- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.521
bu arada ben bugün orucum
eşimde tuttu
ama sabah oğlum ikimizede altınbaşak yedirdi hiç hatırlamadık bile oruç olduğumuzu
aaa ben oruçtum dedim oda banada yedirdii dedi
hatta sonra eşim evden çıktıktan sonra 2 bardak çayda içmiş unutmuş yine
ohh dedim zaten günler kısa çayınıda içmişsin ne var böyle oruç tutmaya:)))
dijital tartı fundacım..daha yeni pilden değildirde koyduğum yerde sağlam durmuyo dediğin gibi ayarlamaya çalıştım olmadı..en iyisi daha garanti olan doktordaki sonuçları yazmakDijital tartı mıydı?
Eğer öyleyse pili bitiyorsa hatalı sonuç çıkarabilir. Ya da konulduğu zeminde sağlam durmuyorsa. Hiç sallantı olmaması lazım.
tunicim geçmiş olsun yaselam arkadaşlar nasılsınız
benim yine boğazım ağrıyor şaka gibi dimi((
sizler nasılsınız??
fundacım moralini bozma ya belki bugünlük bi şişliktir bu hafta kilo alcak bişey yapmadın diye hatırlıyorum yarına düzelir..Mesaj 2
Günaydın Tunicim. Ben iyiyim, sen de dikkat et kendine. Belki de çok fazla hastalık düşünüyorsun, düşünme.
Benim de tartıya moralim bozuldu. Çok kötü şeyler söyledi bugün bana.Umarım yarına değişir. Aynı çıksam yeter, o derece...
canım üzüldüğün kısmı gitmiş zaten ya kafanı takmaben anlayamadım fundacım neden böyle oluyor
geçen akşam üşümüştüm kalkıp biçorap giyeyim demedim mesela o günden şüpheleniyorum
çok dikkat etmiyorum sanırım kendime(
bende sanırım aynı çıkarsam şükredeceğim yarın için
+2.2 gitti ama hala bi +300 var
eşimde tuttu
ama sabah oğlum ikimizede altınbaşak yedirdi hiç hatırlamadık bile oruç olduğumuzu
ben biliyorum bunuuu...bende çok severim ama çok uzun zamandır yemedimeveeet foto buldum
şimdi bu piştikten sonraki hali böyle kuru kuru muhafaza ediliyor nerdeyse bir kış yeniliyorEki Görüntüle 558642
buda sulandıktan sonra yenmeye hazır haliEki Görüntüle 558643
işte bunların bir tanesi 4 dilim ekmekmiş
sinemcim canım benim çok sevindim böyle güzel bi gün geçirmene rabbim mutluluğunuzu daim etsin..Sabah uyandım ev boş
Eşim tuylemiş evden :))))
Bir kahve koydum o geldı :) sabah erken cıkmıs elinde çiçeği hediyesi gelmiş :)
bir kahve ıctık, kahvaltıya cıktık. daha once gıtmedıgımız bır yere gıttık bayıldım cok guzel bır mekandı (acıkhava)
hava da sankı bıze cilve yaptı tum gun :) inanılmaz bir gunes ama ara ara yagmur :) romantızımı hava tamamladı yanı :)
kahvaltıdan sonra duymussunuzdur belki Konyaaltını o tarafa gıttık. sahilde yarı kapalı yerler var orda bira içtik (namnam)
ama sohpet harıkaydı :) 6 gıbı eve gectık ust değiştirmeye ordan fasıla gıttık :)
özeti bol sohpetli bol romantik bol eğlenceliydi :)))
hımmm aksam size gosterdiğim cicileri giydim :) eşim ilk gordugunde vaaaooovv oldu :)
selam arkadaşlar nasılsınız
benim yine boğazım ağrıyor şaka gibi dimi((
sizler nasılsınız??
Mesaj 2
Günaydın Tunicim. Ben iyiyim, sen de dikkat et kendine. Belki de çok fazla hastalık düşünüyorsun, düşünme.
Benim de tartıya moralim bozuldu. Çok kötü şeyler söyledi bugün bana.Umarım yarına değişir. Aynı çıksam yeter, o derece...
