Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sinemcim yıldönümünüz kutlu olsun canım nice bir ömür huzurlu ,mutlu ,sağlıklı geçirin canımmmm
Fundacım yüzüğün hayırlı olsun canım hemde gümüş süper fiyata bulmuşsun
Tunim :bugün tartıldım 73,5 çıktım kıyafet almayım diyorum bir pantolon da 2 pens var var hala bol biçimsiz duruyo Görenler çok şaşırıyo ne oldu sana diye Aynı tempo devam 7 dileri de bir an önce bitirmak istiyorum ucundan da olsa 6 lıları yılbaşında göreceğim inşallah

çok güldüm Allah iyiliğinizi versin.... Allah kabul etsin...........

Dijital tartı mıydı?
Eğer öyleyse pili bitiyorsa hatalı sonuç çıkarabilir. Ya da konulduğu zeminde sağlam durmuyorsa. Hiç sallantı olmaması lazım.
dijital tartı fundacım..daha yeni pilden değildirde koyduğum yerde sağlam durmuyo dediğin gibi ayarlamaya çalıştım olmadı..en iyisi daha garanti olan doktordaki sonuçları yazmak
selam arkadaşlar nasılsınız
benim yine boğazım ağrıyor şaka gibi dimi((
sizler nasılsınız??
tunicim geçmiş olsun ya
fundacım moralini bozma ya belki bugünlük bi şişliktir bu hafta kilo alcak bişey yapmadın diye hatırlıyorum yarına düzelir..
canım üzüldüğün kısmı gitmiş zaten ya kafanı takma
ohhh valla böyle oruçla bütün kazalar biter
ben biliyorum bunuuu...bende çok severim ama çok uzun zamandır yemedim
sinemcim canım benim çok sevindim böyle güzel bi gün geçirmene rabbim mutluluğunuzu daim etsin..

normalde herkeste pazartesi sendromu olur bizim takımda perşembe sendromu var herkes korkulu korkulu bekliyo yarını

selam kızlar nasılsınız.ben iyiyim çok şükür kızım biraz hasta gibi ama ne yapalılm artık:)

selam arkadaşlar nasılsınız
benim yine boğazım ağrıyor şaka gibi dimi((
sizler nasılsınız??

çok geçmiş olsun canım.okulda sürekli bağırmaktan bende kronikleşti boğaz ağrısı

evet ya bazen tek aynı kilomda kalayım yeter dşiye insan ama tam tersi de olabilir yarın belki - çıkarsın

hoş geldin canım.bu arada kuşuna geçmiş olsun.ben hala deneme aşamasındayımben de kaç kilo verdiğini merak ettim.

olsun olsun Allah kabul etsin inşallah

anlaşılan çok güzel bir gün geçirmişsin canım .tekrar tebrikler

tebrikler canım inşallah bende sende 6 lı rakamları görürüz kısa zamanda

normalde herkeste pazartesi sendromu olur bizim takımda perşembe sendromu var herkes korkulu korkulu bekliyo yarını
evet canım ya ben daha listede bile yer almıyorum ama stresteyim inan

ayşegülcüm hoşgeldin nasılsın?
hoşbulduk canım.dün akşam senin geldiğini gördüm ama cevap yazamadım kızımdan

fundacım beni yarın ve haftasonu izinli sayabilirmisin..yarın bildirim yapcağmz saatlerde yolda olcam demiştimya nişanlımın yanına gidicem diye yarından gidiyorum..
kilo bildirimimi şimdi yapıyım o yüzden
73.2/73.4/+ 0.2/0,002732

Nazcım ben şimdi çıkıyorum.malum benim iftar saati yaklaştı.acıktımmmm
sonra görüşürüz tatlım kendine iyi bak

canım benim listeye girceksin inş ben inanıyorum...
bende dün çok geç girdim kimseleri bulamadım

canım benim listeye girceksin inş ben inanıyorum...
bende dün çok geç girdim kimseleri bulamadım

Ne güzel ilişkiniz var, nazar değmesin.
Boşver Sinemcim, özel günlerimizde azıcık gevşemeyeceğiz de, ne zaman gevşeyeceğiz?

