Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ah canım benim est. ne anlamazlığı:)
olur öyle kafa karışıklığı arada
ama inan kaç gündür gündüzleir o kadar müsaittimki kimse yok diye sıkıldım durdum ama bugün giremiyorum
önümde birsürü iş var
arada giriyorum ama kalamıyorum

Cık cık cık cık diyorum Fundacım Şok'a.. Hiiiiiiiiiiçç gerek yok diyorum ve bır daha dusunme diyorum, daha da birşey demiyorum. :)

Dün gibi hatırlıyorum valla Şok gunumuzu Hakikaten Arzu yogundu o hafta o katılmamıstı.
Berivanda tatildeydi, o da tatilden dolayı kilo alıp gelmıstı sonrakı hafta

Valla ben kitabımdan sildim Şok'u :)))) Ama onumuzdekı yaz dıyette olmasamda (insallah o zamana bıtecek :) ) ara ara Şok değilde ödem atabılecegım gunler yaparım. Çunku Antalyanın sıcagı ve nem'i şişiriyor insan. rahatsızlık verme boyutunda.

:124: vaaaaaoooovvvvv diyorummmmm. Nazcım tebrikler canımmmmm. Artık bu gaz ve motıveyle bu hafta ne kacamagın olur ne spor ıhmalın.

Veeee bildirimim:

(72.3 / 71.4 / -0.9 / %1.24)

naaaa naaaaa naaaaa naaaaaaaaaaaaaa :118:

Fundacım uzun zamandır bekledğimiz bir hafta bildirimi oldu. HA-Ri-KAAAAA-SIIIIIIIINNNNNNN
yakışırrrrrr cınımaaa :)

Tatil rakamı olarak bir dönüş amaaaaa biz oraları çoooktaaan geçtik :)

Hafta kilosu olarak tebrık ederım Tunicim. Bak ilk haftadan ne guzel sonuc aldın

kaçamakların sonucu budur ama bugun, yarın için geçmiş olacak Nazcım. Geçmişe bakıp uzulmek yok -leri +ları gormek var sadece bızım ıcın. Her ne kadar kulagını cekesım gelsede suan ruhen omzuna tık tık yapıyorum (destek anlamında yapılan hareket vardır ya ondan işte :) )
ve bu hafta 0 kaçamaklı, bol sporlu, bol su takvıyelı harıka bir hafta sonucu en fıstıgından - gorecegız dıyorum canım.

yok Fundacım :)))

Valla bu hafta bende anlamadım nasıl gıttı oyle. aman masallah dıyım

58'e dussemde mezun olmam yılbasına, biliyorsun benim esas hedefim 56 :)

Yalnız baska bır durum var bu ara hatta bayagdır.. Bellı olmadan bısey demek ıstemedım hala da bellı değil ya takım içi durumum için.

Bakalım zaman ne gosterıcek.

koptummm
ne istiyorsun iremden

Yok yahu yapmam zaten şok mok. :) Bu aralar kendi kilo vermem sırlarımla ilgili bayağı bir fark edici oldu benim için. Artık ona göre gideceğim.

Sen de harikasın cınımmm, kilona göre çok güzel vermişsin. Ama ben uzuuuuun uzuuuun haftalardır sürünüyordum, o yüzden iyi oldu. :)

Ben bir şey istemiyorum aslında. :) Ama nedense ikidir İrem'e denk geldi. :)

Şok gününüzün hikayesi fenaymış ya, ben de ara bir uygulanması gerektiğini düşünüyorum ama bunun sıklığına ne kadar zamanda olacağına ve ne kadar süreceğine karar verip rutin bir şeymiş gibi yapmak lazım sanırım.

Melek misin seeennn Nesfitimi aldım, şuanda da yeşilçayımı yudumluyorum, Ocak'a bir şey de kalmadı bir hafta daha +da olmak yok bana

süper vermişsiniz kızlar tebrik ederim kaçamak olmadıkça pıtır pıtır gidiyor kılolar ne güzel ben de tartıldım 75,2 çıktım toplamda 10,5 kilo vermişimmm ama birsey yiyemiyorum midem küçülmüş desem olmayacak hala büyük zevk alarak değil de mecburiyetten yiyorum akapunturu bıraktım sistemi biliyorum zaten Allah dan içtiğim ilaçlar şişirmedi beni
iremden 300 gr :81:
sinemcimden :700 gr nazar:
fundacımdan:900 gr
şeydacım dan :600gr
nurcum :-0,1 dikkat et canım
naz:2 kilo süper vermişsin
tunicim de :-1,8 izinden geldiğin için bu şekilde vereceksin canım

Berivancım sen de çok güzel vermişsin... Akupunktur işe yarıyor desene. Sana da hedefine ulaşınca geri almamak kalıyor.

Tebrikler.

Seni de tebrik ederiimm kuzummmm

Zaten diyette en önemli noktalardan biri o sanırım. vucudumuzdakı tepkileri ogrenmek. yarayan ne yaramayan ne onu cozdugumuz zaman daha cabuk gıdıyor kılolar.

