Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oohh, ne güzel canım..ablanlar taşınmış bir alt sokağınıza, annen ne kadar şanslıymış..ben anneme uzağım:2:

oohh, ne güzel canım..ablanlar taşınmış bir alt sokağınıza, annen ne kadar şanslıymış..ben anneme uzağım:2:

Oyy kuzumm beniimmm, biz de 1 yılın üstüne nihayet aldık yanımıza, başta da birlikteydik aslında da biz tekrar taşındık ordan fln Annemden çok ben şanslıyım bencee, hala zor geliyor onun evli olması hiç bir türlü kabullenemeyeceğim sanırım

ablanlar gecen hafta tasınmamısmıydı cumadan sonra daha ılk gun hemencik doner
halbuki menunun kalanı guzelmiş :)

afiyet olsun canım :)
senin sporcu smilelarını yesinler :))

Mesaj sayısı konusna gelırsem.. Kımsenın cıdden mesaj sayısından dolayı ayrılmasını ıstemem dogal olarak. Internetten kaynaklı sıkıntılar ıcın ızın alınabılır. ama burdan bır cırpıda kopmayı dusunmeyın derım

En son karar ne olmus onu tam kestiremedim :) oyuzden suan saymaya devam edıyorum :))

hadi kızlarrr tam kaynatma saati değilmi yaaaa

(burda bekliyorum sizi :) )

Son düzenleme:
kızlar takımınızda bos yer var mı?

MenuM

sabah
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
2 mini domates

ara
5 fındık

ogle
4-5 kasık kırpıklı yumurta (makarna)
1 kk peynır

ara
2 mandalina

aksam
2 kofte
2 elma dilim patates
1 bardak ayran

1 muz

Bugun gunduzde cok hareketlenmemıs sayfamız, simdide bir Nur bir ben varım. bugun nıye boyle oldu ki

merhaba,, cvp verecek mısınız lutfen hıc konusu gectı mı eksık kısımız var dıye?

MenuM

sabah
1dilim kepekli ekmek
1kk peynır
2 mini domates

ara
5 fındık

ogle
4-5 kasık kırpıklı yumurta (makarna)
1 kk peynır

ara
2 mandalina

aksam
2 kofte
2 elma dilim patates
1 bardak ayran

1 muz

Sinemcim ya gecende sormuştum senmi görmedin yoksa cevap verdinde benmi görmedim
Bu kırpıklı yumurta neee??? :))))

Menumu yazayım

Sabah
1 haslanmis yumurta
1 KK peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek

Ara
1 armut
1 avuc beyaz leblebi

Öğle
Bir tabak Karnibahar brokoli salatasi
3 kasik yoğurt

Ara
3 eti form Elmalı
Yarım cennet elması

Aksam
2 kasik manti( yagsiz)
2 kasik kisir
1 KK peynir

Ara
2 mandalina

Sinemcim ya gecende sormuştum senmi görmedin yoksa cevap verdinde benmi görmedim
Bu kırpıklı yumurta neee??? :))))

Ayy canım yok ben gormemişim ilk defa farkettim sordugunu. Filiz makarna değişik makarnalar çıkarmıs Tunicim. Yumurtalı Kırpık'ta onun bır çeşidi :) benim evde Kırpık'ım var ya ondan dıkkatımı cekmıstı :)) Makarna sevenlere de tavsıye ederım kesinlikle guzel ben cok begendım.:)

Kısır da yağsız dimi Tunim ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…