-------

Teşekkür ederim canım, güle güle takıyorum hala.

------

Değil mi ya, keşke bir de sönme kapasitemiz olsa...

------

Ağlama, spor yap.

Yemeye yüklenilen bir günün ertesi günlerinde fazla çıkmak normal. Zamanla iner. Bir gün içinde 1,2 yağ kilo almış olamayacağına göre... Çok takma kafanı...

sinemde gitmiş kimse kalmamış
bende çıkıyorum akşam arkadaşlara gidicez ama erken döneriz herhalde dönünce yazarım
öpüyorum sizi
öğleden sonra müsait olursam bakarım tabi yine:)))

Nereye gidiyorsun ya? Gitti yine benim foto...
Yarın da cuma... Ahhh, ah... Artık pazartesi isterim.

Teşekkür ederim Berivancım. Toptancıdan aldım, diğerlerinin arasına katınca doğal olarak ucuza geldi. :)

Şimdi... Gelelim konumuza...

73,5

Nasıl ya?

Ne yapıyorsun kız sen, sadece akupunkturla mı bu kadar verdin? Ne kadar hızlı olmuş. Çabucak gidecek kilolar anlaşılan.

Perşembe sendromu, cuma sendromu...

Tamam canım, pazartesiye kadar izinli yazarım. Bildirimini de bu şekilde yazarız.

bu gün kü menüm:

saat 4 te:yarım kutu ton balığı ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.

akşam saat 6 gibi 3-4 pirinç pilavı,2-3 köfte kadar tavuk,ayran ve bol salata olacak inş.

Fundacım akapuntur yok bıraktım tatlım
takımdan ayrılmadan 3 gün önce zor zamanlar geçirdim psikolojim pertti yemeği içmeyi kesmiştim sadece süt ve çorba ile geçti 3 günüm zaten eskisi gibi hiç iştahım olmadı
1 aydır da alkali yapıyorum
sabah uyanınca:greyfurt,2 gülkurusu kayısı,1 bardak karbonatlı su
sabah ,peynir,çavrar ekmeği bir dilim ,1 bardakda yarım yaglı süte 1 çorba kaşıgı pekmez koyup içtim
öğlen :zorla 1 çorba su ve yeşil çay
arada :nohut,kavrulmamış 5 badem
akşam:çorba varsa çorba yoksa lahana,karnıbahar,brokoli yedim bir de greyfurt
eger canım çok tatlı isterse bitter 1 kare minik çikolata yedim hiç abur cubur yemedim bu şekilde canım

Yoksa bu karbonatlı su gerçekten işe yarıyor mu? :44:

Sağol Berivancım

Berivancım supersin.. Zaten takımdaki son haftalarında cok iyi gidiyordun canım. İnsallah artık yeni yılda 60lara geciceksin. Kış sana iyi geldi masallah...
çok güzel gidiyorsun

sinemcim canım benim çok sevindim böyle güzel bi gün geçirmene rabbim mutluluğunuzu daim etsin..

Sağol Nazcım. Allah sizlere daha guzelini nasip etsin..

selam kızlar nasılsınız.ben iyiyim çok şükür kızım biraz hasta gibi ama ne yapalılm artık:)

anlaşılan çok güzel bir gün geçirmişsin canım .tekrar tebrikler

minik fıstıgına geçmiş olsun Ayşegulcum

sağol canım oyle valla :) bugun rutine donmek acı geldi biraz

Sağol Fundacım
Oyle tabı o gunlerde de diyet diye kassak anı yaşıyamasak ne anlıcaz yaşamdan..

