Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İremcim beni Hitler görmediğine sevindim. :)

Bakın şöyle yapalım, hepimize en iyi gelecek yöntem bu sanırım... Günlük 10 mesaj olarak kuralı değiştirelim, sayım da yapmayalım.
Diyelim sen o hafta her gün anca 10 mesaj yazdın, senin dışında herkes 50 mesaj yazdı. Hiç problem olmaz.

Bu takımda samimiyetsiz biri olduğunu düşünmüyorum bu arada... Yenisi eskisi, listenin son üçü... Daha geç ısınanlar oldu ama şu an hiçbir samimiyetsizlik yok.

Şeyda ile ilgili bir mesaj sayısı örneği vereyim. Mesajlarının büyük bölümünde alıntı yaptığı için ortalaması düşük çıkıyordu, değil mi? Günlük limiti ucu ucuna doldurabilecek kişiler mesajları tek tek alıntılasın. "Oooo, ben bir günde 50 mesaj yazarım" diyenler toplu alıntılayabilir. Çünkü bazen işlerimden dolayı sayımları günü gününe yapamıyorum; 2-3 gün üst üste birikiyor. O zaman o üyenin profline girip o günlerde yazdığı mesaj sayısına bakıyorum ve o mesajların içinde menü arıyorum.

Bu yüzden daha önce de size "Menünüzü yazarken bir mesajın en başına "menüm" şeklimde yazın." demiştim. Ya da kısa bir cümleden sonra menü yazın. Çünkü böylece o birikmiş günlerde yazılan menüyü profilden hemen görebiliyorum.

----------

Neyse... :) İşin özeti:

Şu anda en işler ve bence gerçekten her üyeye en kolaylık sağlayan yöntem günlük 10 mesaj yöntemi... Şeydanın toplu mesajlarını tek tek yazdığını düşünelim; listenin son üçü her gün en az 7 mesaj atmış... 3 mesaj daha yazmak o kadar problem olmaz diye düşünüyorum.

5 mesaj kuralı varken, 4 mesaj yazan çarpı yiyordu. Ama 10 mesaja çıktığı zaman 9 mesaj yazanlara daha insaflı olurum diye düşünüyorum. :) Tabi bu dediğimden sonra olay "günde 9 mesaj" a bağlamasın.

5 başka, 10 başka... Yerine göre 9'a, 8'e tolerans gösterilir, yeter ki her gün olmasın.

Dediğim gibi, bence herkes için en uygun yöntem bu... Sayım belirsizliği yok. Ortalaması 7 mesaj çıkan son 3 arkadaşımızın kendilerini çok zorlamaları gerekmeyecek.

Ne dersiniz 5. takımın mesaj kurallarıyla kafası şişmiş üyeleri? :)

Siz cevap vere durun, ben de dişlerimi fırçalarken okuyayım. Cevap yazmam gereken bir mesaj olursa yazarım. Herkes çıkmış olursa da ben de çıkarım. Zaten birazdan yatacağım. Bu arada yarın gündüz yokum kızlar, anca akşam girebilirim.

evet az çoğalcağınıda sanmıyorum canım.en iyisimi ben ufaktan yol alayım.sizinle gelri muahppet edeyim ama listeye falan almayın beni.gelip menü yazayım kilo bildirimi yapayım ama listelere girmiyim.kendi isteğiyle ayrıldı ya da diskalife hangisi olursa.ama dersenki bunlar olunca gelip konuşamazsın onada anlyışlı olurum..ama ayrılma konusunda ciddiyim.çünkü internetim bağlantım her sefrinde düüyor.dağlık bir alandayım ve köy.telefon bile zor çekiyor...saat 9da beri burdayım ne yazdım hiççç..anlatabiliyorum umurım.onun yerine bende 1 saat evde yürüyüş yapğayım bana kar olsun.sizide bu kadar sterese sokmam mesj konusunda.en iyisi ayrılma canım
Şeydacım, kaçamağım yoktu demişsin... Ama ben geçen hafta sana spor cezası kestik diye hatırlıyorum...
valla canım hatırlmıyorum ben..öyle olsada yapğmışımdır cezeyı.ki cezayıda hatrlmıyorum..ay hepimizde bir alıklık var heee
hımmanaldım cnaım..afiyet olsun sana etlerin canım benimmmm
Kızlar ben kaçıyorum bu gecelik..
opuyorum hepinizi
iyi geceler.. tatlı uyuyun..
ii geceler canım ..ttalı rüyalar

afiyet olsun canım ben beğendim..ve dolabdaki karnıbaharı hatırladım bi an...

