Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın ne diyeyim.
bu arada videoyu izledim.değişim süper valla.çok çok çok tebrikler canım hep güzelmişsin ama kilo verince daha da belli olmuş

öncelikle geçmiş olsun inşallah sınavın sonucu iyi gelir.uzaklık konusuna gelince evet aynı şeyleri bizde yaşadık ve çok yıpratıcıydı gerçekten. Allah kolaylık versin

ukala ben diyorsun da fundacım, ne güzel üyeler derken bize de iltifatları gönderiyorsun
ukala sen.. :)
arada bekliyoruz böyle ukalalıklar

ben bugün menümü paylaşmamışım, hemen yazıyorum..

kahvaltı-öğle
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
6 zeytin
2 çatal reçel

ara
yarım muz

akşam
1 kase mercimek çorbası
2 kaşık bulgur
3-4 kaşık patates püresi
1 bardak ayran

ara
sütlü nescafe

sinem o an kendimi mecbur hissettim ya acele bişeyler yemem gerekiyodu oturamıycaktım bi yerde o yüzdennn...bidaha olmazz diyete başladığımdan beri ilk defa simit yiyorum bende karşıyım normalde

sinemcim haarikasıınn....
tek kelime ile 180 derece değişmişsin..gerçekten bambaşka biri olmuşsun..kilo insanı ne kadar gençleştiriyor, bunu bir kez daha gördüm..
defalarca izlicem bu videoyu..gerçekten çok teşekkürler bizi kırmadığın için..

Bir saatliğine çıkıyorum, geldiğimde herkes yatmış oluyor. Ben de yatayım bari ama önce size cevaplarımı yazayım. :)

Her şey istediğin gibi olsun canım...

ukala ben diyorsun da fundacım, ne güzel üyeler derken bize de iltifatları gönderiyorsun
ukala sen.. :)
arada bekliyoruz böyle ukalalıklar

Öyle oldu değil mi?
Birbirimizi bulacağımız varmış işte...

Mailimde mesaj bildirimini alınca ve videoyu seyredince direkt buraya yazayım dedim hem size de selam vermiş olurummm :))

Öncelikle;

Sineeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm Var ya müthişsiiinnn. Maşallah sana taş bebeğiimm beniimmmm

Bu arada 4. takımda tubis87 var ya trambolin kullanan ben ona mesaj attım biraz bilgi aldım sorularımı sordum, trambolin almaya karar verdim, bu haftalar içinde sipariş vereceğim büyük ihtimall.

Sizi takip edemediğim için üzülüyorum bi yandan, kimbilir neler kaynatıyosunuz bence hepiniz izne çıkın ben dönene kadar banane banane

Yarın sınav dönemim başlıyor, şuanda da notlarım beni bekliyor son bir okuyup uyuyacağıımm. Şans dileyiiin

Seviliyorsunuz kızlarrrrrrr

Bu arada farkettiyseniz diyetle ilgili tek kelime yazmıyorum iki gündür biraz bitter çikolata saldırım oldu ama meğer regl öncesiyim diye olmasın mı
Yarınla birlikte düzenime devam edeceğim merak etmeyiinnn.

İyi geceleerrrr

selam kızlaaarrr
ben geldimmmm
düğünü bitirdik çok şükür
bende bitmiş durumda döndümmm
şimdi geçmişe bakıcam
sinemcimin videosunu gördüm ama açamadımm
bana o konuda yardımcı olurmusunuz kızlar
linke bastığımda '' bu video gizlidir bu videonun sahibi size izin verdiyse giriş yapın diyr'' ne yapmam lazım(
çok çok merak ettimmm

sınavv güzeliii
başarılar sana:)
senkii öyle bir üniversiteyi burslu kazanmışsın ve 3. sınıfa kadar gelmişsinn
en iyi şekilde sınavlarınıda atlatırsın güveniyoruz sanaa:)))

ayşegülcüm raacım hoşgeldiniz tekrarr
sizi görmek güzel
izin dönüşü istenmeyen sonuçlar olabilsede hiç kafaya takmayıp devam etmek lazım haydii bakalımmmmm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…