Ama tam tartıya 2 kala size karsıda mahcup oldum Gerçi çıkmadık candan ümit kesilmez ya bugun cok muntazam bır menu yaptım. veeeee....
-----
cooookkk guzel sporumuda yaptım hakikaten ağlamayı bırakıp kendimi sporun kollarına bıraktım

--------
yaa o kadar yemişimki en cok gece rahatsız edince farkettim birde yemeğin dısında alkolde mideye oturmus :26:
dünün atımı bugun oldu zaten tuvaletle bir aşk başladı yine aramızda :))))))) 3 kere gıttım bu saate kadar

-------------

yaaa bende goremedım ki resimi bende bekliyorummmmmmm..........

bu gün kü menüm:

saat 4 te:yarım kutu ton balığı ve 1 dilim kepek ekmeği yedim.

akşam saat 6 gibi 3-4 pirinç pilavı,2-3 köfte kadar tavuk,ayran ve bol salata olacak inş.

aksamda bire bir aynı olursa guzel menu Aysegulcum afiyet olsun. allah kabul etsin.

işte ideal ogunler budur...
Bu arada kuru kayısıda kesinlikle GÜNKURUSU'nu tavsiye ederim. Çünkü diğerine gore hiç işlem gormuyor o dogal kurutuluyor.

Ne mahcubu yahu... Yapman gerekeni yaptın sadece... :)

Hem sporda yapılmış. Bir de sen yazınca aklıma geldi, bira şişiriyor zaten. O yüzden de fazla çıkmışsındır. Yarına bayağı bir iner o.

Benim diyetisyenim şarap tavsiye etmişti bira yerine... Ama ben şaraptan nefret ediyorum. Öğütülmüş ölü insan suyu gibi geliyor bana. O yüzden hiç içemem. Zorla tadına baktırsalar fena olurum. Favorim votka, o da şişirmez zaten. Sen de bence mayalı içkiler yerine diğerlerini tercih et.

Ama boyle keyfı yıyıpte cok +cıkınca ne bılıyım kendımden ziyade siz karsı kotu hısettım.

1.5 bira içtim gunduz zaten aksam yemegınde bıle hala vardı o bıranın sıslığı. :) aksamda 2 rakı ıctım. bende şarabı sevmem o ekşi tadı bayıyor benı. :120:

zaten tadını sevmedıgın bır ıckıyıde ıcmek cok manasız. ben rakı, votka ve biracıyım :) ama içlerinde en cok votkayı içiyorum :) eskiden kolayla içerdim. son 4 yıldır agzıma değmedi resmen kola oyle bıraktım. simdi de ıce tea ile hosuma gıdıyor (tavsıye ederım denemedıysen :) )

Bira ya sahilde birşey içeçeğimiz zaman ya da evde maç izliyorsak ya da dısarda ızlemeye gıttıgımızde ıcerım ama diyette tamamen kesmiştim aslında. dediğin gibi mayalı olusundan kara listeye atmıstım bırayı. rakıyı cok severım ama ılla sofra ıstıyor o yuzden cok sık ıcmıyorum. ama votka cok rahat o konuda :) 3-5 badem al yada fındık tamam :) spor bir içki geliyor bana :)

Dünden sonra, bugunu cok guzel geçirmenin vermiş oldugu vicdan rahatlaması yasıyorum. :) bugunku sporumda simdiye kadar tek seferde yaptıgım en uzun spor oldu

MenüM

Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1kk peynır
yarım domates
yarım salatalık

ara
1 mandalina

ogle
4kasık nesfıt + süt

ara
1 kepekli galeta
1 çay bardağı süt

aksam
1 haslanmıs yumurta
yarım salatalık
yarım domates
1 yeşil biber
1 dilim kepekli ekmek

4 yeşil çay + su 2 lt'yi gecti
sporum
45 dk. parktaki aletlerde çalıştım. (parka gidince 3 tanesinde calısıyorum en verimli onlar cunku) 10+15+20 yapıyorum.
45 dk koşar adım hafıf rampalı yürüyüş.

Rakı içebilmeyi isterdim ama çok keskin geliyor anasonun kokusu bana... :)

Ice tea ile hiç denememiştim, bir sonrakinde denerim artık.

Eskiden birayı ucuz diye alırdım, 2 liraydı kutusu... Şimdi oldu 5 lira... Aldığına değmiyor. Herhalde dünyanın en pahalı birası da bizdedir her şeyde olduğu gibi...

------------

Bugün işlerimden başımı daha yeni kaldırdım. O yüzden hemen spora gidiyorum. Artık gelince konuşurum hepinizle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…