- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.501
fundacım benim yeni tartım bi eksik bi fazla tartıyo..bundan sonra onunla yapmıycam ölçümlerimi..doktora cuma günü gitmeye başlıycam artık yada perşembe..ordaki ölçümlerim daha sağlıklı onu yazıcam...o yüzden bu hafta +0.2 çıkıcak kilom
selam arkadaşlar nasılsınız
benim yine boğazım ağrıyor şaka gibi dimi((
sizler nasılsınız??
yarım yufka iki dilim ekmek yaraacım maşallah daha gençsin..38 de çok büyük bi yaş değil..senin 38 in bana annemi hatırlattı küçükken hep annem 38 yaşında derdik yaklaşık 8 sene önce o bizde hiç değişmedi...annem 46 yaşına geldi ama biz onun hiç yaşlanmaya başladığı nı kabul etmedik 2-3 sene öncesine kadar hala 38 derdik annem için..
canım yufka yarım bile olsa akşam yemeseydin keşke
bilirim özellikle sınav çalışırken masamda her daim bir şişe su olurdu sürekli içerdim ve tuvaleten çıkamazdım deli olurdumkendim yazıp kendim okuyorum yaa
kızlar ya bi sınavdan çıkıp birine giriyorum..normalde çok sık lavaboya gidiyorum zaten su içince hiç çıkamıyorum ordan...şimdi hiç içemiyorum bu yüzden sınav aralarında lavaboya zor yetişiyorum su ve yeşilçay içmediğim halde...ama bu 2 hafta bana kötü yansıycak galiba inş + çıkmam tartıda
evet canım çok iyi oldu o gün birden noluyor diye canım sıkılmıştıcanım çok sevindim seni tekrar gaza getirir artık bu..diğer türlü çok moralin bozulcaktı
çoook fena olmuş ayşegül yakete çok yağlı ve un dolu zaten üzerine bide mantı
fundaya ne ceza versek acabaaa
bencede salına salına dolaşmak spor değil ama tüm gün koşturduysan illaki geçer:))Affınıza sığınarak menüm:
10:00
3 dilim ekmek
1,5 kk peynir
1 tabak çorba
15:00
1 dürüm döner
1 ayran
+ Saatlerce yürüyüş.Gerçi spor yürüyüşünün yerine geçmez ama saatlerce olunca belki 1 saatlik yürüyüşün yerine geçer.
Selam 5. takım!
Çoook mutluyum bugün. Çok güzel bir gün geçirdim. Üstelik sonunda gerçekten güzel bir Tek Yüzük aldım kendime.
Yüzüklerin Efendisi ile ancak 2006 tanışan bir garibancık olan ben, doğal olarak yüzüğünü bulamadım. Her yerde aynı cevap "Kalmadı." En sonunda girdiğim bir yerde "Olması lazım, ben size haber veririm." demişlerdi ve haber de gelmişti gerçekten. Uça uça gitmiştim dükkana tekrar ama hayatımda o kadar kötü taklit görmemiştim.Feci bir yüzüktü; tabi ben o hevesle yine dayanamayıp almıştm.
İnternette, Hobbit'in filmi çıkacak diye bazı firmaların şimdiden yüzüğü tekrar ürettiklerini okudum. Bugün de Eminönü'ne gitmiştim. Toptancılardan birinde buldum yüzüğü.Üstelik normalde alsam (hele ki filmden sonra) hiçbir yerde 40-50'den aşağı alamayacağım yüzüğü 10'a aldım. (925 ayar gümüş olduğu için 40-50) Takıcılığın gözünü seveyim.
Şu an size Tek Yüzük'üm parmağımda iken yazıyorum; dünyaya ben hükmediyorum artık.
Hobbitim'e de yüzüğüm parmağımda gideceğim, ohhhh...
Üstelik o kadar iyi bir taklit ki internette gördüğüm tüm diğer taklit yüzüklerden çok daha gerçekçi. Yarışamadığı yegane yüzük filmdeki gerçek yüzük. :)
Tamamdır İremcim, izinli yazdım.
