Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

800 kalorilik yakımı şimdi mi yapacağım hemen? Step yapayım en çok olan o ama 2 saat istiyor o da

Bu yüzden mesajımda "birkaç gün kaçamak yapma" dedim yaa...
Şimdi olmaz tabi, 2 güne, gerekirse 3 güne böl. Ama bitir.

Fundacım ben 995 hesaplamıstım menumu. sende bir bakarmısın sana zahmet yine şişirmiyeyim

Ben de 1000 hesapladım
O civarda Sinemcim, doğrudur... Yaz kalorileri bir yana... Perşembe akşamı tüm haftanın toplamasını bir yapalım.

Sağol canım :) 5 kaloriden bişey olmaz canım yalnız aksam yemegını kaç kalori hesapladın cok merak ettım. ben orda cok kararsız kaldım.

Ben Word dosyasına kaydedıyorum. Dünüde bugunude kaydettim. Ben gunduz kalori saymıyorum ama yerken.
Aksam supriz gıbı oluyor. Amac zaten bilinçsizce (hesaplamadan) yerken kaç kalori alıyorum. Sen de oyle yapıyorsun di mi?

Nerden buldun bunu?
Tam bir kabus! :18:

Valla insanda paranoya yapar. :))) durakta reklam panosu yerıne bakmadan oturulmaz bu resımden sonra
Ben o durakta otobus bekleme durumunda kalsam çaktırmadan 1-2 metre uzakta beklerim

Sanki ondan hiç haberim yokmuşdaaa, gormemişimdeeee ooooyle tesaduf ayakta bekliyorum

2 köfte 140 kalori eder, orası kesin. Biberi saymaya gerek bile yok.
Yalnız dün de patatese takılmıştık. 1 patates acaba 1 dilim ekmey mi eder, 2 dilim mi? Ona bakmalı, bir de patatesin boyutuna...

Akşama 200 dedim.

Ben de gündüz kalori saymıyorum Sinemcim. Ama bugün çoook açım. Nedense kesmedi beni yediklerim. Dün domates yemiştim krebin yanına, bugün yemedim, galiba ondan... Ya da çorbağı öğle-akşam arasına bıraksam daha iyiydi... Yarın dikkat etmem lazım buna...

yerken kısacık eritirken 2 saat.

(takılıyorum yanlıs anlama sakın :) )

hahah yok yok haklısın

Bu yüzden mesajımda "birkaç gün kaçamak yapma" dedim yaa...
Şimdi olmaz tabi, 2 güne, gerekirse 3 güne böl. Ama bitir.

Ay Fundaa cevap falan beklemeden koştum direkt step tahtasına Yarım saat tam yaptım, arada bi coştum arada bi baya yavaşladım ama aralıksız yaptım. İnsaf ediyor musunuz diye bakmaya geldim neyse ki böl demişsin Yalnız şu sporu yapmak en azından pişmanlığımdan biraz götürdü , gayet iyi hissediyorum sucuk gibiyim o ayrı, duşa koşcam şimdi de bişey daha söylemek istiyorum şunu anladım ki, ya spor yapmak için bahane yaratmaya kaçamak yapacağız 1:) ya da benim gibi spor sevmeyenler onlara dokunmayacak başka yolu yok

Ben daha yuksek hesaplamıstım aksamı. ama senın soyledıgın daha mantıklı. ben nıyeyse toplu hesaplamaya calıstım. kofte patates ayrı hesaplamadıgımdan cok yazmısım ona.

Fundacım bence senın acıkmanın sebebı yemeklerın yanında salata yada yogurt yemıyorsun. Ben her çorba içmemde yogurt da yıyorum 2 kaşık. Yemeklerinin yanına yardımcı bır salata yada yogurt ıllakı ekle. cok etkılı oluyor. Gecen aksam evde yogurt kalmamıs corbayı tek yedım, gece acıktım. Uzun zamandır ılk defa gece aclıgı yasadım o gun.

(iki saattir bu mesajı yayınlamaya çalışıyorum )

sinir hastası oldum yemin ediyorum. bu ne ya 2 gundur.. benden bu aksamlık bu kadar.. Yoksa suçsuz gunahsız laptopumdan cıkarıcam acısını.

optum sızı fıstıklar.. iyi geceler..

