- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.481
Günaydın takımım hala takımdayım demi :18:
Iştekı net saıkıntılı valla habire kesiliyo hiremedim arife günü hiç bayramın 1. Günü haber vermek için geldim geç oldu haber vermem affedin beni takımımmmmmmmmm:26:
Mezru aldım ölçtüm kendimi fundacım resmi bir kez daha eklermisin öçtüm heryeri ama resimdeki sıraya göre aktarıyım
kol=36
gögüs=97
bel=82
karın=99
kalça=108
basen=102
bacak=65
birde baldırı ölçtüm =63 çıktı
Nasıl nefes aldım valla korktum uzun süre yazmadım diye ayyyyyyyyy neyse sizleyim ya ohhhhhhhh beeeeeeeeee çok seviyorum takımımı
Fundacımmmmmmm benimmmmmm
berivancım hatırlatmışken bende vücut ölçülerimi aldım..şöyle ki;
kol: 37
göğüs: 93
bel: 80
karın: 87
basen: 92
kalça: 110
bacak: 65
sıkıntımı anlamışsınızdır umarım
Ben biraz dısarı cıkıyorum. kac gundur ev temizliğinden paspalım cıktı. aslında işim sırf karta para yatırıcam ama bahaneyle suslendım azıcık makyaj yaptım biraz da turlıyım diyorum :)
öncesi
sonrası :108:
ben hiç yalnız dışarı çıkamıyorum hiç zevk almıyorum illaki biri olacak yanımda
alışverişe hele hiç çıkamam çok sinir olurum çok sıkılırım
gezmek tozmak neysede alışverişe çıkabildiğim zevklerimin uyduğu birkaç arkadaşım avr onlarda müsait olmazsa hiç çıkamama yani
güünayydııınnn
5 günlük tatilin arkasından hem iş başı yapacak olmak hemde yağmurşu kapalı kasvetli bir havaya uyanmak çok sinir bozucu oldu((
ama çok şükür hastalaımız iyi
eşim hastaneden çıktı, gözü iyi durumda çok şükür:)
oğlum dört azı dişini birden çıkarıyormuş meğer bugün gördüm hepsi patlamış inş oda artık iyi olur:))
babacığımda daha iyi annanemde gitti evine oda iyi çok şükür:)
tatil bitti ama hastalıklarda bitti ooh mutluyum huzurluyum
amaaaa
sabah bir tartıldımki şok üstüne şokkk
söylemeye bile dilim varmıyr cumaya kadar 3gün güzlce dikkat edeyimde en azından söleyebilecek durumda olayım inşş:)))))
eee siz nasılsınız
ara ara girdim yazmaya fırsatım olamadan çıktım adımı görmüşssünüzdür altta ama okudum yazdıklarınızı, ama yazamadım çoğu zamana
uuu bu ölçümü muhakkak yapıp bildiriyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?