Ta kendisi!
Cennet hurması diyeyim artık o zaman o hurmaya. :)
İnsan vücudunun ne kadar şişme kapasitesi var yahu.
Ben de pek hızlı gidemiyorum maalesef... Bu aralar çok düzensiz oldu menülerim ama yine bir krep haftası yapsam fena olmayacak. En güzel kiloyu o şekilde vermiştim, sanırım düşük karbonhidratlı olduğu için...
Ben aslında o hurmanın o kadar düşkünü değildim ama kalorisini öğrenmeden önce ramazan hurması düşkünüydüm.
Annem almış geçenlerde cennet hurması, bir tane yedim. Jöle kıvamında bir yeri varmış içinde, o kıvam bir hoşuma gitti ki sorma. :) Ondan sonra yemeye başladım, zaten 1 tanesi 1 porsiyon meyve yapıyor, kalorisi de yüksek değil yani.
Ben hatırlamıyorum öyle saçların olduğunu...
Dalgalı, gür ve simsiyah...
Hayalimdeki saçlar onlar benim. Ama maalesef bende yok.Benim saçlarım koyu kestane; herkes ısrarla "siyah gibi işte" dese de, sonuçta "siyah gibi"... Ve de benim saçlarım kabarık düz.
Çooooooooook güzel saçların var Tunicim, kıymetini bil. Zaten en güzel saç rengine ve tipine sahipsin ne boyatmana gerek var, ne de başka işlemlere... :)
Uzay yürüyüşü = Dik göğüsler + dolgun popo...
Ben de kullanıyorum ya Ayşegülcüm, menülerimin altında sporda görüyorsundur, haftada en az 5 gün 40 dakika binmeye çalışıyorum. Eliptik bisikletle ya da herhangi bir başka spor aleti ile ilgili diyeceğim tek bir şey var, o da şu:
Spor yapmak için insanüstü bir sabır gösteremeyeceksen alma.
Ben yıllardır bir sürü farklı spor aleti kullandım. Her birini "Hem sıkılmadan, keyifle yaparım, hem de kilo veririm." diye aldım. Ama hepsinden sıkıldım. :) Hem de öyle çok sıkıldım ki... Ergenlik döneminde ve daha erken yaşlarda sıkıldığım gibi bir kenara attım aletleri ama yetişkin olunca işler değişti. Bir kondüsyon bisikletim vardı, her aldığım spor aleti gibi onu da "Hiç sıkılmam." diye almıştım. "Televizyon, bilgisayar önünde film izlerken bir yandan ona binerim."... Bir süreden sonra o bisiklete binmemi sağlayan tek şey kilo verme isteğim ve azmimdi. Ama hurdaya çıkana kadar kullandım onu. :)
Aynı şekilde pilates seti aldım. Pilates yapınca kendimi çok iyi hissetmeme rağmen bir yerden sonra sıkıntıdan patlamaya başladım ama yine de kilo vermeme faydası olacak diye sıkıla sıkıla devam ettim. (63 civarlarına inince tekrar kullanacağım zaten, sanırım ömrüm boyu da kullanırım çünkü güzel şekillendiriyor. Ama şu an ihtiyacım olan şey şekle girmekten ziyade yağ kaybetmek olduğu için şimdilik erteliyorum pilatesi.)
Şimdi eliptik bisikletim var, 5 ay oldu. İlk günler çok keyifliydi ama artık çok sıkıcı oldu. :) Yine sadece kilo verme azmim sayesinde biniyorum tepesine...
Yani olay şu: O aleti kilo vermek için alıyoruz ve kilo vermek için biniyoruz, zevk almak için değil. O sporu yapmak bizim için eğlence değil; görev, ödev oluyor. Ondan sonra sıkılmalar başlıyor işte... Mesela ben 55 kilo olsam bisikletime daha severek binerim; çünkü eğlenmek için biniyor olurum, zayıflamak için değil.
