Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güze l takımımızın güzel insanlarına merhaba

ohh afiyet olsun.boll yoğurtlu olsun

Sanada Merhaba güzel insan....

ya birde eşimde cok sever içim el vermedi onsuz kıymalı makarna yemek :26:

yine de afiyet olsun canım.Dondurucudaki yemekler benimde çoğu zaman kurtarıcım oluyor

Yine maşallah diyorum ama sabah çok az gibi geldi bana

Sağol Ayşegülcüm. :) hayali bile yetti o saatte Ya bir ekstra dondurucu alabılsem, ben daha fazla yapıp koymak ıstıyorum da yemek.
Ona bir turlu fırsat gelmıyor ( Buzdolabının dondurucusu itiş tepiş doldurmaya çalışıyorum. Her gun yemek yapmaktan nefret ediyorum. istiyorum ki aylarca yetecek yemeğim olsun dondurucuda
------------

Valla benım suçum yok sabahla ılgılı eşimin mıymıylıgı aç gıtmesin diye 1 dilim ekmege peynır ılıstırdım. bende acıkmıstım onla beraber yedım. artık onuda kahvaltıya saydım.
benim suçum yok

tamammmm peki sabahki patates nasıllllll pişttiiii acabaaaaaaaa

Helede sade yiyince bildigin çikolata yer gibi :))
Müthiş ötesi birsey
Birde muslinin topikler meyvelisinide aldım daha ona bakmadım ama nesfitin meyvelisi cok hoşuma gitmişti
Muslinin görünüşüne göre içeriği epey bol:)) güzelmiş gibi geldi yiyince yine yazarım:))

Bende nesfiti az sutu cok seviyorum sanırım onun icin pek doyurmuyor beni
1 bardak süte 4 kasik koyuyorum
Ama ogun yaptığımda daha fazla koyayım bakalım nasil olacak

Hic dondurucuya dolma koymamistim
Guzel oluyormu

Canım benim cok teşekkür ederim
Bende özledim sizi:))

Aralar uçmuş gitmisss

Ama ben dondurucudan cikan yemekleri sevemedim
Gerçi cok uzun zaman iyide biraz zaman geçerse o koku beni rahatsız ediyor

AAAA Tuğbacım şoklardayımmm nasıl yani çikolatalı olanlardan kuru kuru atmadın mı agzına hıc.

cık cık cık nasıl dayandın merak etmedın ben ilk aldıgımda hemen cukulu olanlardan yutmustum bır tane
ya ben muslilere hic yaklasmıyorum onların kalorısıne bakmıstım bu nesfıtlere, k-flakeslere gore yuksektı muslilerin kalorisi.

kesinlikle sut ayarını dengele. ondan olabılır.

aaa ben yıllardır koyarım dolmaları dondurucuya. gayet guzel oluyor. yaptıgım zaman 2 duduklu tencere yapıyorum hem 3-4 gun yıyoruz hemde bır o kadar dondurucuya atacak dolma oluyor. En guzelı de canın dolma ıster ama yapmaya usenırsın ya off o zaman harıka oluyor :))) gecmişteki sineme ''eline saglık cınım'' dıyorum

Yanlış okumuşum yaa basında yedim demişsin zaten pardon

Son düzenleme:
onuda fırına attım yani oda közlenmiş gibi bir şey oldu.yani yağsız
zaten bugün eşimin sağlıklı beslenme günüydü galiba herşeyi fırında istedi ve bu da benim işime geldi galiba

hımmmm tamam o zaman kızartma olsaydı yok artık olucaktım.

eşin hep oyle olsa keske :) diyet yaptıgının farkına varmazsın.

Ama ben dondurucudan cikan yemekleri sevemedim
Gerçi cok uzun zaman iyide biraz zaman geçerse o koku beni rahatsız ediyor

canım sen birde çalışıyorsun.özellikle çalışan insana super oluyor. ben kofte falan da yapıp atıyorum tabı pişirmeden
nohut haslıyorum koyuyorum rum da rum :))))

melikecim hoşgeldin ben naz..takımın kaptan yardımcısıyım 22 yaşındayım üniversitede araştırma görevlisiyim....listeye girersen takımımızı çok seveceksin burdaki herkes çok uyumlu ve yardımsever..sana tavsiye menün fena olduğunda sineme yaklaşmamaya bak

"Kimse gelmemiştir zaten" diye ben girmeyeyim, siz o arada döktürün.
Ben gelince de kimse kalmamış, zaten birazdan muhtemel yeni dizim başlayacak. Ona takılacağım için daha giremem herhalde. Yarın da yokum bu arada...

