Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

fundacım benim yeni tartım bi eksik bi fazla tartıyo..bundan sonra onunla yapmıycam ölçümlerimi..doktora cuma günü gitmeye başlıycam artık yada perşembe..ordaki ölçümlerim daha sağlıklı onu yazıcam...o yüzden bu hafta +0.2 çıkıcak kilom

Dijital tartı mıydı?
Eğer öyleyse pili bitiyorsa hatalı sonuç çıkarabilir. Ya da konulduğu zeminde sağlam durmuyorsa. Hiç sallantı olmaması lazım.

Mesaj 2

selam arkadaşlar nasılsınız
benim yine boğazım ağrıyor şaka gibi dimi((
sizler nasılsınız??

Günaydın Tunicim. Ben iyiyim, sen de dikkat et kendine. Belki de çok fazla hastalık düşünüyorsun, düşünme.
Benim de tartıya moralim bozuldu. Çok kötü şeyler söyledi bugün bana. Umarım yarına değişir. Aynı çıksam yeter, o derece...

Son düzenleme:
Merhabalarrrrrrrrrrr kızlar nasılsınızzzz geçmiş olsun tunicimmm
aa kızlar bozmayın morelinizi sık sık da tartılmayın o yüzden olumsuz etkileniyorsunuz nerede bakayimm olumlamalar
Tunicim alkali yöntemini sendin demi araştıran bende yapıyorum olabildiğince uymaya çalışıyorum faydası var tuzumu degiştirdim sudaki karbonat zaten hiç degiştirmiyo suyun tadını gün içinde 2 greyfurt yiyorum birde sebze agırlıklı besleniyorum bu şekilde
bu aralar kuşum biraz hastaydı 2 haftadır onunla ilgilendim bıdığım 7 aylık tüy döküyor du çok korktum halsiz uyuyodu veterinere gittim ilaç aldım 2 tane onu da saglıklı beslıyorum yeminden çimler yapıyorum ,yumurta peynir veriyorum elma ve havuç rendeliyorum o kadarla da kalmayıp papatya çayı bile içiyo kuşum

yarım yufka iki dilim ekmek ya
çorba içmedim bir dilimini ona saysak bir dilimde yemekle yemiş oldum
ekmeksiz ben doymuyorum çünkü
bilirim özellikle sınav çalışırken masamda her daim bir şişe su olurdu sürekli içerdim ve tuvaleten çıkamazdım deli olurdum
tuvalete girip çıkmak vakit kaybı gibi gelirdi
ne günlerdi:))
evet canım çok iyi oldu o gün birden noluyor diye canım sıkılmıştı

yazık ya ayşegülcüm zaten oruçmuş hem iftarda erken olduğu için bence onun üzerine gitmeyelim, gün içinde yiyeceklerini saat 4 te yemiş 4 te daha öğlen bile sayılır aslında:))
bencede salına salına dolaşmak spor değil ama tüm gün koşturduysan illaki geçer:))

yufkayı annanem geldikçe getirir çok severim burda onu pişirme şansımız yok malesef
bazı yemeklerle özellikle çok severim
içine peynir domates dürüp yemesine bile bayılırım

teşekkür ederim canım ama bende her dalgalı saçlı insan gibi düz saça özeniyorum arada gidip fön çektiriyorum ve onun en azından bikaç gün bozulmamaıs için banyo yapmak istemiyorum::))))
çok gür olduğu içinde saçlarımı kestirirken aralarına efil attırıyorum( aralarından seyrelttiriyorum)
şaka gibi dimi herkes olmadığına heves ediyor:)

ben anlayamadım fundacım neden böyle oluyor
geçen akşam üşümüştüm kalkıp biçorap giyeyim demedim mesela o günden şüpheleniyorum
çok dikkat etmiyorum sanırım kendime(

bende sanırım aynı çıkarsam şükredeceğim yarın için
+2.2 gitti ama hala bi +300 var

bende seni düşünmüştüm dün
ne yaptı acaba diye
kilon kaç hesap ver bakalım yok öyle takımdan ayrıldım diye hesap vermemek:)

