- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #70.841
tarih olunca sevmediğinden direk bilinçaltına göndermişsin heralde :)
ben farkettim aslında ama ben mi yanlışlık yapıyorum acaba diye söylemedim
funda merhaba, 5. takımın kaptanı sen mısın?
dıger kaptanlar kımler?
bır gruba katılmak ıstıyoruz arkadasımla ama bos yer yok 9. takımdan bır arkadas dedı sadece ben varım dıye ama kaptan yok sanırım.
bıze ne zaman davet gelır, malum bugun cuma bugun yenı takımlar kuruluyor ama kımseden haber yok? eger bır bılgın varsa paylasır mısın rıca etsem?
Merhaba. :)
5. takımın kaptanı benim, evet.
Diğer takımlarım kaptanlarını ve kaptan yardımcılarını "karar defteri" başlığındaki son mesajda görebilirsin.
9. takımın kaptanı Seng, yani kaptanı var. O takım kapanmıştı ve şu anda yeniden kurulmaya çalışılıyor. Yani çok oturmuş bir yapısı yok. Ama o takıma katılmanız en iyisi olacaktır. Herkes sizin gibi yeni, sadece birkaç eski üyeleri var. Takımlar bugün kurulmuyor, takımlar yıllar önce kuruldu. :)
Bence davet beklemeden 9. takıma gidebilirsin. Çünkü Seng isteğinizi gördüğünde sizi zaten çağırır.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-11.html karar defterini burdan görebilirsinizevet bılıyorum yıllar evvelden sürdüğünü ama cumaya kadar çıkanlar istifa edenler diskalifiye olanlar oluyor da yeni üye alınıyor ya ondan dedim. Ben geçen senede yarışmaya katılmıştım Verdiğim kilolar bir sene içinde geri döndü malesef(
biraz tez canlılık var sanırım vakit kaybedeceğim diye korkuyorum.
Not: karar defteri dye aradım sıtede ama goremedım
evet bılıyorum yıllar evvelden sürdüğünü ama cumaya kadar çıkanlar istifa edenler diskalifiye olanlar oluyor da yeni üye alınıyor ya ondan dedim. Ben geçen senede yarışmaya katılmıştım Verdiğim kilolar bir sene içinde geri döndü malesef(
biraz tez canlılık var sanırım vakit kaybedeceğim diye korkuyorum.
funda harikasın ya hiç aklıma gelmemişti böyle bişey çok mantıklı..benim excelle aram fena değilKızlaaaaar!Müjdemi isterim!
Sinemcim...
Nazcım...
Excel'de cuma hesabı için bir dosya yaptım.
Artık çile yok!
Acı yok!
Ortlamanın yanlış olduğuna dair Püsküüt'ten uyarı yok!
Hesaplarla uğraşıp kafayı yemek yok!
Her şey otomatik!
Bugünü bayram günümüz ilan ediyorum.
----
Excel'le, Microsoft Office'le aranız nasıl? Formüllere dokunmadan sadece değişken değerleri (kiloları) gireceksiniz. Göndereyim mi bir kopyasını size de? Ben yokken tekrar uğraşmak zorunda kalmazsınız. Tabi bir mail adresi gerekecek göndermek için. İsteyen bana mesaj atsın.
bu da benim şansım fundacım zahmet olmadan rahmet geldi
Haftalar önce düşünmüştüm bunu; o zaman takıma yazmıştım "hesaplamaları excelle yapacak olsak hazırlayabilecek iyi olan var mı" diye... Bir ses çıkmamıştı. Ben de yapabilirdim ama pek excel bildiğim söylenemez, yani şu formül olaylarını... Bugün babam evde... Listeyi hazırladıktan sonra excel aklıma geldi yine; ona sordum, şöyle bir gösterdi. Neyse ki mantığını anlamama yetti.Ben de yaptım listeyi en sonunda.
Artık cuma günleri üyelerden yardım almaya gerek kalmadı. Hele senin gibi ilgili bir kaptan yardımcımız da varken...Birimizden biri mutlaka burda olur diye düşünüyorum.
fundaaa böyle düşünmene gerçekten çok sevindim...ben senin mesajını hiç görmemiştim görseydim bugün içinde hazırlardım ordan yapardık listeyi
fundacım o benim yaşam kaynağım..kardeşimCanım sen gelmeden önce atmışımdır ben o mesajı... :)
Bu arada resimdeki kim?
fundacım o benim yaşam kaynağım..kardeşimo doğdu ben üniversiteye gittim 4 aylıkken yani sadece tatillerimde görebiliyorum bu yüzden çok farklı bi bağ var aramızda hep bi hasret var..ben gelceğimde gün saymaya başlıyo bende onun için tabi
Kızlaaaaar!Müjdemi isterim!
Sinemcim...
Nazcım...
Excel'de cuma hesabı için bir dosya yaptım.
Artık çile yok!
Acı yok!
Ortlamanın yanlış olduğuna dair Püsküüt'ten uyarı yok!
Hesaplarla uğraşıp kafayı yemek yok!
Her şey otomatik!
Bugünü bayram günümüz ilan ediyorum.
----
Excel'le, Microsoft Office'le aranız nasıl? Formüllere dokunmadan sadece değişken değerleri (kiloları) gireceksiniz. Göndereyim mi bir kopyasını size de? Ben yokken tekrar uğraşmak zorunda kalmazsınız. Tabi bir mail adresi gerekecek göndermek için. İsteyen bana mesaj atsın.
Ortalama bu şekilde olmalıydı:
79 / 79.2 / -0.2 / -%0.253164
100'le çarpmayı unutmayın. Unutuyorsanız da, önce verdiğiniz kiloyu 100 ile çarpın sonra da eski kilonuza bölün. Şahsen ben öyle yapıyorum, daha kolayıma geliyor.
Günaydınnnnnnnnn
Kaçamaksız bir bayramın ödülünü aldım. :124:
Takımımızdaki ve Cafe Light da verdiğim iddayı tutturdum
bildirimim
63.7 / 62.7 / 1 / %1.5698
Günaydıınnnnn :))
Ayşegül ben de seni tebrik ediyoruumm çokkKilo bildirimimizi bu şekilde mi yapıyoruz peki? Sabah erken saatlerde buradaydım bekliyorum birileri gelsin göstersin öğretsin
Ben de karar defterinden buldum demin anladım şimdi, çok saol balımmmm
Bildireyim hemennn :)))
66 / 64,2/ 1,8 / 2,7272
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?