- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.781
12'yi bile bulmadan geldim, kimse yok. :)
Benim bilgisayardan takılıyor Sinemcim, nedenini çözemiyordum ya bir türlü, aynı takılma... Neyse...
Ben pek beğenmedim. Çok merak uyandırıyor evet ama aksiyon sahnelerini beğenmedim. Bir de sonu da görünce "A-ha Lost2" oldum. O yüzden ılımlı değilim pek. :) Belki takılırım ilerleyen bölümlerine de ama ciddiye almam.
----
O kadar size test attım, hiçbirinizi yapmadınız mı testi yahu? :) Yoksa puanlar düşük çıktı da o yüzden mi söylemiyorsunuz?
----
Ben de çıktım kızlar, yarın gece görüşürüz.
canım funda bugün akşama kadar yokfundacım geldim :)
Ben listeyi tekrar vereyim sana.bir daha kontrol edeyim sizinkini de edeyim.3.ye iş çıkmasın
canım benim anlaşılan yorucu zamanlar geçiriyorsun.bence bu kararını bir daha düşün derim.izn al ve sakin sakin karar ver.ondan sonrada aynı fikirdeysen bırakırsan.herşey yoluna girer umarım.Bu hafta iki gun boyunca hastanedeydim. Yakin zamanda anestezi alarak yapilan kucuk bir islem yaptirmam gerekiyor. Gunu yaklastikca bile stresim kat be kat artiyor. Bu hafta zor gecti benim icin zaten gecenin yarilarinda girip burayi okuyup cevaplarimi vermeye calisiyorum. Belki o an durumun kritik denilince, ben de o stresle yanlis anlasilmaya musait bir yazi yazmis olabilirim, ama uslubumda hic sertllik yoktu, hele seninki kadar hic yoktu. Belki ben duygusal dusunuyorum ama bu kadar yanlis anlasilmami beklemezdim funda, belki bu haftaki yogunluguma verebilirdin.
Ya da veremezdin, her neyse..
Benim durumum hep kritik, hep kritik. Bu takimin kurallarini hep ben bozuyorum, en az mesajlar benimki her zaman, kurallari algilayamadim hala, hep hep hep..
Bu sebepten bu takima layik degilim , ak koyun kara koyun belli oldu bence. O yuzden kendi istegimle ayriliyorum fundacim...
Guzel arkadasliginiz icin hepinize cook tesekkur ederim, insallah her biriniz istediginiz kilolara ulasir ve basariyla mezun olursunuz.. Her sey gonlunuzce olsun..
Kızlar lütfen yarın da bu yazılanlar yüzünden canımızı sıkmayalım. Akşam geldiğimde her şeyi normal bulmak istiyorum, mesajlarınızı okumak istiyorum. Artık bu takımda daha fazla deprem yaşamak istemiyorum. Umarım dilediğim gibi olur... :26:
İyi geceler hepinize...
Hoşgeldin canım.aslında bugün regli olman iyi olmuş cumaya kadar bayağı azalır.ben yine çok talihsizim tam bu cuma regli günüm.hep cumaya mı denk gelmek zorunda sanki:)Selam Kızlar..
Bugun karısık bır gun gecırıyorum. Sabah regl'nin gazabıyla uyandım. şok oldum çok erken oldunıye bukadar gerı attı anlamadım dogrusu. ama bıraz uykum acılıp kendıme gelıncede sevındım :) en son 62dim. belki regl siskinliğinden oyleydı :) bakalım cumaya kadar tartılmıyacaktım zaten cuma ne cıkacak :44: şöööyyyle küsüratsız bir 61 gorsem ımmmm ne tatlı olur beaaa
( insanlar hayalleriyle yaşar.....)
bir yandan çamaşır yıkıyorum, bir yandan havanın yumusaklıgından fırsat balkona çıktım çayımı aldım. :)
geçmişe bakıp tekrar geleyim.
selam kızlar
bi bakayım dedim ben çıktıktan sonra neler olmuş
görünce üzüldüm
yani yazacak birşeyde yok alsında ama yinede yok saymak istemedim
iremin ayrılma isteğine üzüldüm bencede bir daha düşünmelisin iremcim
herneyse uzatmakta istemiyorum kimse kimseyi yanlış anlamasın bir daha inş diyeyim ve bitireyim
Hoşgeldin canım.aslında bugün regli olman iyi olmuş cumaya kadar bayağı azalır.ben yine çok talihsizim tam bu cuma regli günüm.hep cumaya mı denk gelmek zorunda sanki:)
demekki oralarda havalar güzel.bizim burda oldukça soğuk dün hafiften kar bile atıştırdı.şimdide hava karardı zatentadını çıkar bence:)
hoşgeldin Melike.dün yoktun evet.İnşallah güzel geçmiş gerçi kitaplar her zaman güzeldir yaaherkese merhabaa:)
kusura bakmayın dün tüyap kitap fuarına gittim çokta uzak olduğu için gidiş dönüş baya yorucuydu giremedim herkes iyidir umarım
canım benim buyur Erzurum'a gel,kara doyarsın vallaHosbuldummmmmm
ben hayal kuruyorum tabı 61 diyeama zor cunku regl bıttıkten 2-3 gun sonra şişlik bitiyor. ama tabı ılk gunlere gore ıllakı ınme olur o bakımdan evet ıyı oldu :)
zaten aylardır ilk defa persembe cumaya gelmedı
----------
ayyy valla bende laptopu toplıyıp ıcerı kacıcambırden sogudu. cayımda bıttı zaten keyfımı yaptım tadında kalsın. :) bıde usutmıyım. bıdıklarım bıle şiştiler gırsek dıye kapıya bakıyorlar. :)
ayyyyy karr yaaaa cok ozledım((( yıllardır gormedım
ya deli olucam yaaa
zaten agrım var bırde yıne basımda kapkara yakalı gomlekler
annesizlik cok zor soracak kımsen yok((((( o kadar cok sey gelıyorkı boyle ufacık seyler ama kendi başına ogrenmek zoruna gıdıyor ınsanın (((
hoşgeldin Melike.dün yoktun evet.İnşallah güzel geçmiş gerçi kitaplar her zaman güzeldir yaa
:18:
melikecim hoşgeldin..dün sana kendimi tanıtan bi msj yazmıştım geçmiş sayfalarda bulabilirsin....bende kaçırmazdım normalde o fuarı yaaaherkese merhabaa:)
kusura bakmayın dün tüyap kitap fuarına gittim çokta uzak olduğu için gidiş dönüş baya yorucuydu giremedim herkes iyidir umarım
melikecim hoşgeldin ben naz..takımın kaptan yardımcısıyım 22 yaşındayım üniversitede araştırma görevlisiyim....listeye girersen takımımızı çok seveceksin burdaki herkes çok uyumlu ve yardımsever..sana tavsiye menün fena olduğunda sineme yaklaşmamaya bak
ya deli olucam yaaa
zaten agrım var bırde yıne basımda kapkara yakalı gomlekler
annesizlik cok zor soracak kımsen yok((((( o kadar cok sey gelıyorkı boyle ufacık seyler ama kendi başına ogrenmek zoruna gıdıyor ınsanın (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?