Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijoux cum

orta sıklet 1.liğini tebrik ederim, bu hızla sen tüy sıklette yerini alırsın hemen valla süpppersinnn

şerefine kadeh kaldırıyorum:içelim:

bijom denetledim canimm seni sporlarinida yaz caanim tamammi bunun disinda beslenmen iyi canim hadi kahvenide ic tatli isteginide bastir bitir isi afferin arkadasima
içmedim kahve metabolizma çayım pişmişti limonlu tatlandırıcılı bastırdı zenancım. ha bugun 30 dk yürüdüm. daha yürüyemem misafirliğe gidicez süslenmem lazım -tatlicadiarzu-

herkezi tekrar tebrik ediyom a.s.:enbuyukkk:
en cok ta bijomu bizim grubun birincisi o eeee kim denetledi onu demi bijom :hooray:al bunu hakettin
evett beni sen denetlemeseydin kızartmalar, akşam yemekleri bilem yerdim annemin demesine rağmen :roflol::roflol:

ben denetleyicimden çok memnunum. kimselere vermem ve paylaşamam :1closedeyes: bu sistem de süper bence delikafadulden

mehalcim demiştim sana herkes mersine gidecek analiz bu hafta kolay ve zevkli.
Sanırım yeni geldin okuldan. Sana da tebrikler, sen de güzel kilo vermişsin.
Hepinizi tekrar tekrar tebrikler, işte takım çalışması budur a.s.

ben de herkesi kocaman tebrik ediyorum :hooray:

ama özel tebriğim zenana :hooray:

canım denetleyicim benim. vicdan azabı gibi tepemde valla :roflol::roflol:

tamam bijom canim gevsemek yok ona gore simdi gideceginiz yer neler koyar kimbilir onunuze sen orda dikkat et kendine caanim
suslenmeye gelince suslen bacim iyi bak kendine tak takistir cokta abartma dugune gitmiyosun hadi optum
ayy iyice kaynana oldum basina kaydirigubbakcemile3 abarttim kiz kusura bakma kizmiyosun deemi

yok yok aksine çok hoşuma gidiyo Şeniz tamam az süslenicem, gevşemicem sözzz. gelince de yazıcam buraya yediklerimi kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
ben kactim kizlar tum takimimi goccaman optum afferim hepimize belki gelirim aksam hadi gorusuruz

reyhan ablam kilo verdi yaa sevincten eminim kendine ciciler almaya gitmistir bakim icin cunku sabah oyle heycanli oyle mutluyduki emindi 1. olacagimiza gelirsen senide gocaman optum ablamŞeniz

evet yeni rütebem vede avatarım nasıl acaba:? Ben çok beğendim yahuu...

Annem hoşgeldin .Kallisim dediğin topiğe baktım bedne editledim bir kaçmesaj..:))

saool canım ama aradığım avatarı sonunda buldum :)) Kaptanlar ne uyumlu olduk yaff kallisim süper oldu bence:))

hehe valla pek bir örnek olduk kızılay dağıtıyomuş bu avatarları :roflol:

ya benim pc kafayı yedi az bakabildim bende o konuya iyi yapmışsın sayfalarım açılmıyoki

mehalimcim avatarın harika

herkese iyi akşamlar güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle

yeni ve zorlu bir hafta daha bizi bekliyor

hoşçakalın

bu mutluluğu bi güzel yaşayıp sindirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…