Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menünde harika s,fotarafdaki sende harikasın fundacığım,bence bu kadar düzgün hatlara sahıp biri kesinlikle zayıf ve zarif olmalı inş en kısa sürede istediğin kiloya düşersin cnm...

günaydınnn günaydıınn günaydıınnnnn
iki günlük yenilenmiş diyetimin hemen arkasından bugün güzel bi rakam gördüm
demekki neymişşş gerçekten diyet ve sporla kilo verilebiliyormuş
şu anki temennim ilk diyete başlanılan haftada güzel bi kilo gidiyorya onun olacağını düşünüyorum çünkü uzun zamandır diyette değilim sonuçta:))

aaayyy keyfim yerine geliyor valaaa:)))))

kızlar bu arada size hemen danışayım
bizim 15 günde bir öğle araları arkadaşlarla günümüz var
öğle aradsında pide günü(
yani pasta börek yapmayalım öğle arasıda vakit kısıtlı olduğundan dışradan pide söylüor ev sahibi birde tatlı yapıyor çayın yanına
bugün o günlerden biri
tatlıyı yemem zaten ama pideden başka birşey olmayacak yemekte
pide yesem öğlen :18::18: olurmu ne dersinizzz

miktarı cok az tutmak kaydıyla ayran ve salata yiyebilirsin bence cnm akşamada salata yada meyve yersin...bu benim fikrim arkadaşlar ne duşunuz bilemiycem...

sorma benimde artık zayıflasam zayıflasam ne kadar zayıflayabilirim bunları giyemem artık dediğim birçok kıyafeti verdim
aslında şu an giyebilecek durumdayım ama yoklaarr:))
arada şölede bişeyim vardı diye aklıma geliyor özellikle şu an giyecek bişey bulamazken dolabımda
amaaan diyrm sonra nasılsa bu kilodada kalmayacağım inş onlarda bol gelecekti 3 giyeceğime hiç giymemeyim belki gerçekten ihtiyacı olan birileri giyiyordur şimdi diye teselli oluyorum:))

Günaydın kızlar tuniiiiii mesaj kutun dolu mesaj atılmıyooooo

Racım geçmiş olsun
fundacım resmin çok güzel maşallah

berivancım bak listeden çıktın diye gelmemezlik yapma lütfen
dyetine devam et ve menulerini yaz
ne güzel tam motive olmuştun diyetisyene gidiordun spor yapıyordun ve artık güzel kilo veriyordun
lütfen bırakma
bak bırakınca hoop o emekler boşa gidiveriyor
örn: ben((

bekliyoruz her zaman:))

fundacım hoşgeldinn:)))))
dün annemlerdeydim tlfndan olunca pek yazamadım
ama dünkü burger kıngteki başarından dolayı tebrik ediyorummmmm

yok canım bu zamanları atlatacağım inşallah bugün tartı da 76 çıktım pantolonlarım falan olmuo hep bol oluyo hiç birsey yiyemiyorum desem yeridir sizleri tanıdıgım için çok mutluyum

Günaydın kızlar. :)

Bütün alkışlar sana gelsiinnnn

Ayrıca profil fotoğrafına da bayıldıımmm

Günaydın kızlar tuniiiiii mesaj kutun dolu mesaj atılmıyooooo

Racım geçmiş olsun
fundacım resmin çok güzel maşallah

menünde harika s,fotarafdaki sende harikasın fundacığım,bence bu kadar düzgün hatlara sahıp biri kesinlikle zayıf ve zarif olmalı inş en kısa sürede istediğin kiloya düşersin cnm...

Nazik sözleriniz için teşekkür ederim. :) Raacım en kısa zamanda vereceğim umarım kiloları... Umarım hepimiz de vereceğiz.

Eşofmanla tartılmayın, çıplak tartılın. Öbür türlü hem boşu boşuna fazla çıkmış olacaksınız, hem de kıyafet değiştikçe yanılma payı olacak.

kaşar peynir ve helvaya bencede ceza vermeliyiz sadece kaşar peynire 200 hem kaşar hem helvayada 400 desek?