Oturmaya korkar insan
zayıf bir arkadasla beraber oturup beraber kalkmak lazım

Eki Görüntüle 545360

hahaha aynı bensin Sinemm, kesinlikle aynı şekilde davranırım

Şuan iyi herhalde ben rahat rahat yazıyorum Yalnız yoğurt cidden çok çok faydalı, her öğünle mutlaka yiyin diyorlar, öğlen ve akşamları yemeye çalışıyorum ben de, olmazsa ara öğünlerde. Yağ yakımına da yardımcı olduğu belirtiliyor, çok sağlıklı bir kere ya sadece diyetle de alakalı değil sağlıklı beslenen herkesin öğünlerinde olması gerekir ihmal etmeyeliimm

Ya ben hep unutuyorum yoğurdu... Siz deyince aklıma geliyor.

sinir hastası oldum yemin ediyorum. bu ne ya 2 gundur.. benden bu aksamlık bu kadar.. Yoksa suçsuz gunahsız laptopumdan cıkarıcam acısını.

optum sızı fıstıklar.. iyi geceler..

Bende de durum kötü... İyi-kötü okuyorum ama cevap yazamıyorum doğru dürüst...

hahaha aynı bensin Sinemm, kesinlikle aynı şekilde davranırım

Ay çok güldüm ikinize de...

"Kaçamak Nedir" filmimiz tekrar sinemalarda... :)

Lütfen kendinize göre oyunuzu BU MESAJDAN ALINTILAYIP veriniz.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

............................Hazır Yiyecekler...............Unlu Yiyecekler.................1 Simit............2 Dilim Börek...............Kalorili İçecekler...................Tatlılar..

Funda08........................K.........................................K............................D..........................K................................K....................................K.......
sweetly
Buffy26
tunituni
PinkCherry
brave_
Raa
nehirim38
mucizem77........................K.........................................K............................D..........................K................................K....................................K.......

K: Kaçamak
D: Değil (Kaçamak değil)

TANIMLAR

Hazır Yiyecekler: Marketten aldığımız her türlü aburcubur. Çikolata, cips, bisküvi vs.

Unlu Yiyecekler: Ev yapımı ya da hazır alınan; kek, poğaça, açma, çatal vs.

1 Simit: Bildiğiniz simit. Dışarı çıktığımızda yemek niyetine koştuğumuz ilk şey olduğu için ve poğaça, açma gibi ürünlerin yanında yağsız olduğu için (susamları hariç) ve poğaçaya kaçamak deyip, simite demeyenler olduğu için onu ayrı yazdım. 1 tane olduğunu özellikle belirttim, 3 tane yiyip abartılmasın. 1 simit bir günlük sınırdır.

2 Dilim Börek: Simit ile aynı sebepten. Tabi böreğin yufka böreği olduğunu ve içinde patates ve makarna olmadığını düşünüyoruz. 2 dilim börek bir günlük sınırdır.

Kalorili içecekler: Sodalar (kola, fanta vs.), meyveli maden suları, alkollü içecekler, ice tea...

Tatlılar: Unlu ve şerbetli tatlılar, sütlü tatlılar: Baklava, lokma, burma, tulumba, dondurma, sütlaç, muhallebi vb.

! Unuttuğum bir şey varsa, ya da eklemek istediğiniz bir şey varsa bu mesaja dahil edebilirsiniz. !

bugünkü menüm

sabah
2 dilim kepek ekmek
1 kaşık labne
1 domates

ara
1 çay bardağı süt
yarım muz

öğle
8 kaşık taze fasülye
2 acur turşusu
yoğurt

ara
sabahki muzun geri kalan yarısı

akşam
4 kaşık pilav
4 kaşık et

3 kupa yeşilçay 2 litre su
45 dakika aerobik

HEM ÇOK KOLAY HEM DE HAVALI BİR SU TARİFİ: İÇMEDEN VE İKRAM ETMEDEN DURAMAYACAKSINIZ!

Vücuttan toksinleri atmanın en şahane yolu nedir? Tabi ki su içmek. Ama sade olarak içmek zorunda değilsiniz. Hem de toksin atarken, bazı ek faydalar da göreceksiniz:

Şimdi içme suyu dolu bir cam sürahiyi alın ve:

1.LİMONLU Birkaç dilim limon atın. Limon vücudun temizlenmesi ve alkali olmasına katkıda bulunacaktır.

2.NANELİ Birkaç dal nane ekleyin. Hem suyun tadı güzel hale gelecek, hem kokusu! Midenize ve sindiriminize de destek verecektir.