kuşunada geçmiş olsun inş en kısa zamanda iyileşir

alkali diyetinide inan unuttum desem inanırmısın
yani tamamen unuttum şimdi sen yazınca aklıma geldi giderken karbonat alayımda en azından suyuma katayım ona başlayayım

bu arada ben bugün orucum
eşimde tuttu
ama sabah oğlum ikimizede altınbaşak yedirdi hiç hatırlamadık bile oruç olduğumuzu
aaa ben oruçtum dedim oda banada yedirdii dedi
hatta sonra eşim evden çıktıktan sonra 2 bardak çayda içmiş unutmuş yine
ohh dedim zaten günler kısa çayınıda içmişsin ne var böyle oruç tutmaya:)))

Günaydınnnnn, Tünaydınnnnn

Harikaydı dün.. :) Rüya gibi gecti :) Esim oyle doğal, rahat, romantik bir gun ayarlamıs ki.. gun hiç bitmesin istedim.. Ama bitti

Sabahtan cıktık evden tum gun dısardaydık. Aksam ustu eve ugradık ustumuzu değiştirmeye, yemek için.
-----------

Dun diyete basladıgım gunden beri en fena ogun gunuydu :18: Ama kesinlikle yemek eskisi gibi on planda değildi hatta umrumda değildi. zaten olay miktarlar değildi, kalorisi yuksek seyler olmasından hep. ne kadar az yemıs olsamda kaloriden yuklenme cok olmustur. tahmınımce benım menulerume gore 4 gunluk yıyecegımı yedım

yani 3 gun benden adam akıllı menu beklemeyın ve bana acımayın 3 gun :)))))))))
Şuan tartılsam mı, tartılmasam mı dıye titriyorum :18: gecen hafta tartı gunumuzden sonra cumartesı 61.5 cıkmıstım ne guzel hafta basından hop 500 gıtmıstı suan kı durumumla nasıl yuzlesıcem bılmıyorum.

fundacım sanırım kastetiğin şu değilmi
Eki Görüntüle 557878

ayrıca trabzon hurmasıda deniliyormuş onuda ilk kez duydum
ne çok ismi varmış yahu:))

bir ilkle daha tanışmış oldum burda cennet hurması dıye bır hurma duyarım hep ama gormemiştim hiç :)

canım haklı cıktınızı mı var daha o kadar fazla cıkacagına ınanmam hataydı zaten :) o kadar artı cıkmak ıcın dunyayı yemen lazımdı :)

-ye gecmen hıc belli olmaz yarına pozitif bak

Benimde doğal rengim tam komur sıyahıdır :) siyahıda cok severım ama pırasa saclı oldugumdan dalgalı sacı ozellikle cok severım :) saç konusunda anneanneme cekmısım :) annemın sacları dalgalıydı.

Fundamda yazmıs bencede saclarına hıc bırsey yapma. zaten dogal harıkadırlar sıyah ve dalgalı.

yufka harıc harıka menu.. yufkanın gizeminide cozemedim ama nasıl yendi ki acaba :44:

Güle güle kullan yüzügünü Fundacım. :) Bir şeyi, uzun sure aradıktan sonra, ustelik sansa birde super fıyata almanın hazzı cok ıyı bılırım Bence o beklemenın ve aramanın mukafatı oluyor

--------------
o şişme kapasitesi arada bir sonmeye donse ne guzel olur soyle bır 2 kılo bırden gıtse

-----------------------------
((( spor, spor aglayasım gelıyor artık spor dıyınce ((((((

selam arkadaşlar nasılsınız
benim yine boğazım ağrıyor şaka gibi dimi((
sizler nasılsınız??