Yani bunları iyi düşünüp almak lazım. O müthiş sabrı ve azmi gösterebileceğine inanıyorsan al, aksi takdirde sadece paranı ziyan etmiş olursun. Almayı istiyorsan da "Ben bundan kesinlikle sıkılmam." diyeceğin bir şey al. Ondan tabi sıkılacaksın ama iyi-kötü yaptığın sporu daha katlanılır kılacak. :) Ben hala eliptikteki o uzayda yürüme hissini yaşadıkça az da olsa keyif alıyorum. O hareketin salınımı hoşuma gidiyor ve bu da spora katlanmamı sağlıyor. :)
Acı ama gerçekler bunlar. :)
"Yarım yufka"...
Bu da "milföy hamuru" na benzemiş.
Çiğ yemiyorsunuz tabi de, okuyunca öyle gibi geliyor insana... :)
Mesaj 2
Günaydın Tunicim. Ben iyiyim, sen de dikkat et kendine. Belki de çok fazla hastalık düşünüyorsun, düşünme.
Benim de tartıya moralim bozuldu. Çok kötü şeyler söyledi bugün bana.Umarım yarına değişir. Aynı çıksam yeter, o derece...
Merhabalarrrrrrrrrrr kızlar nasılsınızzzz geçmiş olsun tunicimmm
aa kızlar bozmayın morelinizi sık sık da tartılmayın o yüzden olumsuz etkileniyorsunuz nerede bakayimm olumlamalar
Tunicim alkali yöntemini sendin demi araştıran bende yapıyorum olabildiğince uymaya çalışıyorum faydası var tuzumu degiştirdim sudaki karbonat zaten hiç degiştirmiyo suyun tadını gün içinde 2 greyfurt yiyorum birde sebze agırlıklı besleniyorum bu şekilde
bu aralar kuşum biraz hastaydı 2 haftadır onunla ilgilendim bıdığım 7 aylık tüy döküyor du çok korktum halsiz uyuyodu veterinere gittim ilaç aldım 2 tane onu da saglıklı beslıyorum yeminden çimler yapıyorum ,yumurta peynir veriyorum elma ve havuç rendeliyorum o kadarla da kalmayıp papatya çayı bile içiyo kuşum
fundacım sanırım kastetiğin şu değilmi
Eki Görüntüle 557878
ayrıca trabzon hurmasıda deniliyormuş onuda ilk kez duydum
ne çok ismi varmış yahu:))
haklı çıktınız kızlarr bugün sabah tartıldığımda o + lardan kurtulmuş olduğumu gördüm
ama yinede 300gr artıdayım
cumaya bakalım nasıl olacak
genel olarak bir hafta verip bir hafta veremiyoruzya benimki sanırım sizinkilerle ters haftaya denkgelecek
geçen hafta vermiştim bu hafta sabit kalırsam siz büyük ihitmal vermiş olacaksınız
aaa kendimi şartlamayayım ama canım bende veririm neden bir hafta verip diğer hafta sabit kalayım dimi ama
bak olmuş yapmışsın:)))
Evet canım dalgalı gür simsiyah saçlarım var
geçende burda herkes saç çılgınlıklaırndan bahsetmişti
kırmızılar maviler kazıtanlar:)
bende daha boya nedir bilmem ama herkes saçlarıma boyamı diye sorar
bir ekre heves edip kına yaktırmıştım lisedeyken sanırım oda tutmadı tabi günlerce aktı durdu heryer kıpkırmızı eziyetinden başka bişeyini çekmedim:)
ama fotoda süpriz var sanırım tahmin etmeyeceğiniz birsey
yarın fundada buda olduğu bi zaman koyacağım tekrar:))
Merhaba Kizlar
Once menumu yazayım
Sabah
1 dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 üçgen peynir
3 zeytin
Ara
3 eti form limonlu
Öğle
1 porsiyon kofte
2 dilim ekmek
2 bardak ayran
Salata
Ara
1 avuc beyaz leblebi
1 elma
Aksam
Yarım yufka
5 kasik kiymali patlıcan
Salata
Ara
1 ayva
Selam 5. takım!