bi ara koyalım dedik koyamadık 10 mesaj durumunu..hatta ben bi ara sayıyordum m1 m2 ..m10 diye baktımkimseden ses seda yok devam ettim öle..işin en iyi kısmı.bu ama az önce yazdım gibi.çok stres oluyorum..örülcek eşyalrım duyor.kısacası çok vaktim gidiyor ki çoğu süre netin bağlanmasıyla uğraşıyorum.bu daha da sinir ediyor.saat 21.00 dan beir burdayım aynı yerde..eee ne oldu şimdi.hiç bişe.en iyisi ayrılmak.ama gelrim muahpeet ederim konuşuruz..yok ayrılınca olmaz derseniz yapcak bir şey yok diyete devam ..evde yürüyüşe dans etmeye devam derim

Şeydacım internetinin kötü olmasını anlarım.

Ayrılırsan da tabi gelip bize yazarsın, kilonu söylersin. Ama ayrılmak gerçekten tek çözüm mü? Ya da en doğru çözüm mü?
Saat 21:00 den beri burdaysan ve ancak 3 saat sonra cevap verebiliyorsan durum gerçekten kötüdür, çektiğinin adı eziyettir. Ama acaba çaresi yok mu?

Berivan da bir hışımla ayrıldı, sonra pişman oldu. Ayrılmadan önce ciddi düşünün. Bir ihtimal olarak sunmayın, gerçekten düşünüyorsanız yazın. Ve iyi düşünün.

Yarın erken kalkacağım. O yüzden şimdi yatmak zorundayım.
Lütfen iyi düşün canım. Senin için çok zor olacaksa tabi ki seni zorlamak istemem ama kendine dürüst davranıp da düşün...
Yarın mesajı okuyan arkadaşlar da cevap yazarlarsa belki durum zihninde daha net bir hale gelir.

Yarın akşam tekrar konuşalım. İyi geceler diliyorum şimdilik sana...

İremcim ve seydacim tekrar söylüyorum msj sayıları yüzünden gitmenizi istemiyorum
Sizin durumunuzu anlayabiliyorum izin aldığım dönemdeki ruh halim hala aklımda

Fundanin soyeldigi 10 msj makul duruyor aslında
Hem siz zaten 7 msj atiyormusunuz
3 msj daha zor olmaz kaldığı fundaninda dediği gibi 9 oldu 8 oldu az oldu haydi güle güle demez kimse size

Ve haftalık msj sayımında kalksın denildiğine göre cok msj yazanlara göre az yazıp ortalamanın altında kalma sikintisida olmaz

Oğlum sagolsun yine erkenden kaldırdı metabolizmamı çalısmaya başlattı:))
Ama ben uyumak istiyoruuummmm

Fundacim dün gece dediğin gibi yattım
Karnım gurulduyordu artık çünkü
Sabah kalktım aman allahım nasil acım nasil acım
O her sabah amaaan deyip beğenmediğim değişik birseyler aradığım peynir ekmek nasil lezzetli geldi anlatamamm

İste o zaman dedimki cok yiyerek aslında güzelim yiyeceklerin tadını bile almıyoruz(
Simdi yediğim hersey cok lezzetli sanki:))

günaydınnnnnnn kızlar
tunim günaydın nasılsın
şeydacım iremcim biz yani ben takımdayken de bu konu çok konusuldu 5 mesaj dan 10 a çıkartmıştık çünkü ne kadar paylaşım o kadar motivasyon demektir. zaten kaptan funda bu konuda yardımcı olur yazabildiğiniz kadar yazın kızlar ayrılmak için fevri davranmayın sakın ben ayrıldım çok büyük sıkıntılarım var dı o piskoloji ile karar verdim burada ki arkadaşları mı özledim için de giriyorum o yüzden iyi düşünün canlarım.

