- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.121
içmedim kahve metabolizma çayım pişmişti limonlu tatlandırıcılı bastırdı zenancım. ha bugun 30 dk yürüdüm. daha yürüyemem misafirliğe gidicez süslenmem lazım -tatlicadiarzu-bijom denetledim canimm seni sporlarinida yaz caanim tamammi bunun disinda beslenmen iyi canim hadi kahvenide ic tatli isteginide bastir bitir isi afferin arkadasima
evett beni sen denetlemeseydin kızartmalar, akşam yemekleri bilem yerdim annemin demesine rağmen :roflol::roflol:herkezi tekrar tebrik ediyom a.s.:enbuyukkk:
en cok ta bijomu bizim grubun birincisi o eeee kim denetledi onu demi bijom :hooray:al bunu hakettin
bijoux cum
orta sıklet 1.liğini tebrik ederim, bu hızla sen tüy sıklette yerini alırsın hemen valla süpppersinnn
şerefine kadeh kaldırıyorum:içelim:
tamam bijom canim gevsemek yok ona gore simdi gideceginiz yer neler koyar kimbilir onunuze sen orda dikkat et kendine caanim
suslenmeye gelince suslen bacim iyi bak kendine tak takistir cokta abartma dugune gitmiyosun hadi optum
ayy iyice kaynana oldum basina kaydirigubbakcemile3 abarttim kiz kusura bakma kizmiyosun deemi
maşallah çok yakışıklı bi gelinmiş :roflol::roflol:
saool canım ama aradığım avatarı sonunda buldum :)) Kaptanlar ne uyumlu olduk yaff kallisim süper oldu bence:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?