- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.721
Kızlar sporu yapıp yemegimi yiyince inanılmaz agırlık coktu ben bu aksamlık musade ıstıcem. vampire diaries gecesi yapıcam battanıyeye sarılıp.
opuyorum sizi..
sabah harika haberlerle burda oluruz inşallah
Merhaba hanımlar,
Ben de aranıza katılmak istiyorum ama grubun işleyişini pek anlayamadım. İlk sayfadaki kurallar mı geçerli halen, yoksa değişiklikler oldu mu? Olduysa kurallar neler? Yoksa herkes kafasına göre mi? Velhasıl nereden başlayabilirim. Bir destek olun lütfen. :)
Menümm
Sabah
Tost
Öğle
Tavuk çorbası
Akşam
Yeşil mercimek
2 balık
Şimdi de yeşil çay içeceğim
tam bunu sormuştum sanaBenim internet bağlantım kafayı yemiş durumda, bu ara menümde eksik yazdığım 2 şey var, öğlen sütlü kahve, akşamdan önce arada da yarım muz. burda bunu da ekleyeyim dedim düzeltemeden bağlantım yeniden gider falan. Şimdilik kaçıyorum o yüzden, öptüümmm
aslında daha takıma giremedim ama yarın için bende heyecanlıyım.gerçi bayram kaçamaklarından sonra bir fiyasko olmaz inşallah
Kaçamaklar İçin Spor Cezası Kuralı Yeniden Gelsin Mi?
berivannnn26________
brave_ _____________evet
Buffy26 ____________evet
Funda08 ___________evet
Handemi ___________
mucizem77 _________
PinkCherryBlossom ____evet
Raa ________________evet
sweetlyy ____________evet
tunituni _____________
UmutCan ____________
son durum bu 6 oyla kuralımız donmus gozukuyor.
günaydın arkadaşlar NERDEN NASIL BAŞLAYACAĞIM BİLEMEDİM ESKİSİ GİBİ TAKIMA BİR FAYDAM YOKSIK GİREMİYORUM DÜN BİRAZ OKUYABİLDİM CEVAP YAZACAKTIM İNANIN FIRSAT OLMADI İŞDEN AYRILAN ARKADAŞLAR OLDU YERİNE GELENE SİSTEMİ İŞİ ANLATMAK DÜŞTÜ ONLARA ÖĞRETİM İŞLEMİ TOPLAYIM DERKEN VAKİT BULAMADIM TAKIMDAN AYRILMAK İSTEMİYORUM A MA FAYDAMDA OLMUYO FUNDACIM BU SÜRE YANİ TAM GİREMEYECEĞİM SÜRE 15 GÜN SÜREBİLİR İZİNLİ Mİ OLAYIM TAKIMDAN MI AYRILAYIM YOK SA GİRDİĞİM KADAR MI YAZAYIM BİLEMEDİM HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM SOHPETLERİNİZİ KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN CANLARIM ÜZÜM ABLALARIMMMMMMMMMM
Sinem bende senin gibi geçmiş okurum diye açtım ama ne gelen ne giden.ne de geçmiş.
hadi biz bir geçmiş yapalım ozaman Aysegulcum
fundacım ben sana yardım etmek isterim ama daha hiçbişey bilmediğim için bişey söyleyemiyorum yani çok yeniyim sonuçta ve hala nasıl olduğunu size sorduğum şeyler var
fıstıklar naaber??
doğru dürüst kimse girmemiş bugün..bende tüm gün dışardaydım, henüz geldim eve..fundacım gönüllü yardımcı çıkmazsa sen seçersin, şahsen ben düşünmüyorum ama mecbur kalırsam yaparım..ama cumaları bir kişinin hesaplamalara yardım etmesini destekliyorum tabiki..yani şahsen kaptan yardımcılığı düşünmem ama cuma hesaplamalarına kesinlikle yardım ederim..çünkü bu tek senin sırtına yük olmamalı...
Kaçamaklar İçin Spor Cezası Kuralı Yeniden Gelsin Mi?
berivannnn26________
brave_ _____________evet
Buffy26 ____________evet
Funda08 ___________evet
Handemi ___________
mucizem77 _________
PinkCherryBlossom ____evet
Raa ________________evet
sweetlyy ____________evet
tunituni _____________
UmutCan ____________
son durum bu 6 oyla kuralımız donmus gozukuyor.
Menümm
Sabah
Tost
Öğle
Tavuk çorbası
Akşam
Yeşil mercimek
2 balık
Şimdi de yeşil çay içeceğim
Menum
sabah
1 kuru kayısı+suuuuuu+kahve
kahvaltı
1 dilim kepekli ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
2 zeytın
1 çay kaşıgı bal
ara
5badem
ogle
2 kepçe corba
ara
yok gec kalktıgımdan aksam saatı oldu
aksam
2 kepçe corba
2 kasık pilav
1 kofte
birazdan 1 elma kestirdim gozume :)
merhaba canim.biz tanisamadik.nasilsin aysegul.ogretmen oldunu bir cocun oldunuda biliyorum ama.ben de seyda.23 yasindayim.evliyim.henuz bebegim yok.olmuyor.rabbim ne zaman olur derse artik.evde oturuyom.oyle yani canim
iyi akşamlar arkadaşlar,bu gün kimin içi çok rahat, kim pişmann yazalım bakalımm...(diyet anlamında).
