- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #71.601
Sizin gözünüzde çok büyük ihtimal "Güç bende, ne istersem yaparım. İstediğim kalır, istediğim gider. Hadi X, sen git bakalım, zaten seni hiç sevmemiştim. Yaşasın takım kaptanı olmak, ooohhh..." tarzı düşünen biriyimdir. :)
sözüne kesinlikle katılmıyorum fundacım, şahsi fikrim bu..bende hiç öyle bir izlenim bırakmadın, hatta ilk takıma geldiğim günden beri çok sıcaksın, gayet samimisin, mesafeni hiç hissetmedim bile
ama bu mesaj sayımı olayı gerçekten çok geriyor ister istemez..şeydanın da dediği gibi bir dahaki sayımda düşük çıkabilirim yine..ama bir önceki mesajımda da belirttim, böyle olmaması için inan elimden geleni yapmaya çalışıcam..ben durumumu gayet açık bir şekilde tane tane anlattım..burada önemli olan ilk kural "samimiyet"..şunun da farkındayım ki, takım içinde takıma uymak zorundasındır, uymayan takım dışında kalır..
önümüzdeki günlerde yine bu "mesaj" durumundan sıkıntı yaşarsak, gerekeni yaparsın fundacım..bu benim için güç gösterisi değil, görevini doğru yapmaktır
evet az çoğalcağınıda sanmıyorum canım.en iyisimi ben ufaktan yol alayım.sizinle gelri muahppet edeyim ama listeye falan almayın beni.gelip menü yazayım kilo bildirimi yapayım ama listelere girmiyim.kendi isteğiyle ayrıldı ya da diskalife hangisi olursa.ama dersenki bunlar olunca gelip konuşamazsın onada anlyışlı olurum..ama ayrılma konusunda ciddiyim.çünkü internetim bağlantım her sefrinde düüyor.dağlık bir alandayım ve köy.telefon bile zor çekiyor...saat 9da beri burdayım ne yazdım hiççç..anlatabiliyorum umurım.onun yerine bende 1 saat evde yürüyüş yapğayım bana kar olsun.sizide bu kadar sterese sokmam mesj konusunda.en iyisi ayrılma canımŞeydacım toplu mesaj yazdığın oluyor, evet. Hepimizin de oluyor. Ama sayımlarda onlar bir mesaj gibi görünüyor. Hadi sana 20-30 mesaj fazla yazalım 64-74 mesaj etsin. :) Yine de az.
Olay aslında ortalamayı tutturmak da değil, makul bir rakam tutturmak... Ortalama 250 çıksa, 150 yazanlar elenir mi sizce? :)
valla canım hatırlmıyorum ben..öyle olsada yapğmışımdır cezeyı.ki cezayıda hatrlmıyorum..ay hepimizde bir alıklık var heeeŞeydacım, kaçamağım yoktu demişsin... Ama ben geçen hafta sana spor cezası kestik diye hatırlıyorum...
hımmanaldım cnaım..afiyet olsun sana etlerin canım benimmmmHainliğin son noktası
aksam aksam işi sok gozume zaten
Şeydacım ben balık hiç yemiyorum. yani 4-5 yaşımdan beri. niye demeniyesi zaten uzun birde ben bu çeneyle anlatırsam çıkılması zor yollara gırerız
Bu ara kafamdaki tilki sayısını kaybettim canım sanırım ondan.fırsat buldukca et yıyorum yoksa.
ii geceler canım ..ttalı rüyalarKızlar ben kaçıyorum bu gecelik..
opuyorum hepinizi
iyi geceler.. tatlı uyuyun..
Som Kizlar
Once kulkedisine dönüşmeden menumu yazayım
Sabah
1 haslanmis yumurta
1 KK peynir
3 zeytin
3 küçük yesil iner
1 dilim ekmek
Ara
Yok
Öğle
Nesfit
Ara
1 avuc yaban mersini
Aksam
Bir kase karnibahar brokoli salatasi ( kekikli feslegenli limonlu zeytinyağlı oooo enfess canınız çeksin sizede yapın yiyin:))
3 kasik yoğurt
3 kasik eritse
Ara
1 avuc beyaz leblebi
Yarım elma
45 dk tempolu rampali yuruyus
2 bardak yesilcay
Nasılım amaa???? :))))
İremcim beni Hitler görmediğine sevindim. :)
Bakın şöyle yapalım, hepimize en iyi gelecek yöntem bu sanırım... Günlük 10 mesaj olarak kuralı değiştirelim, sayım da yapmayalım.