Çoook mutluyum bugün. Çok güzel bir gün geçirdim. Üstelik sonunda gerçekten güzel bir Tek Yüzük aldım kendime.
Yüzüklerin Efendisi ile ancak 2006 tanışan bir garibancık olan ben, doğal olarak yüzüğünü bulamadım. Her yerde aynı cevap "Kalmadı." En sonunda girdiğim bir yerde "Olması lazım, ben size haber veririm." demişlerdi ve haber de gelmişti gerçekten. Uça uça gitmiştim dükkana tekrar ama hayatımda o kadar kötü taklit görmemiştim.Feci bir yüzüktü; tabi ben o hevesle yine dayanamayıp almıştm.
İnternette, Hobbit'in filmi çıkacak diye bazı firmaların şimdiden yüzüğü tekrar ürettiklerini okudum. Bugün de Eminönü'ne gitmiştim. Toptancılardan birinde buldum yüzüğü.Üstelik normalde alsam (hele ki filmden sonra) hiçbir yerde 40-50'den aşağı alamayacağım yüzüğü 10'a aldım. (925 ayar gümüş olduğu için 40-50) Takıcılığın gözünü seveyim.
Şu an size Tek Yüzük'üm parmağımda iken yazıyorum; dünyaya ben hükmediyorum artık.
Hobbitim'e de yüzüğüm parmağımda gideceğim, ohhhh...
Üstelik o kadar iyi bir taklit ki internette gördüğüm tüm diğer taklit yüzüklerden çok daha gerçekçi. Yarışamadığı yegane yüzük filmdeki gerçek yüzük. :)
------------
İnsan vücudunun ne kadar şişme kapasitesi var yahu.
Ben de pek hızlı gidemiyorum maalesef... Bu aralar çok düzensiz oldu menülerim ama yine bir krep haftası yapsam fena olmayacak. En güzel kiloyu o şekilde vermiştim, sanırım düşük karbonhidratlı olduğu için...
------------------------
Uzay yürüyüşü = Dik göğüsler + dolgun popo...
Ben de kullanıyorum ya Ayşegülcüm, menülerimin altında sporda görüyorsundur, haftada en az 5 gün 40 dakika binmeye çalışıyorum. Eliptik bisikletle ya da herhangi bir başka spor aleti ile ilgili diyeceğim tek bir şey var, o da şu:
------------
Ben yıllardır bir sürü farklı spor aleti kullandım. Her birini "Hem sıkılmadan, keyifle yaparım, hem de kilo veririm." diye aldım. Ama hepsinden sıkıldım. :) Hem de öyle çok sıkıldım ki... Ergenlik döneminde ve daha erken yaşlarda sıkıldığım gibi bir kenara attım aletleri ama yetişkin olunca işler değişti. Bir kondüsyon bisikletim vardı, her aldığım spor aleti gibi onu da "Hiç sıkılmam." diye almıştım. "Televizyon, bilgisayar önünde film izlerken bir yandan ona binerim."... Bir süreden sonra o bisiklete binmemi sağlayan tek şey kilo verme isteğim ve azmimdi. Ama hurdaya çıkana kadar kullandım onu. :)
Aynı şekilde pilates seti aldım. Pilates yapınca kendimi çok iyi hissetmeme rağmen bir yerden sonra sıkıntıdan patlamaya başladım ama yine de kilo vermeme faydası olacak diye sıkıla sıkıla devam ettim. (63 civarlarına inince tekrar kullanacağım zaten, sanırım ömrüm boyu da kullanırım çünkü güzel şekillendiriyor. Ama şu an ihtiyacım olan şey şekle girmekten ziyade yağ kaybetmek olduğu için şimdilik erteliyorum pilatesi.)
Şimdi eliptik bisikletim var, 5 ay oldu. İlk günler çok keyifliydi ama artık çok sıkıcı oldu. :) Yine sadece kilo verme azmim sayesinde biniyorum tepesine...