Menünün kalan 2/3 ü nerde?

Siiineeeeemmm bu cikolatali nesfit nasil biseymis yaaa
Hic böyle tahmin etmemistimm
Bildigin çikolata
Yerken vicdanım sızladı sanki çikolata yemisim gibii

Helede sade yiyince bildigin çikolata yer gibi :))
Müthiş ötesi birsey

sen ne diyorsunnnnnn manyak bişey o ben niye tatlılara falan saldırmıyorum sanıyorsunuz robot muamelesi yapıyordunuz bana ama suç bende değil o kadar dedim size alın çukulu nesfit diye

Sinem ve Tubi... Bu yazışmalar da nedir böyle? Sonunda kanıma girdiniz, tüm öğünlerim nesfit olursa günahı sizin boynunuza artık... Yarın alacağım nesfit, yani vakit bulabilirsem. Olmadı ilk fırsatta alacağım.

Tubicim geçmiş olsun bu arada canım... Dikkat et kendine, hele bu soğukların ilk günlerinde...

Bu arada aylar önce Berivan'ın arkadaşı bir Tuğba vardı, delimiyim idi galiba... Sen ona demiştin "ben tuğbaları çok severim." diye yanlış hatırlamıyorsam; bak aklıma geldi şimdi... Seni seni... Az düşünsem tahmin edermişim. :)

Ya bir de ben dün Sinem'e yazacaktım, hatta onun için mesaj alıntıladım ama yazmayı unuttum. Dizide JJ Abrams'ın parmağı varsa izlememeliyim aslında, eminim yine bodoslama dalmıştır, yine bir facia çıkartır ortaya... Ama bu 21 Aralık davasında da elektrik muhabbeti var ya... Gerçi tanıtımda 21 Aralık falan geçmiyor ama... Ben de o senaryolara meraklıyımdır, o yüzden dayanamayıp bakacağım diziye bu defa...

benim çıtır takımımmm ben geldimm

izinli olduğum için mesaj sayımı yapmıyorum fundacım

Hoş geldin canım...

Sanırım Melike devam etmeyecek. :) Tabi belli olmaz...

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1,5 kk peynir
1 yumurta
5 zeytin

Ara
1 mandalina
5 yer fıstığı

Öğle
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

Ara
(Neydi bu ara yahu? :44:)

Akşam
2 köfte
2 dilim ekmek

Ara:
10 fıstık

+30 dk eliptik

bideeeee bi açıklama yapıp içimi rahatlatmak istiyorum...kızlar halihazırda bu hafta 1 kilo vermiş durumdayım fakat tartı değişikliğinden dolayı +2 olarak gözüküyo..

benim çıtır takımımmm ben geldimm

izinli olduğum için mesaj sayımı yapmıyorum fundacım

hosgeldin sevda kuşu

Ama sende hep boyle ''nasılsa kimse gelmemiştir'' diyosun Ne dizisiymiş neye baslıyorsun bensiz baslayamazsın DURRRRR

Ya Funda yaaa ben senın abartı yemenden korkuyorum zaten hep sende tek ogun olayı yok bişeye başladın mı full butun ogunlerı ondan yapıyorsun

Bir korkum daha varki çikolataya zafın buyuk :18: bak deli bir tat kendine guvenmıyorsan alma baştan soylıyım

ya evet losttan dolayı j.j.abrams benim gozumde de fişlendi ama, Fringe'i izledikten sonra tekrar ısındım. Birde beni o konu cezbetti aynen :))

bu arada ben Revolution'ın 1.bolumunu izledim bu aksam yemekten once baktım :) suan tam bır yorum yapamayacagım. en belırgın yorumum şu olurki....

bolumun bıtmesıne yakın bıraz sıkılır gıbı olmustum kı bolum sonundakı goruntude gözlerim acıldı. ama yınede yenı baslayan bır dızı ıcın 3-5 bolum bakmadan cok yorum yapmamak lazım. bende esim gelmeden 1 bolum daha bakayım modundayım :)

aaa neden devam etmycek

Pek girmedi ya, o yüzden öyle düşündüm. Ama belki de acil bir işi çıkmıştır, bilemem... :)

bideeeee bi açıklama yapıp içimi rahatlatmak istiyorum...kızlar halihazırda bu hafta 1 kilo vermiş durumdayım fakat tartı değişikliğinden dolayı +2 olarak gözüküyo..

Süpeeeeeer...

Tartı değişikliği problem değil Nazcım, onun belli bir yazılış şekli var, kilo almışsın gibi görünmeyecek.

--------

Ben şimdi çıkıyorum kızlar, müstakbel dizimle ilgileneceğim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…