selam tubişim :)
gecmiş olsun canım.
bende kurtalamadım ya bogaz agrısından. evdeki cozumler olmadı. artık bır saglık ocagına yol gorundu sanırım. 2 haftadır oksuruyorum (

ahhh tartııı ahhhhh az once mesaj arasında tuvalete kalkınca hadı yuzleseyım dedım ((( yuzlesmez olaydım
faciaaaaaa ya 1 gun bu kadar mı etkıler ama yaaaaaaaaa ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

hosgeldin berivancım.. :)

kıyamam ben onaa bıdık işte.. geçmiş olsun
ohh misler gibi bak bıdıga :) her canlının oldugu gıbı onlarında ıhtıyacı var saglıklı beslenmeye :)

evet aynen hesap vermeye.. :))) kaç kılosun soyle bakalım :)

hoşgeldin sinemciiiim
çok sevindim güzel bir gün geçirdiğine:)
yedikleirnede pişman olma hiç sen zaten nerdeyse sıfır kaçamakla devam ediyorsun bi kerede bu mukafatın olsun helede yıldonumumde
fazla çıkmanda yediklerinin su tutması filandır seninde dediğin gibi bir gündede kilo alınmazya:))

şimdi şu yufkaya bi açıklık getireyim
ben sizde biliyorsunuz diye düşünüp böyle yazıyordum ama sanırım bilmiyorsunuz canlandıramadığınıza göre
şöyleki yufka kocamna saçta pişen yuvarlak kuru bi ekmek
bunu yemek istediğin zaman sulayıp sofra bezine sararsın yumuşar ve dürersin
sonra yemeklerin yanında ekmek niyetine yersin ( yani boş )
lavaş ekmeğinin inceciğini düşünün
bi bakayım foto bulursam ekleyeyim anlatarak ne kadar açıklayıcı oldu bilemiyorum

eveeet foto buldum
şimdi bu piştikten sonraki hali böyle kuru kuru muhafaza ediliyor nerdeyse bir kış yeniliyor

buda sulandıktan sonra yenmeye hazır hali

işte bunların bir tanesi 4 dilim ekmekmiş

sineeeeemmm
ne yaptınız dün yıldönümünde gelde anlat artıkk:))))))

Sabah uyandım ev boş
Eşim tuylemiş evden :))))

Bir kahve koydum o geldı :) sabah erken cıkmıs elinde çiçeği hediyesi gelmiş :)
bir kahve ıctık, kahvaltıya cıktık. daha once gıtmedıgımız bır yere gıttık bayıldım cok guzel bır mekandı (acıkhava)

hava da sankı bıze cilve yaptı tum gun :) inanılmaz bir gunes ama ara ara yagmur :) romantızımı hava tamamladı yanı :)

kahvaltıdan sonra duymussunuzdur belki Konyaaltını o tarafa gıttık. sahilde yarı kapalı yerler var orda bira içtik (namnam)
ama sohpet harıkaydı :) 6 gıbı eve gectık ust değiştirmeye ordan fasıla gıttık :)

özeti bol sohpetli bol romantik bol eğlenceliydi :)))

hımmm aksam size gosterdiğim cicileri giydim :) eşim ilk gordugunde vaaaooovv oldu :)

yeni ve üstüne tam oaln bir kıyafet insanın zayıfladığını dahada belli ediyor zaten:)
eski kıyafetlerim bol ama bazıları hala giyilebilecek düzeyde onları giydiğimde kimseden bi tepki almıyorum
ama üzerime göre daha küçük beden birşey giydiğimde halamı zayıflıyorsun diyr görenler demek bu kadar farkettiriyor

kaç çıktın bu arada merak ettim:))

evet birde etek giydiğin zaman pantolona gore belin falan daha belli, bacaklarda ortada onlarda belli incelmiş. ustumuze tam olan bısey olmadıgı surece kesınlıkle katılıyorum cok bellı olmuyor.

62.7 cıktım
+1.2

sinemde gitmiş kimse kalmamış
bende çıkıyorum akşam arkadaşlara gidicez ama erken döneriz herhalde dönünce yazarım
öpüyorum sizi
öğleden sonra müsait olursam bakarım tabi yine:)))

sinemde gitmiş kimse kalmamış
bende çıkıyorum akşam arkadaşlara gidicez ama erken döneriz herhalde dönünce yazarım
öpüyorum sizi
öğleden sonra müsait olursam bakarım tabi yine:)))

ben burdayım gıtmedım onu nerden cıkardın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…