Yani olay şu: O aleti kilo vermek için alıyoruz ve kilo vermek için biniyoruz, zevk almak için değil. O sporu yapmak bizim için eğlence değil; görev, ödev oluyor. Ondan sonra sıkılmalar başlıyor işte... Mesela ben 55 kilo olsam bisikletime daha severek binerim; çünkü eğlenmek için biniyor olurum, zayıflamak için değil.
Yani bunları iyi düşünüp almak lazım. O müthiş sabrı ve azmi gösterebileceğine inanıyorsan al, aksi takdirde sadece paranı ziyan etmiş olursun. Almayı istiyorsan da "Ben bundan kesinlikle sıkılmam." diyeceğin bir şey al. Ondan tabi sıkılacaksın ama iyi-kötü yaptığın sporu daha katlanılır kılacak. :) Ben hala eliptikteki o uzayda yürüme hissini yaşadıkça az da olsa keyif alıyorum. O hareketin salınımı hoşuma gidiyor ve bu da spora katlanmamı sağlıyor. :)
Acı ama gerçekler bunlar. :)
"Yarım yufka"...
Bu da "milföy hamuru" na benzemiş.
Çiğ yemiyorsunuz tabi de, okuyunca öyle gibi geliyor insana... :)
selam arkadaşlar nasılsınız
benim yine boğazım ağrıyor şaka gibi dimi((
sizler nasılsınız??
Mesaj 2
Günaydın Tunicim. Ben iyiyim, sen de dikkat et kendine. Belki de çok fazla hastalık düşünüyorsun, düşünme.
Benim de tartıya moralim bozuldu. Çok kötü şeyler söyledi bugün bana.Umarım yarına değişir. Aynı çıksam yeter, o derece...
Merhabalarrrrrrrrrrr kızlar nasılsınızzzz geçmiş olsun tunicimmm
aa kızlar bozmayın morelinizi sık sık da tartılmayın o yüzden olumsuz etkileniyorsunuz nerede bakayimm olumlamalar
Tunicim alkali yöntemini sendin demi araştıran bende yapıyorum olabildiğince uymaya çalışıyorum faydası var tuzumu degiştirdim sudaki karbonat zaten hiç degiştirmiyo suyun tadını gün içinde 2 greyfurt yiyorum birde sebze agırlıklı besleniyorum bu şekilde
bu aralar kuşum biraz hastaydı 2 haftadır onunla ilgilendim bıdığım 7 aylık tüy döküyor du çok korktum halsiz uyuyodu veterinere gittim ilaç aldım 2 tane onu da saglıklı beslıyorum yeminden çimler yapıyorum ,yumurta peynir veriyorum elma ve havuç rendeliyorum o kadarla da kalmayıp papatya çayı bile içiyo kuşum
bende seni düşünmüştüm dün
ne yaptı acaba diye
kilon kaç hesap ver bakalım yok öyle takımdan ayrıldım diye hesap vermemek:)
kuşunada geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyileşir
alkali diyetinide inan unuttum desem inanırmısın
yani tamamen unuttum şimdi sen yazınca aklıma geldi giderken karbonat alayımda en azından suyuma katayım ona başlayayım
Günaydınnnnn, Tünaydınnnnn
Harikaydı dün.. :) Rüya gibi gecti :) Esim oyle doğal, rahat, romantik bir gun ayarlamıs ki.. gun hiç bitmesin istedim.. Ama bitti
Sabahtan cıktık evden tum gun dısardaydık. Aksam ustu eve ugradık ustumuzu değiştirmeye, yemek için.