fundacım ben günlük 10 mesaj kuralından yanayım.ama nasıl olcak mesajlarımızın başına 1 den 10 a kadar yazckmyz yoksa 5 ten sonrası --- mi devam edicek

Kızlar hepimiz dün fikir beyan ettik bugün bi oylama yapalım ben her gün 10 mesaj yazabilirim ve bu kural kabul edilsin diyenler katılıyorum yazsın istemeyenlerde katılmıyorum yazsın takımca orta bi yol bulalım

Funda08 ----

tunituni -----

Buffy26 -----

UmutCan ----

sweetlyy ----Katılıyorum

Raa ---------
brave_ ------

mucizem77 --

PinkCherry---

fundacım izmire arkadaşımın yanına gidicem daha şimdi belli oldu o yüzden geç haber veriyorum eğer internet bulabilirsem orda girerim ama bulamazsam bugün ve yarın beni izinli sayarmısın

her gün 10 mesaj mı?
oooovvv yoooooo
şaka bir yana, bir de böyle denemek en mantıklısı tabi..bu şekilde mesaj sayımları da kalkarsa belki daha iyi olur diye düşünüyorum..

şeydacım, internet bağlantın gerçekten kötüymüş..
(bu arada memur muydun? tayinin mi çıktı? yoksa memlekette mi yaşıyorsun? köyde yaşıyorum demiştin galiba:44: merakımdan sordum canım)
bu şekilde bir mesaja 3 saatte cevap vererek verimli olamazsın tabi..peki bu bir teknik sorun mu?giderilebilecek bişeyse izin almanı öneririm canım, o sırada problem çözümü için bişeyler yapılabilir, tabi değilse diyecek bir lafım yok..
ama ayrılmanı istemem şahsen, yolun uzun, yolumuz uzun, sonuna kadar devam edelim isterdim şeydacım

tatlım nasılsın çok soğuk yawww eskişehirinin soğuğu da beter oluyo :2:

anlıyorum canım, zaten şu an fevri bir durum söz konusu değil..yapılabilecekler konuşuluyor, ki önümüzdeki günlerde göreceğiz kimin ne kadar verimli olduğunu..keşke anlık karar vermeseydin canım, hep beraber bu uzun yolda birbirimize destek olurduk..

Okudum ama anlamadım mı ben, şimdi 10 oldu mu ne değişecek yine saymayacak mıyız ya da 7 yazan kişininki sorun olmuyor diye -tıpkı 5 mesajda olduğu gibi- yavaş yavaş mesaj sayıları 7'e düşmeyecek mi? Ne bileyim benim gördüğüm şuanda buradaki kişiler zaten elinden geldiğince yazan konulara katılan takip eden kişiler, yani herkesin her günü her gününü tutmuyor, ben başından beri mesaj zorunluluğuna katılmıyorum aslında ama sizin eskiden yaşadığınız paylaşımsızlık sorunu yine aynı kişiler varken cereyan eden bir sorunduysa bir şey diyemiyorum. Bazen dönen muhabbete giremiyorum ama bu mesajlar bir de 10a çıkarsa yazmak olsun diye yazacakmışım gibi hissediyorum ben de. Bir gün 5 yazıldıysa, başka gün 15 yazıp birbirini dengeletecek miyiz yani, böyle bir sonuç mu çıkıyor buradan?

Menüüüm

Sabah
Nesfit + süt

Ara
Sütlü nescafe

Öğle
Not düşeyim burda, ablamlar bugün bizim alt sokağımıza taşındılar Kurstan direkt oraya geldim bizimkiler bana da et döner almışlar, ekmeğin burnundan çok az alıp içini yedim, biraz patates kızartması da vardı içinde

Ara
13 badem

Akşam
1 küçük tavuk pirzola
2 dilim kepekli ekmek
1 zeytin
2 çatal peynir

1 bardak yeşil çay

menüm;

kahvaltı-öğle
2 dilim çavdar
2 kk peynir
2 fincan çay

ara
1 mandalina

akşam
2 kaşık taze fasülye
1 tabak karnıbahar yemeği
1 bardak ayran

ara
gece sütlü kahve içerim

spor:Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile
200 ip atlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…