- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.561
bence bu gerçekten çok mantıklıBen de sayım olacaksa günlük olmasından yanayım, haftalık oldu mu daha çok karışacağını düşünüyorum. Ama 10 mesaja da katılamıyorum maalesef :)) Sayım olayında da 5ten sonra '---' yapmaktansa kişi kendi mesajlarını saymaya devam etsin, böylece en son Mesaj-21 demiş bitirmişse günü, 21 onun o gününün sayısı olur. Sayı atlayacak değil herhalde kimse
Sinemcim fikirlerin için teşekkürler. :) Kendimce bir değerlendirme yapayım:
-------------------------
artıları,
- ornek verıyorum bugun cok yogundum 2 mesaj 1 menu mesajı yazdım diyelim, ama uyarı almamıs olurum.
- haftanın kalanında musaıttım, fazla fazla doldurdum mesaj sayımı, ama o tek gun ıcın stres olmadım.
- bugun takım cok sakın, kimse yok mecburi 5 mesaj doldurmaya calısarak stres olmadım..
- yine aynı durum bugun takım cok sakın, ben burdayım ama kımse yok ne mesaj yazıcam, ama aksam herkes gelmiş, iyi de şimdide ben musaıt değilim...
eksileri,
gunluk kural olmayacagı ıcın, ooo iyi ben 3 gun sadece menu yazar gecerım. obur gunler 100 mesaja kasarım...
içeriksiz mesajlarla sayı doldurulma ihtimali..
---------------------------
Aslında uyarı vermek için 7 günde 3'ü bulmasını yine aynı sebeplerden dolayı bekliyorduk; yani işi olur, acil bir şey olur o gün giremez... Bir uyarı almak için son 7 gün içinde 3 çarpı yemek gerekiyor; 100 mesajı tutturmak için de zaten üyenin yine haftanın 5 günü burda olması gerekir. O konuda aynı yere çıkıyor iki sistem de...
Eksileri de aynen yazdığın gibi Sinemcim... Bir ara mesaj limitini 10'a yükseltmekten bahsetmiştik, yanaşılmamıştı. "Mecburiyetten doldurma" mantığı ile hareket ediliyor çoğu zaman. Ve 100 mesajı mecburiyetten doldurmaya çalışanların halini hiç düşünemiyorum.İşte o zaman tam:
M1- Günaydın
M2- Sinem naber
M3- Funda naber
M4- Eee, nasılsınız?
oluruz.
--------
Ve de dediğin gibi her hafta bir kişinin bunu sayması gerek. Üstelik profilde üyenin yazdığı cevapları yazarken sadece 5. takım başlığına yazılanları sayacak. Baştan aşağı hoooop diye saymayacak. Sadece bu takıma mesaj atan üyeler olduğu gibi, başka başka başlıklara mesaj atan üyeler de var. O konuda ne kadar doğru sonuçlar elde edebiliriz bilemiyorum.
--------
Peki ben size (herkese) diyeyim ki; bu şekilde mi devam etsin (sayımlardaki muhtemel diskalifiyeler dahil), haftalık 100 mesaj mı olsun, günlük 10 mesaj mı olsun?
Herkes fikrini yazsın. Sinem'in yazdığı gibi yorumlayarak yazarsanız takımımız için daha iyi olur; belki yeni ve işlevi daha yüksek bir sistem de bulabiliriz bu sayede...
Dediğim gibi, herkesten cevap bekliyorum. Geçen söylediğim +- olayını hatırlatıyorum; okuyanlar anlasın, okumayanlar üşenmezse gidip bulup okusun. :) Geçmişi takip etmeyen varsa, en başından zaten hatalıdır, hoşgörümüzü hak edecek gibi değildir.