Diyelim sen o hafta her gün anca 10 mesaj yazdın, senin dışında herkes 50 mesaj yazdı. Hiç problem olmaz.
Bu takımda samimiyetsiz biri olduğunu düşünmüyorum bu arada... Yenisi eskisi, listenin son üçü... Daha geç ısınanlar oldu ama şu an hiçbir samimiyetsizlik yok.
Şeyda ile ilgili bir mesaj sayısı örneği vereyim. Mesajlarının büyük bölümünde alıntı yaptığı için ortalaması düşük çıkıyordu, değil mi? Günlük limiti ucu ucuna doldurabilecek kişiler mesajları tek tek alıntılasın. "Oooo, ben bir günde 50 mesaj yazarım" diyenler toplu alıntılayabilir. Çünkü bazen işlerimden dolayı sayımları günü gününe yapamıyorum; 2-3 gün üst üste birikiyor. O zaman o üyenin profline girip o günlerde yazdığı mesaj sayısına bakıyorum ve o mesajların içinde menü arıyorum.
Bu yüzden daha önce de size "Menünüzü yazarken bir mesajın en başına "menüm" şeklimde yazın." demiştim. Ya da kısa bir cümleden sonra menü yazın. Çünkü böylece o birikmiş günlerde yazılan menüyü profilden hemen görebiliyorum.
----------
Neyse... :) İşin özeti:
Şu anda en işler ve bence gerçekten her üyeye en kolaylık sağlayan yöntem günlük 10 mesaj yöntemi... Şeydanın toplu mesajlarını tek tek yazdığını düşünelim; listenin son üçü her gün en az 7 mesaj atmış... 3 mesaj daha yazmak o kadar problem olmaz diye düşünüyorum.
5 mesaj kuralı varken, 4 mesaj yazan çarpı yiyordu. Ama 10 mesaja çıktığı zaman 9 mesaj yazanlara daha insaflı olurum diye düşünüyorum. :) Tabi bu dediğimden sonra olay "günde 9 mesaj" a bağlamasın.
5 başka, 10 başka... Yerine göre 9'a, 8'e tolerans gösterilir, yeter ki her gün olmasın.
Dediğim gibi, bence herkes için en uygun yöntem bu... Sayım belirsizliği yok. Ortalaması 7 mesaj çıkan son 3 arkadaşımızın kendilerini çok zorlamaları gerekmeyecek.
Ne dersiniz 5. takımın mesaj kurallarıyla kafası şişmiş üyeleri? :)
Siz cevap vere durun, ben de dişlerimi fırçalarken okuyayım. Cevap yazmam gereken bir mesaj olursa yazarım. Herkes çıkmış olursa da ben de çıkarım.Zaten birazdan yatacağım. Bu arada yarın gündüz yokum kızlar, anca akşam girebilirim.
fundacım ben günlük 10 mesaj kuralından yanayım.ama nasıl olcak mesajlarımızın başına 1 den 10 a kadar yazckmyz yoksa 5 ten sonrası --- mi devam edicekİremcim beni Hitler görmediğine sevindim. :)
Bakın şöyle yapalım, hepimize en iyi gelecek yöntem bu sanırım... Günlük 10 mesaj olarak kuralı değiştirelim, sayım da yapmayalım.
Diyelim sen o hafta her gün anca 10 mesaj yazdın, senin dışında herkes 50 mesaj yazdı. Hiç problem olmaz.
Bu takımda samimiyetsiz biri olduğunu düşünmüyorum bu arada... Yenisi eskisi, listenin son üçü... Daha geç ısınanlar oldu ama şu an hiçbir samimiyetsizlik yok.