Merhabalarrrrrrrrrrr kızlar nasılsınızzzz geçmiş olsun tunicimmm
aa kızlar bozmayın morelinizi sık sık da tartılmayın o yüzden olumsuz etkileniyorsunuz nerede bakayimm olumlamalar
Tunicim alkali yöntemini sendin demi araştıran bende yapıyorum olabildiğince uymaya çalışıyorum faydası var tuzumu degiştirdim sudaki karbonat zaten hiç degiştirmiyo suyun tadını gün içinde 2 greyfurt yiyorum birde sebze agırlıklı besleniyorum bu şekilde
bu aralar kuşum biraz hastaydı 2 haftadır onunla ilgilendim bıdığım 7 aylık tüy döküyor du çok korktum halsiz uyuyodu veterinere gittim ilaç aldım 2 tane onu da saglıklı beslıyorum yeminden çimler yapıyorum ,yumurta peynir veriyorum elma ve havuç rendeliyorum o kadarla da kalmayıp papatya çayı bile içiyo kuşum
eşimde tuttu
Sabah uyandım ev boş
bir kahve ıctık, kahvaltıya cıktık. daha once gıtmedıgımız bır yere gıttık bayıldım cok guzel bır mekandı (acıkhava)
hava da sankı bıze cilve yaptı tum gun :) inanılmaz bir gunes ama ara ara yagmur :) romantızımı hava tamamladı yanı :)
kahvaltıdan sonra duymussunuzdur belki Konyaaltını o tarafa gıttık. sahilde yarı kapalı yerler var orda bira içtik (namnam)
ama sohpet harıkaydı :) 6 gıbı eve gectık ust değiştirmeye ordan fasıla gıttık :)
hımmm aksam size gosterdiğim cicileri giydim :) eşim ilk gordugunde vaaaooovv oldu :)
tebrikler canım inşallah bende sende 6 lı rakamları görürüz kısa zamandaSinemcim yıldönümünüz kutlu olsun canım nice bir ömür huzurlu ,mutlu ,sağlıklı geçirin canımmmm
Fundacım yüzüğün hayırlı olsun canım hemde gümüş süper fiyata bulmuşsun
Tunim :bugün tartıldım 73,5 çıktım kıyafet almayım diyorum bir pantolon da 2 pens var var hala bol biçimsiz duruyoGörenler çok şaşırıyo ne oldu sana diye Aynı tempo devam 7 dileri de bir an önce bitirmak istiyorum ucundan da olsa 6 lıları yılbaşında göreceğim inşallah
evet canım ya ben daha listede bile yer almıyorum ama stresteyim inannormalde herkeste pazartesi sendromu olur bizim takımda perşembe sendromu varherkes korkulu korkulu bekliyo yarını
hoşbulduk canım.dün akşam senin geldiğini gördüm ama cevap yazamadım kızımdanayşegülcüm hoşgeldin nasılsın?
canım benim listeye girceksin inş ben inanıyorum...tebrikler canım inşallah bende sende 6 lı rakamları görürüz kısa zamanda
evet canım ya ben daha listede bile yer almıyorum ama stresteyim inan
hoşbulduk canım.dün akşam senin geldiğini gördüm ama cevap yazamadım kızımdan
canım benim listeye girceksin inş ben inanıyorum...tebrikler canım inşallah bende sende 6 lı rakamları görürüz kısa zamanda
evet canım ya ben daha listede bile yer almıyorum ama stresteyim inan
hoşbulduk canım.dün akşam senin geldiğini gördüm ama cevap yazamadım kızımdan
Günaydınnnnn, Tünaydınnnnn
Harikaydı dün.. :) Rüya gibi gecti :) Esim oyle doğal, rahat, romantik bir gun ayarlamıs ki.. gun hiç bitmesin istedim.. Ama bitti
Sabahtan cıktık evden tum gun dısardaydık. Aksam ustu eve ugradık ustumuzu değiştirmeye, yemek için.
-----------
Dun diyete basladıgım gunden beri en fena ogun gunuydu :18: Ama kesinlikle yemek eskisi gibi on planda değildi hatta umrumda değildi. zaten olay miktarlar değildi, kalorisi yuksek seyler olmasından hep. ne kadar az yemıs olsamda kaloriden yuklenme cok olmustur. tahmınımce benım menulerume gore 4 gunluk yıyecegımı yedım
yani 3 gun benden adam akıllı menu beklemeyın ve bana acımayın 3 gun :)))))))))
Şuan tartılsam mı, tartılmasam mı dıye titriyorum :18: gecen hafta tartı gunumuzden sonra cumartesı 61.5 cıkmıstım ne guzel hafta basından hop 500 gıtmıstı suan kı durumumla nasıl yuzlesıcem bılmıyorum.