mesaj tekrarı olmuş bu pardon :)
Menüm
Sabah
2 dilim kepek ekmeği arasına 1 kk peynirle tost
Ara - yok çünkü bugün geç kalktım
Öğle
Nesfit +süt(Sinem'im saolsunnn )
Akşam
Nesfit+ süt -bunun sebebi de bugün akşam yemeğinin de geç saate kalması-
1 yeşilçay, maalesef içebildiğim sevdiğim o yaseminli yeşilçayı bulamadım, limonlu var beğenmiyorum, bugün yeni nane-limonlu aldım onu hiç beğenmedimyaseminliyi başka marketlerde bulduğum anda yeşilçayı da arttıracağım :))
Ben de sayım olacaksa günlük olmasından yanayım, haftalık oldu mu daha çok karışacağını düşünüyorum. Ama 10 mesaja da katılamıyorum maalesef :)) Sayım olayında da 5ten sonra '---' yapmaktansa kişi kendi mesajlarını saymaya devam etsin, böylece en son Mesaj-21 demiş bitirmişse günü, 21 onun o gününün sayısı olur. Sayı atlayacak değil herhalde kimse
bence bu gerçekten çok mantıklı
sinemcim bende aynı dertten muzdaripim ama şöyle yapıyorum mesela en son m2 yazmışım üçüncü mesaja yazmamışım dördüncüyü yazcağım zaman m4 yazıyorum ordan devam ediyorumya guzel fikir ama, bende bu konuda dertliyim azıcıkunuttugum cok oluyor mesaj sayısını yazmayı. Gunde 10 mesaj da yazsam 30 mesajda yazsam M5 de biterim
(aklımdayken tireliyimmm)
sinemcim bende aynı dertten muzdaripim ama şöyle yapıyorum mesela en son m2 yazmışım üçüncü mesaja yazmamışım dördüncüyü yazcağım zaman m4 yazıyorum ordan devam ediyorum
sinem yazmadın diye hatırlıyorum bizi lafa tutup kaytarıyomusun yoksaYaa kızlar ben bugun menumu yazdım mı hatırlayananız var mı ? :44:
aynen bende oyle yapıyorum hatırlayınca :) ama bazen 2 den sonra bır unutuyorum arkasına 4-5 mesaj tahmını yazmıs oluyorum. ammmmaaaaan oluyorum :))))
3den devam edıyorum. içimden 3 ü 5 i mi var canım diyorum :))))
sinem yazmadın diye hatırlıyorum bizi lafa tutup kaytarıyomusun yoksa
canım benim ifade edebilecek en güzel cümleyi söylemişsin 3 ü 5 i mi var canım
Ben de sayım olacaksa günlük olmasından yanayım, haftalık oldu mu daha çok karışacağını düşünüyorum. Ama 10 mesaja da katılamıyorum maalesef :)) Sayım olayında da 5ten sonra '---' yapmaktansa kişi kendi mesajlarını saymaya devam etsin, böylece en son Mesaj-21 demiş bitirmişse günü, 21 onun o gününün sayısı olur. Sayı atlayacak değil herhalde kimse
yine aralar yok ama yaaa(((( Bu hafta peşindeyim Nur'ummmm :))) ara-aldıgın anda yeşil çay, alana kadar en azından oburunden 1 yesıl cay- artı suuuu miktarı :)))
hepsini takip edicemtın tın peşindeyim :)))))
afiyet olsun nesfit'in :)))
ya guzel fikir ama, bende bu konuda dertliyim azıcıkunuttugum cok oluyor mesaj sayısını yazmayı. Gunde 10 mesaj da yazsam 30 mesajda yazsam M5 de biterim
(aklımdayken tireliyimmm)
Yaa kızlar ben bugun menumu yazdım mı hatırlayananız var mı ? :44:
tebrikler canım...valla kutluyorum seni..o kadar dikkat etmemem rağmen halne aynı yerde sayıyorumm..ya gerçekten bir şeyleri yanlış yapıyorum ya da farklı bir şey oluyor anlamıyorumgünaydın herkese okulda internet olmazsa diye kilo bildirimimi yapıp gidiyorum.fundacım inş yardımcı olabilirim sana
[TABLE="width: 320"]
[TR]
[TD="width: 64, align: right"]75,2[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]73,2[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]2[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]0,026596[/TD]
[TD="width: 64, align: right"]2,659574[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
75,2/73,2/2/0,26596/2,659574 yuvarlayınca 2,7
tatlım inşallh olurum diyorum..ve ben hiç kaçamak yapmadımki..bu hafta en büyük kaçamnağım en fazla salep olabilirMesaj 2
2 kilo mu?Ne kadar hızlısın...
4. değer neyin değeri anlayamadım ben? :44:
Tebrikler bu arada...
Ay o kadar şaşırdım ki tepki bile veremedim doğru dürüst.
Tuni'ye katılıyorum, sırrın nedir sevgili yardımcım? :)
(NOT: O değer 100'le çarpmadan öncekiymiş galiba... :))
Haftaya kilo vermiş olmanı istiyoruz.Ve de kaçamak yapmamanı...
Umarım hepsi regldendir...
tebrikler canımGunaydın Kızlar :)
Bildirim yapmaya geldim hemen cıkıcam 2den sonra tekrar gelırım. (Fundacım yeni sistemimizle yaparız listemizi :) )
62.7 / 62 / 0,7 / 1.1164
aferimm bana sonucu olmuşum demeliyim.ağlamalımı gülmelimi bilmiyorum.ben nbr nasılsın öleydi böyleydi mesaj yazmıyorum.hemen hemen herkese cevap yazıyorum.belkide toplu mesaj yazmak mı hata onuda bilmiyorum.ben kasıyorum kendimni 5 mesaj bitiyor şükür yarabbi diyorum öle muhappete katılıyorum..elimden geldiği kadar paylaşımda da bulunuyorum..ya ben gerçekten yanlışım ya da bir şeyleri yanlış yapıyorum..MESAJ SAYIMLARI
01 Kasım - Bugün
Funda08 177
tunituni 156 (5 Kasım'dan beri yazdığı mesaj sayısı 78, oranlarınca 156 ediyor.)