Herkesin fikirlerini sormuştum ama cevap veren olmadı. :)
Kaşar konusunu şimdilik yoruma açık bırakıyorum. Helvayı yiyen de kabul etmiş zaten kaçamak olduğunu... O yüzden o kaçamak. Ama 1 çatal helvada olsa olsa 50 kalori olur. :)

1 açma...
Raacım, bir gün bomba gibi motivasyon yazıları döktürüyorsun, ertesi gün kaçamak yapıyorsun? Niye böyle oluyor? Bu kadar mı çabuk düşüyor motivasyonun? Dişimizi sıkmazsak kilo vermeyiz ki...

1 açma için spor cezası: 400 kalori. Buyrunuz:

EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek............................210
Bisiklete Binmek......................200
Bahçe İşleri.............................270
Yüzmek...................................290
Voleybol.................................260
Yürüyüş..................................200
Rampalı yürüyüş.....................550
Step/Aerobik..........................400
Koşmak..................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Eliptik bisiklet yürüyüşü...........400
Pilates……………………………………..220

Tunicim gözünaydın öncelikle... :)
Pideye gelince... Haftalık 200 kalori kaçamak hakkı var herkesin.
Sizin pideler kır pidesi ise, 1/2 kır pidesini istediğin gibi yer ve ceza almazsın, bu haftanın kaçamağına yazılır.
Ama eğer şu ucu sivri, içi bol yağlı, kavrulmuş hamurlu büyük pidelerden ise aylık 800 kalorilik tüm hakkını kullanmış olursun ve 3 hafta boyunca da bir daha böyle bir hakkın olmaz.
15 günde bir yiyeceksen, başka hiçbir kaçamağın olmasa da sadece o pidelerden 800-1200 arası bir spor cezan olacaktır, bilgine...
Bence arkadaşlarına rejim yaptığını ve seni anlamalarını beklediğini söyle... Bayramlardan hazır çıkmışken daha ilk günlerden pide yersen ne olacağını sen de bilirsin üstelik Tunicim...

ben şöyle yapayım pideyi yiyeyim kaçamak hakkımdna filan sayılmasın benim kaçamak hakkım yok cazelıyım bennn
ama 1 saat yürüyüş yapayım akşam
yani arkadaşlar arasında diyet muhabbetine girmekten artık çok sıkılıyorum onun için yemiş gibi görünerek yarım yarım yiyebilirim
paşalar gibi yürüyüşümüde yaparım yakarımmm

evet yaklaştım hepinizden önce mezun olacaktım zaten herkes söyluyo güzel verdın dıyo ama ben 60 ı gormeden bırakmayacagım canım :13:

evet evet bırakmak yok
zaten banada hekes ayy ne kadar zayıfladın dedi eski kıyafetlerim bollaştı daha eskiler olmaya başladı
alışverişe gidince giydiklerim yakışmaya başladı ben bi havaya girdim
sanki incecik oldum
sonra o girdiğim havayla tekrar alıverdim havam sönüverdii
geçici mutluluklar değil kalıcı mutluluklar istiyorummmm:))))

funda inan dişçiden çıkdım sıcak yeme yumuşak bir şay ye deyınce ılık soğuğa yakın nes kafeyle açma yanı poğaça yemişdim((( offffff ..bu gunki yürüy
ama cezamı çekicem söz cnm....

Kızlar ticker'ları güncelleyelim lütfen... :)

Bu arada bilgilendirme olsun diye üyelerin aldığı uyarıları yazıyorum:

tunituni: 1 mesaj, 1 menü uyarısı.
Buffy26: Uyarısı yok.
UmutCan: Kendisi yok ama uyarısı da yok. :)
Raa: 1 menü uyarısı.
brave_: 2 mesaj uyarısı.
mucizem77: 1 menü, 2 mesaj uyarısı.
sweetlyy: Uyarısı yok.
PinkCherry: Uyarısı yok.
Funda08: Uyarısı yok.

