Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben geldimmm...
işten yeni döndüm spora gidicem o ara bi bakıyım dedim napıyosunuz

ayşegülcüm menündeki bitter çikolata ve simit olmasa çok daha iyi olurdu

fundacım ben sana yardım etmek isterim ama daha hiçbişey bilmediğim için bişey söyleyemiyorum yani çok yeniyim sonuçta ve hala nasıl olduğunu size sorduğum şeyler var

Ayşegülcüm 1 tane olsaydı dırdırlanmıcaktımda.

Sabah simit ve kaşar peynırı diyette aykırı gıdalar..
üstüne aksam ustu arası cila niyetine bitter çikolata. Hala diyet moduna geçememiş bir menu goruyorum. Acilen o zevki tatlarla bozuşman lazım.
Bir de küçük ama onemli bir detay ; patates çorbasının yanında ekmek değilde yogurt tercih etsen daha ıyı olur.
Allahtan aksam hafıf gececek. yemekten sonra bence meyve değilde 1 bardak sutle kapat gunu.

ben geldimmm...
işten yeni döndüm spora gidicem o ara bi bakıyım dedim napıyosunuz

ayşegülcüm menündeki bitter çikolata ve simit olmasa çok daha iyi olurdu

evet haklısın.sabah okula geç kaldım .kahvaltı yapamadım.okulda çok alternatif yoktu.
gerçi simit bir öğünün yerini alabilirmiş diye biliyorum ama

evet haklısın.sabah okula geç kaldım .kahvaltı yapamadım.okulda çok alternatif yoktu.
gerçi simit bir öğünün yerini alabilirmiş diye biliyorum ama
ayşegülcüm ben bazen işe geç kalcağımda kahvaltı yapamıyorum evden çıkmadan 1 dilim kepek ekmeğe peynir sürüyorum en azından dışarıdan poğaça almamı engellemiş oluyo

sinem tatlı yememek için kendimi o kadar zor tutuyorumki kendimi bu dönemde canavara dönüşmüş gibi hissediyorum vee ddehşet acıkıyorumm

Nazcım içimdeki canavarın uyandıgı andayım bende :18: daha once yazmıstım belkı gormemıssındır sen, kızlar bana oha olmustu

ben onceden bu donemlerde gunde 10 çikolata falan yerdım de anca sakınlesırdım. dusun halımı bu sabah uyandıgımda 1 kuru kayısı yedım, aksamda 1 kuru ıncır yerım tamam derim artık.

bu bayramı 0 kaçamakla atlattım, bu regl işimi bozamaz.. yarın bu iradenın meyvelerını alıcam inşallah tartıda

o yuzden tut kendını, doğal şekerlerle (meyve, kuru meyve) idare et.

Bende cıkıyorum simdilik spor + çamasır asma ikilim benı beklıyor.
aksama gorusuruz

Kızlar kaç gundur soylıcem ama kalabalık olalım o zaman soylerım demıstım asagıya baktım hazır sayıca çok'uz soylıyım..

Yeni gelen fıstıklar rastlamadı o kuralımıza, cunku nerdeyse 1 aydır kalktı o kuralımız.

Fundamız kaçamaklar için kaloriye gore spor cezası tablosu hazırlamıstı ve oldukca etkılı olmustu.Kaçamak yapanlar uyguluyor, yapma niyeti olanlar cezayı dusunup vazgecıyordu.

Takımda suan oldukca yeni isimlerle değişiklikler oldu. Ben bu kuralı cok motıve edici buluyorum ve bu kuralın YENİDEN GELMESİNİ OYLAMAYA SUNMAK istiyorum.

Kuralımız şöyleydi;

14. Kaçamak yapan üye, yaptığı kaçamağın kalorisine göre bir egzersiz yapmak zorundadır. Egzersiz listesinden ne yapacağını kendisi seçer.

EGZERSİZ LİSTESİ………………..….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek...........................210
Bisiklete Binmek......................200
Bowling Oynamak...................160
Bahçe İşleri...........................270
Yüzmek................................290
Voleybol...............................260
Yürüyüş...............................200
Rampalı yürüyüş....................550
Step/Aerobik.........................400
Koşmak................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Ev Temizliği...........................150
Paten yapmak........................120
Alışveriş................................150
Eliptik bisiklet yürüyüşü............400

berivannnn26________
brave_ _____________evet
Buffy26 _____________evet
Funda08 ____________evet
Handemi ____________
mucizem77 __________
PinkCherryBlossom ____evet
Raa ________________
sweetlyy ____________evet
tunituni _____________
UmutCan ____________

fıstıklar naaber??
doğru dürüst kimse girmemiş bugün..bende tüm gün dışardaydım, henüz geldim eve..fundacım gönüllü yardımcı çıkmazsa sen seçersin, şahsen ben düşünmüyorum ama mecbur kalırsam yaparım..ama cumaları bir kişinin hesaplamalara yardım etmesini destekliyorum tabiki..yani şahsen kaptan yardımcılığı düşünmem ama cuma hesaplamalarına kesinlikle yardım ederim..çünkü bu tek senin sırtına yük olmamalı...

Kaçamaklar İçin Spor Cezası Kuralı Yeniden Gelsin Mi?

berivannnn26________
brave_ _____________evet
Buffy26 ____________evet
Funda08 ___________evet
Handemi ___________
mucizem77 _________
PinkCherryBlossom ____evet
Raa ________________evet
sweetlyy ____________evet
tunituni _____________
UmutCan ____________

son durum bu 6 oyla kuralımız donmus gozukuyor.

Menum
sabah
1 kuru kayısı+suuuuuu+kahve

kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
2 zeytın
1 çay kaşıgı bal

ara
5badem

ogle
2 kepçe corba

ara
yok gec kalktıgımdan aksam saatı oldu

aksam
2 kepçe corba
2 kasık pilav
1 kofte

birazdan 1 elma kestirdim gozume :)

Kızlar sporu yapıp yemegimi yiyince inanılmaz agırlık coktu ben bu aksamlık musade ıstıcem. vampire diaries gecesi yapıcam battanıyeye sarılıp.
opuyorum sizi..

sabah harika haberlerle burda oluruz inşallah

Merhaba hanımlar,

Ben de aranıza katılmak istiyorum ama grubun işleyişini pek anlayamadım. İlk sayfadaki kurallar mı geçerli halen, yoksa değişiklikler oldu mu? Olduysa kurallar neler? Yoksa herkes kafasına göre mi? Velhasıl nereden başlayabilirim. Bir destek olun lütfen. :)

Kızlar sporu yapıp yemegimi yiyince inanılmaz agırlık coktu ben bu aksamlık musade ıstıcem. vampire diaries gecesi yapıcam battanıyeye sarılıp.
opuyorum sizi..

sabah harika haberlerle burda oluruz inşallah

Aaa ben de diyorum bugün bir şey vardı sankii Sinem çok saol diziyi hatırlattığın için ya, öpüyorumm çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…