Buffy26 142
sweetly 120
PinkCherry 104
Raa* 58 (Dün izinli sayıldı, interneti düzelene kadar da öyle sayılacak. 7 günlük mesajlarını 8 güne oranlayınca 58 ediyor.)
brave_* 57
mucizem77* 44
Takım ortalaması: 107
* (Neden her gün sadece alt limiti tutturmaya yönelik mesajlar görüyorum? O 5 mesajın sıkışık olduğunuz günler için olduğunu söylememiş miydik? 8 Gündür mü sıkışıklık var?)
Listede son 3 sırada yer alan arkadaşların durumları kritik.
Raa izinde olduğu için onunla dönünce konuşmamız gerekecek.
Ama İrem ve Şeyda'dan fikirlerini bekliyorum. Mesaj sayıları neden takımın geneline göre bu kadar düşük ve alt limiti anca tutturuyor? Bir sonraki sayımda artacak mı?
İsteyen arkadaşlar başka takımlara transfer olabilir, transfer isteğini paylaşım alanına yazın. Bir takım sizi çağırana kadar 5. takım listesinde görünürsünüz. Ama mesajlar böyle düşük olmaya devam ederse ve siz kendiniz buna bir çözüm bulmazsanız korkarım sizi ayırmak zorunda kalacağım.Ya mesaj sayıları yükselsin ya da transfer olun.
Tekrar söylüyorum, kimseye kasti bir davranışım yok. Rakamlar konuşuyor.
Düşük mesajlara ses çıkarmayınca paylaşımsızlıkla boğuşmak zorunda kaldığımızı bir daha hatırlatıyorum. Bu sayım bu yüzden yapılıyor. Takımda aynı paylaşımsız günleri tekrar yaşamamak için...
canım seni tebrik ederim ama benimki + değil cnaım -...süper vermişsiniz kızlar tebrik ederim kaçamak olmadıkça pıtır pıtır gidiyor kılolar ne güzel ben de tartıldım 75,2 çıktım toplamda 10,5 kilo vermişimmm ama birsey yiyemiyorum midem küçülmüş desem olmayacak hala büyükzevk alarak değil de mecburiyetten yiyorum akapunturu bıraktım sistemi biliyorum zaten Allah dan içtiğim ilaçlar şişirmedi beni
iremden 300 gr :81:
sinemcimden :700 grnazar:
fundacımdan:900 gr
şeydacım dan :600gr
nurcum :-0,1dikkat et canım
naz:2 kilosüper vermişsin
tunicim de :-1,8 izinden geldiğin için bu şekilde vereceksin canım
büyük bir ihtimal regl etkisi canım..diyetime o kdar dikkat ettim ztn.ama yaramıyor işe...çok güzel..bir haftada neredeyse 1 kilo..süperr
inanmıyoruuummmmkoskoca 2 kiloooo harikasın canım
regl etkisidir canım..önümüzdeki cumalara bakiciiz artık
çok çok iyi tunicim :) yürüyüşlerinin faydasını gördün işte
süpersin...koskoca 700 gr harikasın sinemcim
sıkma canını önümüzdeki cumalar eksileri göreceksin nurcum
umarım..
belki size komik gelicek ama ben düşünce gücüyle zayıfladığımıza inanıyorumm..beynimize sürekli ben zayıflıyorum dedğimiz için o da vücudumuzu bu yönde çalıştırıyo ..bunun çoook büyük etkisi var bence
Hay Allah ıyılıgını versın deli guldurdun beniyok be yavv kaynatmıyorum. hatırlamıyorsan yazmamısımdır. :))))) dunle bugunu nedense karıstıyorum bugun bıraz.
hahahhaha hala guluyoruz kızzz
--------
Tabii canım oyle ama 3ü 5imi var ben hep oyle baktıgım ıcın bu mesaj konuları bana gore değil aslında da. çenem durmuyor
MenüM
sabah
yarımdan biraz az krep
2 mini domates
2 dilim mi desem tarifide zor boyle salatalık
ara
4 fındık
ogle
nesfıt+sut
ara
1 mandalina
aksam
6-7 kasık Yumurtalı Kırpık :))) (yani makarna) yağsız
1kk peynır
2 yeşilçay + tuvaletle buyuk aşk yaşayacagım kadar suuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?