Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında ben de başarı hikayemi yazmak isterim ama başarma kısmı şimdilik bana uzak bir hedef.inşallah başarabilirsem Sinem'in de dediği gibi yüzümün olmadığı bir fotoğraf koymak isterim.

canım bayram diye bazı yerleri kabul edilebilir ama sigara böreği azcık fazla kaçmış. Ben bugün bazı şeyleri fazla kaçırdım ceza uyguluyorum :)

ayy inanmıyorum onlardan biri de benim işte..çok takılıyorum karşımdaki insanın yanlış sözcüklerine..nazımın geçtiği bir insansa hemen düzeltiyorum, çok samimi değilsem sesimi çıkarmıyorum ukalalık, çok bilmişlik yaptığımı sanmasın diye..ama çok garip o yanlış kelime beynimde dönüp dönüp duruyor, bir müddet çıkaramıyorum aklımdan, çok rahatsız oluyorum:44: hani insanların elinde olmuyor bazen, şiveli kişilerde özellikle, dilleri dönmüyor ama ben çok rahatsız oluyorum, takıntılıyım bu konuda..tabi hiç kimseyi kırmam bu konudan dolayı, sesimi çıkarmam, sadece içten içe yaşadığım bir rahatsızlık bu..çok tuhaf, takıntılı bir noktam olduğu için cevap vermek istedim

ben çok sinirlenmem ama hemen fark ederim..mesela haberleri izlerken alt satırda konu ile ilgili yazılarda imla, kelime hatası olsa hemen fark ederim..eşim de "hatun ne zaman okudun da, ne zaman fark ettin, maaşallah!!" der çoğu zaman..

sınavsız üniversite sistemi de mi varmış aöf'de, ilk defa duyuyorum..çok iyiymiş yaa bilseydim bende başvuru yapardım..aöf müdavimi olduk zaten ailecek eşim 2. üniversitesini okuyor çalışma ekonomisi bölümü, ben de lisans tamamlama yapmıştım..seneye artık eğitimin yaşı ve zamanı yoktur :) gerçekten teşekkür ediyorum bak birşey daha öğrenmiş oldum :)

dualarımız seninle, Allah acil şifalar versin canım, çok çok geçmiş olsun

gereksiz bir insan için fazla bir yazı olmuş fundacım..inan yazdığın satırlara yazık, harcadığın dakikalara yazık o kadar diyorum..
yani okurken ben sinir oldum, zaten egolu insanlardan nefret ederim..ne demiş atalarımız;

İnsanlar başaklara benzer; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler..

eğer başarı hikayesi yazacak kadar başarılı olabilirsem yazmayı düşünürüm fundacım

o zaman ne diyoruz..sinemcim inşallah başarı hikayelerini okuyacağımız günler de gelir diyoruz, başarılar diliyor gözlerinden öpüyoruz
resim konusunda düşüncelerine kesinlikle katılıyorum..

oyyh yoruldum :) yatayım artık yarın annecimle babişkomu görmeye gidicem, otobüsteler şu an, memleketten dönüyolar Allah'ın izniyle..çok mutluyum çook herkese hayırlı geceler...

Ayşegülcüm mesajlarını 00:00'dan sonra tamamladığın için kabul edemeyeceğim. Biliyorsun bu konuyu takımda konuşmuştuk. Artık bugün daha dikkatli olursun.

Deliler takımıymışız da haberimiz yokmuş.

Çok memnun oldum İremcim, senin bu tarafınla tanışmak büyük bir zevk.
Hiçbirimiz takımda yabancılık hissetmeyiz artık. Dört kişiyiz yahu...

---------

Kızlar akşama görüşmek üzere, öptüm sizi....

Selamlar kuş uçmaz kervan geçmez takımım
Yazık topigimize bayramda cok sakin kaldı hepimiz tuyduk :)

sabah erken kalktım kahvemı yaptım esim geldi suprız yapmıs kahve ıcmeye geldım dıye :)
oglen gıttı. bana pek bayram olmadıgından bende bu saate kadar temızlık yapıyordum. deliye her gun bayram derler ya, bana da hergun ev işi gunu

Yarın esim izinli olacakmıs sukur bayramın son gunude olsa beraber 1 gun gecırıcez. Balkonu yıkadım hava bozmazsa, yarın bır kahve keyfı yaparız dıye.

Boyle ortalık bos oluncada ınsan garıp yazıyor ya. bagırsam kımse duymayacakmıs gıbı hıssedıyorum

paylasım yapayım barı gelınce dınlersınız bayılıyorum bu şarkıya..

[video=youtube_share;2GAdq63sjgg]http://youtu.be/2GAdq63sjgg[/video]

Şimdi bana öyle bi şeyler söyle ki durup dururken..
Tam hayattan vazgeçerken BENİ AŞK'A İNANDIR...

Kızlar mobilden giriyorum ama net gidip geliyor. Sonunda bir üye davet ettim. Giremezsem yalnız birakmazsiniz. En azından buradan katılır sohbete.. Yardımcı olursanız sevinirim..

Ayşegülcüm mesajlarını 00:00'dan sonra tamamladığın için kabul edemeyeceğim. Biliyorsun bu konuyu takımda konuşmuştuk. Artık bugün daha dikkatli olursun.

evet canım haklısın.dikkat etmemişim.kurallara tabi ki saygım var ama bence mesajlarda iyi niyet ve samimiyete daha önem verilmeli.ben 15 dakikada 5 mesajı çok rahat tamamlardım ama kimse yok diye bekledi. bu arada saatin 00:00 ı geçtiğini fark etmemişim.kimse olmadan sadece 5 mesajı tamamlamış olmak için yazmak bana samimi gelmedi.baktım kimse yok mecburen yazıp çıktım.
daha öncede söylediğim gibi sürekle bilgisayar başında olamıyorum.hele ki şimdi bayram gelen giden derken daha geç saatlerde netin başına geçiyorum.velhasıl bir daha olmayacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…