- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.001
Sinemcim....
Krep dehşet ötesi, süper ötesi, muhteşem ötesi, tanımsız ulu sıfatlı bir şey oldu.
Bayram ede ede yiyorum onu şu an. :) Teşekkürler çooook...
-------
Raacım, ben hala tam anlayamadım demek istediğini... :) İstersen sen de öneri şeklinde yaz, daha rahat anlaşılsın. Ama kaçamak oylaması da bir yandan devam etsin. İllaki bir gün gerekecek çünkü...
boş ver fundacığım ben yukardaki yazıyı açıklama yapmak için yazmışdım zaten ,banada çok da mantıklı gemededi bundan sonra:))
Sinemcim....
Krep dehşet ötesi, süper ötesi, muhteşem ötesi, tanımsız ulu sıfatlı bir şey oldu.
Bayram ede ede yiyorum onu şu an. :) Teşekkürler çooook...
-------
Raacım, ben hala tam anlayamadım demek istediğini... :) İstersen sen de öneri şeklinde yaz, daha rahat anlaşılsın. Ama kaçamak oylaması da bir yandan devam etsin. İllaki bir gün gerekecek çünkü...
Farklı yöntemler deneyip değerlendirme yapmaksa amaç, ben bu hafta krep yöntemi deniyorum mesela...Gerçi Sinem hep aynı şeyi yiyorum diye bana kızacak. :) Ama krebin içeriği de zengin sayılır, değil mi?
Günlük kalorilerimi de yazacağım bu hafta... Cuma günü nasıl bir sonuç alacağımı hep beraber göreceğiz.
Benim dışımda kim ne denemek istiyorsa deneyebilir (sağlıksız olanlar dışında...).
Bu yarışmada kendine göre formüller deneyen bir sürü kişi var. Karbonatlı su içen var, pirinç lapası yiyen var... Ama ben tek bir besinden ya da bi sudan, çaydan çok fayda görüleceğine inanmıyorum. Bana göre işleyecek olan yöntem, yağ ve karbonhidrat miktarına dikkat ederek belli bir kalorinin üzerine çıkmamak. Dünkü toplam kalorim çok iyi çıktı mesela... Ve kepekli krep sayesinde gayet de tok bir gün geçirdim. Bu cumadan umutluyum ben. İşe yararsa da uzun bir süre böyle giderim...
-------
Bu arada kaçamak tablosu lütfen oylansın. Er geç bu konuyu yine tartışmak zorunda kalacağız. Şimdi yapılıp bitsin. Eklemek istedikleriniz varsa ekleyin.
Ayrıca cumadan cumaya herkesin haftalık 200 kalori kaçamak hakkı olacak. (2 kasım-9 kasım arası buna dahil) Kurallara girecek. İster biriktirip kullanın, ister tek tek kullanın, ister bölüp bölüp kullanın. Seçim sizin.
Günaydınnnn :)
Site duzelmiş ama hala bir yavaşlık var mesaja bayag rötarlı gıdım. :44:
Afiyet olsun Fundacım. Övdüğüm kadar varmıs dimi maydonoz kepekli unda mucize yaratıyor
Evet, aynen aynen aynennnn diyorum. krep haftasına karsıyım. sabahları tamam ama tum gun olmaz bence krep.
Ya ters teperde cumaya +1 e gecersenben o riski onaylamam şahsen. Sebze ile yapsan aynı yontemi aklım yatarda krepte ııı-ıııı
günaydın kızlarrr
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kaşık labne
1 domates
ara
1 kase yoğurt
öğle+akşam
6 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 muz
2 kupa yeşilçay
kızlar benim kepek ekmek dediğim unonun denge ekmeği yani tam tahıllı buğday ekmeği.doktorum sadece onun kalorisinin tam olarak bilindiğini ve o nu yemem gerektiğini söyledi bende size tavsiye ediyim..
dün bişey farkettim..