2.SALATALIKLI Dört-beş dilim salatalık ekleyin. Salatalık vücudunuzun nemlenmesi için harikadır ve inflamasyona karşı etkilidir.

4.ZENCEFİLLİ Bir bilemediniz iki ince dilim ekleyin. Midenize iyi gelecek ve sindiriminize de. Özellikle gastritiniz varsa.

Bu suları bir gece buzdolabında bekleterek kullanırsanız, daha da etkili olacaktır. En azından birkaç saat.

Ayrıca pH derecesi 8 üzeri su kullanmanızı tavsiye ediyoruz, mümkün olursa.

Funda, pilates aerobik kategorisine giriyor değil mi, onu 1 saat rahat yapabiliyorum, 400 kalori olarak mı kabul ediyoruz yani?

Pilates aerobiğe girmez. Çünkü aerobik kadar dinamik değil. Kasları daha çok çalıştırıyor olabilir, ama onun kadar kalori yakmıyor. Herhalde saatte 150-200 kalori falan anca yakıyordur. Ama pilates yapmak istersen yarın internetten kalorisine bakarım. Listeye ekleriz.

kızlar size bir şeyler sorucam.daha doğrusu doğruluğundan emin değilim.bugün diyet defterimi çıkradım.saatlerine yediklerime uyku düzenime baktım.neyi nerde yanlış yaptıma.1 aydır ya yerimde sayıyorum ya 1 kilo aşa yukarı oynuyorum.
1. spor yok
2.sabah kalvaltısı saat 11 den sonra yapılıyor
3.daha erken yatıp daha geç kalkıyorum(daha çok uyuyorum)
4.meyve yi ve yeşil çayımı düzenli içmiyorum.buna su da dahil
ben kilo verememeyi bunlara bagladım.yediklerim belli ne az ne çok.ama böle düşünüyorum
--------
menüm

sabah domates salatalık peynir 1 yumurta (haşlanmış katı)1 dilim ekmek 1 çay
ara 2 mandalina
öğlen 1 biber dolması 1 bardak yoğurt
ara 1 mandalina
akşam 1 kepçe çorba 4 yemek kaşığı ıspanak 1 biber dolması salata
ara:1 yeşil elma

-----
kendime kocaman bir kadeh aldım bugün..renkli cıvıl cıvıl.500ml su alıyor...su içmeyi böylelikle zevkli hale getirip kendimi özel hissediyorum.yemeklerimi en güzel tabaklarda en güzel kaşıkla yedim..
ve beyaz tvde ebru şallı saat 10 da plates yapıyor.onla başlıcam ardından saat 12 de platesim var yarım saat onun ardından da yarım saat hareketlerim var.bugün regl olmam lazımdı ama sanırım yarın olucam.bunuda fırsat bilip yüklenmeyi planlıyorum.yeterki sabah erken kalkayım..yarın pazar var.sebzeyi ve meyvelerimi alıcam.
bu aralar yemek yiyince başım çok dönüyor.ne olur nedendir bilmiyorum

Funda 'cım iyi geceler.dün sitede sorun veya yenilenme vardı galiba hiç giremedim.canım benim kayınvalimler geldi şehir dışından.bana 2 hafta izin yazar mısın? dünden geçerli olacak şekilde.dün haber veremediğim için herkkesten özür diliyorum

Zaten hatalarını tespit etmişsin. :) Dediklerini yaparsan durum düzelir. Bir de pilatesle kilo vermeyi beklemeyin. Sıkılaşmayı ve daha dayanıklı, daha esnek olmayı bekleyin ama kilo vermeyi değil. Gerçi çok uzun vadede verdirir tabi... Ama 1 saat yapmak gerekir haftada en az 5 gün...

Baş dönmesi için de hiçbir fikrim yok. Ama yemekle alakalı ise doktora git derim.

Ayşegülcüm sen henüz üye olmadığın için bunu listede belirtmemiz gerekmez, bu yüzden cumadan cumaya iki hafta hesaplamıyorum. 19 Kasım'a kadar takım defterine izin yazıyorum ve geri dönmek istediğin zaman da dönebilirsin. Sen döndüğün zaman da 2 haftalık deneme süresine tekrar başlarız.

---------
Bu arada 1 saat pilates 220 kalori olarak listeye giriyor, bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…