- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #72.701
Durumu kritik derken, anlayamadim?
Ayin 21inde doktor randevum vardi o yuzden o gun daha giremem diye izin aldimM
Ondan birgun oncesi hic girememistim o gun de ogleden once hastanedeydim, ama aksama dogru aldigimiz bir haberle esimin dayisina gitmek zorunda kaldik. Esi alti aylik hamile ve gebeligi sonlandirilacakmis bebegi cok hastaymis. O gun de eve gec geldik ve ben gece senden yarin icin izin istemistim. O gun girememe sebebim buydu.
Internet problemim su birkac gundur olustu ve hala devam ediyor. Ben de takimdan ayrilmamak icin girebildigim anlar girsem olur mu dedim, ama su an izin almak istiyorum iki hafta oluyordu degil mi izinler? Bir de su kritik durumum nedir cok merak ediyorum.
Mesaj yazdığın saat akşam da olsa, günde 10 mesaj ve menü yazıldıktan sonra bir problem olmaz İremcim. Ama eğer mesajlar ve menüler eksik kalacaksa uyarı alırsın. Kararını imkanlarına göre sen ver.Zaten şimdi bir mesaj-menü durumu açıklaması yapacağım.
Düşündüğüm gibi bir durum yokmuş.
Şu an durumu kritik olan bir tek İrem var.
İremcim sen ayın 21'inde "yarın izili sayabilir misin beni, yarın anlatırım ne olduğunu" demiştin. Bahsettiğin durum internet problemi miydi, ben daha farklı bir şey düşünmüştüm ama... :44:
Günaydın Sinemcim. :)
Geçmiş yoktur ama bak bakalım bir.
Geçmiş diye döndüm ama gerginlik gordum:26:
yorum yaparak konuyu uzatmak ıstemıyorum. ama cıdden cok luzumsuz bır dıyalog olmus. keyfim kaçtı zaten kimsede yok bende cıkıyım simdilik
Günaydın Fundacım :)
yokmus valla bu ara cok sakınbazen sırf mesaj doldurmaya gelır oldum. sakın oldugumuz cok olmustu ama ben ılk defa mesaj doldurayım moduna gırdıgımı hıssettım
İki kişinin arasında bir tartışma olduğu zaman diğer üyeler lütfen "tartışma olmuş, çıkayım." moduna girmesin. Yani kötü anlamda yapmıyorsunuz bunu biliyorum ama tartışma o iki kişi arasında, bırakın onlar çözsün. Herkesin keyfi kaçınca can sıkıcı bir ortam oluyor.
Sinemcim sana bir teklif sunayım... Herkese de tabi...
Mesaj zorunluluğunu kaldıralım, menü zorunluluğunu da kaldıralım. İsteyen cumadan cumaya kilo bildirimi yapsın, isteyen her gün gelip 50 mesaj yazsın.
Tüm kuralları yıkalım, çok sıkıldım ben de böyle nedenlerle tartışma çıkmasından... Kurallar gelirken, açıklaması yapılırken problem olmuyor ama sonra böyle oluyor. Yakalım, yıkalım her şeyi... Sonra duruma göre kalan sağlar bizim olsun.
Bunu da gayet sakin yazıyorum, bu mesaja da gerilmeyin. :) Ciddiyim de, böyle yapalım olmadı... Görünürde herkes mesajlarını yazıyor ama etraf sakin; 10 mesaj da olsa 20 mesaj da olsa çözüm olmuyor demek ki... Üye takıma girme ihtiyacını hissetmedikten sonra bir anlamı olmuyor mesaj yazmanın...