iyi akşamlar arkadaşlar,bu gün kimin içi çok rahat, kim pişmann yazalım bakalımm...(diyet anlamında).
menüm;
kahvaltı
1 mandalina
öğle
yarım simit
yarım domates
1 kk peynir
biraz eritilmiş peynir
2 fincan çay
ara
1 tane susamlı çubuk
akşam
kara lahana dolması
yoğurt
sabah domates salatalik 3 ceviz yesil cay
ara1elma
oglen karniyarik.
ara 2 kurabiye
aksam 3 kofte domates salatalik.
ara armut
1.5 saat bayir ciktimm
Şimdi sizle samimi samimi konuşalım kızlar.
Ben bu takıma ilk girdiğimde takım bilinci beni motive ediyordu. Ama öyle bir yerdeyim ki şu an sadece bu yarışmaya muhtaç olduğum için burdayım. Yani tek başıma motivasyonumun düşmeyeceğini bilsem şurda 1 gün durmayacağım. Beni burda tutan tek şey cuma listeleri oldu.
Bu noktaya nasıl geldim? Üyelerin ilgisizliği ile geldim. Listede takımda var gözüken ama takımın işleyişi ile çok ilgilenmeyen üyeler nedeniyle geldim. Ben kaptan seçiminde tüm sorumluluğu göze alıp kabul ettim bunu, evet. Ama başka hiçkimsenin elini taşın altına sokmak istememesi gerçekten çok üzücü. (Fahri kaptanlarım hariç.) "Funda nasılsa her şeyi yapıyor, ben neden uğraşayım?" diye mi düşünüyorsunuz.
Ben öğrenci değilim, evde boş oturan biri değilim. Çalışıyorum; evde çalışmam, bütün gün siteye girebiliyor olmam boş oturuyorum demek değil. Yetiştirmem gereken ürünler oluyor. Kırk yılın başı rahat günüm olursa oluyor. Onun dışında size yazarken mutlaka önümde bir pense, gümüş takı çivisi, taş, kristal... Bir şey oluyor sürekli; mesajımı yazıp, yaptığım takıya geri dönüyorum. Bugün mal almaya gittim. Bütün gün dolaştım durdum, feci yorgunum. "Eve gittiğimde yardımcı sorunu çözülmüş olsa ne güzel olur..." diyordum. Ama kendi adına cevap veren arkadaşlar hariç pek konuşulmamış.
Bir arkadaşımız bu aralar yoğun olduğundan dolayı bırakmaktan bahsetmiş. Berivan'ı tanıyanlar böyle durumlarda en kötü senaryoyu düşündüğünü, biraz aceleci ve evhamlı olduğunu bilirler. Ama tanıyan tanımayan hiçkimse kendi mantığıyla bile "nereye gidiyorsun yahu?" dememiş. "Gelen giden yok." denmiş ama böyle önemli bir konuya cevap verilmemiş.
Ben kaptanlıktan çok yoruldum. Ama yaptığım görevlerden değil, "nasılsa biri yapıyor" anlayışını görerek yapmaktan yoruldum. 2-3 kişi dışında sorumluluktan kaçılmasından yoruldum. Aranızda vakti benden daha bol olanlar vardır ama sıcak bakmıyorlar.
Başta da dediğim gibi şu an sadece cuma listelerindeki yüzdelerim takıma katkı yapsın diye burdayım, takım bana katkı yapmıyor ne yazık ki... Tehdit etmiyorum sizi ama bu şekilde giderse nereye kadar devam edebilirim bilmiyorum...
------------------
Bunlar genel yorumumdu... Şimdi Naz'a cevap veriyorum.
Nazcım ben dün akşam yardımcının neler yapacağını yazmıştım. Kaçırdığım başka bir şey yoksa yapılacak olan şeyler o mesajda yazanlar. Zaten bir anda tam bir bilgiyle olayların içine dahil olamazsın. Ama bu işe gerçekten gönüllüysen yaşaya yaşaya, sora sora öğrenirsin. Zaten sadece mantığınla bile çözersin. Beni kimse kaptanlığa yetiştirmedi, kimse tek bir şey anlatmadı. Her şey zaten yeterince ortadaydı. Takıldığım yerlerde de başka takımlara sorarak problemi çözmüştüm.
Zaten gayet de kolay bir iş... Hakkında burda çok konuşulunca bir de sanki çok müthiş bir sıfatmış gibi adı "kaptanlık, kaptan yardımcılığı" olunca çok ciddi ve külfetli duruyor. Hiç de öyle değil. En büyük külfet mesaj-menü-kural ihlali takibi... Bunu da zaten her gün yapan kişi benim. Anca birkaç haftalığına internet bağlantım olmayacak bir yere gidecek olursam kaptan yardımcısı yapar ve bu ihtimal benim için %0.0001'dir.
Yeni olman hiç problem değil. Seni kafanı karıştıran şey sanırım şu cuma listesi ve hesapları mevzusu... Onu da yarın tüm yeni üyeler görecek.
Hala istekliysen olumlu cevabını bekliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?