Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aralığın 7 si ben bir gurpla hafta sonu bir yere gidicem ve oraya kesin biraz kilo vererek gitmek istiyorum sizce kaç kilo verebilirim :)))))

Raacım ne desek yalan olur. :)
Ama senin için ufak bir hesap yapayım.
Eğer hiç kaçamak olmazsa ve spor bol olursa en az 3 kilo verirsin. Sporunun derecesine göre 6 bile verebilirsin. (Tabi bunların hiçbiri olmayabilir de...) Ama tabi çok kilo vermek adına açlık çektirmeyelim kendimize... :)

45 dakikadır spora başlamaya çalışıyorum; ama sürekli bir şeyler yazmaktan başlayamadım. Artık kaçayım en iyisi... :)

bana özelde söyleyebilirsin fundacım çünkü aynen öyle yaptım iki bayram tatil vs hepsindede
ve inan zaten moralimin en çok bozulduğuda bu oldu
dediğin gibi 2 kilo alınır verilir problem değil ekstra 1 ayımı alır 2 ayımı alır herneyse
ama içimdeki o canavarın ölmediğini bilmek inan beni korkutan o
çünkü dediğin gibi eski yeme düzenine dönünce kaçınılmaz birşey o kiloları geri almak
beynimizde bu işin bitmesi lazım:))

bu arada bizim pideler senin söylediklerinin arası birşey
yani lahmacunun biraz büyüğünü düşün yani ortalama 450 500 kalori dir diye düşünüyorum
öyle ucu sivri bol yağlı pidelerden değil ama kır pidesini gerçi pek bilmiyorum ama minicik birşeyde değil
45 dk rampalı yürüyüşle hallolabileceğini düşünüyorum
ve hatta ip aldım becerebilrisem ipte atlıycam burdan sözüm olsun:))))

Yaptığımız kaçamak oylamasına katılanlara teşekkürler... :)

Sonuç: Unlu mamüller (günlük 1 simit ve ekmek hariç), kalorili içecekler (meyveli soda ve alkol de bunlara dahildir, bilginize...), her türlü tatlı, salam-sosis-pastırma-sucuk vb. , aburcubur yiyecekler kaçamaktır. Acıması yoktur, cezası vardır. :)

Son düzenleme:

fundacığım bende öyle düşündüm ucundan 79 görsem bile beni baya mutlu eder oda tabiki herşeyime yansır,,

hiiç birinide sevmem zatennnnn

bu gün arkadaşlarımlayım herşeyi söz makul ölçülerde alıcam.. şu gece orucumada inş yemin eşliğinde başlıcam(başka türlü başlıyacagım yok çünki...

kızlar bu aralar sıkça duyduğum bir vücutta alakali dengesi olayı var
duymuşsunuzdur sizde belki
biraz araştırdım çok mantıklı
vücudu ne kadar asitleştirirsek o kadar hastalık sıkıntı kilo bizi buluyor
onun için alkali hala getirmeye çalışmak lazım
öncelikle alkali su içmek
1lt suya 1 çay kaşığı karbonat katılarak su alkali hale gelebiliyormuş
bunu deneyeceğim
daha sonra baktım kadınlar klubundede biri böyle bi konu açmış ve güzel kilo verdiğinden bahsetmiş
alkali olan besinler zaten hep sağlıklı besinler onlarıda ayrıca bir araştıracağım
sizin bu konuda bi fikriniz varmı??

[SUB][/SUB]

herşey olmasın bence racımm:))
iki şey olsun oda biri salata olsun:)))

herşeyi derken yemem gereken herşeyi demek istedim tuniciğim,ben şunu farkettim kendimi yazılarda biraz ifade etme güçlüğü çekiyorum kusura bakmyaın yaptıklarımdan ve (umarım yapmam)yapacaklarımdan..

Karbonatlı su bayağı meşhur oldu. Cafe Light'ta falan da konuşuluyor.
Bir anda kilo verdirmeyi sağlayacak mucize bir yöntem olabileceğine aslında inanırım. Ama bence dünya şu an o yöntemi bulabilmiş değil. Ben karbonatlı su içemeyeceğimi düşündüğüm için o yazılanları da hiç ciddi ciddi okumadım. Ama senin aklına yattıysa bir dene...

böyle bir yazı okumuşdum ama çokda hatırlamıyorum cnm,bende bakarım bulduğum yazılarda kayda degerlerini bende paylaşırım....
ınternet cok harıka ama bilgiler malesef dergi ve gazete kadar kalıcı olmuyor,ayrıca bazende bilgi kirliliğine okadar kendimizi kaptırıyoruz ki aynı konu hakkında 10 ayrı bilgi, biz malesef süzgeçten geçirme yolunu bulamasak yanlış bilgiyle kalıyoruz,özellikle teknik konularda...

yani bende hadi şunu iç zayıfla olayına inanmam
karbonatlı su içip zayıfladık diye duysam sadece bende hiç dönüp bakmazdım bile
ama bu vucudu alkalileştirme olayı çok mantıklı geldi
şu an dediğim gibi güzelce araştırmadım ama ilk bakışta makul bişey gibi geldi
dün gazetede bi dr bununla ilgili bir merkez açmış ondan bahsediyordu tekrar aklıma geldi
biraz bakınayım bakalım:)))

herşeyi derken yemem gereken herşeyi demek istedim tuniciğim,ben şunu farkettim kendimi yazılarda biraz ifade etme güçlüğü çekiyorum kusura bakmyaın yaptıklarımdan ve (umarım yapmam)yapacaklarımdan..

haklısın racım hep diyoruzya mimik yok ifade yok
yanlış anlaşılabiliyor
smileyler biraz olsun anlamlandırıyor aslında yazdıklarımızı onlardan ekleyebilirsin:))

aslında karbonatın oranı az funda cnm ya içilebilir sanki düşündene koca damacanada sadece 20 çay kaşığı çok belli olmaz sanki..

aslında karbonatın oranı az funda cnm ya içilebilir sanki düşündene koca damacanada sadece 20 çay kaşığı çok belli olmaz sanki..

Bir bardağa 1 gram karbonat bile atsam ben onun tadını alırım. İçemem hayatta... İçenler de zaten zor içildiğinden bahsetmişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…