Güle güle kullan yüzügünü Fundacım. :) Bir şeyi, uzun sure aradıktan sonra, ustelik sansa birde super fıyata almanın hazzı cok ıyı bılırımBence o beklemenın ve aramanın mukafatı oluyor
--------------
o şişme kapasitesi arada bir sonmeye donse ne guzel olur soyle bır 2 kılo bırden gıtse
-----------------------------
((( spor, spor aglayasım gelıyor artık spor dıyınce ((((((
ahhh tartııı ahhhhh az once mesaj arasında tuvalete kalkınca hadı yuzleseyım dedım((( yuzlesmez olaydım
faciaaaaaa ya 1 gun bu kadar mı etkıler ama yaaaaaaaaa((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Sabah uyandım ev boş
evet birde etek giydiğin zaman pantolona gore belin falan daha belli, bacaklarda ortada onlarda belli incelmiş. ustumuze tam olan bısey olmadıgı surece kesınlıkle katılıyorum cok bellı olmuyor.
62.7 cıktım
+1.2
sinemde gitmiş kimse kalmamış
bende çıkıyorum akşam arkadaşlara gidicez ama erken döneriz herhalde dönünce yazarım
öpüyorum sizi
öğleden sonra müsait olursam bakarım tabi yine:)))
Sinemcim yıldönümünüz kutlu olsun canım nice bir ömür huzurlu ,mutlu ,sağlıklı geçirin canımmmm
Tunim :bugün tartıldım 73,5 çıktım kıyafet almayım diyorum bir pantolon da 2 pens var var hala bol biçimsiz duruyoGörenler çok şaşırıyo ne oldu sana diye Aynı tempo devam 7 dileri de bir an önce bitirmak istiyorum ucundan da olsa 6 lıları yılbaşında göreceğim inşallah
normalde herkeste pazartesi sendromu olur bizim takımda perşembe sendromu varherkes korkulu korkulu bekliyo yarını
fundacım beni yarın ve haftasonu izinli sayabilirmisin..yarın bildirim yapcağmz saatlerde yolda olcam demiştimya nişanlımın yanına gidicem diye yarından gidiyorum..
kilo bildirimimi şimdi yapıyım o yüzden
73.2/73.4/+ 0.2/0,002732
Fundacım akapuntur yok bıraktım tatlım
takımdan ayrılmadan 3 gün önce zor zamanlar geçirdim psikolojim pertti yemeği içmeyi kesmiştim sadece süt ve çorba ile geçti 3 günüm zaten eskisi gibi hiç iştahım olmadı
1 aydır da alkali yapıyorum
sabah uyanınca:greyfurt,2 gülkurusu kayısı,1 bardak karbonatlı su
sabah ,peynir,çavrar ekmeği bir dilim ,1 bardakda yarım yaglı süte 1 çorba kaşıgı pekmez koyup içtim
öğlen :zorla 1 çorba su ve yeşil çay
arada :nohut,kavrulmamış 5 badem
akşam:çorba varsa çorba yoksa lahana,karnıbahar,brokoli yedim bir de greyfurt
eger canım çok tatlı isterse bitter 1 kare minik çikolata yedim hiç abur cubur yemedim bu şekilde canım
Sinemcim yıldönümünüz kutlu olsun canım nice bir ömür huzurlu ,mutlu ,sağlıklı geçirin canımmmm
sinemcim canım benim çok sevindim böyle güzel bi gün geçirmene rabbim mutluluğunuzu daim etsin..
selam kızlar nasılsınız.ben iyiyim çok şükür kızım biraz hasta gibi ama ne yapalılm artık:)
anlaşılan çok güzel bir gün geçirmişsin canım .tekrar tebrikler
Ne güzel ilişkiniz var, nazar değmesin.
Boşver Sinemcim, özel günlerimizde azıcık gevşemeyeceğiz de, ne zaman gevşeyeceğiz?
------
Ağlama, spor yap.
