- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.201
Aysegulcum tam donmusken evde vardı yedim olucak iş mi(((
evde, sucuk, çikolata, dondurma, sosis var misal.. ben bunları var dıye yesem ne olur mu dıyım ? bugun deli gibi canım sucuk cektı kokusu geldı resmen burnuma. ama esime korkumdan soylemedım bıle. ona soylesem eyvah..
adam aksam pizza diye delirtti beni. sucuk desem takar sabah sabah ugras sonra. ki bu ara o da dıyetı bozuttu kılo almaya basladı
bu son olsun amahırsını duymak değil gormek istiyorum sahsen.
o böööööreğin cezası var biliyorsun dimi
(iremcim aynen sanada ceza var kaynatmayalım araya:) )
haklısın ne diyeyim.
bu arada videoyu izledim.değişim süper valla.çok çok çok tebriklercanım hep güzelmişsin ama kilo verince daha da belli olmuş
kızlar bugün benim için çok özel bi gün...temmuzdan beri sınava hazırlandığı için çok stresliydi nişanlım ve biz zor günler geçirdik dile kolay 5 ay...olacakmı olmayacakmı diye kendini yiyodu bi yandanda beniçook yıprandığımız birbirimizi kırdığımız günlerde oldu...beraber üstesinden gelip birbirimize sarılıp geçicek dediğimiz günlerde..tek nedeni sınav değil tabi uzaklığın etkisi o kadar fazla ki....gerçekten sevince mesafelerin bi önemi yok ama bunun yıpratıcılığına dayanmak zor..bugün bizim yaşadığımız bütün kötü günlerin sonuncusuydu sınavı çook iyi geçti ve iyi bi puan alamasada evlenmek için başka bi yol düşünüp geçici bi iş bulucaz..şimdi tekrar okudumda yazdıklarımı kendimle iç hesaplaşma gibi olmuş biraz ama yinede paylaşmak istedim sizinle
Sağol Ayşegülcüm cok zarifsin
Umarım videodaki resimler amacına ulasır.
Ben cıkıyorum artık, herkese iyi geceler..
yarın gorusuruz..
iyi geceler sana .bende çıkıyorum malum yarın ilk iş günü
herkese iyi geceler
iyi geceler kızlar bende çıkıcam birazdanBen cıkıyorum artık, herkese iyi geceler..
yarın gorusuruz..
Kronik izin hastalığına yakalandık... Dün o kadar az mesaj yazılması normalmiş, çünkü izinli olmayan sadece 4 kişi varmış.Üye alımı yapmamız lazım, kağıt üzerinde bile 9 kişi kaldık. Acelemiz yok tabi; katılmak isteyenler başlığını takip edeyim de gözüme kestirdiğim biri olursa çağırayım.
Ne güzel üyeler seçmişim bugüne kadar.takımımıza... :)
(Not: Ukala ben.)
Yine bize yaraşır birini bulayım, çağırırım. :)
sinem o an kendimi mecbur hissettim ya acele bişeyler yemem gerekiyodu oturamıycaktım bi yerde o yüzdennn...bidaha olmazz diyete başladığımdan beri ilk defa simit yiyorum bende karşıyım normaldenazcım hadi sabah yedinde ogle neden simit yaptın. simit konusu cok oldu burda ama simitin kalorisini biliyormusunuz?
1 simit=240 ila 300 kalori arasında değişiyor. (susam yogunlugu ve pekmez oranına gore)
oglen o simit yerine kalorisi dusuk ama daha doyurucu bısey yıyebılırdın.
kızlar bende çıkıyorum iyi geceler herkese....
funda o kadar uyumlu bi takımızki herşeyimiz aynı başka takımlardan bile farkediliyooo
fundaaa nerde olabilirim tabiki nişanlımın yanındaaa...bugün sınava girdi tekrar onun yanındaydım bitaneme destek olym dedim
kızlar bugün benim için çok özel bi gün...temmuzdan beri sınava hazırlandığı için çok stresliydi nişanlım ve biz zor günler geçirdik dile kolay 5 ay...olacakmı olmayacakmı diye kendini yiyodu bi yandanda beniçook yıprandığımız birbirimizi kırdığımız günlerde oldu...beraber üstesinden gelip birbirimize sarılıp geçicek dediğimiz günlerde..tek nedeni sınav değil tabi uzaklığın etkisi o kadar fazla ki....gerçekten sevince mesafelerin bi önemi yok ama bunun yıpratıcılığına dayanmak zor..bugün bizim yaşadığımız bütün kötü günlerin sonuncusuydu sınavı çook iyi geçti ve iyi bi puan alamasada evlenmek için başka bi yol düşünüp geçici bi iş bulucaz..şimdi tekrar okudumda yazdıklarımı kendimle iç hesaplaşma gibi olmuş biraz ama yinede paylaşmak istedim sizinle
ukala ben diyorsun da fundacım, ne güzel üyeler derken bize de iltifatları gönderiyorsun
ukala sen.. :)
arada bekliyoruz böyle ukalalıklar
Mailimde mesaj bildirimini alınca ve videoyu seyredince direkt buraya yazayım dedim hem size de selam vermiş olurummm :))
Öncelikle;
SineeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmVar ya müthişsiiinnn. Maşallah sana taş bebeğiimm beniimmmm
Bu arada 4. takımda tubis87 var ya trambolin kullanan ben ona mesaj attım biraz bilgi aldım sorularımı sordum, trambolin almaya karar verdim, bu haftalar içinde sipariş vereceğim büyük ihtimall.
Sizi takip edemediğim için üzülüyorum bi yandan, kimbilir neler kaynatıyosunuz bence hepiniz izne çıkın ben dönene kadar banane banane
Yarın sınav dönemim başlıyor, şuanda da notlarım beni bekliyor son bir okuyup uyuyacağıımm. Şans dileyiiin
Seviliyorsunuz kızlarrrrrrr
Bu arada farkettiyseniz diyetle ilgili tek kelime yazmıyorumiki gündür biraz bitter çikolata saldırım oldu ama meğer regl öncesiyim diye olmasın mı
Yarınla birlikte düzenime devam edeceğim merak etmeyiinnn.
İyi geceleerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?