- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.241
Günaydın kızlar tuniiiiii mesaj kutun dolu mesaj atılmıyooooo
Racım geçmiş olsun
fundacım resmin çok güzel maşallah
Menüm
Sabah
1,5 krep
1 kk peynir
1 bardak süt
Ara
4 kuru kayısı
Öğle
1 krep
1/2 kk peynir
Ara
4 kuru kayısı
Akşam
1 krep
1/2 kk peynir
1 bardak süt
Bisiklete binmedim ama saatlerce yürüdüm. :)
Henüz çayımı içmedim, 1 saat içinde içerim. :)
-------------
Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim bir nokta var. :)
Öğle yemeğinde sevgilicimle beraber her zamanki gibi Burger King'e gittik. O 2 tane BigKing menüyü ve 2 milkshake'i götürürken ben kepekli krebimi götürdüm. :) Bir de diyet kola içtim. :) Hiç de canım istemedi hamburgerlerden.Hoşuma gitti. :) Normalde otlanırdım illa ki...
Bir de kendisi, BurgerKing ve tatlıların hayat felsefesi olduğunu size söylediğim günden beri "beni şişman sanacaklar, olmadığımı söyle" diyerek bana baskı yapmakadır. :) (Ara sıra size yazdığım şeyleri ona da söylüyorum.) Huzurlarınızda burdan belirtiyorum: Sevgilim şişman değildir, zayıf da değildir, orta şekerdir. :)
Artık bundan sonra laflarından kurtulurumGerçi o burayı okumuyor, meraklı değildir. Ben "söyledim" derim, içi rahatlar.
Menülere burun kıvırdığım için kendime de alkış yolluyorum burdan:
Aferin bana!
günaydınnn günaydıınn günaydıınnnnn
iki günlük yenilenmiş diyetimin hemen arkasından bugün güzel bi rakam gördüm
demekki neymişşş gerçekten diyet ve sporla kilo verilebiliyormuş
şu anki temennim ilk diyete başlanılan haftada güzel bi kilo gidiyorya onun olacağını düşünüyorum çünkü uzun zamandır diyette değilim sonuçta:))
aaayyy keyfim yerine geliyor valaaa:)))))
kızlar bu arada size hemen danışayım
bizim 15 günde bir öğle araları arkadaşlarla günümüz var
öğle aradsında pide günü(
yani pasta börek yapmayalım öğle arasıda vakit kısıtlı olduğundan dışradan pide söylüor ev sahibi birde tatlı yapıyor çayın yanına
bugün o günlerden biri
tatlıyı yemem zaten ama pideden başka birşey olmayacak yemekte
pide yesem öğlen :18::18: olurmu ne dersinizzz
tuniciğim günaydın hoş geldin cnm,tartıldınmı cnm ..
dün geçmiş olsun diyen arkadaşlarımada teşekkürler .
tüniciğim kendime ve evime cici ler aldım.benimkisileri her zamankikig, biraz dar aldım ,eskiden öyle yapardım ve kesin sezonu kaçırmadan onu giyerdim inş gene öyle olur,son yıllarda bunu hiç gerçekleştıremediğim için okadar çok ki hiç giyemeden dağıttığım kıyafet ,ama bu sefer inş giyecegim..
Racım geçmiş olsun
berivancım bak listeden çıktın diye gelmemezlik yapma lütfen
dyetine devam et ve menulerini yaz
ne güzel tam motive olmuştun diyetisyene gidiordun spor yapıyordun ve artık güzel kilo veriyordun
lütfen bırakma
bak bırakınca hoop o emekler boşa gidiveriyor
örn: ben((
bekliyoruz her zaman:))
yok canım bu zamanları atlatacağım inşallah bugün tartı da 76 çıktım pantolonlarım falan olmuo hep bol oluyo hiç birsey yiyemiyorum desem yeridir sizleri tanıdıgım için çok mutluyum
Bütün alkışlar sana gelsiinnnn
Ayrıca profil fotoğrafına da bayıldıımmm
Racım geçmiş olsun
menünde harika s,fotarafdaki sende harikasın fundacığım,bence bu kadar düzgün hatlara sahıp biri kesinlikle zayıf ve zarif olmalı inş en kısa sürede istediğin kiloya düşersin cnm...
