Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim farkındamısın kaç saattir ortalarda koşturup duruyoruz :)) ama bizim takımdaki kimse yok...herkes dondurma yemek için maraşa gitti galiba:roflol:

mehalim farkındamısın kaç saattir ortalarda koşturup duruyoruz :)) ama bizim takımdaki kimse yok...herkes dondurma yemek için maraşa gitti galiba:roflol:

Evet be şekerim sağa sola bakmaktan farkına varamadım...Bizdemi gitsek Maraş'a
Yaaa sel e kafam takıldı beni o denetleyecek umarım yarın ve pazar günü burda olur. Ben gerçekten gevşemek istemiyorum bu tempoyu yakalamışken ..:1no2:

Ya bu arada annem BENİM canım annem nerde kaldı nereye gitti

heyyyytt acılın ben geldım
dondurma superdi vallahi kaydirigubbakcemile3
hakikaten canim cok istedi...
kizlar bu hafta ki planimiz nedir? bu birincilik cok zevkliymis,ben devam diyorum
ne diyosunuz??

heyyyytt acılın ben geldım
dondurma superdi vallahi kaydirigubbakcemile3
hakikaten canim cok istedi...
kizlar bu hafta ki planimiz nedir? bu birincilik cok zevkliymis,ben devam diyorum
ne diyosunuz??

şekerim hoşgeldinde sen geldin ben kaçıyorum, koca uyuyordu onu kaldırıcam..
dondurma alıpta yiyiverseydin bu akşam serbestti oysa herkese ödül...

valla bu haftada devam ama yarın mehalimle bir daha konuşalım bu gün konular pek hareketliydi fırsat bulamadık onlara bakmaktan.. açıkta kalnları düzenleyelim...

zenanımda gelmiş hoşgelmiş...

zenancım bu haftada bol salata bol sebze devam olurmu şeker.. yapalım planları yarına konuşalım...

burdayim hayatim canim bebegimŞeniz dondurmami yedim aman ne tatli geldi anlatamam. sagol kallisim izin icindelikafadulden
gevsemek yok azda olsa yavasta olsa durmak yok yolumuz uzun mersin uzak ama biz yoldayiz heyyyyyyt

tşk ederim ama bireysel sıralamada 2, mişim aferin bana beeeeeeee
tebrikler kiz a.s. supersin

ahhaaa senin haberin yokmu bu saate dek:1rolleyes: koş herkese dondurma bile ısmarladım:roflol: gittiler yemeye :icecream:
ben malesef dondurma falan yiyemem kizlar diyetteyim ben hemde en sikisindan bu aksam baligimi yedim kallisim salatamida yalniz salataya esim nasil limon ve tuz koymus zehir gibiydi yada ben tuzsuz yemeye alistim bana oyle geldi bilmiyorum bide bir cay kasigi mayonez vardi onun icin yemekten sonra hicbisiy yememeye karar verdim kallisim

hosgeldin sogol guzel sozlerin icinde kilit i anlamadim

zenanımda gelmiş hoşgelmiş...

zenancım bu haftada bol salata bol sebze devam olurmu şeker.. yapalım planları yarına konuşalım...
bana uyar canim bende acayip motive olmus durumdayim
he hosbulduk hosgorduuuk

sagol aebencigim hosgeldin canim benim özledim seni
kadisimde görse ne kadar sevinir seker sey. ama görür o pazartesiye
tabu ikinciligini kutlarim canim takima ilk girdigim haftada bu takim 1. olmustu ve ben bireyselde 2. olmustum. sende benim gibi bir giris yaptin hayirli olur devami gelir insallah

selammm iyi geceler takımımaa Şeniz
daha şimdi geldik eve -tatlicadiarzu-

yediklerimi yazayım zenanıma da denetlesin beni,
saat 19 civarı yarım kase çorba, 2 kaşık taze fasulye, 2 kaşık pilav, 2 çatal salata, 1 dilim ekmek

bi de eşimin zorla ağzıma sokmasıyla 1 tane küçük tulumba tatlısı :1ninca:

of akşam yemeği o kadar değil de tatlı için kızma kallisim oldu mu:çok üzgünüm: valla billa zorla yedirdi mirmirmirmir dondurma yemedim ama ona sayılmaz mı :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
bence sen bidaha yemege gitme CADIARZU denetledim seni bugunluk yemisin hadii olsun bakalim zaten bir tatli istegi vardi demii oluyo bazen canim ne yapalim ama cumartesi pazar kacamak yapma bu hafta da guzel asilalim diyoruz gevsemeyelim diyoruz hadi yine guzel bir sonuc alalim cumaya ok mi canim cak cak cak kaydirigubbakcemile5

merhabaaa
1.ci mi oldunuz güzellerrrrr harikasınız valla tebrik ederim inat ettiniz başardınız bu hafta inşallah hep böyle güzel sonuçlar alırsınız öpüyorum hepinizi
zenan senin ışığını görüyorum aşağıda nasılsın aşkım msn yi açmıyormusun sen artık? sen ne kadar verdin bitanem?

ben evdeydimya bugün isten cikan bana yemege geldi canlarim daha yeni gittiler vallahi aklim hep sizdeydi.
ablacım afiyet olsun dondurman.. biz zaten tahmin ettik sen bir şey çıkmazsa gelmemezlik etmezsin biliriz...Şeniz

hosgeldin sogol guzel sozlerin icinde kilit i anlamadim
şekerim demişki arkadaşımız.. inşallah böyle hepberaber zayıflar bir an önce kurtulursunuz tüm takım zayıflayıncada takımı kapatırsınız bir daha ihtiyacınız kalmaz inşallah :Saruboceq: demiş...anladın şimdi..kaydirigubbakcemile3

TEBRİKLER FISTIKLAR .......................
teşekkür ediyoruz şekerciğim vazonda pek bir güzelmişa.s.

aklıma geldi ablam dün benimde... seninde gelişin böyle hareketliydi.:teytey:

of akşam yemeği o kadar değil de tatlı için kızma kallisim oldu mu:çok üzgünüm: valla billa zorla yedirdi mirmirmirmir dondurma yemedim ama ona sayılmaz mı :çok üzgünüm:
yok yok kızmamda bak bir link vereyim ben sana ha tulumba ha baklava aynı şerbetli tatlı işte üstelik tulumba kızartılarak yapılıyor:jeyyar:az sonra getireceğim..

şekerciğim teşekkür ediyoruz geçen uğradığında yazamamıştım bir şey özürler dilerima.s. sen şimdi ilgilenmediler filan diye kapriste yaparsınkaydirigubbakcemile3 bebiş nasıl anlatsana geldiğinde, sıkıntıların varmı, bulantıların varmış yerimseniben takipteyiz anla yani... eşin nasıl, anlayabildimi hamile olduğunu kavrayabildimifisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…