- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.261
aralığın 7 si ben bir gurpla hafta sonu bir yere gidicem ve oraya kesin biraz kilo vererek gitmek istiyorum sizce kaç kilo verebilirim :)))))
Tunicim, pidenin hangi pide olduğunu yazmamışsın ama...
Eğer o yağlı pidelerdense, senin yürüyüş bandında yokuş yukarı eğimde 2 saate yakın yürümen gerekiyor. :)
Tamam ceza olsun, zaten kaçamak hakkı, adı sütünde bir hak. Yiyen kişi "kaçamak hakkımı kullandım" demediği sürece spor cezası verilir. Bu arada vazgeçtim, gelmemiş haftaların haklarını kullanma şansımız olmasın, biriktirilmesi gereksin. Hesaplar açısından daha iyi olur.
Yaaa, hava girince ne büyük hatalar yapılabiliyor, değil mi? :)
2-3 kilo önemli değil, yine verilir ama önemli olan devamını getirebilmek. Ve bir başka önemli olan konu ise, mezun olduktan sonra kilo almamayı başarmak. Tunicim sana özel söylemiyorum, yanlış anlama, herkese söylüyorum... Bayramlarda, izinlerde, özel günlerde kilo alıp da dönüyorsanız, mezun olduktan sonra o kiloyu koruyamazsınız. Biz en büyük savaşı irademizle veriyoruz, depolanmış yağlarımızla değil; unutmayın bunu.
Ay Raacım, keşke başka bir şey alsaydın yanına... Ya da tok girseydin.Bir dahakine dikkat edersin buna...
Raacım ne desek yalan olur. :)
Ama senin için ufak bir hesap yapayım.
Eğer hiç kaçamak olmazsa ve spor bol olursa en az 3 kilo verirsin. Sporunun derecesine göre 6 bile verebilirsin. (Tabi bunların hiçbiri olmayabilir de...) Ama tabi çok kilo vermek adına açlık çektirmeyelim kendimize... :)
45 dakikadır spora başlamaya çalışıyorum; ama sürekli bir şeyler yazmaktan başlayamadım. Artık kaçayım en iyisi... :)
Yaptığımız kaçamak oylamasına katılanlara teşekkürler... :)
Sonuç: Unlu mamüller (günlük 1 simit ve ekmek hariç), kalorili içecekler (meyveli soda ve alkol de bunlara dahildir, bilginize...), her türlü tatlı, salam-sosis-pastırma-sucuk vb. , aburcubur yiyecekler kaçamaktır. Acıması yoktur, cezassı vardır. :)
fundacığım bende öyle düşündüm ucundan 79 görsem bile beni baya mutlu eder oda tabiki herşeyime yansır,,
bu gün arkadaşlarımlayım herşeyi söz makul ölçülerde alıcam.. şu gece orucumada inş yemin eşliğinde başlıcam(başka türlü başlıyacagım yok çünki...
görürsün bence racımm
şua nki 6lara olan hevesim 7lere karşıda vardı
bilirim çok mutlu eder insanıı
inş sende önce 7ler sonra 6lardasınn:))))
[SUB][/SUB]
herşey olmasın bence racımm:))
iki şey olsun oda biri salata olsun:)))
kızlar bu aralar sıkça duyduğum bir vücutta alakali dengesi olayı var
duymuşsunuzdur sizde belki
biraz araştırdım çok mantıklı
vücudu ne kadar asitleştirirsek o kadar hastalık sıkıntı kilo bizi buluyor
onun için alkali hala getirmeye çalışmak lazım
öncelikle alkali su içmek
1lt suya 1 çay kaşığı karbonat katılarak su alkali hale gelebiliyormuş
bunu deneyeceğim
daha sonra baktım kadınlar klubundede biri böyle bi konu açmış ve güzel kilo verdiğinden bahsetmiş
alkali olan besinler zaten hep sağlıklı besinler onlarıda ayrıca bir araştıracağım
sizin bu konuda bi fikriniz varmı??
kızlar bu aralar sıkça duyduğum bir vücutta alakali dengesi olayı var
duymuşsunuzdur sizde belki
biraz araştırdım çok mantıklı
vücudu ne kadar asitleştirirsek o kadar hastalık sıkıntı kilo bizi buluyor
onun için alkali hala getirmeye çalışmak lazım
öncelikle alkali su içmek
1lt suya 1 çay kaşığı karbonat katılarak su alkali hale gelebiliyormuş
bunu deneyeceğim
daha sonra baktım kadınlar klubundede biri böyle bi konu açmış ve güzel kilo verdiğinden bahsetmiş
alkali olan besinler zaten hep sağlıklı besinler onlarıda ayrıca bir araştıracağım
sizin bu konuda bi fikriniz varmı??
Karbonatlı su bayağı meşhur oldu. Cafe Light'ta falan da konuşuluyor.
Bir anda kilo verdirmeyi sağlayacak mucize bir yöntem olabileceğine aslında inanırım. Ama bence dünya şu an o yöntemi bulabilmiş değil. Ben karbonatlı su içemeyeceğimi düşündüğüm için o yazılanları da hiç ciddi ciddi okumadım. Ama senin aklına yattıysa bir dene...
herşeyi derken yemem gereken herşeyi demek istedim tuniciğim,ben şunu farkettim kendimi yazılarda biraz ifade etme güçlüğü çekiyorum kusura bakmyaın yaptıklarımdan ve (umarım yapmam)yapacaklarımdan..
Karbonatlı su bayağı meşhur oldu. Cafe Light'ta falan da konuşuluyor.
Bir anda kilo verdirmeyi sağlayacak mucize bir yöntem olabileceğine aslında inanırım. Ama bence dünya şu an o yöntemi bulabilmiş değil. Ben karbonatlı su içemeyeceğimi düşündüğüm için o yazılanları da hiç ciddi ciddi okumadım. Ama senin aklına yattıysa bir dene...
haklısın racım hep diyoruzya mimik yok ifade yok
yanlış anlaşılabiliyor
smileyler biraz olsun anlamlandırıyor aslında yazdıklarımızı onlardan ekleyebilirsin:))
aslında karbonatın oranı az funda cnm ya içilebilir sanki düşündene koca damacanada sadece 20 çay kaşığı çok belli olmaz sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?