tamam işte canım artık kendine dikkat eder burdan devam edersin kuzucum..sen takma kafana tatlımm
yürü canım valla..ben de bugün yürüdüm.spor yapamadım.uzun süredir yapmamıştım dün yormuşum kenidmi baya..etlerim acıyor halen.özellikle arka bacaklarım..kalçadan bileğe kadar bugün sadece yürüyebildim
ayy canım benimde en sevdim şey film izlemek.genelde sinemaya gideriz.ama korku filmlerini evde izleriz.bizde çocuk düşünüyoruz.ama daha zamanı değil sanırım.rabbim zamnında en yakın zamnada versin....bende böle çekeyimDD
ayy canım benim valla heee nesfit diyince badem kayısı diyince sinem,
mandalina krep diyince aklıma funda geliyor
2 dilim börek diyincede raa geliyor aklıma
ayyy kızzz ben hayvan severim ama evde bakamm herelde emek istiyo sabır istyor.allah kolaylık versin canım benim...yoruldun deme kuzum..dinle şimcik sen...
ayy eşofman deme bana geçen gün en kalınları giymişim çıkıyom halla halla diyom ne ara 81 oldum.ağlıcam resmen.dedim sabah tartılıtım.sabah kalktım tuvaletti falan.üstümü değiştirdim tartıldım...ohhh şükür dedim 79.5 rahatladım..bucuk olan kısmınıda regli şişliğine verdim canım..o kalın eşofmanları sevmiyorum bende
afiyet olsun canım benimmm
bu arada fundacım resmine bayıldıımmmmmmmm..çok hoş şirin bir yüzün var..Ayrıca sevgilnle yediğin yemekte kendini tutup krebini yedin için seni tebrik ederim canım benimm...
sanırım nurdu 1.3 kilo veren ve yağdan giden onuda atlamayım..tebrik ederim canım..
kaşar peynir ve helvaya bencede ceza vermeliyiz sadece kaşar peynire 200 hem kaşar hem helvayada 400 desek?
günaydınn...
fundacığım dün şürekli sayfada olmama ramen mesajlarımı hgönderemedim ,sadece okunabiliyordu ,mesajlarda hata diyordu menümü yazmaya çalışdım olmadı o yüzden ben şimdi yazıyorum
sabah--yarım galeta yarım kırmızı biber
öğle 1 neskafe 1 açma
ara1 portakal 1 tane diyet kurabiye
akşam 2 yrmrk kaşığı patlıcan 1 dilim ekmek 1 armut
ara 10:30 1 mandalına 5 tane eti form .
günaydınnn günaydıınn günaydıınnnnn
iki günlük yenilenmiş diyetimin hemen arkasından bugün güzel bi rakam gördüm
demekki neymişşş gerçekten diyet ve sporla kilo verilebiliyormuş
şu anki temennim ilk diyete başlanılan haftada güzel bi kilo gidiyorya onun olacağını düşünüyorum çünkü uzun zamandır diyette değilim sonuçta:))
aaayyy keyfim yerine geliyor valaaa:)))))
kızlar bu arada size hemen danışayım
bizim 15 günde bir öğle araları arkadaşlarla günümüz var
öğle aradsında pide günü(
yani pasta börek yapmayalım öğle arasıda vakit kısıtlı olduğundan dışradan pide söylüor ev sahibi birde tatlı yapıyor çayın yanına
bugün o günlerden biri
tatlıyı yemem zaten ama pideden başka birşey olmayacak yemekte
pide yesem öğlen :18::18: olurmu ne dersinizzz
76mı süpersinn
sen vermişsin ben almışım bak nerdeyse aynıyızzzz
yakalamışsın beniiiii:)))
Günaydın kızlar. :)
Nazik sözleriniz için teşekkür ederim. :) Raacım en kısa zamanda vereceğim umarım kiloları... Umarım hepimiz de vereceğiz.
