Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla ben evimin salonundan giriyorum genelde :) öyle koyacak güzel bir balkonum yok :) çoğunluk koyarsa olabilir :)

ayyy iremcim alemsin yaaa bende salondan giriyorum canım :)) zaten salondakı tünediğim köşemin resimini koymustum :)

o balkon hikayesi, bir gun cok tatsız, keyıfsızdım içim daralıyordu. bende bır anda laptopu aldım bı içecek aldım ( çay mı kahvemı hatırlamıyorum) balkona cıktım. yani acık hava iyi gelir ya o psikoloji açısından o anda resim cekıp eklemıstım buraya. o ayrı bır mevzuydu yani :)))

bu arada o gun normalde o psikolojide olsam perdelerı kapatır bunalım yapardım. diyetler beraber pozitifliğe oyle sarılmısım ki o gun normalde yapmayacagım seyı yaptım.
artık hayatımda negatıflıge yer vermez olmusum o cok mutlu etmıstı beni :)

AAAAAHHHHHHHH Kİİİİİ NEEEE AAAAHHHHHHHH YAAAAAAAAA
Bu konuda bende yaralıyım Fundacım Zaten bunları yaşadıkça insanlardan korkar oldum (( Kırılıp uzulmemek için yeni arkadaslıklara cok kapalı bir insan oldum cıktım.

Özellikle en son yaşadığım olay beni çok yaraladı. Dun Tugbanın düğün anlatmasında bile aklıma geldı Evet, insan bılıyor degmez oldugunu ama elden gelmıyor bazı seyler..
Aklına gelınce üzülüyor..

--------------------
Canım benim yaaa pc magdurum :))) yazmazmıyım kuşum yaaa

edith piaf vardı begendiğin sanırım
loretta lynn vardı birde peter cetera vardı

onların dısında hangılerını sevmıstın bılmıyorum ama diğerlerinden de hatırladıklarım

kate rusby, richard marks, mike oldfield.

raa da anlaştığımıza çok sevindim sinemciğim çünki raa ya baya alışmıştım :)))))))

canım :) gercek ısmın dısında ıkıncı lakaptansa tanıdıgımız ısım benımde tercıhım. bunca zaman bende alıstım :)

Tubişim Tubişim +2.2 ye nasıl kapılırsın. olur mu oyle sey yaa..
vardır bişeyler sen bugun bol suyunu bitki çayını iç misler gibii :)

günaydınnnnnn benim çıtır takımımaa

sanada günaydınn çıtırrrr :)

Ya aksam ben diziyi izlerken yazıyordunuz dikkatimi cekmişti. sabah izlemiştim tamamını. kızın ne samimi ne yanlış anlaşılır tavrı var. bariz kültür eksikliği. onemli olan dediğin gibi ''sen'' demek değil. benim dikkatimi cekiyor bazen yarısmacılar sen dıyor juriye ama hiç mevzusu olmuyor. bu densiz, kaç yaşına gelmiş toplulukta konusmayı ogrenememiş..

çok kızdım çunku ailesinide rezil etti.. içeri girdiğinde teyzesi ''normal'' dayısı ''senin uslubun yanlıstı'' dedi.

Sesi guzel 2 kişi donuyor, densizliğindn kovuluyor. o ses de bır ılk oldu. Benim boyle cocugum olsa paralardım yemın edıyorum.. (hos o hale gelmesıne ızın vermezdım ya)

yeni kalkanlar içinn günaydınnn,gününü yyarılayanlara tünaydınnnnn:103:

gunaydın kalkalı 3 saat olunca daha gunaydın oluyor bana

bana çooook hafif tam diyetlik bir sütlü tatlı tarifi verecek biri aranıyor.... yoksa gidip kendime 7 katlı pasta alcam aaaaa....

sütlü değil ama en güzel tatlı bir kuru incirin içine cevizi koy ye :))) zahmetsiz tatlı :) nam nammmmm :)

Fundaaaaaa super paylasım canım bayıldımmmm. bunu dıyet bılgılerı dıye tuttugum word'e atıcamm. eline saglık cınımmmmmmm

güzel arkadasım hıc bozma moralını ben de 64de civilenmistim. 3- 4 hafta kaldım oyle ama sukur kırıldı o nokta ve de ondan sonra patır patır gıttı
bak kızlara sor hepsi sahıdım sabret hıc bozma moralını ama kacamak hıc ama hıc yapma. inatlaş vucudunla..

belki tam tesi olur vermen gereken 10 küsür kiloyu gördükçe kaçamak yapma şansının olmadığını anlarsın diyetine daha çok sarılırsın
gerçeklerle yüzleşmek lazım

evet ters psikoloji iyidir :)

oooo sinemcim nazcımda gelmiş hoşgeldiniz canlarımm:)))

hosbuldummmmmmm canımmm :)

nazcım aksam 5 te tartılmak ne derece dogru ama ya o randevular sabah olsa daha ıyı olur. sevimsiz bir rakam cıksada uzme kendını o saatte tabıkı fazla cıkar. kac ogun yapıp gıdeceksın + içtiğin su çay....

sinemmmm yıllar sonra bile heep böyle mutlu ol..yine böyle heyecanla bahset inş evliliğinden...canım benim yaaa..

Canım insallah hepimize boyle heycanımız ve mutlugumuz daim olur..

Yaaa evet.. :)
Burda ki sanal ortam bır sure sonra kırılıyor. :) Sanal ortam bu kadar sıcak değildir aslında burdaki olay dert ortagımı olmaktır nedır bılmem cok farklı ya :)

Görünürde bir şey olmadığını ama 11. maddenin altından bir şey çıkabileceğini, sonuç listelerini kontrol etmek gerektiğini yazmıştım. :) Ama dediğim gibi, zaten gerek kalmadı artık. İyi de oldu, herkesin geçmişini bulmak çok zaman alıyordu.