Şeyda ile ilgili bir mesaj sayısı örneği vereyim. Mesajlarının büyük bölümünde alıntı yaptığı için ortalaması düşük çıkıyordu, değil mi? Günlük limiti ucu ucuna doldurabilecek kişiler mesajları tek tek alıntılasın. "Oooo, ben bir günde 50 mesaj yazarım" diyenler toplu alıntılayabilir. Çünkü bazen işlerimden dolayı sayımları günü gününe yapamıyorum; 2-3 gün üst üste birikiyor. O zaman o üyenin profline girip o günlerde yazdığı mesaj sayısına bakıyorum ve o mesajların içinde menü arıyorum.
Bu yüzden daha önce de size "Menünüzü yazarken bir mesajın en başına "menüm" şeklimde yazın." demiştim. Ya da kısa bir cümleden sonra menü yazın. Çünkü böylece o birikmiş günlerde yazılan menüyü profilden hemen görebiliyorum.
----------
Şu anda en işler ve bence gerçekten her üyeye en kolaylık sağlayan yöntem günlük 10 mesaj yöntemi... Şeydanın toplu mesajlarını tek tek yazdığını düşünelim; listenin son üçü her gün en az 7 mesaj atmış... 3 mesaj daha yazmak o kadar problem olmaz diye düşünüyorum.
5 mesaj kuralı varken, 4 mesaj yazan çarpı yiyordu. Ama 10 mesaja çıktığı zaman 9 mesaj yazanlara daha insaflı olurum diye düşünüyorum. :) Tabi bu dediğimden sonra olay "günde 9 mesaj" a bağlamasın.
5 başka, 10 başka... Yerine göre 9'a, 8'e tolerans gösterilir, yeter ki her gün olmasın.
Dediğim gibi, bence herkes için en uygun yöntem bu... Sayım belirsizliği yok. Ortalaması 7 mesaj çıkan son 3 arkadaşımızın kendilerini çok zorlamaları gerekmeyecek.
Siz cevap vere durun, ben de dişlerimi fırçalarken okuyayım. Cevap yazmam gereken bir mesaj olursa yazarım. Herkes çıkmış olursa da ben de çıkarım.Zaten birazdan yatacağım. Bu arada yarın gündüz yokum kızlar, anca akşam girebilirim.
İremcim beni Hitler görmediğine sevindim. :)
----------
bi ara koyalım dedik koyamadık 10 mesaj durumunu..hatta ben bi ara sayıyordum m1 m2 ..m10 diye baktımkimseden ses seda yok devam ettim öle..işin en iyi kısmı.bu ama az önce yazdım gibi.çok stres oluyorum..örülcek eşyalrım duyor.kısacası çok vaktim gidiyor ki çoğu süre netin bağlanmasıyla uğraşıyorum.bu daha da sinir ediyor.saat 21.00 dan beir burdayım aynı yerde..eee ne oldu şimdi.hiç bişe.en iyisi ayrılmak.ama gelrim muahpeet ederim konuşuruz..yok ayrılınca olmaz derseniz yapcak bir şey yok diyete devam ..evde yürüyüşe dans etmeye devam derim
şeydacım, internet bağlantın gerçekten kötüymüş..
(bu arada memur muydun? tayinin mi çıktı? yoksa memlekette mi yaşıyorsun? köyde yaşıyorum demiştin galiba:44: merakımdan sordum canım)
bu şekilde bir mesaja 3 saatte cevap vererek verimli olamazsın tabi..peki bu bir teknik sorun mu?giderilebilecek bişeyse izin almanı öneririm canım, o sırada problem çözümü için bişeyler yapılabilir, tabi değilse diyecek bir lafım yok..
ama ayrılmanı istemem şahsen, yolun uzun, yolumuz uzun, sonuna kadar devam edelim isterdim şeydacım
günaydınnnnnnn kızlar
tunim günaydın nasılsın
şeydacım iremcim biz yani ben takımdayken de bu konu çok konusuldu 5 mesaj dan 10 a çıkartmıştık çünkü ne kadar paylaşım o kadar motivasyon demektir. zaten kaptan funda bu konuda yardımcı olur yazabildiğiniz kadar yazın kızlar ayrılmak için fevri davranmayın sakın ben ayrıldım çok büyük sıkıntılarım var dı o piskoloji ile karar verdim burada ki arkadaşları mı özledim için de giriyorum o yüzden iyi düşünün canlarım.
tatlım nasılsın çok soğuk yawww eskişehirinin soğuğu da beter oluyo :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?