Eşofmanla tartılmayın, çıplak tartılın. Öbür türlü hem boşu boşuna fazla çıkmış olacaksınız, hem de kıyafet değiştikçe yanılma payı olacak.
Herkesin fikirlerini sormuştum ama cevap veren olmadı. :)
Kaşar konusunu şimdilik yoruma açık bırakıyorum. Helvayı yiyen de kabul etmiş zaten kaçamak olduğunu...O yüzden o kaçamak. Ama 1 çatal helvada olsa olsa 50 kalori olur. :)
1 açma...
Raacım, bir gün bomba gibi motivasyon yazıları döktürüyorsun, ertesi gün kaçamak yapıyorsun? Niye böyle oluyor? Bu kadar mı çabuk düşüyor motivasyonun? Dişimizi sıkmazsak kilo vermeyiz ki...
1 açma için spor cezası: 400 kalori. Buyrunuz:
EGZERSİZ LİSTESİ…………..……….(Kalori miktarları 1 saat içindir)
Dans Etmek............................210
Bisiklete Binmek......................200
Bahçe İşleri.............................270
Yüzmek...................................290
Voleybol.................................260
Yürüyüş..................................200
Rampalı yürüyüş.....................550
Step/Aerobik..........................400
Koşmak..................................550
Merdiven Çıkmak....................400
Paten yapmak........................120
Eliptik bisiklet yürüyüşü...........400
Pilates……………………………………..220
Tunicim gözünaydın öncelikle... :)
Pideye gelince... Haftalık 200 kalori kaçamak hakkı var herkesin.
Sizin pideler kır pidesi ise, 1/2 kır pidesini istediğin gibi yer ve ceza almazsın, bu haftanın kaçamağına yazılır.
Ama eğer şu ucu sivri, içi bol yağlı, kavrulmuş hamurlu büyük pidelerden ise aylık 800 kalorilik tüm hakkını kullanmış olursun ve 3 hafta boyunca da bir daha böyle bir hakkın olmaz.
15 günde bir yiyeceksen, başka hiçbir kaçamağın olmasa da sadece o pidelerden 800-1200 arası bir spor cezan olacaktır, bilgine...
Bence arkadaşlarına rejim yaptığını ve seni anlamalarını beklediğini söyle... Bayramlardan hazır çıkmışken daha ilk günlerden pide yersen ne olacağını sen de bilirsin üstelik Tunicim...
evet yaklaştım hepinizden önce mezun olacaktım zaten herkes söyluyo güzel verdın dıyo ama ben 60 ı gormeden bırakmayacagım canım :13:
ben şöyle yapayım pideyi yiyeyim kaçamak hakkımdna filan sayılmasın benim kaçamak hakkım yok cazelıyım bennn
ama 1 saat yürüyüş yapayım akşam
yani arkadaşlar arasında diyet muhabbetine girmekten artık çok sıkılıyorum onun için yemiş gibi görünerek yarım yarım yiyebilirim
paşalar gibi yürüyüşümüde yaparım yakarımmm
evet evet bırakmak yok
zaten banada hekes ayy ne kadar zayıfladın dedi eski kıyafetlerim bollaştı daha eskiler olmaya başladı
alışverişe gidince giydiklerim yakışmaya başladı ben bi havaya girdim
sanki incecik oldum
sonra o girdiğim havayla tekrar alıverdim havam sönüverdii
geçici mutluluklar değil kalıcı mutluluklar istiyorummmm:))))
funda inan dişçiden çıkdım sıcak yeme yumuşak bir şay ye deyınce ılık soğuğa yakın nes kafeyle açma yanı poğaça yemişdim((( offffff ..bu gunki yürüy
ama cezamı çekicem söz cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?