!HATIRLATMA! Uyarılar hak değil, kural ihlalidir. Herhangi bir konuda uyarı alan üye kuralları ihlal etmiş olur. Ayrıca herhangi bir uyarıyı 3'leten kişi diskalifiye edilmiş olur. Bunun için 3 ihlalin de peşpeşe yapılmış olması gerekmez.

Bence uyarı alan arkadaşların uyarılarını bir kenara yazmaları onların yararına olur. Sonuçta kimsenin 3. uyarıyı almasını istemeyiz.
Bu arada başta da yazdığım gibi, mesaj bilgilendirme amaçlıdır. Şu an 3. uyarısını almak üzere olan kimse yok.

Bir de şunu da belirteyim. Takımla uyumsuz davranışlarda bulunan, takım olmanın gerektirdiği sorumlulukları yerine getirmeyen kişilerin yanına takım uyumuna dair bir - koyuyorum. Aynı şekilde takıma üstüne düşenin üzerinde bir katkı sağlayan üyeye de + koyuyorum. Genel durum değerlendirmelerinde ve mesaj sayımlarında bunlar da değerlendirilecektir.

Nedir bu -'ler, örnekler: Yapılan oylamalara, fikir tartışmalarına cevap vermemek; herhangi bir kural ihlali yapmak; geçmişi izin alıp da döndüğü ve okunacak 50 sayfası olduğu için değil de, üşengeçlikten okumamak.

Nedir bu +'lar, örnekler: Cuma listeleri hazırlamalarına gönüllü olarak katılmak; yeni kural önerileri sunmak; takımda fırtınaların koptuğu zamanlarda ortamı yumuşatıcı, takımın birliğini sağlamaya yönelik mesajlar yazmak.

aralığın 7 si ben bir gurpla hafta sonu bir yere gidicem ve oraya kesin biraz kilo vererek gitmek istiyorum sizce kaç kilo verebilirim :)))))

Tunicim, pidenin hangi pide olduğunu yazmamışsın ama...
Eğer o yağlı pidelerdense, senin yürüyüş bandında yokuş yukarı eğimde 2 saate yakın yürümen gerekiyor. :)
Tamam ceza olsun, zaten kaçamak hakkı, adı sütünde bir hak. Yiyen kişi "kaçamak hakkımı kullandım" demediği sürece spor cezası verilir. Bu arada vazgeçtim, gelmemiş haftaların haklarını kullanma şansımız olmasın, biriktirilmesi gereksin. Hesaplar açısından daha iyi olur.

Yaaa, hava girince ne büyük hatalar yapılabiliyor, değil mi? :)
2-3 kilo önemli değil, yine verilir ama önemli olan devamını getirebilmek. Ve bir başka önemli olan konu ise, mezun olduktan sonra kilo almamayı başarmak. Tunicim sana özel söylemiyorum, yanlış anlama, herkese söylüyorum... Bayramlarda, izinlerde, özel günlerde kilo alıp da dönüyorsanız, mezun olduktan sonra o kiloyu koruyamazsınız. Biz en büyük savaşı irademizle veriyoruz, depolanmış yağlarımızla değil; unutmayın bunu.

Ay Raacım, keşke başka bir şey alsaydın yanına... Ya da tok girseydin. Bir dahakine dikkat edersin buna...

funda tickerimi istemeyeekte olsa güncelledim gerçeklerle yüzleşmek adına
kaydet dedim baktım senin msj ( tickerlarınızı güncelleyinn:)))

3 uyarı alan diskalifiye dedikya fundacım bu - + larda iyi fikir olmuş o duruma göre belki bir hak daha verilebilir üyeye
yada belki gerçekten zor durumda olduğu için yazamamıştır neti kopmuştur girememiştir vs o zamanda + almak için çabalamalıki bi şansı daha olabileceğini bilsin ve takıma faydalı işler yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…