- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.281
kaşar peynir ve helvaya bencede ceza vermeliyiz sadece kaşar peynire 200 hem kaşar hem helvayada 400 desek?
kızlar bu aralar sıkça duyduğum bir vücutta alakali dengesi olayı var
duymuşsunuzdur sizde belki
biraz araştırdım çok mantıklı
vücudu ne kadar asitleştirirsek o kadar hastalık sıkıntı kilo bizi buluyor
onun için alkali hala getirmeye çalışmak lazım
öncelikle alkali su içmek
1lt suya 1 çay kaşığı karbonat katılarak su alkali hale gelebiliyormuş
bunu deneyeceğim
daha sonra baktım kadınlar klubundede biri böyle bi konu açmış ve güzel kilo verdiğinden bahsetmiş
alkali olan besinler zaten hep sağlıklı besinler onlarıda ayrıca bir araştıracağım
sizin bu konuda bi fikriniz varmı??
merhaba canlar nasılsınız??
bende dışarıdaydım bugün, vuuu çok soğuktu hava, kış gelmiş kış.....
fundacım resmin çok hoş olmuş, seni evanescence diye bir grup vardı, solisti amy lee'ye benzettim..birden onu anımsattın bana :)
bu arada uyarıları hatırlattığın için teşekkürler..
dünkü helva olayıma gelince, zaten bir çataldı, ve kaçamaktı..o da regl olduğum için önlenemez tatlı isteğimden kaynaklandı..
ben geldimmm nabersinizz???
İremcim teşekkür ederim. :) Saçlarımdan dolayı benzettin herhalde... Gerçi son imajı nedir bilemiyorum, benim hatırladığım ilk çıktıkları dönemler... :)
Ya şey yapalım en iyisi... O helvayı 50 kcal sayalım ve sana spor cezası verelim. 50 kalori olunca komik oluyor ama o 50'ler birikip 500 olmasın diye önünü almak lazım, değil mi ama?
Regl dönemlerini de bahane etmeyelim lütfen.Hepimizin canı tatlı istiyor ama yememeye çalışıyoruz. :) Hastaneye yatıp serum yemediğiniz sürece her şey kaçamak.
irewm yaa ben ne kadar abartılı bi kalori yazmışım şimdi farkettim sen 2 çatal demişsin ben 200 yazmışımtamam, spor cezamı alıyorum o zaman..regl bahane olmamalı tabiki, de işte önleyemedim kendimi..valla funda ben korktum senden:18:sen seruma da kaçamak der, spor cezası verirsin valla
tamam, spor cezamı alıyorum o zaman..regl bahane olmamalı tabiki, de işte önleyemedim kendimi..valla funda ben korktum senden:18:sen seruma da kaçamak der, spor cezası verirsin valla
Selam kızlar..
Dun aksam acıl cıkmam gerektı evden. o yuzden menu yazıp cıktım hemen.
dunku aksam yemegı olayım evden fırladıgım ıcın kaldı. ocakta tam ısıtıyordum yemegı tel geldı.
(evden fırladım derken, kotu bısey yok bu arada)
Bugunde sabah 7 gıbı cıktım evden 1-2 saat once geldım. dunden beter bır menu gunundeyım...
ben geldim ve gidiyorum hem gidip sporumu yapcm hmde ekmeğim bitti ekmek alcam
Ay Sinemcim sevindim mesajına, ne yalan söyleyeyim.Dün bir mesajla çıkıp bu saate kadar da girmeyince kötü bir şey oldu sanmıştım.
Geçmişi okudum ama tek tek alıntı yapacak inanın gucum yok aklıma gelenlerı normal yazıcam..
Öncelikle Fundacım canım benım nasıl tatlı bakmıssın
Canım hakıkaten cok guzelsın.. ..ve raanında dediği gibi bu guzellik 10 numara fiziği kesinlikle hakediyor..
öptüm seni fıstıgım benim
--------------
tunim karbonatlı su'dan bahsetmıs. bende Funda gıbı hayatta içemem onu. su'yun markası tadı farklı olunca bıle ıcemıyorum. Su konusunda cok hassasım içine guzel bır meyve bıle atamam içim kaldırmaz. Alkali olayını duymamıstım ama olay mantıklı geldi, içebilenler deneyebılır. Ama içebilenlerde de mide hassas olan varsa ona dikkat etsın derim..
---------
yine tunimmmm ahhhh tunimmm ahhhh ben seni ne yapayım bilmiyorum ki... kaç mesaj pide de pide yedin rahatladın mı kızz.... eminim suan yedıgın ıcın hıc mutlu değilsindir veeee
''keşke o pideyi yemeseydim de bu sporu ekstra yapmıs olsaydım'' dediğin taaaaa Antalyadan duyuluyor :))
-------------------
Şeydacım yazmıştı sanırım köpüşleri, canım emek ki ne emek buyumeyen bir bebeğin oldugunu düşün. ama o kadar saf sevgi veriyorlar ki insana, bu emeğin 10 katı da gerekse yıne vazgecmem onlardan. canlarım onlar benım :)
--------------------
Fundacım, köpüşler demişken.. ..evet traşları zor hakıkaten ama bır cok sebepten dolayı ben yapıyorumoncelıkle veterıner trasta uyutuyor ve cok gereksız bence. sonucta bır tras için narkoz alıyor bıdıklarım ne gerek var, canları ne kadar. artı adam başı :) 30tl birde 5-10 bayıltma- ayıltma cıkarıyorlar. 40liradan 80lirayı buluyor. ne gerek var.. veterınere verene kadar o parayı 2 torba mama alırım barınaga verırım. yada 3-5 battanıye alır kımsesız cocuklar yurduna gotururum. Veterinerlerin kullandıgı makınadan aldım 2 sene once 1 kere verdım parayı kurtuldum bır nevi o işten. hani bizim bazı lukslerımızı kısıyoruz ya bazen, bıdıklarında saç trası lukse gırıyor yani
-------------------
raacım gecmıs olsun. dişçi her yaşta kabus :18: Bencede, Fundanında dediği gibi bir dahakıne tok gıt. dişçi donusu açlık başa bela oluyor. benimde acil gıtmem gerekıyor dişçiye ama inatla ve korkuyla kaçıyorum. cunku yapılacak işler buyuk ve acılı :18::18::18::18:
------------------
berivan gelmiş :) berivancım diyete aynı istikrarla devam etmene cok sevındım canım. yarışma listesinden bir surelığıne ayrılman demek burdan kopmanı gerektırmez, her zaman gel canım ozletme kendını
-------------------
aklıma gelenler sımdılık bu kadar oldu bırsey unuttuysam kusura bakmayın kızlar hala sersem gıbıyım. yorgunluktan, uykusuzluktan ve dengesiz beslenmekten
Canım benim..