arkadaşlarıma giderken kurabiye alıp gittim içlerinde cevizli olan bi çeşit vardı ve ben cevizi çok severim.gittiğimde önce sadece tadına bakmak için çeyrek kurabiye yemeyi düşündüm ama kendimi tuttum.tabi bu hoşuma gitmedi ama o evden çıktıktan sonra irade gösterip yemediğim için o kadar mutlu oldumki.yani aslında kendimizle olan savaşımızda zafer kazanmak canımızın istediği şeyi yemekten daha çok mutlu ediyo bizi.benim önceki diyetlerimde yapamadığım şey buydu ve dün bunu başardığım için çoook mutlu oldum...ama bunu bana yaşatan ne tabikiii sizin varlığınız bence
Güzel menü, iki öğün birleşmiş ama olsun. :) Arada öyle oluyor.
Ben de uno'nun tam buğday ekmeğini alıyorum, onun tadı hoşuma gidiyor. :) Tam tahıllı da güzeldi ama bir yerden sonra vicdanım rahar etmedi onu yerken. Çünkü dolu dolu ve ayçekirdeği var içinde... Ama sen tabi doktorunun dediğine göre git. :)
BRAVO!
Ne güzel keyif değil mi? :) Kıskandım seni şimdi, birileri de bana bir şey teklif etse de ben de reddetsem. :) Anlık zevkler mutlu etmiyor işte bizi... Onları reddetmek ediyor. Dün bu rejimi başarmak adına çok önemli bir adım attın.
dün bişey farkettim..
arkadaşlarıma giderken kurabiye alıp gittim içlerinde cevizli olan bi çeşit vardı ve ben cevizi çok severim.gittiğimde önce sadece tadına bakmak için çeyrek kurabiye yemeyi düşündüm ama kendimi tuttum.tabi bu hoşuma gitmedi ama o evden çıktıktan sonra irade gösterip yemediğim için o kadar mutlu oldumki.yani aslında kendimizle olan savaşımızda zafer kazanmak canımızın istediği şeyi yemekten daha çok mutlu ediyo bizi.benim önceki diyetlerimde yapamadığım şey buydu ve dün bunu başardığım için çoook mutlu oldum...ama bunu bana yaşatan ne tabikiii sizin varlığınız bence
günaydın kızlarrr
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kaşık labne
1 domates
ara
1 kase yoğurt
öğle+akşam
6 yemek kaşığı taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara
1 muz
2 kupa yeşilçay
kızlar benim kepek ekmek dediğim unonun denge ekmeği yani tam tahıllı buğday ekmeği.doktorum sadece onun kalorisinin tam olarak bilindiğini ve o nu yemem gerektiğini söyledi bende size tavsiye ediyim..
Güya eşim gittikten sonra gelicektim.
İçimden aniden bir temizlikçi ruh fırladıdurup dururken nerden cıktıysa
Temizlik yaptım biraz daha yeni oturdum, yeşil çayımı yudumlarkenbir yandan da size geldim
spordan yarım saat sonra içilen süt yağ yakımını hızlandırıyomuş bilginize :)
Daha iyi olmuş Sinemcim. Çünkü yine server hatası veriyordu site...Bir de etap değerlendirme raporunda 11. madde gereği diskalifiye olanlarla ilgili Püsküüt'e geri bildirim yapmaya çalışıyordum. 4 yarışmacıyı bulup da profillerine bakmam 2 saat sürdü.
Bugün benim internetim de rezalet. Pek fazla giremeyebilirim, ama yine de elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım.
fundacım ikisinide okudum bugün benden dolayı güncelleme yapılmışNazcım paylaşım alanı ve karar defteri nasıl gidiyor?
İki başlıkla da ilgili bana geri dönüş yapmanı rica ediyorum. :) Paylaşım alanını cuma listelerinden itibaren oku, sonrasını da güncel takip et. Karar defterini de aynı şekilde. Hem bak bakalım neden yeni güncelleme yapılmış?Paylaşım alanına da yazıp sana söylemiştim ama daha okuyamadın herhalde. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?