Beni biliyorsun Fundacım simdiye kadar ki takımda yasadıgımız ki anlaşmazlıklarda hiç gorup kaçmam, yorumsuz kalmam vs olmadı. Ama aynı konular cok yersız artık bırbırımızı veya bırbırınızı uzmeye degmez seyler. bunları gorunce hala ordamıyız oluyorum. birde ben yazarken kımse yoktu o yuzden cıkayım oldum. senı gorunce kaldım :) farkındaysannn
------------------
ben kendi adıma bu teklife tamamen kapalıyım.. bu kuralsızlık gunluklerde mevcut zaten. ben oyle bır ortamda olmak ısteseydım gunluklerden buraya gelmezdım, orda kalırdım.
herkes bu konuda fıkrını soylesın tabiki ama ben bu kurallar kalkarsa cok fazla kalacagımı sanmam cunku suan bıle bu kadar sakınken kuralsız bır ortamda kımse gırmez. benımde ne verecegım ne alacagım bır sey olur bu ortamda. bunu da cidden yürekten istemem. cunku burdan mezun olarak tatlı tatlı gıtmek ıstıyorum.
Tamam o zaman, her şey böyle kalsın.
Herkes mevcut kurallara göre kendi kararını versin.
Bu ve benzer konular dilerim bir daha konuşulmaz.
Kurallar açık aslında. Bence kuralları yeterince anlamamanızdan kaynaklanıyor bu.
---------
Bu arada sürahimi aldım, oval bir damacana gibi, içki şişesi gibi değişik bir şey.
2 lt su alıyor. :)
Ara öğün saatim gelmiş haberim yok.
Hemen bir şey alıp geleyim.
aa gormustum o tarz bısey cok amaclı kullanılabılıyor onlar :) cok sırınler ister su için ister bakliyat için kullan tarzı yapmıslar :)
gule gule kullan Fundacım. bol bol su iç :)
----
hımmm gecen markete gıtmıstım ya o bardaklı surahıden gordum real halını. bu ne beeee oldum :)))))) ufacık bısey o yatak odasında bas ucuna konulur anca .. ki benim sise zaten evi geziyor.
ben ogle yemegımı yemedım dahayıne farklı bısey yesem yesem moduna gırıp bısey gelmıyor aklıma nesfıt yıcem sanırım :)
Sağol Sinemcim, tam bir günlük sürahi oldu bana.
Ben de şişeyi aldığım zaman bardaklının pembesini gördüm. Küçük olduğunu biliyordum ama hatırladığımdan da küçük buldum bu defa. Sürahi değil de, bardak içinde bardak gibi...
Ara olarak da 1 mandalina aldım, 5-6 tane de yer fıstığı yerim.
Bu arada ben cumadan beri tartılmadım, benim için büyük başarı...Haftaya cumaya kadar da tartılmamayı planlıyorum. Sürpriz olacak gördüğüm kilo. :)
Yemek yoksa gelmez tabi aklına. :)
Ben yine kurufasulye yerim öğleye... Akşama da kıymayı çıkartabilirsem köfte yaparım. :)
aynen bardak içinde bardak gibi :)
benım meyve stoklaım tukendı :))) 1 tane elma var sadece. esime soyledım bır meyve ıcın cıkmıyım dıye unutmazsa alır artık :)))) (bişey istediğimde genelde 1 hafta sonra aklına gelırde alır)
bende dun unutmustum bugun tartıldım aynı halatartılmamak daha ıyı ya stres olmuyor ınsan. bencede tartılma aaaaaaa, vaoooovvvvv ol tartıda
yokpişirmekte iş :) işin gıcıgı aksam yemegımde yok nesfıtı aldım bı yandan yıyorum hatta bıtmek uzere
ya kıyma dedınde benımde uzun zamandır canım kıymalı makarna ıstıyor. aksama onu mu yapsam :44:
Tartılmayacağım yaaa... Kesin kararlıyım. :) Hem böylece daha sıkı giderim diye düşünüyorum.
Olur, yapabilirsin. Biraz karbonhidratlı olur gerçi... Ama yoğurdunu bol tutarsan kaşık kaşık makarna yemek zorunda kalmazsın. Kıymasını da bol koyarsın.
Tubi nerelerde acaba? Dün de girmedi... :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?