-----------
Dun diyete basladıgım gunden beri en fena ogun gunuydu :18: Ama kesinlikle yemek eskisi gibi on planda değildi hatta umrumda değildi. zaten olay miktarlar değildi, kalorisi yuksek seyler olmasından hep. ne kadar az yemıs olsamda kaloriden yuklenme cok olmustur. tahmınımce benım menulerume gore 4 gunluk yıyecegımı yedım
yani 3 gun benden adam akıllı menu beklemeyın ve bana acımayın 3 gun :)))))))))
Şuan tartılsam mı, tartılmasam mı dıye titriyorum :18: gecen hafta tartı gunumuzden sonra cumartesı 61.5 cıkmıstım ne guzel hafta basından hop 500 gıtmıstı suan kı durumumla nasıl yuzlesıcem bılmıyorum.
bir ilkle daha tanışmış oldum burda cennet hurması dıye bır hurma duyarım hep ama gormemiştim hiç:)
canım haklı cıktınızı mı var daha o kadar fazla cıkacagına ınanmam hataydı zaten :) o kadar artı cıkmak ıcın dunyayı yemen lazımdı :)
-ye gecmen hıc belli olmaz yarına pozitif bak
Benimde doğal rengim tam komur sıyahıdır :) siyahıda cok severım ama pırasa saclı oldugumdan dalgalı sacı ozellikle cok severım :) saç konusunda anneanneme cekmısım :) annemın sacları dalgalıydı.
Fundamda yazmıs bencede saclarına hıc bırsey yapma. zaten dogal harıkadırlar sıyah ve dalgalı.
yufka harıc harıka menu.. yufkanın gizeminide cozemedim ama nasıl yendi ki acaba :44:
Güle güle kullan yüzügünü Fundacım. :) Bir şeyi, uzun sure aradıktan sonra, ustelik sansa birde super fıyata almanın hazzı cok ıyı bılırımBence o beklemenın ve aramanın mukafatı oluyor
--------------
o şişme kapasitesi arada bir sonmeye donse ne guzel olur soyle bır 2 kılo bırden gıtse
-----------------------------
((( spor, spor aglayasım gelıyor artık spor dıyınce ((((((
selam tubişim :)
gecmiş olsun canım.
bende kurtalamadım ya bogaz agrısından. evdeki cozumler olmadı. artık bır saglık ocagına yol gorundu sanırım. 2 haftadır oksuruyorum(
ahhh tartııı ahhhhh az once mesaj arasında tuvalete kalkınca hadı yuzleseyım dedım((( yuzlesmez olaydım
faciaaaaaa ya 1 gun bu kadar mı etkıler ama yaaaaaaaaa((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
sineeeeemmm
ne yaptınız dün yıldönümünde gelde anlat artıkk:))))))
Sabah uyandım ev boş
Eşim tuylemiş evden :))))
Bir kahve koydum o geldı :) sabah erken cıkmıs elinde çiçeği hediyesi gelmiş :)
bir kahve ıctık, kahvaltıya cıktık. daha once gıtmedıgımız bır yere gıttık bayıldım cok guzel bır mekandı (acıkhava)
hava da sankı bıze cilve yaptı tum gun :) inanılmaz bir gunes ama ara ara yagmur :) romantızımı hava tamamladı yanı :)
kahvaltıdan sonra duymussunuzdur belki Konyaaltını o tarafa gıttık. sahilde yarı kapalı yerler var orda bira içtik (namnam)
ama sohpet harıkaydı :) 6 gıbı eve gectık ust değiştirmeye ordan fasıla gıttık :)
özeti bol sohpetli bol romantik bol eğlenceliydi :)))
hımmm aksam size gosterdiğim cicileri giydim :) eşim ilk gordugunde vaaaooovv oldu :)
yeni ve üstüne tam oaln bir kıyafet insanın zayıfladığını dahada belli ediyor zaten:)
eski kıyafetlerim bol ama bazıları hala giyilebilecek düzeyde onları giydiğimde kimseden bi tepki almıyorum
ama üzerime göre daha küçük beden birşey giydiğimde halamı zayıflıyorsun diyr görenler demek bu kadar farkettiriyor
kaç çıktın bu arada merak ettim:))
sinemde gitmiş kimse kalmamış
bende çıkıyorum akşam arkadaşlara gidicez ama erken döneriz herhalde dönünce yazarım
öpüyorum sizi
öğleden sonra müsait olursam bakarım tabi yine:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?