Ehh bu haftadan sonra beklentilerim değişti artıkk :) Haftaya bir %1.5 bekliyorum senden :)

Nazcım ben özellikle kışın yapılan Şok uygulamalara cok karsıyım. cunku faydası yok zararı var. Yapılacak en guzel ve zararsız uygulama eger su ıle bır sıkıntı var ıse. o donem bol su içilmesi. Ben bir ara su içmeyi boslamıstım, hemen vucut tepkı verdı, bende toparladım o durumu. hep gıdalardan bahsedıyoruz ama SU hepsinden muhim. İhmal etmeyin..

-----------------
:))) bu haftalık basımda halka ıle yanındayım. Ama yenı haftada cidden ıyı sonuclar beklıyorum senden. Ohh ne guzel çayınıda içiyorsun. afıyet olsun. :)
Özellikle ricam çayların ve suuuuuuu. :)

berivancım sende supersın valla tebrık ederım canım. aynen devam, gıttıkce yaklasıyorsun 60lara

Ben de Fundadan aynı beklentideyiimmm

Sineem 2dir bana Naz diyorsunn ama seen

Takım, nerdesin? :)

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir

Ara
1 nar

Ara
1 dilim ekmek 1/2 kk peynir

Akşam
2 köfte
2 dlilim ekmek
1 kase yoğurt

+40 dk eliptik

Duruma göre 20-21 gibi bir ara daha yapabilirim...

Veeee bildirimim:

(72.3 / 71.4 / -0.9 / %1.24)

çok güzel..bir haftada neredeyse 1 kilo..süperr

inanmıyoruuummmm koskoca 2 kilooooharikasın canım

regl etkisidir canım..önümüzdeki cumalara bakiciiz artık

çok çok iyi tunicim :) yürüyüşlerinin faydasını gördün işte

Gunaydın Kızlar :)

Bildirim yapmaya geldim hemen cıkıcam 2den sonra tekrar gelırım. (Fundacım yeni sistemimizle yaparız listemizi :) )

62.7 / 62 / 0,7 / 1.1164

süpersin...koskoca 700 gr harikasın sinemcim

sıkma canını önümüzdeki cumalar eksileri göreceksin nurcum

umarım..

6. olduk kızlar... :100:

Ayrıca %2,66 ile bu hafta takımımızın birincisi olan taze yardımcımı tebrik ederim. :)

---------

Alıntalamayı atladıklarım oldu sanırım... Kilo veren herkesi tebrik ederim.

Son düzenleme:

fundacım bir dahaki sayımlarda düşük çıkarsa direkt "diskalifiye oldun" diyebilirsin..

ben girebildiğim, paylaşım yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum..takım kurallarında "günde 5 mesaj" kuralını ihlal etmiyorum zaten..geçen sayımda normaldi, bu sayımda mesajlarım düşük çıkmış..şimdi ben sana ne diyebilirim ki? bir dahaki sayımda daha yüksek çıkar da diyemem..yapmaya çalışırım tabiki, ama bunun sözünü veremem ki..
şu sıralar hastanede sık işim oluyor, paylaşmıştım zaten..bunun yanında ev sorumluluğu, ve ben haftada birkaç gün dışarda oluyorum, akşamları ancak girebiliyorum..bazı akşamları girememe sebebim de, eşimin yazılım çalışmaları oluyor (kendisi yazılım mühendisi) o yattıktan sonra geceleri giriyorum bazen..

bunların hiçbirini bahane olarak yazmıyorum..yani düşük mesaj sebebimin keyfi olmadığını bilmenizi istedim..ki ben boş zamanlarımda internet başında olmaktan keyif alıyorum..hele ki şu sıralar bir proje üzerine çalışıyorum..ilk tanıştığımızda söylemiştim, bilgisayar prog. mezunu olduğumu..home ofis çalışıyorum..daha önce söylememiştim, henüz eğitim aşamasında olduğumdan, web dizayn işiyle uğraşıyorum..onun eğitimleri de cabası..

yaa, her neyse..keyfi bir durum yok ortada..ama takım içinde kurallara da uymak zorundayız..bu sebepten uzun ve açık bir şekilde belirttim durumumu, kusura bakmayın kızlar kafanızı şişirdim:) bir dahaki sayımda mesajlarım düşük olursa takımdan ayrılırım fundacım, ama takımdan ayrılmamak için de elimden geleni yapmaya çalışırım

bu arada transfer konusuna gelince, transferi düşünmem..takımdan ayrılırsam belki bir diyet günlüğüne katılırım..

artık haftaya birincilik zamanı gelmedi mi kızlar, ne dersiniz?
kilo veren herkesi bende tebrik ediyorum..
haftaya birinci 5. takım

menüm;

kahvaltı-öğle
2 dilim çavdar
1 kk peynir
5 zeytin
1 küçük domates
2 fincan çay

ara
1 mandalina

akşam
1 tabak taze fasülye
3 kaşık pilav
1 baget
1 kase cacık (ne çok yemişim yaa)

ara
nescafe ile birkaç badem yerim (bu gece benim böcükle çalışıcaz biraz)

gece girebilirsem girerim kızlar..hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…