de büyük oynayalım tabi; bu hafta olmazsa haftaya 1. oluruz. Hem zaten bir kere yaşadım, bir daha yaşamak istiyorum o sevinci. :)

Güzel performanslar bekliyorum o zaman senden.

Canım psikoloji okuyordun da kaçıncı sınıfta olduğunu hiç sormamıştım. Tezden falan bahsediyorsun ya... :) Bence de güzel bir fikir ama tabi bilemem. Bu arada evli misin, yaş kaçtı?

Fıstıklar ben cıkıyorum gozlerım yanıyor resmen yarın ınsallah daha civcivli oluruz :)

iyi geceler..

Görüşürüz Sinemcim, iyi geceler. Ben yarın yine yokum bu arada... Bensiz civcivlenin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…