Evet çok paldır kuldur gırdım cıktım. menu carpım olmasın yok yere dıye hemen yazayım oldum cıkmadan. Ama bugunku menum icinde maruz gorun benisaçma sapan oldu.
Yalnız bir şey için maruz gormenizi beklemiyorum elbette. O da garip bir durum.. :)
sabah 9 falandı bulundugum yerde kanyaklı çikolata ıkram ettıler. gecenın 3'unde yatıp sabahın 6'sında kalkmanın vermıs oldugu sersemlıkle unutup attım agzıma. ve işin komik tarafı tadını alınca ne oluyor yaaaaa bunu kım attı agzıma dıye bagırasım geldiuykusuz oldugumda hakıkaten beynımın yarısıyla gezıyorum desem yerıdır. neyse durum oruçluyken bısey yemek gıbı garıp oldu. ama ben çikolatayı değil de kanyagı duyunca oyle saldırdım o içkili çikolatalara bayılırım. o onda çikolatanın kalorisi aklımın ucuna bıle gelmedı
cidden unuttum ama elbetteki bunları bahane ıcın anlatmadım :) cezam neyse razıyım. olayın komikliğimden daha dogrusu benim şapşallıgımdan dolayı anlattım
(bu arada anlattıgım şeyden sanki vur patlasın çal oynasınlı bır yerdeymısım gıbı oldu ama değildevlet daıresındeydım
Şımardım sayenizde.Yakında havamdan geçilmeyecek. Bizim takımımızdaki herkes güzel zaten. Cast ajansları peşimizde koşsun bizim. :)
Tuni konusunda aynı düşünüyorum, bence bugünkü yediği son pide olacak. :)
Traş etmek için narkoz gerçekten çok gereksizmiş. En iyisini yapıyorsun Sinemcim.
Uykunu bugün alırsın, yorgunluğun yarına kalmaz. Menüler de yarına düzelir nasılsa...
Sinemcim hangi devlet dairesinde alkollü çikolata ikram ediyorlar?İlginç bir yere gitmişsin. :)
Uykusuzlukla insan tuhaf şeyler yapabiliyor bazen. Ben de hani bir cuma sabah yeni uyanmanın sersemliği ile kıyafetlerle tartılmıştım, sonra fark edip bir daha tartılmıştım.
Ben kanyaklı değil, likorlü çikolata yemiştim bir keresinde ama hiç beğenmemiştim. Gerçi o da iyi değilmiş galiba, başkaları da beğenmemişti.
Hı? Ne? Nasıl? Acaba bana mı öyle geliyor?
Sinem galiba sana ilk defa spor cezası kesiyoruz.
Yediğiniz çikolatanın bedeli 100 kcal'dir, buyrunuz:
EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek............................210
Bisiklete Binmek......................200
Bahçe İşleri.............................270
Yüzmek...................................290
Voleybol.................................260
Yürüyüş..................................200
Rampalı yürüyüş.....................550
Step/Aerobik..........................400
Koşmak..................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Eliptik bisiklet yürüyüşü...........400
Pilates……………………………………..220
Menü
Sabah
2 dilim kepek ekmeği arasında 1 dilim kaşar peyniriyle tost
Öğle
Sahanda yumurta, 2 dilim kepekli ekmek
Akşam
6 tane istavrit
sinemcim kıyamam ben sana yaaa...Evet bana da biraz sosyetik geldi ikram devlet dairesindesanırım hediye gelmiş çikolata, turk kahvesının yanında geldı.
------------------------
Fundacım, ne yazık ki bugun benim yediğim de kotuydu bak onu soylemeyı unuttum.
Esimin annesi her gelişinde kanyaklı çikolata getiriyor.(almanyada yasıyor çikolata cenneti ya)
O dehşet bir şey.. :125: Bugun yediğimin içi çamur gıbı bırseydı. :120: Yani aldıgım kaloriye mi yanayım, ağzımda kalan kotu tat'a mı bılemedım
Evet, ilk spor cezam :) uykusuzlugun bedeli ağır oldu
Takdir edersin ki bugun saç tellerime kadar tukenmıs vazıyettım
yarın onu x2 ile200 kalori olarak ekstra yakarım, burayada yazarım.
Evet hatırlıyorum o tartılma olayınıçok gulmustum hatta :))) cunku bende sabah ılk kalktıgımda oyle şaşkın oluyorum. uyandıgımda ilk 1 saat sanki içim hala uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?