Yemeye yüklenilen bir günün ertesi günlerinde fazla çıkmak normal. Zamanla iner. Bir gün içinde 1,2 yağ kilo almış olamayacağına göre... Çok takma kafanı...
Nereye gidiyorsun ya?Gitti yine benim foto...
Yarın da cuma... Ahhh, ah... Artık pazartesi isterim.
bu gün kü menüm:
saat 4 te:yarım kutu ton balığı ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.
akşam saat 6 gibi 3-4 pirinç pilavı,2-3 köfte kadar tavuk,ayran ve bol salata olacak inş.
Fundacım akapuntur yok bıraktım tatlım
takımdan ayrılmadan 3 gün önce zor zamanlar geçirdim psikolojim pertti yemeği içmeyi kesmiştim sadece süt ve çorba ile geçti 3 günüm zaten eskisi gibi hiç iştahım olmadı
1 aydır da alkali yapıyorum
sabah uyanınca:greyfurt,2 gülkurusu kayısı,1 bardak karbonatlı su
sabah ,peynir,çavrar ekmeği bir dilim ,1 bardakda yarım yaglı süte 1 çorba kaşıgı pekmez koyup içtim
öğlen :zorla 1 çorba su ve yeşil çay
arada :nohut,kavrulmamış 5 badem
akşam:çorba varsa çorba yoksa lahana,karnıbahar,brokoli yedim bir de greyfurt
eger canım çok tatlı isterse bitter 1 kare minik çikolata yedim hiç abur cubur yemedim bu şekilde canım
Sağol Fundacım
Oyle tabı o gunlerde de diyet diye kassak anı yaşıyamasak ne anlıcaz yaşamdan..
Ama tam tartıya 2 kala size karsıda mahcup oldumGerçi çıkmadık candan ümit kesilmez ya bugun cok muntazam bır menu yaptım. veeeee....
-----
cooookkk guzel sporumuda yaptımhakikaten ağlamayı bırakıp kendimi sporun kollarına bıraktım
--------
yaa o kadar yemişimki en cok gece rahatsız edince farkettim birde yemeğin dısında alkolde mideye oturmus :26:
dünün atımı bugun oldu zatentuvaletle bir aşk başladı yine aramızda :))))))) 3 kere gıttım bu saate kadar
-------------
yaaa bende goremedım ki resimibende bekliyorummmmmmm..........
Ne mahcubu yahu... Yapman gerekeni yaptın sadece... :)
Hem sporda yapılmış.Bir de sen yazınca aklıma geldi, bira şişiriyor zaten. O yüzden de fazla çıkmışsındır. Yarına bayağı bir iner o.
Benim diyetisyenim şarap tavsiye etmişti bira yerine... Ama ben şaraptan nefret ediyorum. Öğütülmüş ölü insan suyu gibi geliyor bana. O yüzden hiç içemem. Zorla tadına baktırsalar fena olurum. Favorim votka, o da şişirmez zaten. Sen de bence mayalı içkiler yerine diğerlerini tercih et.
Ama boyle keyfı yıyıpte cok +cıkınca ne bılıyım kendımden ziyade siz karsı kotu hısettım.
1.5 bira içtim gunduz zaten aksam yemegınde bıle hala vardı o bıranın sıslığı. :) aksamda 2 rakı ıctım. bende şarabı sevmem o ekşi tadı bayıyor benı. :120:
zaten tadını sevmedıgın bır ıckıyıde ıcmek cok manasız. ben rakı, votka ve biracıyım :) ama içlerinde en cok votkayı içiyorum :) eskiden kolayla içerdim. son 4 yıldır agzıma değmedi resmen kola oyle bıraktım. simdi de ıce tea ile hosuma gıdıyor (tavsıye ederımdenemedıysen :) )
Bira ya sahilde birşey içeçeğimiz zaman ya da evde maç izliyorsak ya da dısarda ızlemeye gıttıgımızde ıcerım ama diyette tamamen kesmiştim aslında. dediğin gibi mayalı olusundan kara listeye atmıstım bırayı. rakıyı cok severım ama ılla sofra ıstıyor o yuzden cok sık ıcmıyorum. ama votka cok rahat o konuda :) 3-5 badem al yada fındık tamam :) spor bir içki geliyor bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?