Genelde de hiç sevmemişler kızı zaten. :) Ben nötrdüm. Hanım hanımcık olmasın; öyle olacağına iddialı olsun. Ama tabi elenmemeye dikkat etmek lazım.

Canım canım...
Ne kadar aileyiz, o kadar başarılıyız.
Bu arada gizemli çiziklerim geçti. :)

--------

Sinemcim... Mutluluğunuz daim olsun.

aminnn canım hepimiz inşallah... :)
Bizim evliliğimzde de monoton zamanlar oldu ve olur. Ama bizde bir aşk tazelenmesı oldu arada :) sankı ılk yılımıza donduk o tazelenmede. ve ben o zaman sunu anladım.
demekki 50 yıllık aşık eşler boyle yurumus o yolu. ara ara tazelenerek :)

o kalıp sozlerden nefret edıyorum. insanlar nasıl her evlılıgı ya da kişiyi aynı kalıba sokabılır kı.. Bizede ılk senemızde '' bu aşkımlar, kuşumlar 5 sene sonra yok olur'' diyorlardı...
Biz hayır dediğimizde de guluyorlardı. Bu insana su soruyu sorduyor ? Oyle olacagını mı tahmın edıyorsun? Yoksa oyle olmasını temenni ediyorsun?

Yani bu tarz evliliğe olu bakan ve yorum yapanlara ben artık guluyorum. Dogru insan dogru zaman oldugu zaman evlilik harika..

aynen nazcım sevgi gittikçe de emekle cogalıyor. 2 kişi 1 kişiye donusuyor. bak anlattım yukarda bızede neler dıyorlardı. hiç kulak asma soylenenlere..

herkes burdayken fotomu koydum
düğün telaşı içinde yorgun bi foto

ben goremedım resimi :26:

Acun böyle şeyleri affetmez.... kızda çok gevşekti canım... değişik tipler işte....

incir ve ceviz... denicem garanti....

ayyy inşallah benimkilerde patır patır gider.... inadım inat hadi bakalım kendimi yenebilecek miyim :)))

Evet, işte bunlar... Teşekkür ettim.

Ya ben o kızı birkaç dakikadan sonra kaçırdım. İnternetten izledim bugün, o yüzden o dediğin yerleri görmedim.

Son düzenleme:
Evet, işte bunlar... Teşekkür ettim.

Ya ben o kızı birkaç dakikadan sonra kaçırdım. İnternetten izledim bugün, o yüzden o dediğin yerleri görmedim.

rica ederim :)
----

acunn.comda tamamı var. basından sonuna baktım ben.

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Umarım herkes iyidir.Saat 3 oldu ben daha kızımı yeni güya öğle uykusuna yatırabildim.Neyse ben hemen bi akşam neler yazılmış çizilmiş bakıp geleyim.

Tüzel bir atıştırmalığa benziyor.Yakın zamanda deneyeceğim Tuğba'cım

Herkese merhaba. Umarım herkes iyidir.Saat 3 oldu ben daha kızımı yeni güya öğle uykusuna yatırabildim.Neyse ben hemen bi akşam neler yazılmış çizilmiş bakıp geleyim.

yaaa gec kalkmanın sonu ıste (((( gun bıtıyor hemen hiçbişey anlamadım ve hıcbısey yapamadım daha :84:

Sinemmm Allah mutluğununuzu daim etsin inşallah.Daha nice 6 yıllara canım

ayy romantik hülyalara daldım bi annn

Sinemmm Allah mutluğununuzu daim etsin inşallah.Daha nice 6 yıllara canım

ayy romantik hülyalara daldım bi annn

sağol Ayşegülcüm :) aminnnn hepimizinnn... bugun esim gulumsedi ''ayın 20si bu gece heyecandan uyuyamamıstık'' dedi :)

ben 5 kasımda antalyaya gelmiştim, arkamdan bir hafta sonra, kamyonla esyalar. Hazırlıkları yaptık, tarıhı ozellikle 21'ne aldık. :)))) ertesi gun nikahımız var biz heyecandan sabahlamıstık :)

her sene yıldonumumuzde bır heyecan oluyor ama yıllar gectıkce daha da değerleniyor ve heyecan romantizim o gun yogunlasıyor sanırım

Ailemde mutsuz bir evliliğin cocugu olarak buyudum ben ilkokulda falandım ayrıldılar. ve ben hep korktum evlilikten, evliliğe cok soguk bakardım. ama oyle asık oldum oyle ani karar verdik ki :) aslında çok riskli bir evlilikti :) ama mutluluğu her hissettiğimde dua ederim allah herkese guzelini versin diye..

Bir noktadan sonra, elindekilerin değerini kaybettikten sonra değil de, seninken biliyorsun sanırım. :)

maşallah kııssss daha dün ablamlarla konuşuyordum herkes mutsuz, mutlu evlilik yoktur diye... bu günde geldim bunları okuyorum yani İlahi bir cevap gibi oldu

O kadar güzel anlatmışsın ki Sinem gerçekten çok duygulandım.Dediğin gibi bulunca insan kaybetmek istemiyor elindekini.Allah herkese mutlu yuvalar nasip etsin.senin mutluluğunda canım artsın eksilmesin inşallah

zaten yıldönümleirnin en güzel tarafı tekrar o günlere dönmek
ne hissettiğini hatırlamak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…