Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne testiymiş o yahu

Selam arkadaşlar.Dün akşam iyi geceler diyemeden çıktım kusura bakmayın.Malum kızım yüzünden ara sıra böyle olabiliyor.Şimdi şöyle bir geçmişe bakıp geleyim.

canım benim anlaşılan yorucu zamanlar geçiriyorsun.bence bu kararını bir daha düşün derim.izn al ve sakin sakin karar ver.ondan sonrada aynı fikirdeysen bırakırsan.herşey yoluna girer umarım.

inşallah herşey daha güzel olur.herkesin farklı farklı hayatları ve sorunları var.doğal olarak birbirimizi tam olarak anlayamayız zaten.ne kadar anlamaya çalışsakta sanal ortamda bu zor.herşey daha güzel ve daha iyi olur inşallah:)

selam kızlar
bi bakayım dedim ben çıktıktan sonra neler olmuş
görünce üzüldüm
yani yazacak birşeyde yok alsında ama yinede yok saymak istemedim
iremin ayrılma isteğine üzüldüm bencede bir daha düşünmelisin iremcim

herneyse uzatmakta istemiyorum kimse kimseyi yanlış anlamasın bir daha inş diyeyim ve bitireyim

Selam Kızlar..

Bugun karısık bır gun gecırıyorum. Sabah regl'nin gazabıyla uyandım. şok oldum çok erken oldu nıye bukadar gerı attı anlamadım dogrusu. ama bıraz uykum acılıp kendıme gelıncede sevındım :) en son 62dim. belki regl siskinliğinden oyleydı :) bakalım cumaya kadar tartılmıyacaktım zaten cuma ne cıkacak :44: şöööyyyle küsüratsız bir 61 gorsem ımmmm ne tatlı olur beaaa

( insanlar hayalleriyle yaşar..... )

bir yandan çamaşır yıkıyorum, bir yandan havanın yumusaklıgından fırsat balkona çıktım çayımı aldım. :)

geçmişe bakıp tekrar geleyim.

geçmişe bakıp alıntıları yapmıstım net gitti yaaaa bilgisayarı yenıden baslattım hepsi gitti tabi

Hoşgeldin canım.aslında bugün regli olman iyi olmuş cumaya kadar bayağı azalır.ben yine çok talihsizim tam bu cuma regli günüm.hep cumaya mı denk gelmek zorunda sanki:)
demekki oralarda havalar güzel.bizim burda oldukça soğuk dün hafiften kar bile atıştırdı.şimdide hava karardı zatentadını çıkar bence:)

evey canım bende üzüldüm.dün seninle çok denk gelemedik.

Tekrar alıntı yapamıcam.

Fundacım dizi benide aynı sebepten asırı etkilemedi zaten yavas geldi. ama cok da onyargılı olmak ıstemıyorum. bazı dızılerın ılk bolumlerı bıraz agırdan gıdebılıyor.

ama tabıkı bende bır Frınge i izlediğim gibi kitlenip izlemedim.

--------------

İremcim, saglık işleri zordur.. öncelikle geçmiş olsun..buyuk yada kucuk ne olursa olsun yorar üzer insanı. o psikoloji ile duygusal ya da yogun duygularla yaklaşmış olabılırsın.

ben geldiğinden beri iyi kotu tanıyorum senı sanırım. :) sen normalde boyle tepkiler vermezdın. şuan konunun ne oldugunu değil ben aradakı gergınlıgı dusunuyorum acıkcası.
o yuzden bır çırpıda karar verme canım. mutlaka gelıp okuyacaksın bunları.. gel 2 hafta izin yazdır, hem işlerini topla, hem mesaj stresine girme. yıne sayfaya gıreceksen gır ama bıldırım ve sayım yapmazsın. saglık ile ilgili durumlar her zaman istisnadır. keşke bastan kendını zora sokmadan soyleseydın bız dırek sana teklıf ederdık bu durumu.

belli kurallar var ve bu kurallar hep bızım ıcın. hepimizin esit sartlara sahıp olması ıcın. ama cozumsuz de bırsey yok bu gibi istisna durumlar ıcın.

herkese merhabaa:)
kusura bakmayın dün tüyap kitap fuarına gittim çokta uzak olduğu için gidiş dönüş baya yorucuydu giremedim herkes iyidir umarım

Hosbuldummmmmm
ben hayal kuruyorum tabı 61 diye ama zor cunku regl bıttıkten 2-3 gun sonra şişlik bitiyor. ama tabı ılk gunlere gore ıllakı ınme olur o bakımdan evet ıyı oldu :)

zaten aylardır ilk defa persembe cumaya gelmedı

----------

ayyy valla bende laptopu toplıyıp ıcerı kacıcam bırden sogudu. cayımda bıttı zaten keyfımı yaptım tadında kalsın. :) bıde usutmıyım. bıdıklarım bıle şiştiler gırsek dıye kapıya bakıyorlar. :)

ayyyyy karr yaaaa cok ozledım ((( yıllardır gormedım

kusura bakmayın dün tüyap kitap fuarına gittim çokta uzak olduğu için gidiş dönüş baya yorucuydu giremedim herkes iyidir umarım
hoşgeldin Melike.dün yoktun evet.İnşallah güzel geçmiş gerçi kitaplar her zaman güzeldir yaa

canım benim buyur Erzurum'a gel,kara doyarsın vallagerçi benim ilk geldiğim yıllara göre çok çok az yayağıyor kar ama olsun.aralık ayı geldi hala burda kar yok enterasan gerçekten.bir gelir tam gelirse onu bilemem:18:

ya deli olucam yaaa

zaten agrım var bırde yıne basımda kapkara yakalı gomlekler

annesizlik cok zor soracak kımsen yok ((((( o kadar cok sey gelıyorkı boyle ufacık seyler ama kendi başına ogrenmek zoruna gıdıyor ınsanın (((

canım benim eşimin gömlekleri de öyle maalesef ben her seferinde beyaz sabunla elde çitileyip atıyorum makinaya.yada her seferinde yaka kısmına leke sökücü döküyorum tabii oda çamasırları çabuk çürütüyor.
bu arad annenle görüşmüyor musun yok vefat mı etti istersen cevap vermeyebilirsin seni üzmek istemem.

melikecim hoşgeldin..dün sana kendimi tanıtan bi msj yazmıştım geçmiş sayfalarda bulabilirsin....bende kaçırmazdım normalde o fuarı yaaa

memnun oldum bende lise son sınıftayım inşallah girerim bir an korktum tavsiyene uyucam :

kızlar başarı öykülerinde 45 kilo veren birinin hikayesi var adı güldendi sanırım çok etkilendim çok güzel anlatmış

O gömlekler herkesin derdi anlaşılan:))

Gecen ne yaptım ben

Esimin gömleklerinin 3 üne kosla, 3 üne çamaşır suyu, 3 üne ariel leke çıkarcı, 3 unede aspirin diye bir Leke çıkarcı yaptım
Marketteki kız ısrarla tavsiye etti cokta ucuz bisey
Yani yaptıklarımı yazdım cok sistematik çalıştım
İnanamazsın o aspirin denilen şey müthiş
Ona hic şans vermemiştim aslında:))

Denkgelirsen bı dene derim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…